| نویسنده |
پیغام |
تنها با تمام دردها  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 30 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 340 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: در قلب تو جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 03 دي 1386، ساعت 19:45 |
|
 |
7 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4985 اعتبار کسب شده: 10131 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 03 دي 1386، ساعت 19:54 |
|
 |
7 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
احتمالا: در جامعه مجازي خاتمي و در جامعه واقعي احمدي نژاد.
اما متاسفانه هيچکدوم لياقتش رو ندارن! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 654 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 03 دي 1386، ساعت 22:12 |
|
 |
7 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 817 اعتبار کسب شده: 9217 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 04 دي 1386، ساعت 0:12 |
|
 |
7 ماه و 17 روز پيش |
|
|
| |
عوامل زيادي نتيجه انتخابات دور آينده رو رقم مي زنن که به نظر من سه تا از مهمترين هاش اينها هستن:
1. عملکرد احمدي نژاد در مدت زمان باقي مونده: به نظرم اگه روال به همين شکل پيش بره و تغيير مثبت خاصي ايجاد نشه، احمدي نژاد رأي زيادي رو از دست مي ده که مي تونه به قيمت برنده شدن رقيبش (خاتمي يا هر کس ديگه) تموم بشه.
2. ميزان مشارکت مردم: آمار نشون داده هر چي ميزان مشارکت مردم بيشتر باشه، کفه ترازو به نفع اصلاح طلبان خواهد بود.
3. ميزان تقلب در انتخابات: چه دلمون بخواد و چه نخواد، تقلبهاي سازمان يافته و سازمان نيافته نقش به نسبت پررنگي رو در انتخابات ايفا مي کنن. طبيعي هست که اين تقلبها بيشتر به نفع جريان حاکم خواهد بود. در نتيجه هر چي تقلبها بيشتر باشه، احتمال پيروزي احمدي نژاد بيشتر خواهد بود.
در مجموع با توجه به اين که به نظر نمي رسه تغيير خاصي در سياستهاي دولت در اين مدت باقي مونده به وجود بياد و تقلب در انتخابات هم کم و بيش هميشه وجود داشته و خيلي کاريش نمي شه کرد، فکر مي کنم ميزان مشارکت مردم مهمترين عامل در رقم زدن سرنوشت انتخابات باشه.
شخصاً به احتمال زياد به هر کسي جز احمدي نژاد ممکنه رأي بدم و آرزو دارم رقيبش پيروز بشه؛ اما فکر نمي کنم احمدي نژاد و و حاميان دولت هم به اين راحتي نتيجه انتخابات رو واگذار کنن و قاعدتاً از همه امکاناتشون براي پيروزي استفاده خواهند کرد. |
|
|
|
|
|
|
 |
-faghatyedoost-  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 15 آبان 1385 مجموع ارسالها: 315 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تالار گفتمان سن: 21 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 04 دي 1386، ساعت 2:27 |
|
 |
7 ماه و 17 روز پيش |
|
|
| |
من که زدم احمدي نژاد
ولي شخصا به هيچکس راي نميدم |
|
|
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2157 اعتبار کسب شده: 5121 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 04 دي 1386، ساعت 2:59 |
|
 |
7 ماه و 17 روز پيش |
|
|
| |
~cEnSoReD~
اين آخرين اخطاره، در صورت ادامه چنين روندي اکانت شما حذف خواهد شد. |
|
|
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 654 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 04 دي 1386، ساعت 16:45 |
|
 |
7 ماه و 17 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 817 اعتبار کسب شده: 9217 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 04 دي 1386، ساعت 19:25 |
|
 |
7 ماه و 17 روز پيش |
|
|
| |
| -faghatyedoost- نوشته بود: |
من که زدم احمدي نژاد
ولي شخصا به هيچکس راي نميدم |
همين شماها هستين که براي خودتون هم ارزش قائل نمي شين و مي ذارين بقيه براتون تعيين تکليف کنن. انتخاب با خودتونه؛ اما مسلماً ديگه حق غر زدن هم ندارين. |
|
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2298 اعتبار کسب شده: 3745 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 04 دي 1386، ساعت 19:51 |
|
 |
7 ماه و 17 روز پيش |
|
|
| |
|
من احمدي نژاد رو به خاتمي ترجيح ميدم.اما احمدي نژاد همش مثل خروس لاري الکي گردن کشي مي کنه اصلا نه به اين و نه به اون راي نميدم. |
|
|
 |
Oscar  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385 مجموع ارسالها: 783 اعتبار کسب شده: 1651 محل سکونت: سن: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 04 دي 1386، ساعت 19:58 |
|
 |
7 ماه و 17 روز پيش |
|
|
| |
| ستاره’ غريب نوشته بود: |
| من احمدي نژاد رو به خاتمي ترجيح ميدم. |
احمدي نژاد هم تو رو ترجيح ميده
نميدونم اين تاپيک چه ربطي به ازدواج داشت که نظر دادي |
|
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2363 اعتبار کسب شده: 3359 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 04 دي 1386، ساعت 20:03 |
|
 |
7 ماه و 17 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
 |
سهشنبه 04 دي 1386، ساعت 23:36 |
|
 |
7 ماه و 17 روز پيش |
|
|
| |
خوب البته يه مثل هست که تو شهر کورا يه دونه چشمم غنيمته ...
من نمي دونم هر کدوم از شماها چقدر با اين جور موضوعات سر و کار داريد..اما يه چيزي که هست من ازفاصله خيلي خيلي نزديک با اين عالي جنابان هميشه سر و کار داشتم ....و واقعا چيزيکه هست اينه که خيلي فرق هست بين اون آدم شنگولو که معمولا با آدماي خوش تيپم عکس ميندازه با اون آدم پشخالو که اکثرا قاطي بدبخت بيچاره ها ديده ميشه....اين مهمه که چه کسي چه هدفي داره و با چه نظري به مسائل نگاه ميکنه...وچه رفتاري داره...اون اقاي شنگولو خوش خنده تماشاي مسابقات فوتبالشم عقب و جلو نمي شد...ومعمولا خاصيتي بيشتر از يه عروسک کوکي نداشت..در واقع اون ارامش خيال انگيز به بهاي سودهاي ميلياردي بود که يه عده مفت خور به جيب ميزدن...نمي دونم اين براي کسي ميشه که مهم نباشه....اون آقاي شلخه زشت خيلي وقتها يه ساعت خوابه سه چهار ساعته هم نداره....لابد مگيد خوب به درک ..چي به ما ميرسه که چند ساعت بيشتر يا کمتر بخوابه...واقعيت اينه که خيلي مطمئن تره به کسي اعتماد کرد که لااقل براش مهم باشه داره چي ميگذره..و من به اينم اطمينان دارم که از اون هوش مصنوعي بيشتر ميفهمه..اين خيلي سخت نيست...درواقع اين هفتاد ميليون تنبلو هيچ خدايي نميتونه تکون بده.....اين وسط فقط ساعت خواب يه عده مفت خور که مطمئنا هيچ کدوم از شماها نيستيد بهم ميخوره...و به يه چند تا بدبخت بيچاره کم و زياد ميرسه....حالا ميخوايد همينم نباشه بفرماييد اين شما واينم اون خانمي..... |
|
_________________ سر آن ندارد امشب ..که برآيد آفتابي....
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 526 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 04 دي 1386، ساعت 23:55 |
|
 |
7 ماه و 16 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 526 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 04 دي 1386، ساعت 23:58 |
|
 |
7 ماه و 16 روز پيش |
|
|
| |
| حيف! نوشته بود: |
خوب البته يه مثل هست که تو شهر کورا يه دونه چشمم غنيمته ...
من نمي دونم هر کدوم از شماها چقدر با اين جور موضوعات سر و کار داريد..اما يه چيزي که هست من ازفاصله خيلي خيلي نزديک با اين عالي جنابان هميشه سر و کار داشتم ....و واقعا چيزيکه هست اينه که خيلي فرق هست بين اون آدم شنگولو که معمولا با آدماي خوش تيپم عکس ميندازه با اون آدم پشخالو که اکثرا قاطي بدبخت بيچاره ها ديده ميشه....اين مهمه که چه کسي چه هدفي داره و با چه نظري به مسائل نگاه ميکنه...وچه رفتاري داره...اون اقاي شنگولو خوش خنده تماشاي مسابقات فوتبالشم عقب و جلو نمي شد...ومعمولا خاصيتي بيشتر از يه عروسک کوکي نداشت..در واقع اون ارامش خيال انگيز به بهاي سودهاي ميلياردي بود که يه عده مفت خور به جيب ميزدن...نمي دونم اين براي کسي ميشه که مهم نباشه....اون آقاي شلخه زشت خيلي وقتها يه ساعت خوابه سه چهار ساعته هم نداره....لابد مگيد خوب به درک ..چي به ما ميرسه که چند ساعت بيشتر يا کمتر بخوابه...واقعيت اينه که خيلي مطمئن تره به کسي اعتماد کرد که لااقل براش مهم باشه داره چي ميگذره..و من به اينم اطمينان دارم که از اون هوش مصنوعي بيشتر ميفهمه..اين خيلي سخت نيست...درواقع اين هفتاد ميليون تنبلو هيچ خدايي نميتونه تکون بده.....اين وسط فقط ساعت خواب يه عده مفت خور که مطمئنا هيچ کدوم از شماها نيستيد بهم ميخوره...و به يه چند تا بدبخت بيچاره کم و زياد ميرسه....حالا ميخوايد همينم نباشه بفرماييد اين شما واينم اون خانمي..... |
به خدا همين مفت خور ها همين مافيهاي اقتصادي هستن که يه مملکت رو ميتونن بسازن
اوج هنر خاتمي اين بود که دولت ومردم رو تو مسير همين اشخاص قرار داد همون جور هم که ديديد اوضاع اقتصادي مملکت از هر لحاظ از الان بهتر بود
واسه اين افراد مفت خور فرقي نمي کنه که من يا تو از گشتگي بميريم يا نه اين ما بايد باشيم که که مسيرخودمونو با اونا يکي کنيم |
|
_________________ از نيل تا پنجاب
|
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
 |
چهارشنبه 05 دي 1386، ساعت 14:32 |
|
 |
7 ماه و 16 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|