| نویسنده |
پیغام |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1616 اعتبار کسب شده: 6929 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 29 آذر 1386، ساعت 3:29 |
|
 |
4 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
برنده نوبل ادبيات: اينترنت مزخرف است
دوريس لسينگ ، برنده جايزه نوبل ادبيات گفت: پوچي شبکه اينترنت يک نسل عظيم را گمراه کرده و در صورتي که همين روند ادامه پيدا کند و مردم چيزي نخوانند همين خرده فرهنگها هم متلاشيتر خواهد شد.
نوار ضبط شدهاي از لسينگ که به دليل ضعف جسماني ياراي توانايي حضور در آکادمي سوئد - محل اهداي جايزه 750 هزار پوندي نوبل ادبيات - را نداشت در مراسم پخش شد.
وي ادامه داد: دنيا هميشه به داستان و داستان نويس محتاج بوده و هست. اما در اين شرايط ما با يک خرده فرهنگ روبرو هستيم که مردم در آن علاقه چنداني هم به کتابخواني ندارند.
اين نويسنده 87 ساله زاده کرمانشاه، اظهار داشت: در انگلستان اکثر جوانان به سراغ کتاب نميروند و به جاي آن با اينترنت زندگي ميکنند که اين امر بسيار مخرب است. آنها با اينترنت چيزي مطالعه نکرده و در نتيجه چيزي به دست نميآورند.
برنده نوبل ادبيات با اشاره به تجربياتش در زيمباوه و ديگر کشورهاي آفريقايي، افزود: در کشورهاي فقير، دسترسي به کتاب بسيار سخت است ولي مردم تلاششان را ميکنند؛ اما در يک جامعه پيشرفته مانند انگلستان دهههاي متمادي است که اينترنت جاي کتاب را گرفته است.
به گزارش فارس به نقل از گاردين، وي به کاهش يافتن بحث نوشتن اشاره کرد و گفت: امروزه افراد اندکي را ميتوانيم پيدا کنيم که با عشق بنويسند و به مردم خدمت نمايند و اين خود يکي ديگر از مشکلاتي است که فرهنگ را تهديد ميکند.
منبع: کتاب نيوز
بسه ديگه! پاشين برين کتاب بخونين! البته از نوع کاغذيش، نه از نوع الکترونيکي! |
|
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1206 اعتبار کسب شده: 5573 محل سکونت: اينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 29 آذر 1386، ساعت 3:42 |
|
 |
4 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 664 اعتبار کسب شده: 8285 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 29 آذر 1386، ساعت 18:42 |
|
 |
4 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1206 اعتبار کسب شده: 5573 محل سکونت: اينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 29 آذر 1386، ساعت 20:22 |
|
 |
4 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
|
]جزو معدود غلطهاي املايي تو اين 1000 و خورده اي تا پست بود! |
_________________ Every experience you have and how it makes you feel is a direct result of your perspective on life.
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1616 اعتبار کسب شده: 6929 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 10 بهمن 1386، ساعت 23:52 |
|
 |
3 ماه و 17 روز پيش |
|
|
| |
اين هم يک خبر جالب دربارهي کتاب و اينترنت؛
«کتاب» در صدر خريدهاي اينترنتي
بيشترين خريدهاي اينترنتي از سوي کاربران در جهان متوجه کتاب است و اين ميزان همچنان در حال افزايش است.
شرکت نظرسنجي «نيلسن» در نظرخواهي از حدود 26هزار نفر از 48 کشور جهان، به اين نتيجه رسيد که 41 درصد از کاربران اينترنتي به خريد کتاب اقدام کردهاند، که در مقايسه با دو سال قبل، هفت درصد رشد را نشان ميدهد.
بر اساس نتايج اين مطالعه، کشورهايي مانند کرهي جنوبي و هند بيشترين رشد را در خريد اينترنتي کتاب داشتهاند؛ درحاليکه انگلستان در رتبهي دهم اين فهرست قرار دارد.
بر اساس اعلام شرکت «نيلسن»، بالاترين نرخ خريد اينترنتي کتاب در جهان به کرهي جنوبي با 58 درصد تعلق دارد، که معادل 18 ميليون نفر جمعيت اين کشور است.
به گزارش ايسنا به نقل از بي.بي.سي، در آمريکا، 5/57 ميليون نفر به خريد اينترنتي کتاب اقدام کردهاند، که شاخص 38 درصدي را نشان ميدهد. در انگليس نيز اين ميزان 5/14 ميليون نفر است که معادل 45 درصد از کاربران اينترنتي اين کشور است.
در رتبهي دوم اين فهرست، آلمان با شاخص 55 درصدي و پس از آن اتريش با شاخص 54 درصدي ايستادهاند. ويتنام، برزيل، مصر، چين، هند، تايوان و انگليس ديگر کشورهايي هستند که بالاترين ميزان خريد اينترنتي کتاب را در جهان دارند.
منبع: کتاب نيوز
در ايران، سايتهاي مختلفي هستن که ميشه ازشون کتاب خريد. سايت آدينه بوک يکي از معروفترين سايتها در اين زمينه است.
اگر به خواندن آنلاين مجلات و يا اشتراک بدون دردسر آنها علاقه داريد، سايت مگ ايران سايت مناسبي است. البته براي پرداخت اينترنتي، معمولاً بايد کمي دردسر را تحمل کنيد!
|
|
|
|
|
|
|
 |
وکيل بعد از اين  سال صفري!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 01 فروردين 1387 مجموع ارسالها: 53 اعتبار کسب شده: 323 محل سکونت: گفتن بگم شيراز جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 19 فروردين 1387، ساعت 1:21 |
|
 |
1 ماه و 10 روز پيش |
|
|
| |
|
ما توي دنيايي زندگي ميکنيم که طول نيمه عمر دانش بشر تقريبا هر 2 سال داراي يک نيمه جديد ميشود يعني مثلا از الان که 2008 است تا 2009 تمام اطلاعات بشر 2 برابر مي شود. ( امار درست است و فقط يادم نمي ايد از کدام ارگان سازمان ملل منتشر شده است) پس وقتي نداريم پاي کتاب هدر بدهيم اگر چه خودم يک کتابخوانه 200 جلدي دارم ولي بچه هاي امروز که حوصله ندارند 2يا3 روز پاي يک کتاب بذارند. پدرم هنوز با اينترنت کار نکرده است . من از 17 سالگي دارم با اينترنت کار مي کنم . خواهر کوچکم از 6 سالگي ( هر چند محدود ) با اينترنت کار مي کند. تو خود حديث مجمل بخوان.... |
|
|
|
|
|
|
 |
TITAN پرچونه!!
مجموع ارسالها: 909 اعتبار کسب شده: 2296 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 19 فروردين 1387، ساعت 10:12 |
|
 |
1 ماه و 10 روز پيش |
|
|
| |
| وکيل بعد از اين نوشته بود: |
| ما توي دنيايي زندگي ميکنيم که طول نيمه عمر دانش بشر تقريبا هر 2 سال داراي يک نيمه جديد ميشود يعني مثلا از الان که 2008 است تا 2009 تمام اطلاعات بشر 2 برابر مي شود. ( امار درست است و فقط يادم نمي ايد از کدام ارگان سازمان ملل منتشر شده است) پس وقتي نداريم پاي کتاب هدر بدهيم اگر چه خودم يک کتابخوانه 200 جلدي دارم ولي بچه هاي امروز که حوصله ندارند 2يا3 روز پاي يک کتاب بذارند. پدرم هنوز با اينترنت کار نکرده است . من از 17 سالگي دارم با اينترنت کار مي کنم . خواهر کوچکم از 6 سالگي ( هر چند محدود ) با اينترنت کار مي کند. تو خود حديث مجمل بخوان.... |
| وکيل بعد از اين نوشته بود: |
| تابستونه قبل از پيشدانشگاهي بود تازه کامپيوتر خريده بودم و با دمم گردو ميشکوندم .احتمالا 19 سالم بود ( زياد به سن اهميت نميدم.) تا چند روز فقط عکس گربه و گل رو سرچ ميکردم از توي ياهو |
بزار 2ساعت از پست قبليت بگذره بعد سوتي بده |
|
_________________ NO PAIN, NO GAIN
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
يادگار من است اين درخت که خستگي تبرت را مي گيرد عميق تر بزن سطحي نمي خواستمت....
|
|
|
|
|
 |
|
|