| نویسنده |
پیغام |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3404 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 05 اسفند 1382، ساعت 11:30 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
برادرم، خواهرم!
با حضور به موقع، پر نشاط و طولاني در جلسه کنکور، مشت محکمي به دهان استکبار جهاني و ياوه گويان داخلي بزن!
کنکور کارشناسي ارشد: چهار شنبه، پنج شنبه و جمعه.
تذکرات مهم:
1. امتحان راس ساعت 8 صبح آغاز ميگردد و درهاي ورود به جلسه ساعت 7 بسته خواهد شد. لذا حضور از ساعت 6 صبح يا زودتر در محل آزمون الزامي است.
2. چند مداد مشکي نرم پررنگ و اصل شناسنامه را به همراه داشته باشيد.
3. در اکثر حوزه هاي کشور، سعي شده است برادران و خواهران در سالنهاي مجزا امتحان شوند، اما اگر به ناچار برادران و خواهران در يک سالن قرار گيرند:
برادرم! نگاهت را
خواهرم! حجابت را
4. نتايج قرعه کشي در بهار و تابستان سال آينده (83) اعلام خواهد شد.
با آرزوي موفقيت براي دانشجويان CSE
:vic: :vic: :vic: |
|
_________________ گنجشک ها خوبند
گنجشک ها نازند
بر دامنم آنها
در حال پروازند...
|
|
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 06 اسفند 1382، ساعت 13:02 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
بنا به گزارشات رسيده، امسال ترتيب چيده شدن صندليهاي داوطلبان گرامي بر خلاف سالهاي گذشته، که بر اساس معدل درج شده بر روي پاکت پستي بود، بر اساس شماره شناسنامه مي باشد.
با اين تصميم نابجاي سازمان سنجش آموزش کشور، نان آن عزيزاني که براي همکاري سالم سر جلسه امتحان نقشه کشيده بودند، با کمال تاسف، آجر شد! :rol: |
|
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3404 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 06 اسفند 1382، ساعت 20:44 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
صبح و بعد از ظهر امروز (چهارشنبه) دانشجويان CSE با حضور گسترده در جلسه کنکور، حماسه اي ديگر آفرديد و برگ زرين ديگري را به کارنامه پر افتخار بخش ما افزودند.
آفرينتان باد!
برادر و خواهر دانشجويم! هر تستي که زدي، تيري بود در چشم جاهلان :wis:
من نميدانم با چه زباني از تو تشکر کنم! از تو که عليرغم تبليغات مسموم روزهاي اخير، با قدرت تمام در امتحان شرکت کردي و به آنهايي که اين امتحان را تحريم کرده بودند، درس بزرگي دادي...
حيف که ديگر کلمه اي نيست تا در خور تشکر و قدرداني از تو باشد...
بگذار دسته گلي نثارت کنم: @};- |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 09 اسفند 1382، ساعت 21:43 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
حماسه روز چهارشنبه در روزهاي پنج شنبه و جمعه نيز تکرار شد و از حوزه هاي امتحاني سراسر کشور خبر ميرسد که نزديک به 100 درصد واجدين شرايط در اين حماسه تاريخي شرکت کردند که اين امر باعث تعجب خبرنگاران داخلي و خارجي حاضر در محل شد. :vic:
استقبال داوطلبين در برخي حوزه ها به حدي بود که چندين بار برگه هاي پاسخنامه تمام شد
:O |
|
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1836 اعتبار کسب شده: 4657 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
جمعه 03 اسفند 1386، ساعت 10:29 |
|
 |
6 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
کنکور کارشناسي ارشد امسال هم امروز به پايان ميرسه.
براي تمامي دوستان عزيزم که امسال کنکور داشتند آرزوي موفققيت دارم .علي الخصوص براي حاج سياسفيد عزيز , هرچند که ديگه تالار نمياد ( به گفته ي خودش) .
|
|
_________________ با تو بودن را براي بي تو بودن دوست دارم!
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 852 اعتبار کسب شده: 9308 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 03 اسفند 1386، ساعت 19:34 |
|
 |
6 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
|
دوره چند هفته اي قبل از کنکور کارشناسي ارشد، بدترين دوره عمر من تا حالا بوده. هيچ وقت دلم نمي خواد به اون دوره برگردم. ايشالله دوستاني که امسال کنکوري بودن موفق باشن و از همه مهتر اين که بعد از کنکور از زندگي عاديشون لذت ببرن و قدرش رو بيشتر بدونن. |
|
|
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1235 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 25 جنسيت: زن |
 |
شنبه 04 اسفند 1386، ساعت 12:58 |
|
 |
6 ماه و 17 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|