صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

3
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
hadiآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 19 ارديبهشت 1385
مجموع ارسالها: 935
اعتبار کسب شده: 4537
جنسيت: مرد
ارسال چهارشنبه 28 آذر 1386، ساعت 20:28
 7 ماه و 2 روز پيش

«چگونه» به ايراني بودن خود افتخار کنيم

نوشته:
بهراد صدوقيان

Image

لطفاً ابتدا نامه‌اي را که در زير با عنوان «چرا بايد به ايران افتخار کنيم» آمده است مطالعه کنيد و سپس به پاسخ آن (در پايين نامه) نظري بياندازيد:

چرا بايد به ايران افتخار کنيم ؟

آيا ميدانيد : اولين مردماني که سيستم اگو يا فاضلاب را جهت تخليه آب شهري به بيرون از شهر اختراع کرد ايرانيان بودند .
آيا ميدانيد : اولين مردماني که اسب را به جهان هديه کردند ايرانيان بودند .
آيا ميدانيد : اولين مردماني که حيوانات خانگي را تربيت کردند و جهت بهره مندي از آنان استفاده کردند ايرانيان بودند .
آيا ميدانيد : اولين مردماني که مس را کشف کردند ايرانيان بودند .
آيا ميدانيد : اولين مردماني که آتش را در جهان کشف کردند ايرانيان بودند .
آيا ميدانيد : اولين مردماني که ذوب فلزات را آغاز کردند ايرانيان بودند در شهر سيلک در اطراف کاشان .
آيا ميدانيد : اولين مردماني که کشاورزي را جهت کاشت و برداشت کشف کردند ايرانيان بودند .
آيا ميدانيد : اولين مردماني که کشتي يا زورق را ساختند ايرانيان بودند به فرمان يکي از پادشاهان زن ايراني.
آيا ميدانيد : اولين ارتش سواره نظام در دنيا توسط سام ايراني اختراع شد با 115 سرباز .
آيا ميدانيد : اولين مردماني که حروف الفبا را ساختند در 7000 سال پيش در جنوب ايران ، ايرانيان بودند .
آيا ميدانيد : اولين مردماني که به کرويت زمين پي بردند ايرانيان بودند .
آيا ميدانيد : اولين مردماني که قاره آمريکا را کشف کردند ايراينان بودند و کريستف کلب و واسکودوگاما بر اثر خواندن کتابهاي ايراني که در کتابخانه واتيکان بوده به فکر قاره پيمايي افتادند .
آيا ميدانيد : کلمه شاهراه از راهي که کورش کبير بين سارد پايتخت کارون و پاسارگاد احداث کرد گرفته شده است .
آيا ميدانيد : اولين هنرستان فني و حرفه اي در ايران توسط کورش کبير در شوش جهت تعليم فن و هنر ساخته شد .
آيا ميدانيد : ديوار چين با بهره گيري از ديواري که کورش در شمال ايران در سال 544 قبل از ميلاد براي جلوگيري از تهاجم اقوام شمالي ساخت ، ساخته شد .
آيا ميدانيد : داريوش کبير طرح تعلميات عمومي و سوادآموزي را اجباري و به صورت کاملا رايگان بنيان گذاشت که به موجب آن همه مردم مي بايست خواندن و نوشتن بدانند که به همين مناسبت خط آرامي يا فنيقي را جايگزين خط ميخي کرد که بعدها خط پهلوي نام گرفت . ( داريوش به حق متعلق به زمان خود نبود و 2000 سال جلو تر از خود مي انديشيد . )
آيا ميدانيد : داريوش براي ساخت کاخ پرسپوليس که نمايشگاه هنر آسيا بوده 25 هزار کارگر به صورت 10 ساعت در تابستان و 8 ساعت در زمستان به کار گماشته بود و به هر استادکار هر 5 روز يکبار يک سکه طلا ( داريک ) مي داده و به هر خانواده از کارگران به غير از مزد آنها روزانه 250 گرم گوشت همراه با روغن - کره - عسل و پنير ميداده است و هر 10 روز يکبار استراحت داشتند .
آيا ميدانيد : داريوش براي اولين بار در ايران وزارت راه - وزارت آب - سازمان املاک -سازمان اطلاعات - سازمان پست و تلگراف ( چاپارخانه ) را بنيان نهاد .
آيا ميدانيد : اولين راه شوسه و زير سازي شده در جهان توسط داريوش ساخته شد ...
اينم خودم اضافه کردم : ايا ميدانيد : اولين کسي که از نفت موشک ساخت و به فضا فرستاد بهرام گور بود Mr. Green
ياد آنان گرامي . شايد ما ذره اي ميهن پرستي را از آنان بياموزيم.

خب، حالا پاسخ مرا در زير مطالعه فرماييد:

نمي‌دانم چه کسي اين‌ها را نوشته‌است ولي جاي يک سري جمله بر همين وزن خالي است:

اولين مردماني که در دنيا حمام آفتاب گرفتند و انرژي خورشيدي را کشف کردند ايراني‌ها بودند.
اولين مردماني که در دنيا کتاب ورق زدند ايراني‌ها بودند.
اولين مردماني که در دنيا متوجه شدند اگر کف پا را قلقلک بدهيم آدم خنده‌اش مي‌گيرد ايراني‌ها بودند.
اولين مردماني که در دنيا آب خنک نوشيدند ايراني‌ها بودند.
اولين مردماني که در دنيا متوجه وجود راديواکتيويته شدند ايراني‌ها بودند.
و قس عليهدا!
مي‌گويند به ملانصرالدين گفتند که مرکز زمين کجاست؟ يک چوب را گرفت و در زمين فرو کرد و گفت همين جا. اگر راست مي‌گوييد ثابت کنيد که اينطور نيست! حال ادعاهاي اين نامه هم که بعضي درست و بعضي غلط و بعضي بي‌اساس و بعضي افسانه و بعضي مسخره هستند همينطور هستند. نگارنده داغ کرده و ديگر هر چه دلش خواسته گفته! کم مانده بوده بگويد که ما ايراني‌ها، همان خدا هستيم!

اشتباه نشود، من هم مي‌گويم که بايد به ايراني بودنمان افتخار کنيم. همانطوري که هر بچه‌اي بايد به پدر مادر خود افتخار کند چون عليرغم همه ضعف‌ها و قوت‌ها پدر مادر وي هستند و مديون آنها است و قابل عوض شدن نيستند. اما اي کاش مي‌توانستيم به ايراني بودن خودمان چنين افتخار کنيم:

من به ايراني بودن خودم افتخار مي‌کنم چون ما ايراني‌ها از همه ملل در راه ساختن خودم و کشورم و دنيا بيشتر تلاش مي‌کنيم و هر روز ساعت‌ها کار مفيد مي‌کنيم.
من به ايراني بودن خودم افتخار مي‌کنم چون ما ايراني‌ها از همه ملل بيشتر در راه توليد علم و فرهنگ تلاش مي‌کنيم.
من به ايراني بودن خودم افتخار مي‌کنم چون ما ايراني‌ها از همه ملل بيشتر اخلاق را در رابطه با خود، هم وطن، هم‌نوع و طبيعت، حيوانات و گياهان اطراف رعايت مي‌کنيم.
من به ايراني بودن خودم افتخار مي‌کنم چون ما ايراني‌ها کمترين ميزان فقر، کمترين ميزان بي‌سوادي، بيشترين ميزان توليد، کمترين ميزان جرم و جنايت و کمترين ميزان اعتياد را داريم.
و مانند آن.....
شايد ايران زماني تاريخ افتخارآميزي داشته ولي تاريخ چهارصد سال گذشته را بررسي مي‌کنيم متوجه مي‌شويم ايران:

يکي از منفعل‌ترين ملل بوده‌است که در مقابل هر اتفاقي تسليم حوادث و خواست ديگران بوده است.
از علم دنيا که در اين مدت توليد شده است کمترين سهم را داشته ايم. ما يک صدم جمعيت دنيا را داريم اما حتي به اندازه يک درصد خودمان هم علم و فرهنگ و محصول توليد نکرده‌ايم. انتظار مي‌رود از هر هزار دانشمند و فرهيخته عالم حداقل ده تاي آنها (يک درصد) ايراني باشد که حتي يکي هم ايراني نيست!
از نظر ضريب هوشي در قسمت‌هاي پايين جدول قرار داريم (در يک مطالعه در بين صد کشور مورد بررسي از نظر متوسط ضريب هوشي ايران رتبه هفتاد و هشتم را دارد!) البته با‌هوش نبودن گناهي نيست اما وقتي که باهوش نباشي و به فرض باهوش بودن فعاليت نکني آن گاه خيلي خطرناک است، مثل شاگرد مدرسه‌اي که هوش معمولي داشته باشد مي‌ماند که با فرض نابغه بودن درس خواندنش را تعطيل کند!
کمترين توليد ملي محصولات و خدمات را داشته‌ايم.
در اکثر اتفاقات سرنوشت‌ساز متضرر شده‌ايم. (اين که بعضي ايراني‌ها مي‌گويند که ما ملت باهوشي هستيم من نمي‌دانم اين چگونه ملت باهوشي است که هميشه سرش کلاه مي‌رود)
نخبه‌ها و زحمتشکان خودمان را به راحتي تنها مي‌گذاريم و (به بهانه پاره‌اي اشتباه‌هاي آن‌ها) تلاش‌هايشان را فراموش مي‌کنيم و اجازه مي‌دهيم تا در تنهايي نابود شوند. از اميرکبير بگير تا برسي به قائم‌مقام و مدرس و حتي رضاشاه و مصدق و همين اخيراً هم رزمندگان جنگ عليه عراق.
کمترين تلاش را در بهبود وضع خود مي‌کنيم و تمام چشممان به شانس، نفت و نخود (!) و منابع طبيعي است.
در عدم رعايت اخلاق نسبت به همنوع، هموطن و طبيعت داريم کم‌کم رکورددار مي‌شويم.
در اثر بي‌عرضگي، کم‌هوشي و کم‌کاري و تنبلي خودمان هزار جور بلا سرمان مي‌آيد و همه را تقصير تقدير، بلاياي طبيعي، سرنوشت و صدام و اين رژيم و آن رژيم و انگليس و شوروي،‌ آمريکا و اروپا مي‌اندازيم.
اگر ما ايراني‌ها به جاي:

حرف‌هاي بي‌اساس و مسخره‌اي مانند ادعاي ثروتمند، باهوش، با فرهنگ، با استعداد بودن
افتخار کردن به تاريخ مبهم و بسيار دورمان
انداختن همه تقصيرها بر عهده تقدير و طبيعت و کشورهاي ديگر و رژيم‌هاي سياسي مختلف
در انتظار شفاعت و تقدير و ... بودن
سعي مي‌کرديم از طريق:

کار و تلاش و افزايش توليد
افزايش علم و آگاهي
همکاري و همياري با همکار، هموطن و همنوع
رعايت اخلاق
وضعيت را بهبود ببخشيم، آنگاه احتياجي به نبش قبر تاريخ و ادعاهاي بعضاً خنده‌دار نداشتيم و به جاي اين حرف‌ها مي‌گفتيم:

ما به مدد تلاش در زمينه‌هايي از بهترين‌ها هستيم و در ساير زمينه‌ها نيز به زودي جزو بهترين خواهيم شد!

قرآن کريم: خداوند سرنوشت هيچ قومي را تغيير نمي‌ دهد مگر به توسط خود ايشان.

3
3
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
ALPHAآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385
مجموع ارسالها: 1167
اعتبار کسب شده: 11522
ارسال چهارشنبه 28 آذر 1386، ساعت 22:13
 7 ماه و 2 روز پيش

نقل قول:
آيا ميدانيد : اولين مردماني که سيستم اگو يا فاضلاب را جهت تخليه آب شهري به بيرون از شهر اختراع کرد ايرانيان بودند .

نقل قول:
يا ميدانيد : داريوش براي ساخت کاخ پرسپوليس که نمايشگاه هنر آسيا بوده 25 هزار کارگر به صورت 10 ساعت در تابستان و 8 ساعت در زمستان به کار گماشته بود و به هر استادکار هر 5 روز يکبار يک سکه طلا ( داريک ) مي داده و به هر خانواده از کارگران به غير از مزد آنها روزانه 250 گرم گوشت همراه با روغن - کره - عسل و پنير ميداده است و هر 10 روز يکبار استراحت داشتند .

درباره بقيش مطمئن نيستم اما چون در حد اطلاعات عمومي درباره تخت جمشيد ميدونم و از دانش خودم مطمئنم؛ مي تونم بگم که:

خيلي وقته که ثابت شده بناي تخت جمشيد سيستم فاضل آب داشته.

اگر کتاباي تاريخ رو ورق بزنيد مي تونيد ببينيد که کورش براي ساختن تخت جمشيد از دانشمندان امپراطوري ها و فرهنگهاي مختلفي کمک گرفته و هر دانشمندي که اسير لشکر کورش ميشده به ازاي مدتي خدمت و آموزش، آزاد مي شده و مسلمه که با کسي که قراره آموزش بده مثل يک استاد برخورد ميشه و نه يک اسير معمولي.

مطمئن باشيد که تخت جمشيد بنايي بوده که مجموعه اي از فرهنگها و هنرها و علوم رو در دل داشته. وتخت جمشيد از نظر تاريخي و فرهنگي و هنري فقط متعلق به ايران نيست . اما ايراني ها بودند که تونستن يک همچين بنايي رو بوجود بيارن و در اون زمان فرهنگها و هنرها رو با هم ترکيب کنند و به اجرا بگذارن.

به نظر من اگر ما اصل و ريشه خودمون رو فراموش کنيم و فکر کنيم که هر چي خلاقيت، علم ، دانش ، فرهنگ و پيشرفت توي دنيا رخ داده هيچکدومش کار ايراني ها نبوده مطمئنا قدم هامون رو خيلي سست تر از کسي برمي داريم که ميدونه استعداد و توانايي هاش خيلي بيشتر ديگران هست. منتها همت مي خواد که اين غنچه رو به يه گل شکفته تبديل کنيم. البته قبل از اينکه خشک بشه ... و اين غنچه زودتر خشک ميشه وقتي که اونو از ريشه جدا کنيم.

اين عکس رو مي گذارم که بگم يک ملت معمولي نمي تونسته امپراطوري اي به اين وسعت داشته باشه. حتي اگر مربوط به ده ها قرن پيش بوده باشه...

Image

2
2
0
نبيآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 1216
اعتبار کسب شده: 4142
ارسال چهارشنبه 28 آذر 1386، ساعت 23:13
 7 ماه و 2 روز پيش

خوب گذشته ها گذشته، به نظرم به فکر حال و آينده بايستي بود.
و در ضمن مواردي که به نظر مسخره ميان :

نقل قول:
اولين مردماني که آتش را در جهان کشف کردند ايرانيان بودند .

و چندين مورد ديگه

که باز نظر من اينه که اونا هرکاري کردن تو زمان حال خودشون واسه خودشون کردن نه واسه ما که باد کنيم (اصطلاح ترکي Mr. Green ) گويي اينا رو خودمون انجام داديم!
به نظر من مهم اينه که ما بتونيم حداقل 1% زمان کروش و ... اينا خودمون سردمدار باشيم. (که به نظر من دور از ذهنه! Mr. Green )

1
1
0
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 512
اعتبار کسب شده: 2018
ارسال پنجشنبه 29 آذر 1386، ساعت 17:08
 7 ماه و 1 روز پيش

نبي نوشته بود:
خوب گذشته ها گذشته، به نظرم به فکر حال و آينده بايستي بود.
)

Applause Applause Applause

1
1
0
rfj_b_kasآفلاين
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 23 مرداد 1386
مجموع ارسالها: 159
اعتبار کسب شده: 922
ارسال پنجشنبه 06 دي 1386، ساعت 11:35
 6 ماه و 24 روز پيش

به همه چيز گذشته هامون نمي تونيم افتخار کنيم

به کوچک شدن زمين هامون

به فروختن ملتوم ؟

و فضاحت هايي که دولت ها و غيره هاي قبل بالا آوردن به اونا چرا اشاره نمي کني ؟

1
1
0
چکاوکآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 09 تير 1386
مجموع ارسالها: 47
اعتبار کسب شده: 1080
ارسال دوشنبه 10 دي 1386، ساعت 20:57
 6 ماه و 20 روز پيش

»» ايران؛ اينا هر چي دوست دارن ميگن؛ من هم دوست دارم بگم :

اي ايران اي مرز پر گهر
اي خاکت سر چشمه هنر
دور از تو انديشه بدان
پاينده ماني تو جاودان
اي.. دشمن از تو سنگ خاره اي من آهنم
جان من فداي خاک پاک ميهنم
مهر تو چون شد پيشه ام
دور از تو نيست انديشه ام
در راه تو کي ارزشي دارد اين جان ما
پاينده باد خاک ايران ما

سنگ کوهت در و گهر است
خاک دشتت بهتر از زر است
مهرت از دل کي برون کنم
در گوبي مهر تو چون کنم
تا.. گردش جهان دور آسمان بپاست
نور ايزدي هميشه رهنماي ماست
مهر تو چون شد پيشه ام
دور از تو نيست انديشه ام
پاينده باد خاک ايران ما

ايران اي خرم بهشت من
روشن از تو سرنوشت من
گر آتش بارد به پيکرم
جز مهرت در دل نپرورم
از.. آب و خاک و مهر تو سرشته شد گلم
مهر اگر برون رود تهي شود دلم
مهر تو چون شد پيشه ام
دور از تو نيست انديشه ام
پاينده باد خاک ايران ما

3
3
0
چکاوکآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 09 تير 1386
مجموع ارسالها: 47
اعتبار کسب شده: 1080
ارسال چهارشنبه 12 دي 1386، ساعت 18:20
 6 ماه و 18 روز پيش

امروز داشتم درباره فن آوري نانو در ايران تحقيق ميکردم و ارتباطش با کارآفريني ...
رسيدم به يه مقاله که خيلي باعث تاسف من شد. d'oh!

موانع کارآفريني فناوري نانو در ايران
با مطالعه موردي شرکتهاي کارآفرين نانو در ايران، درصدد برآمديم تا موانع فرآيند کارآفريني فناوري نانو در ايران را بيابيم و به اين نتايج رسيديم :

1- عدم تأمين مالي مناسب اين شرکتها مخصوصاً در مراحل اوليه تأسيس آنها.
2- عدم وجود بستر قانوني مناسب حمايت از مالکيت معنوي.
3- ضعف فرهنگ کارآفريني و آکادميک.
4- ضعف آموزشهاي کارآفريني.
5- کمبود تحقيقاتي با قابليت کاربردي وتجاريسازي.
6- کمبود مديريت داراي تجربه در تأسيس شرکتهاي تکنولوژي محور.
7- ضعف بازاريابي در محيط خاص محصولات تکنولوژيک.
8- کمبود متخصص فني نانو و شبکه سازي ضعيف بين کارآفرينان، محققان و سرمايه گذاران.

واقعا چه کساني و در چه زماني و چگونه قصد دارند کاري کنند تا مشکلات مملکت حل شود؟ ضعف و کمبود و نبودن ها کي قراره رفع بشه؟
و آيا اصلا چنين برنامه اي در کار هست؟
آيا پيشرفت را دوست داريم؟ و دنبالش هستيم؟
آيا من و تو به سهم خود کاري کرده ايم؟

==================
منبع : http://www.echemica.com

2
2
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است اولين سوپر کامپيوتر ايراني در دانشکده مهندسي دانشگاه شيراز
1
پاسخها: 27 بیننده: 2099 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است موسي صدر يک ايراني
1
پاسخها: 4 بیننده: 292 نویسنده: majidjon13
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است 10 - 12 دليل براي اينکه افتخار کنيد!
1
پاسخها: 11 بیننده: 585 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است يک بانوي ايراني خيلي چيزها را حل کرد
1
پاسخها: 14 بیننده: 1969 نویسنده: mhaji

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید