| نویسنده |
پیغام |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 960 اعتبار کسب شده: 2082 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 15 دي 1386، ساعت 16:12 |
|
 |
6 ماه و 1 روز پيش |
|
|
| |
ديشب به خاطر دندون درد خواب نرفتم، حالتي بين خواب و بيداري و افکار پريشان. طبق تجربه بهم ثابت شده که بين اين افکار پريشان بعضي وقتها ايده هاي خوبي به ذهنم مي رسه، که اگه فرداش اين ايده را جايي يادداشت کنم تا يادم نره خيلي بدرد مي خوره. مثلاً شناسايي کردن يک PWA با استفاده شبکه neuro-fuzzy فلان. کلي مزيت داره، اولاً بخاطر محاسبات کمي که اين روش داره، ميشه اون را بصورت آلاين پياده سازي کرد و ... توي IEEE سرچ کردم، کسي تا حالا اين کار را نکرده. شکر!
دفعه قبل ايده ترکيب SOM فازي و Hyperelliptical Clustering به ذهنم رسيد، يه هفته وقت گذاشتم برنامش را نوشتم. بعد متوجه شدم که چيني نامرد قبلاً اين کار را کرده و داده هاي IRIS را باهاش تقيسم کرده. کلي فحش نثار جهان هستي کردم. اميدوارم اين دفعه ديگه اين اتفاق نيفته.
خيلي دلم مي خواد حرفي بزنم که بدرد بقيه هم بخوره، اما غير از مزخرفات فعلاً چيز ديگه اي توي ذهنم نيست که بدرد کسي هم نمي خوره. در مورد موسيقي و سينما هم اينقدر چيز نوشتم که همتون فهميدين غير از موسيقي و سينما، چيز ديگه اي بلد نيستم. فلسفه هم که ديگه خودم هم حوصله اش ندارم. |
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 960 اعتبار کسب شده: 2082 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 15 دي 1386، ساعت 16:17 |
|
 |
6 ماه و 1 روز پيش |
|
|
| |
راستي اين آلبوم اخير «اِبي» (که مال پارسال هست) را شنديد، خيلي بيخوده. اصلاً دو تا جمله ملودي درست و حسابي توش نميشه پيدا کرد. تقريباً همه آهنگا به اين صورت هست که يه ريتم تکراري با کيبورد اجرا ميشه و ابي ترانه روي اين ريتم داد مي زنه. بطوري که صداي خواننده هيچ ربطي به اون ريتم نداره و يک حالت يکنواخت و بي روح که تاآخر اهنگ ادامه پيدا مي کنه. احتمالاً آهنگا را خود ابي ساخته و تنظيم کرده.
ابي تا وقتي که با «فريد زولاند» کار مي کرد کاراش خيلي عالي بود. سر ترانه «راه من» با فريد زولاند بهم زدن. وقتي مي بيني که خواننده محبوب دوران نوجوانيت اينجوري گند مي زنه، خيلي حال گيري هست. امروز صبح که از خواب بيدار شدم هم اتاقيم داشت اين آلبوم را گوش مي کرد، توفيق اجباري حاصل شد که دوباره بشنوم. |
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1767 اعتبار کسب شده: 4889 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
شنبه 15 دي 1386، ساعت 17:01 |
|
 |
6 ماه و 1 روز پيش |
|
|
| |
دقيقا من هم راجع به آلبوم جديد ابي همچين نظري رو دارم.
نه از لحاظ ترانه ,نه از لحاظ ملودي و نه تنظيم چيز به درد بخوري نيست.خدا وکيلي (( حنا خانم)) در حد ابيه؟
جالب اينه که شوبرت آواکيان سالهاي سال تنظيم کننده بوده اما توي اين آلبوم از نظر تنظيم هم گند زده.
آلبوم هايي که ابي با قميشي کار کرده ( ستاره هاي سربي و شب نيلوفري) بيشتر به دل من نشسته اند البته سر آلبوم شب نيلوفري بين قميشي و ابي شکر آب ميشه . |
|
_________________ اين تويي در آن طرف , پشت ميله ها رها
اين منم در اين طرف پشت ميله ها اسير
دست خسته ي مرا , مثل کودکي بگير
با خودت مرا ببر , خسته ام از اين کوير .......
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
 |
دوشنبه 17 دي 1386، ساعت 4:17 |
|
 |
5 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
معماي هستي!
منظورم آلبوم «معماي هستي» کار مشترک استاد شجريان و استاد لطفي نيست. بلکه اين ترانه «هستي» جناب نامجو هست که برام يه «معما» شده. ترانه را اينقدر تند و قر و قاطي مي خوونه که سه چهار جور مختلف ميشه تفسيرش کرد.
1-
هستي ما از ما آلت خورده، ما ز هستي
احتمالاً ار صنعت ادبي جناس تام استفاده کرده که هستي اول نام شخص و هستي دوم بمعني دنيا هست.
2-
هستي از ما آلت خورده، تا هستيم ما ز هستي!
3- چون خيلي تند مي خونه اينجوري هم شنيده ميشه!
هستيم ما ز هستي آلت خورده
4- اينجوري هم شنيده ميشه
هستي از مالت خورده! |
معماي هستي - قسمت دوم
معماي هستي، کمي تا قسمتي حل شد.
هستي از ما آلت خورده، هستيم ما زهستي
شاعر مثل من ذهنش فاسد نبوده و اصلاً هم قصد استفاده از صنعت ادبي جناس تام را نداشته. هستي اول به هيچ وجه نام شخص نيست. هر دو هستي به معني دنيا هستند.
در واقع ما به دنيا بدي کرديم و چون خودمون جزئي از دنيا هستيم، به خودمون بدي کرديم. مثل معروف «خودم کردم، که لعنت بر خودم باد.» |
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
 |
سهشنبه 18 دي 1386، ساعت 17:51 |
|
 |
5 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
انگار زوريخ برف نمي بارد !
توي اين چند روزي که از سال جديد ميلاي گذشته، اين برادراي اهل کتاب اينقدر کار کردند. اما تو مملکت ما 10 سانت که برف بياد، سه روز نعطيل مي کنيم. انگار که تو مملکت اونا هيچ وقت برف نمي ياد!
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
 |
پنجشنبه 20 دي 1386، ساعت 22:03 |
|
 |
5 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
فردا نشد، افتاد شنبه.
فعلاً قراره که فقط يک سري صحبتهاي مقدماتي باهاش داشته باشک تا شرايط همديگه را بدونيم. و دلم مي خواد که متوجه باشه که من به قضيه به ديد کاملاً جدي نگاه مي کنم نه به ديد فقط يک رابطه دوستي. به همين خاطر اگه از اول قضيه را بصورت خواستگاري بهش بگم خيلي بهتره.
فکر کنم اين پروسه يکي دو ماهي طول بکشه و بعدش در صورتي که با هم توافق داشته باشيم، موضوع را با خانواده هامون در ميون بذاريم. ولي هر چيز شروعش خيلي مهمه. |
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
 |
پنجشنبه 20 دي 1386، ساعت 22:15 |
|
 |
5 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
بابا قضيه کاملاً جدي هست، چرا باور نمي کنيد؟!
بهرحال انتخاب کردن کسي که قراره 60 سال آينده زندگي را باهاش بگذروني خيلي مهم و حياتي هست.
فعلاً که انتخاب کردم، فقط خدا کنه Dump يا بقول بچه ها Shift Delete نشم.
پيوست: «صداي دل» آخه اون چه راهنمايي بود کرده بودي؟، مگه قراره تئاتر بازي کنم. |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3007 اعتبار کسب شده: 1310 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 20 دي 1386، ساعت 22:53 |
|
 |
5 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
بهرحال انتخاب کردن کسي که قراره 60 سال آينده زندگي را باهاش بگذروني خيلي مهم و حياتي هست.
|
I loooooooooooove your style!  Bravo!! Koli khandidam!!! Here is your prize.  Watch the video and it will teach you a few words you ca tell her.. Continue please... |
|
_________________ يادمون باشه هر چيزي جز قتل نفس و خودکشي دليل مناسبي براي مرگ ميتونه باشه
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3249 اعتبار کسب شده: 5266 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 20 دي 1386، ساعت 23:02 |
|
 |
5 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 969 اعتبار کسب شده: 6357 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 21 دي 1386، ساعت 0:16 |
|
 |
5 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
حالا که قضيه جديه من هم يه توصيه جدي برات دارم:
هرگز و هرگز توي خواستگاري خودت پا پيش نذار. هميشه انجام خواستگاري رو به خونواده خودت بسپر.
اگه ميخواي باهاش آشنا بشي و بشناسيش خودت برو جلو ولي نه به عنوان و قصد ازدواج.
بلکه به صورت Just friend و يا کمي بيشتر و نه خواستگاري و ازدواج.
و توصيهاي بسيار جدي که من به صورت طنز از يه بزرگتر دريافت کردم: "بذار يه نفر واسطه ازدواج بشه تا، وقتي که با زنت دعوات ميشه بجاي اينکه به خودت فحش بدي بتوني به کسي که واسطه اين وصلت شده فحش بدي."
اين توصه درسته که به صورت طنزه اما حقايق خانوادگي و سنتي زيادي توش وجود داره. |
|
_________________ نکند من هم يک خرده به آدم بزرگها رفتهام؟ «بايد پير شده باشم».
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنتگزوپهري)
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2872 اعتبار کسب شده: 6959 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 21 دي 1386، ساعت 0:39 |
|
 |
5 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3249 اعتبار کسب شده: 5266 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 21 دي 1386، ساعت 1:00 |
|
 |
5 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3007 اعتبار کسب شده: 1310 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 21 دي 1386، ساعت 1:36 |
|
 |
5 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
_________________ يادمون باشه هر چيزي جز قتل نفس و خودکشي دليل مناسبي براي مرگ ميتونه باشه
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1767 اعتبار کسب شده: 4889 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
جمعه 21 دي 1386، ساعت 7:49 |
|
 |
5 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
با سلام
اسماعيل جان بهت به خاطر تصميمي که گرفتي تبريک ميگم. من در حدي نيستم که بخوام به کسي توصيه کنم ولي قبل از اينکه يه قدم جلوتر بري اول به قول معروف سنگ هات رو باخودت وابکن و ببين واقعا الان وقتشه؟و آيا طرف مقابلتون هموني هست که بايد باشه؟ همين.
اميد جان من پيشنهاد ميکنم که توصيه هاي شمارو با طلا بنويسن تا بزنم بر سردر اتاقم! به دليل اينکه اگر راجع به پيشنهاد هاي شما به صورت دقيق صحبت کنم به احتمال بالاي 99% به دست افرا معلوم الحال سرم از تنم جدا خواهد شد فعلا سکوت اختيار ميکنم! |
|
_________________ اين تويي در آن طرف , پشت ميله ها رها
اين منم در اين طرف پشت ميله ها اسير
دست خسته ي مرا , مثل کودکي بگير
با خودت مرا ببر , خسته ام از اين کوير .......
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
 |
جمعه 21 دي 1386، ساعت 12:02 |
|
 |
5 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
اميد جان!
حرفهايي که گفتي کاملاً درست و منطقي هستش، اما براي فرهنگ آمريکايي و نه براي من ايراني. هرکس بايد براساس محدوديت هاي محيط خودش فکر کنه. متأسفانه من نمي تونم مثل شما فکر کنم. اميد جان ما ايراني هستيم، هنوز هم لذت گفتن جمله «جيگر! جيگرت را بخورم.» برامون مي ارزه به صد تا Dance Club و Night Club. فکر کنم اگه جنابعالي به دوس دختر بلوندت اين جمله را بگي احتمال خيلي زياد با پليس تماس مي گيره، چون احتمالاً فکر مي کنه مثل فيلم سکوت بره ها قصد داري واقعاً جيگرش را بخوري.
به عنوان يک دوست بهت توصيه مي کنم که افق پيش بيني زندگيت را بيشتر کن، براي اين کار مي توني از تجربيات ديگران استفاده کني.
پيوست: «قبلاً هم گفتم، يه آشناي دور داريم که 43 سالش هست و بنده خدا و نصف موهاي سرش ريخته. اين آقا فوق ليسانس شيمي از آلمان گرفته و همون جا توي يه شرکت داروسازي مشغول به کار هست با حقوق 100 هزار يورو در سال. اين آقا تا الان خودش را با انواع دوست دختر، آلماني، ايتاليايي و اسپانيايي سرگرم کرده و تازه توي اين سن نياز به تشکيل خانواده را حس کرده در به در دنبال زن اون هم ايراني مي گرده. هر سه ماه کار و زندگيش را ول مي کنه مياد ايران دنبال زن. زن براش زياد هست، مشکل اصلي اينجاست که سليقه هاي اين دوست ما بخاطر سالها زندگي اون ور آب يه جور هست و از طرفي پيش زمينه هاي فرهنگي 20 سال پيش ايران را هم کاملاً حفظ کرده (حتي از صداي دل بيشتر) و هيچ دختري به دلش نمي شينه. و فوري از هر دختري يه ايراد در مي ياره! اين يکي خيلي بلند بلند مي خنده، اون يکي قدش کوتاه هست. اون يکي دماغش ايراد داره و ...»
مسافر کوير عزيز!
خيلي ممنون به خاطر تبريک صميمانه ات. وقت مناسب ازدواج زماني هست که آدم هيجانات دوران نوجواني را پشت سر گذاشته و بتونه براساس عقل و منطق و نه براساس «...»اش تصميم بگيره.
در مورد دوم اينکه! تا حالا که ظاهراً هموني هست که بايد باشه! در موارد ديگه که نمي دونم، بايد باهاش صحبت کنم خوب.
سياه سفيد عزيز!
ببخشيد اسم شما را فراموش کرده بودم. از شما هم متشکرم. |
|
|
|
|
 |
|
|