| نویسنده |
پیغام |
E}{$/\N  سال صفري!
تاريخ عضويت: شنبه 06 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 93 اعتبار کسب شده: 1318 محل سکونت: متغيرالمکان جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 20 فروردين 1387، ساعت 10:40 |
|
 |
3 ماه و 11 روز پيش |
|
|
| |
|
مهاجراني از سياست کناره گيري کرده ، يه تغيير و تحولات روحي ، عرفاني واسش اتفاق افتاده و فهميده که سياست ، کثيف و عبث و دروغ بازي هست و نخواست بيش از اين خودشو آلوده به اين سياست کنه |
|
|
|
|
|
|
 |
dr_potter  سال صفري!
تاريخ عضويت: يکشنبه 28 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 83 اعتبار کسب شده: 542 محل سکونت: ناکجاآباد سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 20 فروردين 1387، ساعت 11:13 |
|
 |
3 ماه و 11 روز پيش |
|
|
| |
در مورد خاتمي به نظر من هيچ شانسي نداره چون فقط شعار الکي داد و همش آزادي رو تو بوق کرد که جوونا به خاطر اينکه يه کم آزادتر باشن بهش راي دادن ولي خيلي هابعدش پشيمون شدن
در مورد احمدي نژاد هم که بايد ببينيم تو اين وقت باقي مونده کارايي که کرده تو چشم مياد يا نه که هنوز زود در موردش قضاوت کنيم ولي خداييش از خاتمي يه کمي بهتره حداقل اعتماد به نفس ايراني ها رو تو مجامع بين المللي بيشتر کرده |
|
_________________ يک چيز مهم:هرقدر دست نيافتني تر باشي دوست داشتني تر هستي.
See things as they are,not as u wish them to be
هيچ وقت روزي که صفحه سياه DOS رو جلو چشمام ديدم ،فکر نمي کردم که روزي اينترنت تو جيبم باشه
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2107 اعتبار کسب شده: 4177 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
شنبه 24 فروردين 1387، ساعت 13:41 |
|
 |
3 ماه و 7 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2351 اعتبار کسب شده: 3487 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 24 فروردين 1387، ساعت 14:44 |
|
 |
3 ماه و 7 روز پيش |
|
|
| |
| dr_potter نوشته بود: |
در مورد خاتمي به نظر من هيچ شانسي نداره چون فقط شعار الکي داد و همش آزادي رو تو بوق کرد که جوونا به خاطر اينکه يه کم آزادتر باشن بهش راي دادن ولي خيلي هابعدش پشيمون شدن
در مورد احمدي نژاد هم که بايد ببينيم تو اين وقت باقي مونده کارايي که کرده تو چشم مياد يا نه که هنوز زود در موردش قضاوت کنيم ولي خداييش از خاتمي يه کمي بهتره حداقل اعتماد به نفس ايراني ها رو تو مجامع بين المللي بيشتر کرده |
اگه اعتماد به نفس همون حسيه که آدم گوشاش داغ ميکنه و عرق ميکنه و جرات نداره تو مجامع بين المللي بگه من ايرانيم؛ من هم اعتماد به نفسم بالا رفته!!! |
_________________ I Am SO Cute!!! 
|
|
|
|
|
 |
dr_potter  سال صفري!
تاريخ عضويت: يکشنبه 28 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 83 اعتبار کسب شده: 542 محل سکونت: ناکجاآباد سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 25 فروردين 1387، ساعت 9:35 |
|
 |
3 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
ديگه اون بستگي به شما داره که داغ ميشيد وقتي ميگيد ايراني هستيد اون از اينه که خودتونو دست کم ميگيريد ربطي هم به رياست جمهوري نداره
پروفسور سميعي جراح اعصاب رو ميشناسيد؟اونا با افتخار ميگن ايرانين ،آدم اگه خودش يه چيزي باشه اونوقت افتخار ميکنه
من نميدونم چرا ما اينجوري فکر ميکنيم
مثل اينکه طرف به تهراني بودن خودش افتخار ميکنه نه بابا از اين حرفا نيست
هر جا سرتو پايين بندازي ميزنن تو سرت ، پس بايد سرتو بگيري بالا و بگي ايرانيم و وطنمو دوست دارم
بقيش ديگه فکر ميکنم زيادي تند برم دوستانم ناراحت بشن واسه همين |
|
هيچ وقت روزي که صفحه سياه DOS رو جلو چشمام ديدم ،فکر نمي کردم که روزي اينترنت تو جيبم باشه
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2107 اعتبار کسب شده: 4177 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 25 فروردين 1387، ساعت 10:35 |
|
 |
3 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
ولي خداييش از خاتمي يه کمي بهتره حداقل اعتماد به نفس ايراني ها رو تو مجامع بين المللي بيشتر کرده
|
| نقل قول: |
اون از اينه که خودتونو دست کم ميگيريد ربطي هم به رياست جمهوري نداره
|
هر دو تا جمله رو خود شما گفتيد جناب آقاي د کتر ،
من حتي اگر در افغانستان هم بدنيا مي اومدم هيچ وقت خودم رو دست کم نمي گيرم و به افغاني بودن خودم افتخار مي کنم چه برسد به ايران
ما خواستيم شما هم به اين نتيجه برسيد که جناب آقاي احمدي نژاد نماينده تمام مردم ايران در سراسر جهان ( هر چند که انتخاب همه ملت ايران نبودن ) ، باعث شده ما شرمنده باشيم چون هيچ وقت نتونسته حداقل اون چيزي رو که ما به عنوان يک شهروند معمولي ساکن در ايران دارا هستيم به مردم جهان نشون بده |
|
|
|
|
|
|
 |
dr_potter  سال صفري!
 |
يکشنبه 25 فروردين 1387، ساعت 21:39 |
|
 |
3 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
دقيقا ميدونستم جوابتون همينه
خاتمي هم انتخاب همه نبوده و نيست و نخواهد بود
رئيس جمهور تلاششو کرده ديگه شما سرتونو واسه چي بالا نميگيريد مربوط به خودتونه احتمالا و اين ربطي به رئيس جمهور نداره |
|
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 976 اعتبار کسب شده: 6357 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 25 فروردين 1387، ساعت 23:34 |
|
 |
3 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
کي برنده است؟
اصلا برنده و بازندهاي وجود داره؟
|
|
_________________ نکند من هم يک خرده به آدم بزرگها رفتهام؟ «بايد پير شده باشم».
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنتگزوپهري)
|
|
|
|
|
 |
Fareed  سال صفري!
تاريخ عضويت: دوشنبه 29 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 53 اعتبار کسب شده: 435 محل سکونت: Tehran سن: 44 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 25 فروردين 1387، ساعت 23:52 |
|
 |
3 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
| شازده کوچولو نوشته بود: |
اصلا برنده و بازندهاي وجود داره؟
|
راست ميگه اصلا هر کي رو خودشون تصميم بگيرن برندس. |