| نویسنده |
پیغام |
-faghatyedoost-  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 15 آبان 1385 مجموع ارسالها: 315 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تالار گفتمان سن: 21 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 09 دي 1386، ساعت 2:25 |
|
 |
8 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
و مطمئن باش حتما بعد از اين اتفاق به آرزوي خود خواهي خنديد
------------------------------------------------------------------------
بايد اين جمله ام رو قاب کنم! |
|
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2298 اعتبار کسب شده: 3636 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 11 دي 1386، ساعت 13:02 |
|
 |
8 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| به نظره من در حال حاضر تنها کسي که لياقت و شان رياست جمهوري رو داره دکتر عطاالله مهاجراني.. |
مگه نسبتي باهاش داري که سنگشو به سينه ميزني ؟
ببين من سر احمدي نژاد به قاليباف راي دادم .چون اصلا احمدي نژاد نامي رو نمي شناختم.سري دوم هم چون رفسنجاني راي نياره که باز بخور بخورش راه بيفته به احمدي نژاد راي دادم.احمدي نژاد خوبه ولي چون کله شق بازي درمياره و من از اين که دوباره جنگ بشه مي ترسم شايد بهش راي ندم.به خاطر خودم نمي گما براي جون شماهاست که دارم ميگم. |
|
|
 |
moji  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 13 مهر 1385 مجموع ارسالها: 148 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: shiraz جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 11 دي 1386، ساعت 15:15 |
|
 |
8 ماه پيش |
|
|
| |
مساله اينه اصلن مي خوان مملکت درست بشه يا نه؟
نمي دونم کي اينو گفته فکر کنم دکتر حسابي: تو مملکت جهان سوم اگه بخواي مملکتت را آباد کني بايد زندگي خودت را خراب کني و اکه بخواي زندگي خودت را آباد کني بايد مملکتت را خراب کني
وحيد ميگه بايد کاري کرد چيکار تو چند ده سال اخير همه کار کردن از مشروطه و انقلاب رنگي و اسلامي و دمکراسي و اصلاحات و حالا هم که .... ولي نتيجه؟؟؟؟؟ هيچ فقط عقب گرد بيشتر و بيشتر... |
|
_________________ با آوايي بر خاستم ماه را نگريستم و تيري کز چشم ستاره گذشت،
ديدم که ظلمت و نور تيغ بر کشيدند تا براي پيروزي روشنايي، پليدي و ظلمت را از آسمان جهان بزدايند.
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2146 اعتبار کسب شده: 3405 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 11 دي 1386، ساعت 15:29 |
|
 |
8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2168 اعتبار کسب شده: 4423 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 11 دي 1386، ساعت 16:47 |
|
 |
8 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| ولي بيچاره هاي کشورمون روز به روز بدبخت تر شدن و وروزگارشون سياه تر |
واقعا از خانم محترمي مثل شما بعيد بود...
عزيز من..مگر شمااز پروژه هاي راه سازي در لبنان خبر نداريد؟ کمک خريد چندين فروند ميگ 31 براي کشور برادر دوست و از جان بهتر سوريه..پرداخت 1 ميليارد دلار به کشور دوست.برادر هم دين..هم کيش و هم چهره و البته خوش چهره ي سريلانکا و بلويا..اين تازه گوشه اي از دست رنج اين عزيز بزرگوار هستش...
ما هميشه قدر نشناس بوده ايم |
|
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 844 اعتبار کسب شده: 9308 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 11 دي 1386، ساعت 18:48 |
|
 |
7 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
| moji نوشته بود: |
| ... وحيد ميگه بايد کاري کرد چيکار تو چند ده سال اخير همه کار کردن از مشروطه و انقلاب رنگي و اسلامي و دمکراسي و اصلاحات و حالا هم که .... ولي نتيجه؟؟؟؟؟ هيچ فقط عقب گرد بيشتر و بيشتر... |
همه کار کردن؟! کدوم کارها؟! به نظر من بعد از جنگ هشت ساله تنها تحول بزرگي که در سياست کشور اتفاق افتاد، جنبش اصلاح طلبي بود که اون هم به خاطر تندروي هاي يه بخش از اصلاح طلبان، از مسير صحيحش منحرف شد و عملاً نتايج چنداني رو به بار نياورد. در بقيه موارد اکثراً من و شما نشسته بوديم و غر مي زديم و ايراد مي گيرفتيم و به زمين و زمان فحش مي داديم. موقع انتخابات هم به جاي اين که سعي کنيم رأي خودمون رو حاکم کنيم، انتخابات رو تحريم مي کرديم. نمي دونم اين تحريم انتخابات تا حالا چه دستاوردي داشته که يه عده دست از سرش بر نمي دارن و هنوز هم روش اصرار دارن. اگه اسم اينها رو کار مي ذارين، بله؛ خيلي کارها تا حالا انجام شده! |
|
|
|
|
|
|
 |
itwman  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386 مجموع ارسالها: 273 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کاشان سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 12 دي 1386، ساعت 2:20 |
|
 |
7 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
| -faghatyedoost- نوشته بود: |
|
به آرزوم ميخندم !؟
چقدر شناخت از مهاجراني داريد ؟؟
| -ستاره’ غريب- نوشته بود: |
مگه نسبتي باهاش داري که سنگشو به سينه ميزني ؟
ببين من سر احمدي نژاد به قاليباف راي دادم .چون اصلا احمدي نژاد نامي رو نمي شناختم.سري دوم هم چون رفسنجاني راي نياره که باز بخور بخورش راه بيفته به احمدي نژاد راي دادم.احمدي نژاد خوبه ولي چون کله شق بازي درمياره و من از اين که دوباره جنگ بشه مي ترسم شايد بهش راي ندم.به خاطر خودم نمي گما براي جون شماهاست که دارم ميگم.
|
جوابت يه کم بيش از اندازه مسخره نبود ؟!
در ضمن من با توجه و شناخت از مهاجراني اسم بردم نه الا بختکي !! |
|
_________________ شريعتي:
و اين نام چه گوارا و کاسترو است که قاره ي امريکا را ميلرزاند.
|
|
|
|
|
 |
زير مدار صفر درجه  زبون بسته!
تاريخ عضويت: شنبه 20 آبان 1385 مجموع ارسالها: 12 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: زير مدار صفر درجه جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 13 دي 1386، ساعت 22:46 |
|
 |
7 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
|
چرا کسي روي رفسنجاني حساب نميکنه؟! |
|
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2367 اعتبار کسب شده: 3386 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 14 دي 1386، ساعت 2:11 |
|
 |
7 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
| -faghatyedoost- نوشته بود: |
------------------------------------------------------------------------
بايد اين جمله ام رو قاب کنم! |
اونوقت ميشه قاب خنده!
من هم اگه مهاجراني بياد بهش راي ميدم |
_________________ I Am SO Cute!!! 
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 844 اعتبار کسب شده: 9308 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 14 دي 1386، ساعت 13:55 |
|
 |
7 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
| سراب نوشته بود: |
من هم اگه مهاجراني بياد بهش راي ميدم  |
تو هم ساده هستيا! آقايون از همون چندين سال پيش حواسشون به اين روزها بود. پرونده زن دوم مهاجراني رو يادت نيست؟ کاري به جزئيات و درست و يا غلط بودنش ندارم؛ اما مهمترين کارکردش اين بود که يه پرونده قضايي براي مهاجراني ايجاد بشه که بعد رد صلاحيتش راحت تر صورت بگيره. به احتمال خيلي خيلي زياد مهاجراني نامزد رياست جمهوري نمي شه و اگه هم بشه، صلاحيتش تأييد نمي شه. پس بي خودي به اين چيزها فکرتون رو مشغول نکنين. |
|
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2367 اعتبار کسب شده: 3386 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 14 دي 1386، ساعت 15:49 |
|
 |
7 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
itwman  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386 مجموع ارسالها: 273 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کاشان سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 14 دي 1386، ساعت 17:30 |
|
 |
7 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
مهاجراني تو کتاب استيضاحش کاملا تمامي جزئيات رو شرح داده و بلاها و کار شکني هايي که انجام دادن و شيوه
برخوردش !
اگه خاتمي هم دچار محبوبيت در دوره اول بود بدون ترديد اثر کار وزير فرهنگش بود "مهاجراني!!" وگرنه خوده خاتمي
کاري نکرد.. فقط شده بود آلت دست بعضي آقايون به ظاهر اصلاح طلب..
چه کتابهايي که تا اون زمان دنبال مجوز بودن و بعده مهاجراني مجوز گرفتن و چه فضاي بسته سياسي در فرهنگ مردم
در قبل از دوره او حاکم شده بود که با اومدنش همه شکسته شد!!
ولي دوستمون درست ميگه ! به هيچ عنوان نه خودش مياد و نه ميذارن بياد !
نميخام اونو تبديل به بت کنم ولي شايسته رياست جمهوري بوده و هست ! |
|
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
 |
جمعه 14 دي 1386، ساعت 19:05 |
|
 |
7 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
| itwman نوشته بود: |
اگه خاتمي هم دچار محبوبيت در دوره اول بود بدون ترديد اثر کار وزير فرهنگش بود "مهاجراني!!" وگرنه خوده خاتمي
کاري نکرد.. |
دوست عزيز ما! بنده خودم از طرفداران خاتمي و مهاجراني هستم؛ اما اين جور اظهار نظر کردنها به طور مشخص با واقعيت فاصله داره. محبوبيت خاتمي به خاطر شخصيتش، منشش،عملکردها و آرمانهاش هست نه به خاطر يک شخص خاص. مسلماً اطرافيان و وزراي خاتمي هم در عملکردهاش به سهم خودشون نقش داشتن؛ اما اين که محبوبيت کم نظير خاتمي رو تنها و تنها به شخصي نسبت بديم که سه سال از هشت سال رياست جمهوري خاتمي وزير ارشاد بوده، به نظر کوته بينانه مياد. ضمن اين که در اين صورت هيچ توجيهي براي ادامه محبوبيت خاتمي حتي پس از پايان اومدن دوره رياست جمهوريش وجود نداره. به علاوه فراموش نشه دکتر مهاجراني عملاً مدتهاست از صحنه سياست حذف شده و ديگه حتي اسمش هم خيلي کم شنيده مي شه. پس چه جور مي تونه عامل اصلي محبوبيت خاتمي باشه؟
کاش همه مون به دور از احساسات و با ديد منطقي و عقلاني به موضوعات نگاه کنيم. |
|
|
|
|
|
|
 |
itwman  داره راه ميفته!
 |
شنبه 15 دي 1386، ساعت 2:27 |
|
 |
7 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
آره..
تو راست ميگي !
حق با شماست !!! چطور من به اين موضوع پي نبرده بودم که مهاجراني حذف شده ؟!
تا يادم مياد همه کلاساشو ميومد.. لابد با استاد در افتاده که حذفش کرده... |
|
|
|
|
|
|
 |
وکيل بعد از اين  سال صفري!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 01 فروردين 1387 مجموع ارسالها: 77 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: گفتن بگم شيراز جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 20 فروردين 1387، ساعت 1:18 |
|
 |
4 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
|
من به خاتمي راي مي دم . اگرچه بعيد مي دونم خاتمي نامزد بشه . يه نصيحت به دوستان دارم : دنبال ادم حسابي نگردين چون اگه يه ساستمدار پيدا کردين که دروغ نگه اون وقت يا بايد تعريف کلمه سياستمدار رو عوض کنيم يا بايد اون طرف رو اشتباهي گرفتين!! هميشه بين بد و بدتر يکي رو به انتخاب خودتون پيدا کنين. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|