| نویسنده |
پیغام |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3007 اعتبار کسب شده: 1310 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 05 دي 1386، ساعت 23:55 |
|
 |
6 ماه و 11 روز پيش |
|
|
| |
نظر شما راجع به تحولات جهاني چييه?
|
|
_________________ يادمون باشه هر چيزي جز قتل نفس و خودکشي دليل مناسبي براي مرگ ميتونه باشه
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1308 اعتبار کسب شده: 2352 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 05 دي 1386، ساعت 23:57 |
|
 |
6 ماه و 11 روز پيش |
|
|
| |
نظر مساعدي داريم.
گرمايش زمين احتمالا براي سوسک هاي درخت خوار مفيد خواهد بود |
|
_________________ شوهر نمي خوام چون به اعتقاد من زندگيم ميشه تکرار مکررات.مثل يه فيلم تکراري که خيلي مسخرست از نظر من.الان دلم مي خواد با نقاشي بتونم خودمو نشون بدم.بعدش اصلا من غير از متخصصين هيچ پزشک عمومي رو قبول ندارم حتي بابامو.پزشک عمومي مثل يه بچهء کلاس اوليه از ديد من.
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3386 اعتبار کسب شده: 3779 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 06 دي 1386، ساعت 10:06 |
|
 |
6 ماه و 10 روز پيش |
|
|
| |
|
من تحولات جهاني رو محکوم ميکنم. |
|
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2872 اعتبار کسب شده: 6959 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 06 دي 1386، ساعت 13:50 |
|
 |
6 ماه و 10 روز پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
| نظر شما راجع به تحولات جهاني چيه ؟ |
خوبــه ، فقط کاش وقتش را بيشتر مي کردنــد . |
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 969 اعتبار کسب شده: 6357 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 06 دي 1386، ساعت 14:46 |
|
 |
6 ماه و 10 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
majidjon13 آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2086 اعتبار کسب شده: 3850 محل سکونت: پرشيا جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 06 دي 1386، ساعت 18:51 |
|
 |
6 ماه و 10 روز پيش |
|
|
| |
|
بنظر من تحولات جهاني خواهر بشريت را به مادرش وصلت داده است. |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3386 اعتبار کسب شده: 3779 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
جمعه 07 دي 1386، ساعت 20:30 |
|
 |
6 ماه و 9 روز پيش |
|
|
| |
|
به نظر شما دست آورد اصلي سفر استاندار يزد به غنا چه بود؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3007 اعتبار کسب شده: 1310 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 07 دي 1386، ساعت 21:14 |
|
 |
6 ماه و 9 روز پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
| به نظر شما دست آورد اصلي سفر استاندار يزد به غنا چه بود؟ |
ماجرايش کمي پيچيده است. ظاهرا مسيحيان معتقدي که جشن گرفتهاند، در راديو دربارهاش گزارش کردهاند، ولي جدا از درستي يا نادرستي چنين مسالهاي، چيزي که جالب است اين است که روند از نتيجه مهمتر است. زماني که نتيجه روند را هدايت ميکند، ما هميشه به جايي ميرويم که قبلن هم بودهايم اما اگر روند نتيجه را هدايت کند، ممکن است ندانيم کجا ميرويم ولي ميدانيم که ميخواهيم آنجا باشيم. |
|
_________________ يادمون باشه هر چيزي جز قتل نفس و خودکشي دليل مناسبي براي مرگ ميتونه باشه
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3249 اعتبار کسب شده: 5266 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 07 دي 1386، ساعت 21:59 |
|
 |
6 ماه و 9 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2872 اعتبار کسب شده: 6959 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 08 دي 1386، ساعت 13:27 |
|
 |
6 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
| به نظر شما دست آورد اصلي سفر استاندار يزد به غنا چه بود؟ |
در مجموع سفر خوبي بود ، در مورد مسائل ژ ئو پولوژيکي و تر مو نو د يسکي منطقه صحبت شد ، در زمينه صادرات و تغذيه قرار بر اين شد که سالانه به طور نامحدود پشمک و باقلوا و قطاب به غنا صادرات شود ، در زمينه انرژي قرار براين شد که انرژي خورشيدي کويـــر از طريق خط لوله جاده ابريشم به غنا منتقل شود و شرکت مشدي حسن و برادران زير ساخت هاي اين انتقال عظيم انرژي را آماده سازي کنند . در زمينه تکنولوژي قرار بر اين شد يــزد هزار و سيصد و پنجاه و هفت بادگير در غنا احداث کند و در زمينه فرهنگي هم قرار شد مقداري از ايمان مردم شهر دارالعباده به صورت قرص هاي ايکس ، سالانه بيست هزار کيلو به غنا صادر شود ، طرف غنايي هم قول هر گونه مساعدت براي دريافت اينگونه امکانات را داد و خواستار روابط بيشتر و واردات بيشتر و بازديد از يزد شد و قول داد تا يکسال آينده از يزد ديدار کند ، در مجموع سفر پر خير و برکتي بود . |
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 08 دي 1386، ساعت 20:35 |
|
 |
6 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
«عشق، جاروبرقي نشانه هايي است که عمومن وجود خارجي ندارند.»
اين را بايد يک زماني استاندار يزد گفته باشد. به خودش. مقابل آينه. وقتهايي که افتادن برگي ديرهنگام، ميدوختاش به خاطرهاي از سيد. که قدمهاياش که زوج ميشد يا فرد، التهابي بود ناشي. ناشي از نشانهاي، چيزي، خبري، حسي که از جانب سيد بيايد. براي خودش تقسيم کرده بود جهان را. تکههايي که نشان از عشقِ پابرجايِ سيد داشت، تکههايي که بوي خيانت ميداد. حکايتِ استاندار يزد از کندنِ نوبتيِ گلبرگها گذشته بود. صداي کلاغي، حرفي اشتباه ميان کلمهاي، نامهاي پستنشده، زنگ ساعت، ساندويچي نيمخورده، تلاقيِ رقتانگيزِ دو نگاهِ بيهدف، سيگاري که معکوس در دهان گذاشته بود، دستي که بههنگام، يا بيهنگام، لاي مويي رفته بود... |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|