| نویسنده |
پیغام |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 1843 اعتبار کسب شده: 6588 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 01 دي 1386، ساعت 18:37 |
|
 |
6 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
آيا حاضري با کسي که رابطه جنسي با کسي ديگر داشته ازدواج کني؟
سوال خيلي واضحه و نياز به توضيح نداره! |
|
_________________ برو بچ کامپيوتر همه ديوونن ولي هاليشون نيست!!
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 739 اعتبار کسب شده: 9594 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 01 دي 1386، ساعت 18:53 |
|
 |
6 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2272 اعتبار کسب شده: 4505 جنسيت: زن |
 |
شنبه 01 دي 1386، ساعت 19:26 |
|
 |
6 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
بله حاضرم . چون گناهي نکرده فقط خواسته تنها نباشه.آزمايش ايدز بده جوابش منفي باشه خوب بله حاضرم.خب من با کسي نبودم واين نکات رو رعايت مي کنم و با پسري دوست نشدم و نمي شم دليل نميشه که اونم تو جوونيش با جنس مخالفش رفتارش مثل من باشه. |
_________________ چي بگم از بخت سوختهء خودم 
|
|
|
|
|
 |
-faghatyedoost-  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 15 آبان 1385 مجموع ارسالها: 315 اعتبار کسب شده: 743 محل سکونت: تالار گفتمان سن: 21 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 01 دي 1386، ساعت 23:42 |
|
 |
6 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
نه
مگه در حالتي خاص
به شما ستاره ي غريب هم پيشنهاد ميکنم بيشتر فکر کني |
|
|
|
|
|
|
 |
No1 سال صفري!
مجموع ارسالها: 94 اعتبار کسب شده: 491 جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 01 دي 1386، ساعت 23:49 |
|
 |
6 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
آره..ولي فکر کنم يک هفته بيشتر با هم تفاهم نداشته باشيم
ولي بدون شوخي سکس اونم برا دفعه اول خيلي برام پاکه ...و حاضر نيستم کسي که بار اول با يکي ديگه تجربش کرده اين احساسو تو من خراب کنه...دوست ندارم شريک زندگيم اينجور مسائل براش عادي شده باشه |
|
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2107 اعتبار کسب شده: 4177 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 02 دي 1386، ساعت 12:27 |
|
 |
6 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
اين سوال براي آقايون مطرح شده يا خانوم ها هم مي تونن جواب بدن؟
چون خانوم ها چه دلشون بخواد چه دلشون نخواد مجبورن با کساني ازدواج کنند که تا قبل عروسي چندين تجربه با حال و بي حال داشته اند |
_________________ ياد آور اين باشيم که عشق معجزه مي کند 
|
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 02 دي 1386، ساعت 13:52 |
|
 |
6 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| به شما ستاره ي غريب هم پيشنهاد ميکنم بيشتر فکر کني |
آقايون در اين دوره اين امر رو براي خودشون عادي تلقي مي کنن.تنها انتظار دارن دختري که به عنوان همسر انتخاب مي کنن آفتاب مهتاب نديده باشه.خوب من که شرايطم طوري هست که واقعا نه آفتاب ديدتم نه مهتاب من مشکلي ندارم حالا پسري که منو بخواد برام مهم نيست قبلا با چند نفر بوده مهم اينه که hiv مثبت نداشته باشه.حالا من عشق آخر اون هستم که به خواستگاريم اومده.دوست دارم اصلا قبلا با هيچ دختري نبوده باشه اما پسراي الان...... |
_________________ چي بگم از بخت سوختهء خودم 
|
|
|
|
|
 |
wilson  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 29 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 163 اعتبار کسب شده: 798 محل سکونت: تهران جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 02 دي 1386، ساعت 16:45 |
|
 |
6 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
خير.....................
چون اين يعني اون کسي ديگه رو دوست داره ودوست داره با اون رابطه داشته باشه!! |
|
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1216 اعتبار کسب شده: 4142 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 02 دي 1386، ساعت 16:59 |
|
 |
6 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
| wilson نوشته بود: |
....چون اين يعني اون کسي ديگه رو دوست داره....!!  |
فکر کنم بحث هر گردي گردو نيست رو بايد يک بار گوشزد کنم.
ضمنن هر کسي ممکنه زماني توهمي باعث بشه همجين فکري کرده باشه
بحث اي عشق همه بهانه از توست در رابطه با همين موضوع بود و به نتيجه نرسيد. جامعه امروزي خيلي فرق با حتي جامعه 10 سال پيش داره.
___
نظر خودم؛ کاش خدا تساوي کاملتري در اين مورد بين دختر پسرا قائل مي شد. و الا من اون (اين) موضوع رو قطعا و يقينا صرفنظر مي کنم. و اين عامل به هيچ وجه در انتخاب شريک زندگيم تاثير نخواهد داشت. (خيلي عوامل مهمتري هستن که دوست دارم اونطوري باشه)
به نظر من (تکرار مي کنم) به نظر من » اين موضوع مال 30 - 40 سال پيش بود . |
_________________ Every experience you have and how it makes you feel is a direct result of your perspective on life.
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3035 اعتبار کسب شده: 1310 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 02 دي 1386، ساعت 21:24 |
|
 |
6 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
| Bayas Gool نوشته بود: |
خانوم ها چه دلشون بخواد چه دلشون نخواد مجبورن با کساني ازدواج کنند که تا قبل عروسي چندين تجربه با حال و بي حال داشته اند |
رواج و توجيه مفاهيمي مانند تجربه با حال و تجربه بي حال احتمالا براي افزايش صنايع دستي, تک نوازي و سلف سرويس مفيد خواهد بود. به اذعان اکثريت ناظران پستاستراکچراليست يک نکتهي مهم ديگر هم اينجا هست:عقلانيت پس از روشنگري، فردگرايي و تئوري بازار آزاد. |
|
_________________ يادمون باشه هر چيزي جز قتل نفس و خودکشي دليل مناسبي براي مرگ ميتونه باشه
|
|
|
|
|
 |
-faghatyedoost-  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 15 آبان 1385 مجموع ارسالها: 315 اعتبار کسب شده: 743 محل سکونت: تالار گفتمان سن: 21 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 03 دي 1386، ساعت 1:18 |
|
 |
6 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
| ستاره’ غريب نوشته بود: |
| نقل قول: |
| به شما ستاره ي غريب هم پيشنهاد ميکنم بيشتر فکر کني |
آقايون در اين دوره اين امر رو براي خودشون عادي تلقي مي کنن.تنها انتظار دارن دختري که به عنوان همسر انتخاب مي کنن آفتاب مهتاب نديده باشه.خوب من که شرايطم طوري هست که واقعا نه آفتاب ديدتم نه مهتاب من مشکلي ندارم حالا پسري که منو بخواد برام مهم نيست قبلا با چند نفر بوده مهم اينه که hiv مثبت نداشته باشه.حالا من عشق آخر اون هستم که به خواستگاريم اومده.دوست دارم اصلا قبلا با هيچ دختري نبوده باشه اما پسراي الان......  |
نمي توني بگي پسراي الان
منم نمي تونم بگم دختراي الان
نميشه جمع بست
بعضي دختراي الانم هستن که ...
من ميگم برات مهم باشه که رابطه داشته يا نه ، يا لا اقل دليلش مهم باشه
مطمئنم که تو نمي توني عشق آخر کسي باشي که عادت کرده شبي با يکي باشه |
|
|
|
|
|
|
 |
تنها با تمام دردها  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 30 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 329 اعتبار کسب شده: 982 محل سکونت: در قلب تو جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 03 دي 1386، ساعت 10:33 |
|
 |
6 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
چون خانوم ها چه دلشون بخواد چه دلشون نخواد مجبورن با کساني ازدواج کنند که تا قبل عروسي چندين تجربه با حال و بي حال داشته اند  |
100% مخالفم |
|
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1216 اعتبار کسب شده: 4142 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 03 دي 1386، ساعت 10:41 |
|
 |
6 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
| تنها با تمام دردها نوشته بود: |
چون خانوم ها چه دلشون بخواد چه دلشون نخواد مجبورن با کساني ازدواج کنند که تا قبل عروسي چندين تجربه با حال و بي حال داشته اند  |
100% مخالفم |
100% مخالفه چي؟! مخالفه اين جمله بياض گول شدن مثل بستن چشم هست به حقيقت!
از اونور اگه مخالف يعني جواب نه به سوال ! خوب نظر شخصيتونه! مختاريد! |
_________________ Every experience you have and how it makes you feel is a direct result of your perspective on life.
|
|
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 03 دي 1386، ساعت 17:39 |
|
 |
6 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3273 اعتبار کسب شده: 5266 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 03 دي 1386، ساعت 23:57 |
|
 |
6 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
سؤالهايي ميکنيدا
خوب اگه حاضر نباشيم که تا آخر عمر تک و تنها ميمونيم چون چنين کسي پيدا نميشه اگرم بشه به درد نميخوره
شاعر ميگه
کار نيکو کردن از پر کردن است
خوب از مسخره بازي که بگذريم بذاريد يه کادوي Christmas به همتون بدم که اگه خوب گوش کنيد به دردتون ميخوره
و چه بسا که با ارزش ترين کادويي باشه که توي عمرتون گرفتيد
اينايي که ميگم ربطي به مرز اخلاق و اين چيزا نداره
يک بار و براي هميشه جواب اين سؤال رو توي خودتون حل کنيد و ازش بگذريد
اين و قبلاً هم يه جايي توي تالار گفته بودم که سه تا چيز توي تاريخ آدم و به مرز جنون و جنايت کشيده
عشق
پول
سکس
به پول کاري ندارم ,چون هر کسي به فراخور هوش و استفاده ي زماني خودش به دست مياره
ولي عشق و سکس توي دنيا هميشه با هم اشتباه شدن و همين مشکلات زيادي رو توي جامعه به وجود آورده
به خصوص توي جوامع محدود و مذهبي
از يک سو ,خلقت انسان و از سوي ديگر غل و زنجير محرميت و نامحرمي و مسئوليتي که در سنيني نميشه پذيرفتشون
وجود انسان طوري خلق شده ,که هر نيازي و هر رشدي به موقع خودش مياد
چطوري ميخواين جلوي راه رفتن يک بچه ي 1 ساله رو که بر اساس خلقتش توي اين سن راه ميفته بگيريد
چطوري ميخواين بهش بگيد وقتي 15 ماهه شد کلمه نگه ,وقتي 2 ساله شد جمله نسازه
و هنوز نياز به پوشک داشته باشه
نياز سکس هم همينطوره
به موقع خودش مياد ,ولي وقتي مياد هنوز عقل اونقدر کامل نيست که بفهمه مسئوليت چيه
خيلي وقتا نياز سکس با عشق اشتباه ميشه
هورمونهاي جنسيش بالا ميره فکر ميکنه عاشق شده
فکر ميکنيد چرا ميگن عشق پيري گر بجنبد سر به رسوايي کشد
چون يه آدم با تجربه ,ديگه نياز هاش و ميدونه ,خودش و ميشناسه ,مستقله
نه نياز مالي داره ,نه در مورد سکس بي تجربست ,و وقتي علاقه اي توي دلش حس ميکنه ميدونه که واقعيه يا و اين قبل از 30 سالگي اتفاق نميفته که نميفته
به دور و برتون نگاه کنيد ,علاقه هاي آتشيني که بي خبر از همه جا از هورمونها شعله ور شدن جوونا رو سر سفره ي عقد ميشونه و بعد از مدتي که فروکش ميکنه ,قصه هاي خيانت و جدايي و بد اخلاقي رو توي زبونها ميسازه
نسبت به اين مسئله اينقدر حساس نباشيد
اين نياز هم مثل نياز غذا خوردن ميمونه ,من نميگم هر روز سر يک سفره بشينيد ,يا از هر سفره اي غذا بخوريد
ولي در موردش psycho هم نباشيد , براي من شرطش دوست داشتن يک آدمه براي آدماي مختلف چيزاي ديگه
نه ارزش يک دختر به باکره بودنشه ,و نه مردونگي يک مرد به سکس داشتن و نداشتنشه
ملاک انتخاب براي ازدواج چيزاي خيلي مهمتر از اينهاست
اصلاً هيچ به خود ازدواج فکر کرديد
يعني چي
يعني اينکه ,فقط دو نفر يه زندگي رو شروع کنن و فر و فر بچه درست کن ن و يه شب شام برن خونه ي عمو جون
و يه روز ناهار برن خونه ي مامان جون و خانوم نياز به اين داره که يکي خرجش و بده و آقا نياز داره يکي خونش و مرتب کنه
نه
ازدواج زماني معني داره که دو نفر بتونن با هم خوشحال باشن و يک کار متفاوتي بکنن
يک خلق تازه
يک کار متفاوتي که فکر کنن با کس ديگه اي نميشه انجامش داد
يه علاقه اي که فکر کنن به کس ديگه اي ندارن
و فضايي که بتونن به همديگه بدن که هر کدوم بتونن رشد جداگونه ي خودشون رو داشته باشن
توي فرهنگ ما ازدواج انگار که آخر زندگيه انگار که با ازدواج سنديت فردي هر کسي تموم ميشه
انگار که اين ما شدن به اين معنيه که ديگه من به تنهايي معني ندارم ديگه نه خواسته هاي فرديم مهمه نه علايقم و نه فعاليت هاي فرديم
نه
ازدواج پايان من بودن نيست
ازدواج شروع من بودن ,در کنار منيت -ديگري رو هم فهميدنه ,تا جايي که منيت هر دو رشد کنه براي يک ماي بهتر
اگه غير از اين باشه
بايد بساط عقد رو برچيد و به قول اميد از بازار آزاد استفاده کرد |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
|
|