صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
Poll :: کتاب را ترجیح می‌دهید یا اینترنت؟

کتاب
14%
 14%  [ 1 ]
اينترنت
42%
 42%  [ 3 ]
هر کدام جاي خود را دارند
42%
 42%  [ 3 ]
مجموع آراء : 7

نویسنده پیغام
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384
مجموع ارسالها: 1616
اعتبار کسب شده: 6929
جنسيت: مرد
ارسال پنجشنبه 29 آذر 1386، ساعت 3:29
 4 ماه و 29 روز پيش

برنده نوبل ادبيات: اينترنت مزخرف است
دوريس لسينگ ، برنده جايزه نوبل ادبيات گفت: پوچي شبکه اينترنت يک نسل عظيم را گمراه کرده و در صورتي که همين روند ادامه پيدا کند و مردم چيزي نخوانند همين خرده فرهنگ‌ها هم متلاشي‌تر خواهد شد.
نوار ضبط شده‌اي از لسينگ که به دليل ضعف جسماني ياراي توانايي حضور در آکادمي سوئد - محل اهداي جايزه 750 هزار پوندي نوبل ادبيات - را نداشت در مراسم پخش شد.
وي ادامه داد: دنيا هميشه به داستان و داستان نويس محتاج بوده و هست. اما در اين شرايط ما با يک خرده فرهنگ روبرو هستيم که مردم در آن علاقه چنداني هم به کتابخواني ندارند.
اين نويسنده 87 ساله زاده کرمانشاه، اظهار داشت: در انگلستان اکثر جوانان به سراغ کتاب نمي‌روند و به جاي آن با اينترنت زندگي مي‌کنند که اين امر بسيار مخرب است. آنها با اينترنت چيزي مطالعه نکرده و در نتيجه چيزي به دست نمي‌آورند.
برنده نوبل ادبيات با اشاره به تجربياتش در زيمباوه و ديگر کشورهاي آفريقايي، افزود: در کشورهاي فقير، دسترسي به کتاب بسيار سخت است ولي مردم تلاششان را مي‌کنند؛ اما در يک جامعه پيشرفته مانند انگلستان دهه‌هاي متمادي است که اينترنت جاي کتاب را گرفته است.
به گزارش فارس به نقل از گاردين، وي به کاهش يافتن بحث نوشتن اشاره کرد و گفت: امروزه افراد اندکي را مي‌توانيم پيدا کنيم که با عشق بنويسند و به مردم خدمت نمايند و اين خود يکي ديگر از مشکلاتي است که فرهنگ را تهديد مي‌کند.

منبع: کتاب نيوز

بسه ديگه! پاشين برين کتاب بخونين! Mr. Green البته از نوع کاغذيش، نه از نوع الکترونيکي!

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
نبيآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 1206
اعتبار کسب شده: 5573
ارسال پنجشنبه 29 آذر 1386، ساعت 3:42
 4 ماه و 29 روز پيش

اون ضرب المثل مربوط به رطب چي بود؟!! Whistle

من 99.9% uptimeم هست (مثل يه هاست قوي ، روزي فقط يکي دوبار تعويض ip دارم!)
و واقعا از جامعه social دور شدم.
و باعث شده depression مضمن بگيرم
(البته loneliness باعث شده به اينترنت روي بيارم که مطمئنا اينجا راحتترم - که البته غلطه! Crying or Very sad )

ولي در نهايت هر چيزي به حدش (به خودم مي گم) Brick wall Brick wall

___
با اين روند تا سال بعد منو تو ديونه خونه مي تونيد بيابيد!

1
1
0
مارمولکآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386
مجموع ارسالها: 664
اعتبار کسب شده: 8285
جنسيت: نامشخص
ارسال پنجشنبه 29 آذر 1386، ساعت 18:42
 4 ماه و 28 روز پيش

نبي نوشته بود:
اون ضرب المثل مربوط به رطب چي بود؟!! Whistle

من 99.9% uptimeم هست (مثل يه هاست قوي ، روزي فقط يکي دوبار تعويض ip دارم!)
و واقعا از جامعه social دور شدم.
و باعث شده depression مضمن بگيرم
(البته loneliness باعث شده به اينترنت روي بيارم که مطمئنا اينجا راحتترم - که البته غلطه! Crying or Very sad )

ولي در نهايت هر چيزي به حدش (به خودم مي گم) Brick wall Brick wall

___
با اين روند تا سال بعد منو تو ديونه خونه مي تونيد بيابيد!

روي املا هم خيلي اثر منفي مي ذاره! Brick wall

مزمن

2
2
0
نبيآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 1206
اعتبار کسب شده: 5573
ارسال پنجشنبه 29 آذر 1386، ساعت 20:22
 4 ماه و 28 روز پيش

]جزو معدود غلطهاي املايي تو اين 1000 و خورده اي تا پست بود!

1
1
0
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384
مجموع ارسالها: 1616
اعتبار کسب شده: 6929
ارسال چهارشنبه 10 بهمن 1386، ساعت 23:52
 3 ماه و 17 روز پيش

اين هم يک خبر جالب درباره‌ي کتاب و اينترنت؛

«کتاب» در صدر خريدهاي اينترنتي
بيش‌ترين خريدهاي اينترنتي از سوي کاربران در جهان متوجه کتاب است و اين ميزان همچنان در حال افزايش است.
شرکت نظرسنجي «نيلسن» در نظرخواهي از حدود ‌26هزار نفر از ‌48 کشور جهان، به اين نتيجه رسيد که ‌41 درصد از کاربران اينترنتي به خريد کتاب اقدام کرده‌اند، که در مقايسه با دو سال قبل، هفت ‌درصد رشد را نشان مي‌دهد.
بر اساس نتايج اين مطالعه، کشورهايي مانند کره‌ي ‌جنوبي و هند بيش‌ترين رشد را در خريد اينترنتي کتاب داشته‌اند؛ درحالي‌که انگلستان در رتبه‌ي دهم اين فهرست قرار دارد.
بر اساس اعلام شرکت «نيلسن»،‌ بالاترين نرخ خريد اينترنتي کتاب در جهان به کره‌ي ‌جنوبي با ‌58 درصد تعلق دارد، که معادل ‌18 ميليون نفر جمعيت اين کشور است.
به گزارش ايسنا به نقل از بي.بي.سي، در آمريکا، ‌5/57 ميليون نفر به خريد اينترنتي کتاب اقدام کرده‌اند، که شاخص ‌38 درصدي را نشان مي‌دهد. در انگليس نيز اين ميزان ‌5/14 ميليون نفر است که معادل ‌45 درصد از کاربران اينترنتي اين کشور است.
در رتبه‌ي دوم اين فهرست،‌ آلمان با شاخص ‌55 درصدي و پس از آن اتريش با شاخص ‌54 درصدي ايستاده‌اند. ويتنام، برزيل،‌ مصر، چين، هند، تايوان و انگليس ديگر کشورهايي هستند که بالاترين ميزان خريد اينترنتي کتاب را در جهان دارند.

منبع: کتاب نيوز

Image

در ايران، سايت‌هاي مختلفي هستن که مي‌شه ازشون کتاب خريد. سايت آدينه بوک يکي از معروف‌ترين سايت‌ها در اين زمينه است.
اگر به خواندن آنلاين مجلات و يا اشتراک بدون دردسر آن‌ها علاقه داريد، سايت مگ ايران سايت مناسبي است. البته براي پرداخت اينترنتي، معمولاً بايد کمي دردسر را تحمل کنيد!

Image

1
1
0
وکيل بعد از اينآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 01 فروردين 1387
مجموع ارسالها: 53
اعتبار کسب شده: 323
ارسال دوشنبه 19 فروردين 1387، ساعت 1:21
 1 ماه و 10 روز پيش

ما توي دنيايي زندگي ميکنيم که طول نيمه عمر دانش بشر تقريبا هر 2 سال داراي يک نيمه جديد ميشود يعني مثلا از الان که 2008 است تا 2009 تمام اطلاعات بشر 2 برابر مي شود. ( امار درست است و فقط يادم نمي ايد از کدام ارگان سازمان ملل منتشر شده است) پس وقتي نداريم پاي کتاب هدر بدهيم اگر چه خودم يک کتابخوانه 200 جلدي دارم ولي بچه هاي امروز که حوصله ندارند 2يا3 روز پاي يک کتاب بذارند. پدرم هنوز با اينترنت کار نکرده است . من از 17 سالگي دارم با اينترنت کار مي کنم . خواهر کوچکم از 6 سالگي ( هر چند محدود ) با اينترنت کار مي کند. تو خود حديث مجمل بخوان....

1
1
0
TITAN
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

مجموع ارسالها: 909
اعتبار کسب شده: 2296
ارسال دوشنبه 19 فروردين 1387، ساعت 10:12
 1 ماه و 10 روز پيش

وکيل بعد از اين نوشته بود:
ما توي دنيايي زندگي ميکنيم که طول نيمه عمر دانش بشر تقريبا هر 2 سال داراي يک نيمه جديد ميشود يعني مثلا از الان که 2008 است تا 2009 تمام اطلاعات بشر 2 برابر مي شود. ( امار درست است و فقط يادم نمي ايد از کدام ارگان سازمان ملل منتشر شده است) پس وقتي نداريم پاي کتاب هدر بدهيم اگر چه خودم يک کتابخوانه 200 جلدي دارم ولي بچه هاي امروز که حوصله ندارند 2يا3 روز پاي يک کتاب بذارند. پدرم هنوز با اينترنت کار نکرده است . من از 17 سالگي دارم با اينترنت کار مي کنم . خواهر کوچکم از 6 سالگي ( هر چند محدود ) با اينترنت کار مي کند. تو خود حديث مجمل بخوان....

وکيل بعد از اين نوشته بود:
تابستونه قبل از پيشدانشگاهي بود تازه کامپيوتر خريده بودم و با دمم گردو ميشکوندم .احتمالا 19 سالم بود ( زياد به سن اهميت نميدم.) تا چند روز فقط عکس گربه و گل رو سرچ ميکردم از توي ياهو

بزار 2ساعت از پست قبليت بگذره بعد سوتي بده

3
3
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است اولين باري که به اينترنت وصل شدي؟؟!
2
پاسخها: 37 بیننده: 1153 نویسنده: ice.plus
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است پيشنهاد هاي جديد براي سانسور در اينترنت
1
پاسخها: 3 بیننده: 393 نویسنده: سندباد
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است کي ميدووونه اين اهنگ ناصر عبداللهي رو کجا ميشه دانلود کرد؟
1
پاسخها: 17 بیننده: 1102 نویسنده: HONDA
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است کاهش سرعت اينترنت به دليل حمله به 2 سرور
1
پاسخها: 2 بیننده: 345 نویسنده: sunson

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید