| نویسنده |
پیغام |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2181 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
شنبه 08 دي 1386، ساعت 6:25 |
|
 |
11 ماه و 9 روز پيش |
|
|
| |
ترور بوتو؛ مردم چه مي گويند؟
نبيل ارشد، دانشجو:
وقتي اين حادثه اتفاق افتاد من در راولپندي بودم. صداي انفجار را شنيدم اما بمبگذاري هاي انتحاري اين روزها در پاکستان چيز تازه و عجيبي نيست بنا براين به آن توجه نکردم اما وقتي به اخبار گوش دادم، شوکه شدم. من به خانواده اي تعلق دارم که تمايلات راستي دارد اما همه ما احساس مي کرديم مادرمان را از دست داده ايم. او يک نيروي ليبرال بود، اميدي براي غلبه بر جو نظامي پاکستان اما هم اکنون خلاء بزرگي احساس مي شود.
من نگران وحدت پاکستان هستم. احساس مي کنم او قدرت ايجاد وحدت ميان ايالت هاي مختلف پاکستان را داشت. جدايي طلبان از حالا فعاليت هاي خود را آغاز کرده اند. اين صداها وقتي پاکستان فاقد يک رهبر ملي باشد بلندتر و بلندتر مي شوند.
ما مي خواستيم به بي نظير راي بدهيم اما پاکستان ديگر گرفتار هرج و مرج و آشفتگي است.
آصفه حسن، محقق از اسلام آباد:
دلم مي خواهد به خاطر اتفاقي که افتاده گريه کنم. انگار کسي با اين کار آرزوي مرا کشته است.
همه کساني که مي شناسم احساس مي کنند کسي از نزديکانشان را از دست داده اند حتي کساني که نمي خواستند به او راي بدهند يا او را به فساد مالي متهم مي کردند.
پاکستان مثل قبرستان شده، هيچ کس در خيابانها نيست و مردم دلشکسته اند. به نظر مي رسد پاکستان حالا به بي ثباتي و تجزيه نزديک تر است.
نمي دانم چه اتفاقي قرار است بيفتد. ما هيچ تحليل سياسي نمي شنويم. ابعاد فاجعه تا حدي است که به نظر مي رسد مردم نمي دانند چه کنند يا حتي چه بگويند.
ايالت محل تولد خانم بوتو، سند، چه عکس العملي خواهد داشت؟ خداوند به پاکستان کمک کند!
محمد ابراهيم کومبار از سند:ما خيلي نگران آينده ايم. خانواده بوتو محافظ مردم بدبخت و فقيري مثل ما بودند. من به همراه تمام خانواده ام قبلا به حزب خانم بوتو راي داده ايم، از اين پس هم همين کار را خواهيم کرد. فکر نمي کنم چاره ديگري وجود داشته باشد.
در تاتاي سند، ايالت زادگاه خانم بوتو، همه اموال دولتي را سوزانده اند. مردم همه عمق فاجعه را احساس مي کنند. بسياري هم شهرشان را براي رفتن به لارکانا، محل تدفين وي ترک کرده اند.
ما مشغول برنامه ريزي براي جمع شدن در مسجد خيابان اصلي هستيم تا اعتراضاتمان را درباره مرگ رهبرمان به گوش همه برسانيم.
به عنوان يک فرد سندي فکر مي کنم پاکستان ديگر باب ميل ما نيست و اگر به ما سندي ها استقلال بدهند، خوشحال خواهيم شد.
او نماد وحدت پاکستان بود که حالا ديگر وجود ندارد.
فيصل مامسا، روانپزشک از کراچي:
ديشب ساعت ها در ترافيک خيابان هاي کراچي گيرکرده بودم و مي ديديم که خيابان ها چقدر نا امن شده اند.
وقتي ديدم زن ها به دنبال کمک به هر دري مي زنند، بدون روسري و پا برهنه به ماشين ها التماس مي کنند که کمکشان کنند و فقط به يک جاي امن برسانندشان، شوکه شدم.
احساس کردم با اين وضعيت وسط جنگ هاي داخلي هستيم. شهر در آتش مي سوزد و پاکستان به کلي فلج شده است. اين دقيقا همان پاکستاني است که بعد از ترور خانم بوتو شاهد آن خواهيم بود.
ما نياز به احساس امنيت داريم. آرزوهاي بسياري براي بي نظير بوتو داشتم. حالا از ما خواسته اند سه روز در خانه هايمان بمانيم و اين يعني حکومت نظامي. خيابان اصلي خالي است. سعي کردم دنبال بيمارانم بگردم اما برخي از آنها گم شده اند. اين شرايط باعث مي شود فکر کنم: چه اتفاقي براي اين کشور افتاده است؟
عظما شارون، کارمند آزمايشگاه از لاهور:
او تنها اميد ما دراين سال شوم بود. او يک سياستمدار تمام عيار بود و حالا هيچ کس به اندازه کافي با تجربه نيست که جاي او را بگيرد.
به نظر مي رسيد که برنامه هاي خوبي براي آينده پاکستان داشته باشد. او يک زن قدرتمند بود.
تصوير پاکستان در جامعه بين المللي تصوير بدي است،مردم فکر مي کنند زنان سرزمين ما دچار محدوديت هستند.اما هيچ مردي به اندازه خانم بوتو شايستگي نداشت.
نتوانستند حضور يک زن را تحمل کنند و از اين مي ترسم که حقوق زنان پاکستان را محدود کنند. حالا ديگر نمي دانم نسل جوان ما بايد آماده مواجهه با چه چيزهايي باشد.
تصويري که رسانه ها از پاکستان ترسيم مي کنند اين است: ما برقع مي پوشيم و آزادي نداريم. حالا ديگر بعد از اين واقع اين ادعاها ممکن است به واقعيت بپيوندد. مي ترسم پاکستان طالبانيزه شود
ادامه |
|
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 1994 اعتبار کسب شده: 8671 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 09 دي 1386، ساعت 1:31 |
|
 |
11 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 09 دي 1386، ساعت 1:54 |
|
 |
11 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
| majidjon13 نوشته بود: |
ترور بوتو؛ مردم چه مي گويند؟
...
تصويري که رسانه ها از پاکستان ترسيم مي کنند اين است: ما برقع مي پوشيم و آزادي نداريم. حالا ديگر بعد از اين واقع اين ادعاها ممکن است به واقعيت بپيوندد. مي ترسم پاکستان طالبانيزه شود
... |
تبليغات براي زمينهسازي حضور مستقيم آمريکا در پاکستان
از همين الآن تبليغات براي زمينهسازي حضور مستقيم آمريکا در پاکستان آغاز شده است... اسمهايي که تنها در وبسايت بي بي سي نمايندهي مردم پاکستان هستند، پيام درخواست حضور نظامي آمريکا ميفرستند! چه کسي بررسي ميکند که اين اسمها واقعي هستند يا نه. چه کسي بررسي ميکند که آيا اينها نظرات همهي پاکستان است يا نه؟
بگذريم. خبرهاي جديد در اين باره از خبرگزاري فارس:
با رد دخالت در ترور بوتو،
القاعده نهادهاي اطلاعاتي پاکستان را مسوول ترور بوتو دانست
خبرگزاري فارس: در حالي که يک شبکه تلويزيون خصوصي پاکستان و دولت اين کشور، القاعده و طالبان را مسوول ترور بينظيربوتو نخستوزير سابق پاکستان ميدانند، رئيس القاعده در پاکستان دخالت اين سازمان در اين ترور را رد کرد و اطلاعات پاکستان را مسوول اين ترور دانست.
شبکه سي ان ان:
بوتو پيش از مرگ مشرف را مسئول ترور احتمالي خود معرفي کرده بود
خبرگزاري فارس: نخست وزير سابق پاکستان با فرستادن نامه الکترونيکي به آمريکا اعلام کرده بود چنانچه حادثهاي براي من در پاکستان اتقاق بيفتد، مسئول آن پرويز مشرف رئيسجمهور اين کشور است. |
|
|
|
|
|
|
 |
rfj_b_kas  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 23 مرداد 1386 مجموع ارسالها: 159 اعتبار کسب شده: 922 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 09 دي 1386، ساعت 11:30 |
|
 |
11 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
واقعا براي توده متاسفم
يا ح ق |
|
_________________ خوشا آنان که بار دوستي را کشيدند و نرنجيدند و رفتند
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |