صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

3
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385
مجموع ارسالها: 960
اعتبار کسب شده: 2300
ارسال پنجشنبه 02 اسفند 1386، ساعت 14:31
 2 ماه و 25 روز پيش

آنتي تز شماره 1 : «نيکول نيکول است»
نسخه مالتي مديا

اصولاً ما در يک جامعه جو گير زندگي مي کنيم، هر چند وقت يک نويسنده مد مي شه و آمار انتشار کتاب اون نويسنده خاص سر به فلک مي کشه. پائولو کويلو، شريعتي، آنتي رابينز و جديداً هم جي کي رولينگ (هري پاتر). کلاً افرادي که اين چيزها را مي خوونند، خودشون را جزو طبقه روشنفکر جامعه مي دوند. محتويات آثار اين نويسنده ها عموماً امور خرافاتي، غير واقعي و يا رويا پردازي هست. که اين نشون که جامعه ما چقدر از واقعيت فاصله گرفته و به توهمات پناه برده.

البته اين تيپها دوام چنداني ندارند و بعد از مدتي تبش مي خوابه. مثل دوران «پائولو کويلو» که خوشبختانه به سر رسيده. اين موضوع از جهاتي هم بد نيست، چون بهرحال ممکنه يک نوع طرز تفکر در يک زمان خوب و مناسب باشه اما براي جامعه چند سال بعد ممکنه اصلاً بي معني باشه.

شريعتي جزو اون دسته هست که زماني حرفاي بدردخوري زد و بهرحال تونست يه مشت جوون را با مذهب آشتي بده و يک انقلاب راه افتاد که منجر به تغيير حکومت شد. پس در زمان خودش آدم بزرگي بوده، که در اين بحثي نيست. ولي براي زمان حال چطور؟!

توي وبلاگ يکي از دوستان مطلبي به نقل از دکتر شريعتي مي خووندم، هرچي سعي کردم نتونستم با مطلب ارتباط برقرار کنم. کلاً تمام نوشته هاي شريعتي سرشار از احساسات غير قابل قبول براي زندگي امروز هستند.
يک توصيه دوستانه دارم و اون اينکه عمر شما بيشتر از اين ارزش داره که با خووندن کتابهاي شريعتي اون را هدر بديد.

“When you are happy, you’re always good. But, When you are good, you’re not always happy.”
“The picture of Dorian Gray” by Oscar Wilde

2
1
1
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال يکشنبه 05 اسفند 1386، ساعت 13:31
 2 ماه و 22 روز پيش

Loving Attention

چنديست که عبارت Love & Attention در تالار رونق زيادي پيدا کرده. ديشب در برحسب اتفاق داخل يک متن انگليسي در باره روانشناسي کودکان عبارت Loving Attention ديدم. فکر کنم منشا اين عبارت Love & Attention هم بايد روانشناسي کودکان باشه و درستش هم احتمالاً همون Loving Attention هست، اساتيد عضام در اين باره نظري ندارند؟!!

“When you are happy, you’re always good. But, When you are good, you’re not always happy.”

1
1
0
وحيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 13 شهريور 1386
مجموع ارسالها: 746
اعتبار کسب شده: 7995
جنسيت: مرد
ارسال يکشنبه 05 اسفند 1386، ساعت 14:17
 2 ماه و 22 روز پيش

بچه برقي 78 نوشته بود:
Loving Attention

چنديست که عبارت Love & Attention در تالار رونق زيادي پيدا کرده. ديشب در برحسب اتفاق داخل يک متن انگليسي در باره روانشناسي کودکان عبارت Loving Attention ديدم. فکر کنم منشا اين عبارت Love & Attention هم بايد روانشناسي کودکان باشه و درستش هم احتمالاً همون Loving Attention هست، اساتيد عضام در اين باره نظري ندارند؟!!

بنده به عنوان يکي از اساتيد عظام نظرم رو در مورد املاي نوشتارت اعلام کردم. حالا ديگه بقيه اساتيد عظام هم مي تونن با رعايت اولويت اظهار نظر کنن. Mr. Green

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال يکشنبه 05 اسفند 1386، ساعت 21:43
 2 ماه و 22 روز پيش

وحيد نوشته بود:

بنده به عنوان يکي از اساتيد عظام نظرم رو در مورد املاي نوشتارت اعلام کردم. حالا ديگه بقيه اساتيد عظام هم مي تونن با رعايت اولويت اظهار نظر کنن. Mr. Green

اشتباهت همين جاست ديگه عزيز من، Very Happy من اتفاقاً توي لغتنامه دهخدا چک کرده بودم، اينجوريش باحال تر بود اخه.. Mr. Green
نقل قول:

عضام
عضام . [ ع ِ ] (ع اِ) بن دنب اسب و شتر. (منتهي الارب ). عسيب اسب و شتر. (از اقرب الموارد). || ج ِ عَضم . (منتهي الارب ) (اقرب الموارد). رجوع به عضم شود.

2
2
0
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 07 اسفند 1386، ساعت 15:30
 2 ماه و 20 روز پيش

ما يک مشت دزد هستيم!

امروز رفتيم پيش دُکي، بهش مي گم: «آقاي دکتر زمان رجيستر فلان کنفرانس شنبه تموم ميشه، زودتر بايد مقاله را رجيستر کنيم. جواب ميده: «من خودم عضو SPE هستم. تا حالا 10 تا مقاله دادم هيچ کدوم را رجيستر نکردم. بهشون ايميل مي زني مي گي که ما توي ايران مشکل credit داريم، پول رجيستر کنفرانس را on-desk پرداخت مي کنيم. شما لطفاً يک دوعتنامه رسمي بفرستيد تا ما بتونيم واسه ويزا اقدام کنيم.
اينجوري مطمئن مي شن که ما حتماً به کنفرانس مي ريم و مقاله را داخل Preceeding کنفرانس لحاظ مي کنن و توي SPE هم Index ميشه. 2 روز مونده به کنفرانس يه ايميل ديگه مي زني و مي گي که به علت تعطيلات نوروز ترافيک خطوط هوايي خيلي سنگين بود و من نتونستم بليط تهيه کنم.»

اگه شما جاي بقيه مردم دنيا باشيد، هيچ وقت حرف ملتي که دزدي و دغل بازي جزو ذاتشون هست را باور مي کنيد؟ و اصلاً به اونها احترام قائل خواهيد بود؟

4
4
0
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 07 اسفند 1386، ساعت 16:55
 2 ماه و 20 روز پيش

شنودگان عزيز! به کليپي که هم اکنون به دستم رسيد، توجه کنيد.

2
2
0
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 14 اسفند 1386، ساعت 12:30
 2 ماه و 13 روز پيش

Ali Daei As A Case Study

قصد داريم که به «علي دايي» سرمربي جديد تيم ملي، از ديدگاه يک زن نمره بديم. طبق «تئوري نرده بان» مي تونيم به نمودارهاي زير استناد کنيم.
من که فکر مي کنم ايشون نمره 90 را به راحتي کسب مي کنند. دوستان عزيز تالار مي تونند براي موفقيت ايشون را الگو قرار بدند، چه در زمينه اخلاق و رفتار و چه در زمينه آرايش مو و تيپ و لباس. خودم تصميم دارم در اولين فرصت يه دست لباس مدل لباسهاي علي دايي که ديشب توي برنامه نود پوشيده بود بخرم و موهام را اون شکلي در بيارم.

Image
Image
Image

1
1
0
شازده کوچولوآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385
مجموع ارسالها: 951
اعتبار کسب شده: 6183
ارسال سه‌شنبه 14 اسفند 1386، ساعت 15:56
 2 ماه و 13 روز پيش

بله همونطور که در برنامه 90 هم ديديم منظور رئيس فدراسيون از خوب بودن زبان سرمربي جديد، زبان خارجي نبوده بلکه منظور اين بوده که سرمربي بايد خوش زبون و خوش سخن باشه.
جناب علي دايي هم دو دقيقه بعد از نمايش اين گزارش، به خوبي خوش زبوني و خوش سخني خودشون رو به جهانيان شابت کلدرن چونفکه لابفي گري نکلفدرن که بيان تيف مللي.
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 14 اسفند 1386، ساعت 20:35
 2 ماه و 13 روز پيش

شازده کوچولو نوشته بود:
شابت کلدرن چونفکه لابفي گري نکلفدرن که بيان تيف مللي.
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

شازده جان! حرکتت خيلي غير بين المللي بود. دقيقاً مثل همون حرفهايي که اميد توي فايلهاي صوتي تاپيک «اصول فلسفه و روش رئاليسم» زده بود. خانوما وقتي يه خانوم attractive تر از خودشون مي بينن، يه عيب کوچيک مثلاً يه خال گنده گوشه لبش يا يه حلقه زشت گوشه کمربندش را بهونه مي کنن تا بهش سرکوفت بزنن. نشون دادي که اين اصل درباره آقايون هم درست هست.

علي دايي پسر خاله من نيست که ازش دفاع کنم. پسر خاله «بکن باوئرن» هم نيست که هميشه شخصيتش را تحسين مي کنه.
خداييش علي دايي الان پولش که از پارو بالا مي زنه، قدرتش هم از رئيس فدراسيون فوتبال که چه عرض کنم از اعضاي هيئت دولت هم بيشتره توي اين مملکت. پس 50 درصد Power و Money را راحت کسب مي کنه.
در مورد Attraction، مثل يه جوون 23 ساله تيپ مي زنه. با همون لکنت زبونش جلوي فردوسي پور که خداي زبون بازي هست در مي ياد، بطوريکه فردوسي پور خفه خون مي گيره. به کسي هم باج نمي ده. (مثل معروف «مرد بايد بوي باروت بده»)

1
1
0
شازده کوچولوآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385
مجموع ارسالها: 951
اعتبار کسب شده: 6183
ارسال سه‌شنبه 14 اسفند 1386، ساعت 23:19
 2 ماه و 13 روز پيش

بچه برقي جان!
من هيچوقت از ديگران عيبجويي نميکنم و صادقانه هم بگم خودم صدتا عيب دارم که بر کسي پوشيده نيست.
(يکيش هم همين عيب علي دايي بود که خوشبختانه در دوران طفوليت و با تلاشهاي بي‌شائبه و بي‌دريغ زن عموي بنده و البته به بهاي نابودي مقادير زيادي "تخم کبوتر" برطرف شد. Mr. Green )

اما چيزي که ديشب واقعا من رو خندوند همين حرفهاي قبلي رئيس فدراسيون بود که قبل از صحبت علي دايي پخش شد و بعدش يه موقعيت طنز ساخت که حتي توي کمدي‌هاي خوب کشورمون هم نميشه ديد.

در مورد قدرت و ثروت علي دايي هم باهات موافقم. اما تيپ زدن رو خيلي دير شروع کرد.
(يه خبري بود که قراره درباره زندگي علي دايي يه فيلم بسازن. مجله چلچراغ توي ستون آفسايدش نوشته بود: "خداييش خود علي دايي حاضره نقش خودش رو توي اون دوراني که سبيل داشت بازي کنه؟")

به اين آخري گير نده وگرنه يه عکس با سبيل از خودم برات ميذارم که تا يه هفته خواب بد ببيني. Mr. Green Angel

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال چهارشنبه 15 اسفند 1386، ساعت 15:47
 2 ماه و 12 روز پيش

شازده کوچولو نوشته بود:
اما تيپ زدن رو خيلي دير شروع کرد.
(يه خبري بود که قراره درباره زندگي علي دايي يه فيلم بسازن. مجله چلچراغ توي ستون آفسايدش نوشته بود: "خداييش خود علي دايي حاضره نقش خودش رو توي اون دوراني که سبيل داشت بازي کنه؟")

به اين آخري گير نده وگرنه يه عکس با سبيل از خودم برات ميذارم که تا يه هفته خواب بد ببيني. Mr. Green Angel

اصلاً نگران نباش شازده جان، براي تيپ زدن تا 45 سالگي و به نظر بعضي اساتيد تا 50 سالگي وقت هست. اگه تا الان سرت تو درس و کتاب بوده و دنبال مد و تيپ نبودي بدون که وقت زياد داري.
زماني که علي دايي سيبيل مي ذاشت يه بچه خرخوون ببو بود که تازه از اردبيل اومده بود دانشگاه شريف، اون زمان باور کن همون سيبيل عرف بود و تيپ هاي امروزي يا هنوز نيومده بود يا براي يه بچه اردبيلي خيلي زود بود.

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال شنبه 18 اسفند 1386، ساعت 17:27
 2 ماه و 9 روز پيش

ليلا حاتمي

ديشب خواب کسي را ديدم که اصلاً فکرش را هم نمي کردم. البته من «نيکول کيدمن» را خيلي دوست دارم، اما نسخه ايراني ايشون يعني خانم حاتمي را ديشب تو خواب ديدم.
يه جايي بود به اسم «خانه فرهنگي علي حاتمي» رفته بودم اونجا. خيلي خلوت بود و هيچکس مراجعه کننده نداشت. ليلا خانم پشت يه ميز نشسته بود و مثل اينکه از بيکاري حوصله اش سر رفته بود. ظاهراً از ديدن من و دوستم که همراهم بود، خوشحال شد و از جاش بلند شد و شروع کرديم به صحبت کردن. پرسيد که از کي با فيلمهاي علي حاتمي آشنا شدي و اولين فيلمي که از ايشون ديدي، چي بود؟ داشتم توضيح مي دادم که اولين فيلمي که ديدم «دلشدگان» بود و ... که بيدار شدم.
«ليلي حاتمي» توي خوابم، سبزه بود. احتمالاً برنزه کرده بود ولي شبيه همون هنرپيشه سينما بود که همه مي شناسيم.

من چقدر باکلاسم، همش با آدماي باکلاس مي پرم، حتي توي خواب.

Image

2
1
1
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 21 اسفند 1386، ساعت 1:28
 2 ماه و 7 روز پيش

حقوق زنان و فقه پوياي اسلامي

از آنجايي که بارها در فقه اسلامي آمده که ديه زن نصف مرد است و حتي براي شهادت در دادگاه، شهادت دو زن عادل معادل يک مرد عادل است، بايد تغييراتي قانون انتخابات کشور ايجاد شود؛ تا خداي ناکرده اسلام ناب محمدي دچار انحراف نگردد. در همين راستاي ما فقهاي سايت PersianBB از شوراي نگهبان اين انتظار را داريم موارد زير را هرچه سريعتر قانوني کند:

1- در شمارش آراي جمع آواري شده، بايد رأي هر زن را «نيم رأي» حساب کرد. با اين حساب امکان دارد که کانديدايي مثلاً سيصدو سي هشت هزار و چهارصد و سي دو و نيم رأي بياورد.

2- بايد تعداد آراي کسب شده توسط کانديداهاي زن را نهايتاً تقسيم بر دو کرد و سپس آنها را با آراي کانديداهاي مردها مقايسه کرد.

3- در مجلس هنگام تصويب طراحها و لوايح قانوني نيز بايد هر رأي نمايندگان زن حاضر در مجلس «نيم» رأي حساب شود.

و اين است فقه پوياي اسلامي.
«اي کساني که ايمان آورده ايد، از خدا بترسيد.»

2
1
1
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 2981
اعتبار کسب شده: 2345
ارسال سه‌شنبه 21 اسفند 1386، ساعت 1:54
 2 ماه و 7 روز پيش

Don't worry too much about women's voting rights. I suggest you read this article instead. Good luck. Angel

Image

1
0
1
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3190
اعتبار کسب شده: 4835
جنسيت: نامشخص
ارسال سه‌شنبه 21 اسفند 1386، ساعت 1:59
 2 ماه و 7 روز پيش

Omid نوشته بود:
Don't worry too much about women's voting rights. I suggest you read this article instead. Good luck. Angel

Image

Verrrrrrrrrrrrrrrry Cute Razz Applause Applause Applause
Omid joon these are very powerful but not for the one who is a very good friend of Dr. Bob Grant and Peige Parker Mr. Green Dancing

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مهم: تصاوير گردهمايي يازدهم مرداد 1385 - رستوران فدک شيراز
1
پاسخها: 65 بیننده: 4081 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است جملات قصار
5
پاسخها: 670 بیننده: 15695 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است آيا زندگي ارزش زيستن دارد؟
1
پاسخها: 61 بیننده: 2019 نویسنده: بچه برقي 78
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است شنبه شب در جلسه زعفرانيه چه گذشت؟
1
پاسخها: 4 بیننده: 306 نویسنده: احسان

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به: