| نویسنده |
پیغام |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 960 اعتبار کسب شده: 2300 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 02 اسفند 1386، ساعت 14:31 |
|
 |
2 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
آنتي تز شماره 1 : «نيکول نيکول است»
نسخه مالتي مديا
اصولاً ما در يک جامعه جو گير زندگي مي کنيم، هر چند وقت يک نويسنده مد مي شه و آمار انتشار کتاب اون نويسنده خاص سر به فلک مي کشه. پائولو کويلو، شريعتي، آنتي رابينز و جديداً هم جي کي رولينگ (هري پاتر). کلاً افرادي که اين چيزها را مي خوونند، خودشون را جزو طبقه روشنفکر جامعه مي دوند. محتويات آثار اين نويسنده ها عموماً امور خرافاتي، غير واقعي و يا رويا پردازي هست. که اين نشون که جامعه ما چقدر از واقعيت فاصله گرفته و به توهمات پناه برده.
البته اين تيپها دوام چنداني ندارند و بعد از مدتي تبش مي خوابه. مثل دوران «پائولو کويلو» که خوشبختانه به سر رسيده. اين موضوع از جهاتي هم بد نيست، چون بهرحال ممکنه يک نوع طرز تفکر در يک زمان خوب و مناسب باشه اما براي جامعه چند سال بعد ممکنه اصلاً بي معني باشه.
شريعتي جزو اون دسته هست که زماني حرفاي بدردخوري زد و بهرحال تونست يه مشت جوون را با مذهب آشتي بده و يک انقلاب راه افتاد که منجر به تغيير حکومت شد. پس در زمان خودش آدم بزرگي بوده، که در اين بحثي نيست. ولي براي زمان حال چطور؟!
توي وبلاگ يکي از دوستان مطلبي به نقل از دکتر شريعتي مي خووندم، هرچي سعي کردم نتونستم با مطلب ارتباط برقرار کنم. کلاً تمام نوشته هاي شريعتي سرشار از احساسات غير قابل قبول براي زندگي امروز هستند.
يک توصيه دوستانه دارم و اون اينکه عمر شما بيشتر از اين ارزش داره که با خووندن کتابهاي شريعتي اون را هدر بديد. |
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 960 اعتبار کسب شده: 2300 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 05 اسفند 1386، ساعت 13:31 |
|
 |
2 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
Loving Attention
چنديست که عبارت Love & Attention در تالار رونق زيادي پيدا کرده. ديشب در برحسب اتفاق داخل يک متن انگليسي در باره روانشناسي کودکان عبارت Loving Attention ديدم. فکر کنم منشا اين عبارت Love & Attention هم بايد روانشناسي کودکان باشه و درستش هم احتمالاً همون Loving Attention هست، اساتيد عضام در اين باره نظري ندارند؟!! |
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 746 اعتبار کسب شده: 7995 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 05 اسفند 1386، ساعت 14:17 |
|
 |
2 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
Loving Attention
چنديست که عبارت Love & Attention در تالار رونق زيادي پيدا کرده. ديشب در برحسب اتفاق داخل يک متن انگليسي در باره روانشناسي کودکان عبارت Loving Attention ديدم. فکر کنم منشا اين عبارت Love & Attention هم بايد روانشناسي کودکان باشه و درستش هم احتمالاً همون Loving Attention هست، اساتيد عضام در اين باره نظري ندارند؟!! |
بنده به عنوان يکي از اساتيد عظام نظرم رو در مورد املاي نوشتارت اعلام کردم. حالا ديگه بقيه اساتيد عظام هم مي تونن با رعايت اولويت اظهار نظر کنن. |
|
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
 |
يکشنبه 05 اسفند 1386، ساعت 21:43 |
|
 |
2 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
| وحيد نوشته بود: |
بنده به عنوان يکي از اساتيد عظام نظرم رو در مورد املاي نوشتارت اعلام کردم. حالا ديگه بقيه اساتيد عظام هم مي تونن با رعايت اولويت اظهار نظر کنن.  |
اشتباهت همين جاست ديگه عزيز من، من اتفاقاً توي لغتنامه دهخدا چک کرده بودم، اينجوريش باحال تر بود اخه..
| نقل قول: |
عضام
عضام . [ ع ِ ] (ع اِ) بن دنب اسب و شتر. (منتهي الارب ). عسيب اسب و شتر. (از اقرب الموارد). || ج ِ عَضم . (منتهي الارب ) (اقرب الموارد). رجوع به عضم شود. |
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
 |
سهشنبه 07 اسفند 1386، ساعت 15:30 |
|
 |
2 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
ما يک مشت دزد هستيم!
امروز رفتيم پيش دُکي، بهش مي گم: «آقاي دکتر زمان رجيستر فلان کنفرانس شنبه تموم ميشه، زودتر بايد مقاله را رجيستر کنيم. جواب ميده: «من خودم عضو SPE هستم. تا حالا 10 تا مقاله دادم هيچ کدوم را رجيستر نکردم. بهشون ايميل مي زني مي گي که ما توي ايران مشکل credit داريم، پول رجيستر کنفرانس را on-desk پرداخت مي کنيم. شما لطفاً يک دوعتنامه رسمي بفرستيد تا ما بتونيم واسه ويزا اقدام کنيم.
اينجوري مطمئن مي شن که ما حتماً به کنفرانس مي ريم و مقاله را داخل Preceeding کنفرانس لحاظ مي کنن و توي SPE هم Index ميشه. 2 روز مونده به کنفرانس يه ايميل ديگه مي زني و مي گي که به علت تعطيلات نوروز ترافيک خطوط هوايي خيلي سنگين بود و من نتونستم بليط تهيه کنم.»
اگه شما جاي بقيه مردم دنيا باشيد، هيچ وقت حرف ملتي که دزدي و دغل بازي جزو ذاتشون هست را باور مي کنيد؟ و اصلاً به اونها احترام قائل خواهيد بود؟ |
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
 |
سهشنبه 07 اسفند 1386، ساعت 16:55 |
|
 |
2 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
|
شنودگان عزيز! به کليپي که هم اکنون به دستم رسيد، توجه کنيد. |
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
 |
سهشنبه 14 اسفند 1386، ساعت 12:30 |
|
 |
2 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
Ali Daei As A Case Study
قصد داريم که به «علي دايي» سرمربي جديد تيم ملي، از ديدگاه يک زن نمره بديم. طبق «تئوري نرده بان» مي تونيم به نمودارهاي زير استناد کنيم.
من که فکر مي کنم ايشون نمره 90 را به راحتي کسب مي کنند. دوستان عزيز تالار مي تونند براي موفقيت ايشون را الگو قرار بدند، چه در زمينه اخلاق و رفتار و چه در زمينه آرايش مو و تيپ و لباس. خودم تصميم دارم در اولين فرصت يه دست لباس مدل لباسهاي علي دايي که ديشب توي برنامه نود پوشيده بود بخرم و موهام را اون شکلي در بيارم.
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 951 اعتبار کسب شده: 6183 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 14 اسفند 1386، ساعت 15:56 |
|
 |
2 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
 |
سهشنبه 14 اسفند 1386، ساعت 20:35 |
|
 |
2 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 951 اعتبار کسب شده: 6183 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 14 اسفند 1386، ساعت 23:19 |
|
 |
2 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
 |
چهارشنبه 15 اسفند 1386، ساعت 15:47 |
|
 |
2 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
| شازده کوچولو نوشته بود: |
اما تيپ زدن رو خيلي دير شروع کرد.
(يه خبري بود که قراره درباره زندگي علي دايي يه فيلم بسازن. مجله چلچراغ توي ستون آفسايدش نوشته بود: "خداييش خود علي دايي حاضره نقش خودش رو توي اون دوراني که سبيل داشت بازي کنه؟")
به اين آخري گير نده وگرنه يه عکس با سبيل از خودم برات ميذارم که تا يه هفته خواب بد ببيني.  |
اصلاً نگران نباش شازده جان، براي تيپ زدن تا 45 سالگي و به نظر بعضي اساتيد تا 50 سالگي وقت هست. اگه تا الان سرت تو درس و کتاب بوده و دنبال مد و تيپ نبودي بدون که وقت زياد داري.
زماني که علي دايي سيبيل مي ذاشت يه بچه خرخوون ببو بود که تازه از اردبيل اومده بود دانشگاه شريف، اون زمان باور کن همون سيبيل عرف بود و تيپ هاي امروزي يا هنوز نيومده بود يا براي يه بچه اردبيلي خيلي زود بود. |
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
 |
شنبه 18 اسفند 1386، ساعت 17:27 |
|
 |
2 ماه و 9 روز پيش |
|
|
| |
ليلا حاتمي
ديشب خواب کسي را ديدم که اصلاً فکرش را هم نمي کردم. البته من «نيکول کيدمن» را خيلي دوست دارم، اما نسخه ايراني ايشون يعني خانم حاتمي را ديشب تو خواب ديدم.
يه جايي بود به اسم «خانه فرهنگي علي حاتمي» رفته بودم اونجا. خيلي خلوت بود و هيچکس مراجعه کننده نداشت. ليلا خانم پشت يه ميز نشسته بود و مثل اينکه از بيکاري حوصله اش سر رفته بود. ظاهراً از ديدن من و دوستم که همراهم بود، خوشحال شد و از جاش بلند شد و شروع کرديم به صحبت کردن. پرسيد که از کي با فيلمهاي علي حاتمي آشنا شدي و اولين فيلمي که از ايشون ديدي، چي بود؟ داشتم توضيح مي دادم که اولين فيلمي که ديدم «دلشدگان» بود و ... که بيدار شدم.
«ليلي حاتمي» توي خوابم، سبزه بود. احتمالاً برنزه کرده بود ولي شبيه همون هنرپيشه سينما بود که همه مي شناسيم.
من چقدر باکلاسم، همش با آدماي باکلاس مي پرم، حتي توي خواب.
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
 |
سهشنبه 21 اسفند 1386، ساعت 1:28 |
|
 |
2 ماه و 7 روز پيش |
|
|
| |
حقوق زنان و فقه پوياي اسلامي
از آنجايي که بارها در فقه اسلامي آمده که ديه زن نصف مرد است و حتي براي شهادت در دادگاه، شهادت دو زن عادل معادل يک مرد عادل است، بايد تغييراتي قانون انتخابات کشور ايجاد شود؛ تا خداي ناکرده اسلام ناب محمدي دچار انحراف نگردد. در همين راستاي ما فقهاي سايت PersianBB از شوراي نگهبان اين انتظار را داريم موارد زير را هرچه سريعتر قانوني کند:
1- در شمارش آراي جمع آواري شده، بايد رأي هر زن را «نيم رأي» حساب کرد. با اين حساب امکان دارد که کانديدايي مثلاً سيصدو سي هشت هزار و چهارصد و سي دو و نيم رأي بياورد.
2- بايد تعداد آراي کسب شده توسط کانديداهاي زن را نهايتاً تقسيم بر دو کرد و سپس آنها را با آراي کانديداهاي مردها مقايسه کرد.
3- در مجلس هنگام تصويب طراحها و لوايح قانوني نيز بايد هر رأي نمايندگان زن حاضر در مجلس «نيم» رأي حساب شود.
و اين است فقه پوياي اسلامي.
«اي کساني که ايمان آورده ايد، از خدا بترسيد.» |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2981 اعتبار کسب شده: 2345 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 21 اسفند 1386، ساعت 1:54 |
|
 |
2 ماه و 7 روز پيش |
|
|
| |
Don't worry too much about women's voting rights. I suggest you read this article instead. Good luck.
|
|
_________________ يادمون باشه هر چيزي جز قتل نفس و خودکشي دليل مناسبي براي مرگ ميتونه باشه
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3190 اعتبار کسب شده: 4835 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 21 اسفند 1386، ساعت 1:59 |
|
 |
2 ماه و 7 روز پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
Don't worry too much about women's voting rights. I suggest you read this article instead. Good luck.
|
|
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
|
|