صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

4
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
Poll :: خاتمی یا احمدی نژاد ؟؟؟؟

خاتمي
60%
 60%  [ 14 ]
احمدي نژاد
39%
 39%  [ 9 ]
مجموع آراء : 23

نویسنده پیغام
تنها با تمام دردهاآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 30 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 340
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: نامشخص
ارسال دوشنبه 03 دي 1386، ساعت 19:45
 7 ماه و 18 روز پيش

چند وقته که يه سوال واسم پيش اومده
که اگه تو دور بعدي خاتمي و احمدي نژاد هر دو کانديد بشن کدومشون راي مي آرن ؟؟؟

نظر شما چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Think Think Think Think Think Think

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 4985
اعتبار کسب شده: 10131
جنسيت: مرد
ارسال دوشنبه 03 دي 1386، ساعت 19:54
 7 ماه و 18 روز پيش

احتمالا: در جامعه مجازي خاتمي و در جامعه واقعي احمدي نژاد.
اما متاسفانه هيچکدوم لياقتش رو ندارن! Brick wall

1
1
0
حيف!آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 654
ارسال دوشنبه 03 دي 1386، ساعت 22:12
 7 ماه و 18 روز پيش

من که شديدا اميدوارم که اون شبه آخوند عجيب الخلقه جوپوکيده تپق زن که نهايت رکورد درست حرف زدنش به سه خطم نمي کشه دوباره با اون خندهاي ابلهانش جاي رئيس جمهور بلانسبت نشه....بندکفش احمدي نژاد ميارزه به خود و کابينه و دار دسته مضحک اون Silenced چقدر ازاين موجود و شعارها و ادا اطواراي فجيعش متنفرم Confused
حالا احمدي نژاد هرچي هست خودشه و کف دستش بازه...نه يه فيلم کمديه بي خوده بي سر و ته.....
Mr. Green

3
0
3
وحيدآنلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 13 شهريور 1386
مجموع ارسالها: 817
اعتبار کسب شده: 9217
ارسال سه‌شنبه 04 دي 1386، ساعت 0:12
 7 ماه و 17 روز پيش

عوامل زيادي نتيجه انتخابات دور آينده رو رقم مي زنن که به نظر من سه تا از مهمترين هاش اينها هستن:

1. عملکرد احمدي نژاد در مدت زمان باقي مونده: به نظرم اگه روال به همين شکل پيش بره و تغيير مثبت خاصي ايجاد نشه، احمدي نژاد رأي زيادي رو از دست مي ده که مي تونه به قيمت برنده شدن رقيبش (خاتمي يا هر کس ديگه) تموم بشه.

2. ميزان مشارکت مردم: آمار نشون داده هر چي ميزان مشارکت مردم بيشتر باشه، کفه ترازو به نفع اصلاح طلبان خواهد بود.

3. ميزان تقلب در انتخابات: چه دلمون بخواد و چه نخواد، تقلبهاي سازمان يافته و سازمان نيافته نقش به نسبت پررنگي رو در انتخابات ايفا مي کنن. طبيعي هست که اين تقلبها بيشتر به نفع جريان حاکم خواهد بود. در نتيجه هر چي تقلبها بيشتر باشه، احتمال پيروزي احمدي نژاد بيشتر خواهد بود.

در مجموع با توجه به اين که به نظر نمي رسه تغيير خاصي در سياستهاي دولت در اين مدت باقي مونده به وجود بياد و تقلب در انتخابات هم کم و بيش هميشه وجود داشته و خيلي کاريش نمي شه کرد، فکر مي کنم ميزان مشارکت مردم مهمترين عامل در رقم زدن سرنوشت انتخابات باشه.

شخصاً به احتمال زياد به هر کسي جز احمدي نژاد ممکنه رأي بدم و آرزو دارم رقيبش پيروز بشه؛ اما فکر نمي کنم احمدي نژاد و و حاميان دولت هم به اين راحتي نتيجه انتخابات رو واگذار کنن و قاعدتاً از همه امکاناتشون براي پيروزي استفاده خواهند کرد.

1
1
0
-faghatyedoost-آفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 15 آبان 1385
مجموع ارسالها: 315
ارسال سه‌شنبه 04 دي 1386، ساعت 2:27
 7 ماه و 17 روز پيش

من که زدم احمدي نژاد
ولي شخصا به هيچکس راي نميدم

1
1
0
majidjon13آفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384
مجموع ارسالها: 2157
اعتبار کسب شده: 5121
ارسال سه‌شنبه 04 دي 1386، ساعت 2:59
 7 ماه و 17 روز پيش

~cEnSoReD~

اين آخرين اخطاره، در صورت ادامه چنين روندي اکانت شما حذف خواهد شد.

1
-1
2
حيف!آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 04 دي 1386، ساعت 16:45
 7 ماه و 17 روز پيش

خوب بله البته عوامل بسيار بسيارزيادي نتيجه انتخابات رو در دور آينده رقم مي زنن که به نظر ماسه تاش از آنها اينهامي باشند....
1.در مورد احمدي نژاد عملکرد و کارکرد و کارهايي که کرده و عملهايي که مرتکب شده؟! Neutral نخير! Shame on you به هيچ وجه!...بلکه عملکرد و کارهايي که مي کند! Smile در مدت زماني که اتفاقا باقي هم مونده: اصلا مهم نيست الان که من دارم اينو ميگم سه روز مونده تا انتخابات يا سه دقيقه......
که بنظرم اگه روال به همين شکل پيش بره البته شما اينجا کاري نداشته باشيد که روال يعني رويه اي که منطقا همونجوري که هست ادامه پيدا مي کنه..قبول کنيد روال هم اگه بخواد مي تونه يه جور ديگه پيش بره... البته در اون صورت ديگه بهش نميگن روال؟ Think ...کاري نداشته باشيد Shhh ...مغزمطلب روبچسبيد اگه تغيير مثبتي ايجاد نشه احمدي نژاد رايهاي زيادي روبدست نمياره! از دست هم ميده Shocked ..عجيب نيست؟ Eh? ..چيه!نکنه انتظار داشتيد با تغيرات مثبتي که ميده راي از دست بده..يا با تغيرات منفي که ميده راي بدست بياره! ...حالا اينکه اينا که قراره از دست برن چطوربا اون روال نامثبت قبلي تا حالا دووم آوردن و حالا چرا بايد از دست برن بخوام دليلشو بگم خيلي پيچيده ميشه و به شما مربوط نيست Shame on you ..... و اينکه اين رايهاي از دست رفته به قيمت برنده شدن خودش تموم نميشه ...به نفع رقيب يا رقباش هست Shocked .....اينارو خوب توجه کنيد هيچ جاي ديگه نمي تونيد همچين تحليل پرو تازه اي رو پيدا کنيد.....

2.مطلب دوم ميزان مشارکت مردم هست..هرچي مشارکت مردم بيشتر باشه اوني که اون مردم بيشتر بهش راي ميدن بيشتر راي مياره Cool ....واوني که با راي مردم بيشتريکه به مردم قبلي اضافه شدن راي مياره بيشتر اونيه که به اون مردم اضافه که قبلا معمولاحال ندارن بيان بيرون رو وادار کرده بيان بيرون بهش راي بدن يه حرفاي اصلاح طلبي خارق العاده و جالبي زده که سرحال بيان و بيان بيرون اگرنه که حال ندارن با همون چيزاي عادي بيان بيرون ..اون چيزا خيلي وقته براي اين مردم اضافه شده دمده شده و از حال افتاده..بايد يه چيز اساسي باشه که بيان برون Think ....

3.ميزان تقلب در انتخابات Confused ..چه دلتون بخواد و چه دلتون نخواد شيريني هر امتحاني و انتخاب و ... به تقلبه....و مردم شجاع و مومن ما هم که هميشه سرشون درد ميکنه واسه شيرين کاري و حالا فرصتش يا توي يه سازمان يافت ميشه يا بيرون يه سازمان...خيلي طبيعي Cool ..اما عجيب اينه که اون جرياني که تقلب ميکنه به نفع خودش تقلب ميکنه نه به نفع رقيب؟! Shocked ....و جرياني که حاکمه اگه تقلب کنه نيز به نفع خودش تقلب ميکنه و باز نه به نفع رقيب! Shocked ..و جريانيکه جريان حاکمه قوي تره!.و بهر حال چون بيشتربودن که حاکم هستن اين بيشترا اگه مثل همه به همون نسبت تقلب کنن بيشتر ميشه!.اين يکي خيلي عجيب بود! Think ...
.
بنابراين نتيجه ميگيريم که هرکي بيشتر بياد بيرون به اوني که اون راي ميده رايش بيشتر ميشه Cool ....
درآخراز خودمان بخاطر اينهمه اطلاعات پرمغز که هيچ جوري نمي تونستيد حدسشم بزنيد تشکر فراوان و بسيار زيادي مي کنيم... خسته نباشيد Cool

2
2
0
وحيدآنلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 13 شهريور 1386
مجموع ارسالها: 817
اعتبار کسب شده: 9217
ارسال سه‌شنبه 04 دي 1386، ساعت 19:25
 7 ماه و 17 روز پيش

-faghatyedoost- نوشته بود:
من که زدم احمدي نژاد

همين شماها هستين که براي خودتون هم ارزش قائل نمي شين و مي ذارين بقيه براتون تعيين تکليف کنن. انتخاب با خودتونه؛ اما مسلماً ديگه حق غر زدن هم ندارين.

1
1
0
ستاره’ غريب
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 2298
اعتبار کسب شده: 3745
جنسيت: زن
ارسال سه‌شنبه 04 دي 1386، ساعت 19:51
 7 ماه و 17 روز پيش

من احمدي نژاد رو به خاتمي ترجيح ميدم.اما احمدي نژاد همش مثل خروس لاري الکي گردن کشي مي کنه اصلا نه به اين و نه به اون راي نميدم.

1
-2
3
Oscarآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385
مجموع ارسالها: 783
اعتبار کسب شده: 1651
ارسال سه‌شنبه 04 دي 1386، ساعت 19:58
 7 ماه و 17 روز پيش

ستاره’ غريب نوشته بود:
من احمدي نژاد رو به خاتمي ترجيح ميدم.

احمدي نژاد هم تو رو ترجيح ميده

نميدونم اين تاپيک چه ربطي به ازدواج داشت که نظر دادي

2
2
0
سرابآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385
مجموع ارسالها: 2363
اعتبار کسب شده: 3359
ارسال سه‌شنبه 04 دي 1386، ساعت 20:03
 7 ماه و 17 روز پيش

آره! حقتون همين احمقي نژاده Applause Applause Applause

1
0
1
حيف!آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 04 دي 1386، ساعت 23:36
 7 ماه و 17 روز پيش

خوب البته يه مثل هست که تو شهر کورا يه دونه چشمم غنيمته Think ...
من نمي دونم هر کدوم از شماها چقدر با اين جور موضوعات سر و کار داريد..اما يه چيزي که هست من ازفاصله خيلي خيلي نزديک با اين عالي جنابان هميشه سر و کار داشتم Confused ....و واقعا چيزيکه هست اينه که خيلي فرق هست بين اون آدم شنگولو که معمولا با آدماي خوش تيپم عکس ميندازه با اون آدم پشخالو که اکثرا قاطي بدبخت بيچاره ها ديده ميشه....اين مهمه که چه کسي چه هدفي داره و با چه نظري به مسائل نگاه ميکنه...وچه رفتاري داره...اون اقاي شنگولو خوش خنده تماشاي مسابقات فوتبالشم عقب و جلو نمي شد...ومعمولا خاصيتي بيشتر از يه عروسک کوکي نداشت..در واقع اون ارامش خيال انگيز به بهاي سودهاي ميلياردي بود که يه عده مفت خور به جيب ميزدن...نمي دونم اين براي کسي ميشه که مهم نباشه....اون آقاي شلخه زشت خيلي وقتها يه ساعت خوابه سه چهار ساعته هم نداره....لابد مگيد خوب به درک ..چي به ما ميرسه که چند ساعت بيشتر يا کمتر بخوابه...واقعيت اينه که خيلي مطمئن تره به کسي اعتماد کرد که لااقل براش مهم باشه داره چي ميگذره..و من به اينم اطمينان دارم که از اون هوش مصنوعي بيشتر ميفهمه..اين خيلي سخت نيست...درواقع اين هفتاد ميليون تنبلو هيچ خدايي نميتونه تکون بده.....اين وسط فقط ساعت خواب يه عده مفت خور که مطمئنا هيچ کدوم از شماها نيستيد بهم ميخوره...و به يه چند تا بدبخت بيچاره کم و زياد ميرسه....حالا ميخوايد همينم نباشه بفرماييد اين شما واينم اون خانمي.....

2
2
0
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 526
ارسال سه‌شنبه 04 دي 1386، ساعت 23:55
 7 ماه و 16 روز پيش

وحيد نوشته بود:
-faghatyedoost- نوشته بود:
من که زدم احمدي نژاد

همين شماها هستين که براي خودتون هم ارزش قائل نمي شين و مي ذارين بقيه براتون تعيين تکليف کنن. انتخاب با خودتونه؛ اما مسلماً ديگه حق غر زدن هم ندارين.

وحيد خيلي دوست دارم
Applause Applause Applause Applause Applause

1
1
0
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 526
ارسال سه‌شنبه 04 دي 1386، ساعت 23:58
 7 ماه و 16 روز پيش

حيف! نوشته بود:
خوب البته يه مثل هست که تو شهر کورا يه دونه چشمم غنيمته Think ...
من نمي دونم هر کدوم از شماها چقدر با اين جور موضوعات سر و کار داريد..اما يه چيزي که هست من ازفاصله خيلي خيلي نزديک با اين عالي جنابان هميشه سر و کار داشتم Confused ....و واقعا چيزيکه هست اينه که خيلي فرق هست بين اون آدم شنگولو که معمولا با آدماي خوش تيپم عکس ميندازه با اون آدم پشخالو که اکثرا قاطي بدبخت بيچاره ها ديده ميشه....اين مهمه که چه کسي چه هدفي داره و با چه نظري به مسائل نگاه ميکنه...وچه رفتاري داره...اون اقاي شنگولو خوش خنده تماشاي مسابقات فوتبالشم عقب و جلو نمي شد...ومعمولا خاصيتي بيشتر از يه عروسک کوکي نداشت..در واقع اون ارامش خيال انگيز به بهاي سودهاي ميلياردي بود که يه عده مفت خور به جيب ميزدن...نمي دونم اين براي کسي ميشه که مهم نباشه....اون آقاي شلخه زشت خيلي وقتها يه ساعت خوابه سه چهار ساعته هم نداره....لابد مگيد خوب به درک ..چي به ما ميرسه که چند ساعت بيشتر يا کمتر بخوابه...واقعيت اينه که خيلي مطمئن تره به کسي اعتماد کرد که لااقل براش مهم باشه داره چي ميگذره..و من به اينم اطمينان دارم که از اون هوش مصنوعي بيشتر ميفهمه..اين خيلي سخت نيست...درواقع اين هفتاد ميليون تنبلو هيچ خدايي نميتونه تکون بده.....اين وسط فقط ساعت خواب يه عده مفت خور که مطمئنا هيچ کدوم از شماها نيستيد بهم ميخوره...و به يه چند تا بدبخت بيچاره کم و زياد ميرسه....حالا ميخوايد همينم نباشه بفرماييد اين شما واينم اون خانمي.....

به خدا همين مفت خور ها همين مافيهاي اقتصادي هستن که يه مملکت رو ميتونن بسازن
اوج هنر خاتمي اين بود که دولت ومردم رو تو مسير همين اشخاص قرار داد همون جور هم که ديديد اوضاع اقتصادي مملکت از هر لحاظ از الان بهتر بود
واسه اين افراد مفت خور فرقي نمي کنه که من يا تو از گشتگي بميريم يا نه اين ما بايد باشيم که که مسيرخودمونو با اونا يکي کنيم

1
0
1
حيف!آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال چهارشنبه 05 دي 1386، ساعت 14:32
 7 ماه و 16 روز پيش

باشه خيلي خوبه..... Very Happy
اما اوج هنرت که خوابيدن و بي خيالي باشه خيلي خوش به حالته Very Happy .....حالا که دارم فکرشو مي کنم اين اوج هنروکه من بيشتر دارم Think ....چرا من نرم اونجا بخوابم Think ...چه طوره يه مسابقه بذارن تنبل ترين و بي خيال ترين منگل ايرانو بذارن اونجا Applause ..اونجوري که ديگه عالي ميشه..کشور به سرعت پيشرفت ميکنه و ميرسه به اوج قله هاي همه چيز...
يا اصلا چرا انقدر پول خرج انتخابات و غيره بشه..بيان هرسال يکي از چهره هاي برجسته مرده رو افتخاري رئيس جمهور کنن...
اينجوري فکر کنم خيلي سريعتر بشه پيش رفت....
...اين موضوع به هيچ جايي نميرسه و خيلي زياد تکراريه...اما هيچ احمقي هم باور نمي کنه بشه با اون به قول شما مافياهاي قتصادي به اين راحتي کنار اومد...حرص و طمع تموم شدني نيست....اصلا به درک! هر کي شدشد Speak to the hand .....

1
0
1
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است قدرت کي بيشتره ؟؟؟؟
1
پاسخها: 8 بیننده: 333 نویسنده: تنها با تمام دردها
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است اون کيه که...
1
پاسخها: 25 بیننده: 554 نویسنده: mhaji
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است حدس بزن نفر بعديت کيه
4
پاسخها: 144 بیننده: 2182 نویسنده: ستاره’ غريب
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است رئيس جمهور را فشار ندهيد!!!!!
1
پاسخها: 12 بیننده: 487 نویسنده: Bayas Gool

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌های این تالار شرکت کنید