| نویسنده |
پیغام |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2298 اعتبار کسب شده: 3636 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 05 دي 1386، ساعت 13:58 |
|
 |
8 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
آخي بميرم واسه خانمها که اصلا قبل ازدواج چنين تجربه اي رو کسب نمي کنن !
بهتره يه آمار سقط جنين توسط خانمهاي مجرد سرچ کنيم!
مي دوني مسئله اينه که خانمها هم مثل آقايون ممکنه اينو تجربه کنن
فقط فرقشون اينه که خيليهاشون ديگه ازدواج نمي کنن!
ولي در هر دو مورد هر دو قبل از ازدواج تجربه کردن |
چرا جمع مي بندي ؟ يکي مثل من که با پسراي فاميل هم حرف نميزنه چي ؟ خوشبختانه اونقدر آدمم که پسرا رو آدم حساب نکنم.من نمي دونم تو دلتو به چيت خوش کردي ؟
مسافر کوير هم چقدر خودشو دست بالا مي گيره.بابا تو هنوز کوچولويي حالا ريش و سيبيل دو سال در اوردي فکر کردي خيلي بزرگي ؟ شما واقعا همتون زجر آوريد |
|
|
 |
No1 سال صفري!
مجموع ارسالها: 94 اعتبار کسب شده: 491 جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 05 دي 1386، ساعت 14:59 |
|
 |
8 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3096 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 06 دي 1386، ساعت 0:16 |
|
 |
8 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2367 اعتبار کسب شده: 3386 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 06 دي 1386، ساعت 1:58 |
|
 |
8 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
itwman  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386 مجموع ارسالها: 273 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کاشان سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 06 دي 1386، ساعت 2:40 |
|
 |
8 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
No1 سال صفري!
مجموع ارسالها: 94 اعتبار کسب شده: 491 جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 06 دي 1386، ساعت 9:39 |
|
 |
8 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
عيسي  سال صفري!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 14 آذر 1386 مجموع ارسالها: 68 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 06 دي 1386، ساعت 11:37 |
|
 |
8 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
ميدونيد من چي ميگم؟!خب ظاهرا متوجه نشديد!
اولا تاپيک رو از www.aftab.irکش رفتيد که اگه بريد اونجا رو نگاه کنين نظرات معقولانه تر و بهتري رو ميبينيد که آدم از خوندنشون هم خجالت نميکشه(عرض کردم آدم)پس به همه توصيه ميشه اگه نظري دارن اونجا هم برن.درضمن من ميگم شما اين بحث رو پيش کشيدي و نظر سنجي داري ميکني...اما اگه يه سري مطالب در نظرسنجي زيباتون گفته نشه خيلي شان تالار رو ميبره بالا.حالا همه دارن نظر ميدن و بعضي هاش واقعا خنده داره اما بعضي از نظرات و سخنا واقعا رقت آور و دور از ادب و اخلاقه که در معرض ديد همه گذاشته بشه.
در ضمن
بنده نزديک به 20 تا دوست دختر و دوست پسر دارم که يکي از يکي بهتر.نميدونم دوست جديد رو کجاي دلم جا بدم!مگه هر کي عضو اين تالار آقا احسان شد بايد دوست پيدا کنه؟؟؟
پس شما هم که ادعاي رياست و چيز فهمي داري همون روزي که عضو شدي براي اين کار اومدي.يادت باشه يه روز هم خودت تازه وارد بودي و تعداد پستات کم.تازه مگه من براي زياد کردن تعداد پست اومدم وقت مي گذارم روي اين سايت؟
از همه خواهش دارم:در مورد هر عضو تازه واردي اينطوري قضاوت نکنين.يادتون باشه که همه يه روز تازه وارد بودين و کسي براي دوست پيدا کردن نمياد تو سايت.دوست رو ميشه همه جا و تو شهر خودش پيدا کنه.نيازي به توجه شما همه چيز دان ها هم نداره.
اگه هم از امضام چنين برداشت کردين:اين سخن يه بزرگه که چند وقت پيش شنيدم.به نظرم شما فراموشش کردين.
No1_سياسفيد_پسرشجاع يکم بهتر با عضو هاي جديد کنار بياين تا همچين داغ نکنن.
ممنون از توجهتون.
بي زحمت ديگه به پست تکراري و دوست و فلان و فلان گير ندين.
به خاطر من هم به کسي نتوپيد.
بحث تون رو ادامه بدين...شايد به جاهاي زيباتري رسيدين.
نظرم رو بگم؟!نظر من منفي هست
به اميد برخورد بهتر.
خدانگهدار همه ي شما جوونا |
|
_________________ With God all things are possible.Nothing is ever too hard to do if your faith is strong and purpose is true.So never give up and never stop
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2367 اعتبار کسب شده: 3386 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 06 دي 1386، ساعت 13:08 |
|
 |
8 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
عيسي  سال صفري!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 14 آذر 1386 مجموع ارسالها: 68 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 06 دي 1386، ساعت 13:18 |
|
 |
8 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1823 اعتبار کسب شده: 4615 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 06 دي 1386، ساعت 14:40 |
|
 |
8 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 06 دي 1386، ساعت 15:02 |
|
 |
8 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
| ادامه بدين.ببينيم چي ميشه |
بگو مي خواي چي بشه ؟ مشکوک ميزني !!! |
|
|
 |
عيسي  سال صفري!
 |
پنجشنبه 06 دي 1386، ساعت 15:15 |
|
 |
8 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
| ستاره’ غريب نوشته بود: |
| ادامه بدين.ببينيم چي ميشه |
بگو مي خواي چي بشه ؟ مشکوک ميزني !!!  |
خب احتمالا يه دعواي حسابي پيش مياد که بي طرفا ميشينن و مي خندن!
ببين يه توصيه بهت ميکنم:"يکم بيشتر فکر کن".
مشکوکم؟
من هميشه مشکوک بودم.پشت همين چهره م چند ده تا شخصيت خوابيده .من اصولا عاشق مشکوک بودنم!
فقط يه شباهتي که اين چندتا شخصيت با هم دارن اينه که :بحث درباره اين مسائل رو دوست ندارن.
به اميد ديدار ستاره ي غريب |
|
_________________ With God all things are possible.Nothing is ever too hard to do if your faith is strong and purpose is true.So never give up and never stop
|
|
|
|
|
 |
عيسي  سال صفري!
 |
پنجشنبه 06 دي 1386، ساعت 15:18 |
|
 |
8 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
حالا به خاطر اين شخصيت هاي مشکوک بيايين در مورد اين بحث کنيد تا من يه نتيجه بگيرم:
اگه بعد از چند سال زندگي مشترک بفهمي که ياورت يه راز خيلي خيلي بزرگ رو از همون اول آشنايي از تو پنهون کرده ...چيکار ميکنين با اين ياري که حداقل اين يه مورد رو به شما نگفته؟؟؟؟؟
اين ناز تره نه؟
من جواب مي خوام.
کمک کنين |
|
|
|
|
|
|
 |
مهسا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 03 تير 1385 مجموع ارسالها: 455 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 22 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 06 دي 1386، ساعت 16:05 |
|
 |
8 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
|
آره.چون حق هر آدميه.فقط مهمه که الان توي دلش فقط يک نفر باشه نه چند نفر! |
|
_________________ Hate is easy,Love takes courage
|
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 06 دي 1386، ساعت 20:36 |
|
 |
8 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
| عيسي نوشته بود: |
حالا به خاطر اين شخصيت هاي مشکوک بيايين در مورد اين بحث کنيد تا من يه نتيجه بگيرم:
اگه بعد از چند سال زندگي مشترک بفهمي که ياورت يه راز خيلي خيلي بزرگ رو از همون اول آشنايي از تو پنهون کرده ...چيکار ميکنين با اين ياري که حداقل اين يه مورد رو به شما نگفته؟؟؟؟؟
اين ناز تره نه؟
من جواب مي خوام.
کمک کنين  |
خيلي سوال سختيه !!! کسي که با من صادق نيست ارزش اينو نداره که باهاش بمونم.ولش مي کردم. |
|
|
 |
|
|