| نویسنده |
پیغام |
جواد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 26 آبان 1385 مجموع ارسالها: 320 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد سن: 19 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 07 دي 1386، ساعت 0:56 |
|
 |
8 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
|
من که فکر نکنم بتونم همچين کاري کنم ... |
|
_________________ من منم،هيچکس به جاي من نيست و من به جاي هيچکس نيستم،پس آنگونه زندگي ميکنم که ميانديشم.
هميشه راهي براي نفوذ است و هيچ سيستمي به طور مطلق امن نيست. بلکه بايستي آن راه نفوذ را کشف کرد .هنر هک هم در همين نکته متبلور ميشود
|
|
|
|
|
 |
مهسا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 03 تير 1385 مجموع ارسالها: 455 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 22 جنسيت: زن |
 |
جمعه 07 دي 1386، ساعت 11:59 |
|
 |
8 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
آخه توي ايران که دخترا نمي تونن قبل از ازدواج رابطه جنسي داشته باشند(اکثرا).اگه هم داشته باشن،بسيار به ندرت کسي باهاشون ازدواج مي کنه.پس جاي اين بحث نمي مونه.
مرداي ايراني هنوز به يک سري مسايل خيلي اهميت مي دن،در حاليکه جنبه هاي شخصيت طرف مقابلشون رو ناديده مي گيرن.
ولي به نظر من،براي خودم اصلا مهم نيست.قرار نيست هر آدمي تو زندگيش فقط يک نفر رو دوست داشته باشه و حتما هم با اون ازدواج کنه.از طرف ديگه در اثر هورمونها (به قول صداي دل) يا مثلا حس دوست داشتن شديد ،گاهي نميشه از رابطه جنسي گذشت. |
|
_________________ Hate is easy,Love takes courage
|
|
|
|
|
 |
itwman  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386 مجموع ارسالها: 273 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کاشان سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 07 دي 1386، ساعت 18:02 |
|
 |
8 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
به نظر من از لحاظ منطقي درست ميگي ! ولي باور کن ..
اصلا باورش و درکش براي من يکي سخته ! بقيه ( آقايون ) رو نميدونم !! |
|
_________________ شريعتي:
و اين نام چه گوارا و کاسترو است که قاره ي امريکا را ميلرزاند.
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2298 اعتبار کسب شده: 3636 جنسيت: زن |
 |
جمعه 07 دي 1386، ساعت 20:32 |
|
 |
8 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1230 اعتبار کسب شده: 3745 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 08 دي 1386، ساعت 10:34 |
|
 |
8 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
بهتره يه ضريبي براي ارسال خانم ها در نظر بگيرين! تا صداشون به گوش آقايان خودخواه تر! برسه!
واقعا جاي بسي تاسفه که اينجور مسائل شده نقطه ارزش خيليا!
| نقل قول: |
| بقيه ( آقايون ) رو نميدونم !! |
واسه من که مشکلي نيست! تعدادي از آقايون! اينجا عقيدشون مثل منه! از طرف بقيه آقايون صحبت نکنيد لطفا!!
____
حتي بعضا برعکسشم فکر مي کنم! يعني واسم اينکه طرف و يار زندگيم قبل من حتما رابطه جنسي داشته باشه! (چون به نظرم اگه نداشته باشه اين شخص غير طبيعيه! ) |
_________________ Every experience you have and how it makes you feel is a direct result of your perspective on life.
|
|
|
|
|
 |
عيسي  سال صفري!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 14 آذر 1386 مجموع ارسالها: 68 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 08 دي 1386، ساعت 11:03 |
|
 |
8 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
| نبي نوشته بود: |
واسه من که مشکلي نيست! تعدادي از آقايون! اينجا عقيدشون مثل منه! از طرف بقيه آقايون صحبت نکنيد لطفا!!
____
حتي بعضا برعکسشم فکر مي کنم! يعني واسم اينکه طرف و يار زندگيم قبل من حتما رابطه جنسي داشته باشه! (چون به نظرم اگه نداشته باشه اين شخص غير طبيعيه! ) |
آقا نبي به اين سوالم جواب بده:
دو تا خواهر کاملا شبيه هم ميذارن جلوت و (2قلو) اخلاقا هم شبيه همه.حالا اولي پاک پاکه و دومي رابطه داشته!
خب شازده پسر تو با کدوم اين دخترا ازدواج ميکني و چرا؟؟
بعد از جواب"غيرطبيعي بودن " رو هم شرح بفرماييد |
|
_________________ With God all things are possible.Nothing is ever too hard to do if your faith is strong and purpose is true.So never give up and never stop
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 844 اعتبار کسب شده: 9308 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 08 دي 1386، ساعت 12:39 |
|
 |
8 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
| عيسي نوشته بود: |
____
دو تا خواهر کاملا شبيه هم ميذارن جلوت و (2قلو) اخلاقا هم شبيه همه.حالا اولي پاک پاکه و دومي رابطه داشته!
خب شازده پسر تو با کدوم اين دخترا ازدواج ميکني و چرا؟؟
بعد از جواب"غيرطبيعي بودن " رو هم شرح بفرماييد |
يه همچين بحثهايي به طور مفصل در موضوع "ازدواج موقت" انجام شد. به طور خلاصه به نظر من اول بايد ديد ارتباط جنسي داراي قبح ذاتي هست يا نه. در واقع ارتباط جنسي ارضاي يکي از نيازهاي طبيعي و غريزي انسانه و از اين لحاظ با خوردن و آشاميدن و قضاي حاجت شباهت داره. پس ذاتاً ناپاک و پليد نيست. همون جور که اگه آداب قضاي حاجت رعايت نشه و مثلاً کسي در انظار عمومي اين کار رو انجام بده به نظر ما زشت و ناپسند هست و در غير اين صورت کاملاً طبيعي و عاديه، در مورد ارتباط جنسي هم اگه آدابش رعايت بشه، به هيچ وجه زشت و پليد نيست. اين آداب رو هنجارهاي جامعه مثلاً هنجارهاي اخلاقي، مذهبي و قانوني مشخص مي کنن. پس با يه ديد منطقي ارضاي نيازهاي جنسي در چارچوب هنجارهاي مورد پذيرش ما کاملاً طبيعي و عاديه و به هيچ وجه زشت و پليد نيست. |
|
|
|
|
|
|
 |
-faghatyedoost-  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 15 آبان 1385 مجموع ارسالها: 315 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تالار گفتمان سن: 21 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 08 دي 1386، ساعت 16:09 |
|
 |
8 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
بعد ميگن اسلام مال چي گفت
مال همي گفت!!! |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 08 دي 1386، ساعت 18:09 |
|
 |
8 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
زمان ارسال: شنبه 08 دي 1386، ساعت 10:03 عنوان:
--------------------------------------------------------------------------------
نبي نوشته بود:
____
حتي بعضا برعکسشم فکر مي کنم! يعني واسم اينکه طرف و يار زندگيم قبل من حتما رابطه جنسي داشته باشه! (چون به نظرم اگه نداشته باشه اين شخص غير طبيعيه! )
خب شازده پسر تو با کدوم اين دخترا ازدواج ميکني و چرا؟؟ |
نبي از کي سيب زميني شدي ؟
من مرد نيستم ولي غيرتم از آقايون اينجا خيلي بيشتره. نکنه تنهء شما خورده به تنهء رشتيا ؟(خودم يه رگم رشتيه و همه تا منو ميبينن ميگن رشتي هستي ؟) |
|
|
 |
مهسا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 03 تير 1385 مجموع ارسالها: 455 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 22 جنسيت: زن |
 |
شنبه 08 دي 1386، ساعت 19:05 |
|
 |
8 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
عزيزم اين مساله ربطي به غيرت نداره.اين به ديد هرکسي برمي گرده.به نظر من رابطه جنسي چيزي نيست که فقط در محدوده ازدواج تعريف شده باشه.سواي موارد انحراف جنسي وفحشا،از نظر من يکي از مراحليه که دو نفري که بهم علاقمند هستند،طي مي کنند.از نظر من،اگه سوء استفاده اي در کار نباشه،دو نفر نمي تونن فقط از لحاظ روحي با هم در تفاهم باشن و علاقه شون محدود به همين باشه و بالاخره به جايي مي رسن که از لحاظ جنسي هم نياز دارن با هم باشن.
به نظر من لازمه راجع به ديدگاهت در مورد رابطه جنسي تجديد نظر کني.رابطه جنسي در تمام بخش هاي زندگي ودر تمام قسمت هاي جامعه تاثيرگذاره اما هميشه سعي مي کنن راجع بهش حرفي نزنن. |
|
_________________ Hate is easy,Love takes courage
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 08 دي 1386، ساعت 20:09 |
|
 |
8 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
عيسي  سال صفري!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 14 آذر 1386 مجموع ارسالها: 68 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 08 دي 1386، ساعت 21:52 |
|
 |
8 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 09 دي 1386، ساعت 13:09 |
|
 |
8 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
itwman  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386 مجموع ارسالها: 273 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کاشان سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 09 دي 1386، ساعت 14:11 |
|
 |
8 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
| بقيه ( آقايون ) رو نميدونم !! |
) |
من از طرف آقايون حرف زدم ؟!!!!!!
فکر نکنم !
ولي در کل فکر نکنم اين بحث ارتباطي با دين اسلام و کشور ايران و شهرهاي ايران داشته باشه..
بقيه کشورها هم همين مسائل هست..
اگه ميخايم اداي جوامع صنعتي و پيشرفته غربي رو در آريم و بي خيال اينجور مسائل بشيم که
همچنان همون جهان سومي ها خواهيم بود بدون ترديد!!!
بعضي ها هم واسه کلاس گذاشتن چه حرف هايي که نميزنن ، ولي مطمئن باشيد فقط در همون مرحله حرفه !
پاي عمل که بياد بيرون و اگه روزي روزگاري دايره تقدير چنين داستاني براشون رقم زد ، قيافشون ديدن داره !!! |
|
_________________ شريعتي:
و اين نام چه گوارا و کاسترو است که قاره ي امريکا را ميلرزاند.
|
|
|
|
|
 |
عيسي  سال صفري!
 |
يکشنبه 09 دي 1386، ساعت 15:07 |
|
 |
8 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|