| نویسنده |
پیغام |
-faghatyedoost-  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 15 آبان 1385 مجموع ارسالها: 315 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تالار گفتمان سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 04 دي 1386، ساعت 2:02 |
|
 |
11 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
| sedayedel نوشته بود: |
ولي عشق و سکس توي دنيا هميشه با هم اشتباه شدن و همين مشکلات زيادي رو توي جامعه به وجود آورده
.
.
.
نياز سکس هم همينطوره
به موقع خودش مياد ,ولي وقتي مياد هنوز عقل اونقدر کامل نيست که بفهمه مسئوليت چيه
خيلي وقتا نياز سکس با عشق اشتباه ميشه
هورمونهاي جنسيش بالا ميره فکر ميکنه عاشق شده
.
.
.
به دور و برتون نگاه کنيد ,علاقه هاي آتشيني که بي خبر از همه جا از هورمونها شعله ور شدن جوونا رو سر سفره ي عقد ميشونه و بعد از مدتي که فروکش ميکنه ,قصه هاي خيانت و جدايي و بد اخلاقي رو توي زبونها ميسازه
(به نظر من عموميت نداره)
.
.
اين نياز هم مثل نياز غذا خوردن ميمونه ,من نميگم هر روز سر يک سفره بشينيد ,يا از هر سفره اي غذا بخوريد
ولي در موردش psycho هم نباشيد , براي من شرطش دوست داشتن يک آدمه براي آدماي مختلف چيزاي ديگه
نه ارزش يک دختر به باکره بودنشه ,و نه مردونگي يک مرد به سکس داشتن و نداشتنشه
(کاملا موافقم)
ملاک انتخاب براي ازدواج چيزاي خيلي مهمتر از اينهاست
.
.
.
ازدواج زماني معني داره که دو نفر بتونن با هم خوشحال باشن و يک کار متفاوتي بکنن
يک خلق تازه
يک کار متفاوتي که فکر کنن با کس ديگه اي نميشه انجامش داد
يه علاقه اي که فکر کنن به کس ديگه اي ندارن
و فضايي که بتونن به همديگه بدن که هر کدوم بتونن رشد جداگونه ي خودشون رو داشته باشن
توي فرهنگ ما ازدواج انگار که آخر زندگيه انگار که با ازدواج سنديت فردي هر کسي تموم ميشه
انگار که اين ما شدن به اين معنيه که ديگه من به تنهايي معني ندارم ديگه نه خواسته هاي فرديم مهمه نه علايقم و نه فعاليت هاي فرديم
نه
ازدواج پايان من بودن نيست
ازدواج شروع من بودن ,در کنار منيت -ديگري رو هم فهميدنه ,تا جايي که منيت هر دو رشد کنه براي يک ماي بهتر
(عالي بود)
اگه غير از اين باشه
بايد بساط عقد رو برچيد و به قول اميد از بازار آزاد استفاده کرد |
موافقم
و
| نقل قول: |
من مطمئنم حتي اون آدم که از نظر من کثيف هست چون آدم سالم ازدواج مي کنه
.
.
ببخشيد شرمنده.
|
به نظر من هنوزم در اشتباهي
.
.
خواهش ميکنم |
|
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2299 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 04 دي 1386، ساعت 2:07 |
|
 |
11 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
-faghatyedoost-  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 15 آبان 1385 مجموع ارسالها: 315 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تالار گفتمان سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 04 دي 1386، ساعت 2:15 |
|
 |
11 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
حالا پسري که منو بخواد برام مهم نيست قبلا با چند نفر بوده مهم اينه که hiv مثبت نداشته باشه.حالا من عشق آخر اون هستم که به خواستگاريم اومده
اينو
اين که عشق آخرشي که به خواستگاريت اومده،اونيو ميگم که قبلا با خيليا بوده ها
و
اين جمله ات رو واضح تر بگو : من مطمئنم حتي اون آدم که از نظر من کثيف هست چون آدم سالم ازدواج مي کنه |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 04 دي 1386، ساعت 2:29 |
|
 |
11 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
ببين دوست من.وقتي طرف بياد خواستگاري من.ديگه از علاف و هرشب پيش کسي بودن خسته شده.حالا فهميده که بايد فقط و فقط با يک نفر زندگيشو تقسيم کنه. اومده منو به عنوان عشق هميشگيش انتخاب کرده.
آدمي که هرشب با يک زن بوده باشه آدم کثيفيه از نظر من.ولي اونم کلاس ميذاره و خواستگاري من نمياد.دست پيش مي گيره که پس نيفته. |
|
|
 |
rfj_b_kas  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 23 مرداد 1386 مجموع ارسالها: 159 اعتبار کسب شده: 922 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 04 دي 1386، ساعت 17:24 |
|
 |
11 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
ببين عزيزم تو ي فرهنگ ما سکس معني خود فروشي داره
و خود فروش بد بخت ديگه يه مقوله جداست و تکليفش مشخصه
تو جامعه ما هم پسراي خود فروش همستند ولي مهم نيست که يه بار خود فروشي کرده يا نکرده
ولي برمي گرديم سراغ خانم ها :
تو جامعه ي غريبي بکارت معني ندارهو دختر که تقريبا 17-18 سالشه و باکره روش اسم ميزارن
ولي خودتون ايو تصور کنيد که دختري رو به عقد خودت دربياري که قبلا با يه شخص همبستر شده و بکارتشو از دست داده ؟
با عقل جور در مياد ؟
خودتون بگيد ؟
از صراحتم شرمندم
يا حق |
|
_________________ خوشا آنان که بار دوستي را کشيدند و نرنجيدند و رفتند
|
|
|
|
|
 |
Oscar  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385 مجموع ارسالها: 783 اعتبار کسب شده: 1651 محل سکونت: سن: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 04 دي 1386، ساعت 19:44 |
|
 |
11 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
nice answers
nicer Xkhols |
|
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2368 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 04 دي 1386، ساعت 20:14 |
|
 |
11 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2181 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 04 دي 1386، ساعت 21:17 |
|
 |
11 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
من اگر زبونم لال...روم به ديفال....گلاب بروتون....يه روزي عاشق بشم. گذشته فرد برام هيچ اهميت نداره مهم
اينه که من اون رو درک ميکنم و پذيرفتمش و متقابلا اون هم من رو فهميده و تفاهم و صداقت متقابل داريم.اين مهم
ترين موضوع هستش...باور کنيد اهميتش از اين قيد بند هاي مسخره روزگار مثل بکارت و سابقه عشقي و جنسي
خيلي خيلي مهم تر هستش.ما در طول زندگيمون به هر شکل و ترتيبي که زندگي کرديم مربوط به گذشته هاست
و چيزي که براي اتحاد ما مهم خواهد بود فقط و فقط اينده هستش.و گذشته هاي شخصيمون رو نبايد به زندگي ايندمون
ربط بديم. |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 04 دي 1386، ساعت 21:39 |
|
 |
11 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
من اون رو درک ميکنم و پذيرفتمش و متقابلا اون هم من رو فهميده و تفاهم و صداقت متقابل داريم.اين مهم
ترين موضوع هستش...باور کنيد اهميتش از اين قيد بند هاي مسخره روزگار مثل بکارت و سابقه عشقي و جنسي
خيلي خيلي مهم تر هستش.ما در طول زندگيمون به هر شکل و ترتيبي که زندگي کرديم مربوط به گذشته هاست
و چيزي که براي اتحاد ما مهم خواهد بود فقط و فقط اينده هستش.و گذشته هاي شخصيمون رو نبايد به زندگي ايندمون
ربط بديم. |
واي واي مادر شکوه واي
اين حرف ميدوني مال کياست ؟ کسايي که کارنامهء بسيار درخشاني در اين زمينه دارن.که نمي خوان زن هم بگيرن چون هرشب...بله.
ما دختراي بدبخت هستيم که اگه به حتي به پسري نگاه کنيم رومون چسب بي حيا بودن مي خوره.ما نبايد به پسرا حتي نگاه کنيم.آه اي فلک اي روزگار تا کي ستم بر دختران
آه حالا گريه |
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 545 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 05 دي 1386، ساعت 0:00 |
|
 |
11 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
|
هرگز |
|
_________________ از نيل تا پنجاب
|
|
|
|
|
 |
No1 سال صفري!
مجموع ارسالها: 94 اعتبار کسب شده: 491 جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 05 دي 1386، ساعت 0:17 |
|
 |
11 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 3303 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 05 دي 1386، ساعت 2:39 |
|
 |
11 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1890 اعتبار کسب شده: 4872 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 05 دي 1386، ساعت 9:55 |
|
 |
11 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
عيسي  سال صفري!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 14 آذر 1386 مجموع ارسالها: 68 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 05 دي 1386، ساعت 10:17 |
|
 |
11 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 840 اعتبار کسب شده: 8743 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 05 دي 1386، ساعت 12:45 |
|
 |
11 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|