| نویسنده |
پیغام |
Mohammad133  سال صفري!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 15 آذر 1386 مجموع ارسالها: 44 اعتبار کسب شده: 57 محل سکونت: Canada جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 22 آذر 1386، ساعت 19:53 |
|
 |
5 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
بسم الله الرحمن الرحيم
خوب ........ من جوابم را گرفتم..من فکر ميکنم هر کسي که يک مقدار منتطق داشته باشه در تالار گفتمان اونها هم جوابشان را گرفتند.......
ديگه وقتي يک چيز به اين سادگي را که ثابت شده و تمام دانشمندان غربي و شرقي تاييدش کردن ....شما نميتوني بپذيري . معناش اين هست که شما داري در يک انکار زندگي ميکني .....يعني شما از اون دسته هستي که من اگه با هزار دليل هم بيام بگم زمين گرد است ميگي نه.... |
|
|
|
|
|
|
 |
Oscar  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385 مجموع ارسالها: 783 اعتبار کسب شده: 1651 محل سکونت: سن: جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 22 آذر 1386، ساعت 20:17 |
|
 |
5 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
| Mohammad133 نوشته بود: |
| يک چيز به اين سادگي را که ثابت شده و تمام دانشمندان غربي و شرقي تاييدش کردن |
چرا هذيون ميگي
کدوم دانشمندي تاييد کرده که اگر براي آب قرآن بخوني شکل ملکول هاش خوشکل ميشه ؟
اين سخنران ميگفت که اين کشف جايزه ي اول جشنواره خوارزمي رو گرفته
خاک بر سر ما کنند با اين کشفياتمون |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4948 اعتبار کسب شده: 9885 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 22 آذر 1386، ساعت 20:28 |
|
 |
5 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
...
ديگه وقتي يک چيز به اين سادگي را که ثابت شده و تمام دانشمندان غربي و شرقي تاييدش کردن ....شما نميتوني بپذيري . معناش اين هست که شما داري در يک انکار زندگي ميکني .....يعني شما از اون دسته هستي که من اگه با هزار دليل هم بيام بگم زمين گرد است ميگي نه.... |
| احسان نوشته بود: |
| ... شرط حداقلي يک اثبات علمي رو نداره: ساير افراد نيز بايد بتوانند در زمان و مکان ديگر با شرايط مشابه آن را تجربه کنند.... |
خواهشا يک دليل بيار و من خودم 999 تاي ديگه رو چشم بسته ازت قبول ميکنم!
آيا ديگران هم با فراهم آوردن شرايطي که در آزمايش گفته شده، ميتونن به همين نتيجه برسند يا نه؟
نميخواي بگي که اينم به دسته بندي علوم، جهل من، عقب ماندگي علم بشر، محدوديت حواس پنجگانه و ... ربط داره که؟ در صورت اين کار ممکنه من به طور ناخودآگاه ياد داستان قديمي پادشاه لخت و لباس جادوئيش بيفتم!!! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
Mohammad133  سال صفري!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 15 آذر 1386 مجموع ارسالها: 44 اعتبار کسب شده: 57 محل سکونت: Canada جنسيت: مرد |
 |
جمعه 23 آذر 1386، ساعت 0:47 |
|
 |
5 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
...
| ... شرط حداقلي يک اثبات علمي رو نداره: ساير افراد نيز بايد بتوانند در زمان و مکان ديگر با شرايط مشابه آن را تجربه کنند.... |
خواهشا يک دليل بيار و من خودم 999 تاي ديگه رو چشم بسته ازت قبول ميکنم!
آيا ديگران هم با فراهم آوردن شرايطي که در آزمايش گفته شده، ميتونن به همين نتيجه برسند يا نه؟
نميخواي بگي که اينم به دسته بندي علوم، جهل من، عقب ماندگي علم بشر، محدوديت حواس پنجگانه و ... ربط داره که؟ در صورت اين کار ممکنه من به طور ناخودآگاه ياد داستان قديمي پادشاه لخت و لباس جادوئيش بيفتم!!! |
بسم الله الرحمن الرحيم
ديگه من فکر ميکنم براي افراد منطقي انچه که بايد گفته ميشد گفته شد بيشتر از اين تکرار مکررات است.
در خانه اگر کس است يک حرف بس است.
ديگه اگه شما بخواي قبول نکني ديگه من به شما چيرو بگم....ببين براي من اين کشفيات اصلا چيز جديدي نيست.چرا؟ چون من ميدونستم قبل از اين مثلا زوايت داره ابي را که هفت بار سوره حمد را بهش بخوني فوت کني شفا بخش ميشه من اين کار را شخصا امتحان کردم. نتيچه هم ديدم اين بستگي به اون مقام روحانيت نفس خود انسان داره که خودش بحثش جدا گانست که خود جاي دگر و قلم دگر ميخواهد. اينها تمام برنامه هاي معنويه .
ولي قصد از گذاشتن اين لينک اينجا براي اين بود که براي يک عده يک چيزهايي روشن بشه ولي براي کساني که مثلا ميگه اقا داري هذيون ميگي اصلا چيزي قرار نيست روشن بشه يک عده هستند يک طوري به دنيا ميان و يک طوري از دنيا ميرن.
من اين لينک را براي کساني انيجا گذاشتم که تعقل ميکنند همين.
اتقاقا اقاي دکتر صحافي عزيز که در تلوزيون سلام برنامه داره هر جمعه صبح به وقت ما جمعه شب ميشه به وقت ايران خيلي حرف قشنگي ميزنه (ميگه يک افرادي هستند که اينها زمان 3000 سال پيش هم بودند مرده را هم که جلوش زنده ميکردي ميگفت نه بابا اين هم يه کلک بازيه...ايمان نميا ورد)
حا لا ديگه ما که بماند.... |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4948 اعتبار کسب شده: 9885 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 23 آذر 1386، ساعت 2:13 |
|
 |
5 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
کوچه علي چپ جان عزيز دل برادر!
به جاي آسمون ريسمون بافتن فقط جواب اين رو بگو: آيا ديگران هم با فراهم آوردن شرايطي که در آزمايش گفته شده، ميتونن به همين نتيجه برسند يا نه؟
لطفا جاخالي نده. مرد بايد سر حرفش باشه. الان دفعه چندمي هست که سعي ميکني از زير بار حرفت شونه خالي کني!
يه وقت فکر نکني دشمنتم، نه! اتفاقا دوستت هستم که ازت ميخوام واقعا بر اساس عقل و منطق صحبت کني. اينجا اگه جاخالي بدي، اتفاقي نميفته، اما توي دنياي واقعي نميشه با اوهام زندگي کرد، نميشه از زير بار حرفها شونه خالي کرد. در مورد اون سوتي قبلي (رئيس مرکز مسيحيان صهيونيست آمريکا) که پيچوندي، ما هم هيچ نگفتيم. در مورد تقسيم بندي علميت هم که جاي بحث زياد بود، ولي ارفاق کرديم. خودت يه موضوع جديد شروع کردي، من هم فقط يه سوال پرسيدم. خواهشا به جاي اينکه دور خودت بچرخي و زمين و زمان رو به هم ببافي و آخرش هم همه رو متهم به بي عقلي کني، يه کلمه جواب بده که آيا ديگران هم با فراهم آوردن شرايطي که در آزمايش گفته شده، ميتونن به همين نتيجه برسند يا نه؟
جواب همين يک سوال ميزان عقلانيت طرفين رو نشون ميده!
___
پينوشت:
- خواهش ميکنم از پدر و مادرت خواهش کني که يه کتاب فيزيک ساده برات بخرن!
- تا اون موقع ميتوني اين نوشته يکي از اساتيد دانشگاه caltech رو بخوني!
پينوشت دوم:
خوندن اين سه موضوع رو واقعا توصيه ميکنم:
- قوم عاد
- اگر مرغهاي پخته باور کنند...
- نوابيغ نابغه نما |
|
|
|
|
|
|
 |
Mohammad133  سال صفري!
 |
جمعه 23 آذر 1386، ساعت 4:40 |
|
 |
5 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
کوچه علي چپ جان عزيز دل برادر!
به جاي آسمون ريسمون بافتن فقط جواب اين رو بگو: آيا ديگران هم با فراهم آوردن شرايطي که در آزمايش گفته شده، ميتونن به همين نتيجه برسند يا نه؟
لطفا جاخالي نده. مرد بايد سر حرفش باشه. الان دفعه چندمي هست که سعي ميکني از زير بار حرفت شونه خالي کني!
يه وقت فکر نکني دشمنتم، نه! اتفاقا دوستت هستم که ازت ميخوام واقعا بر اساس عقل و منطق صحبت کني. اينجا اگه جاخالي بدي، اتفاقي نميفته، اما توي دنياي واقعي نميشه با اوهام زندگي کرد، نميشه از زير بار حرفها شونه خالي کرد. در مورد اون سوتي قبلي (رئيس مرکز مسيحيان صهيونيست آمريکا) که پيچوندي، ما هم هيچ نگفتيم. در مورد تقسيم بندي علميت هم که جاي بحث زياد بود، ولي ارفاق کرديم. خودت يه موضوع جديد شروع کردي، من هم فقط يه سوال پرسيدم. خواهشا به جاي اينکه دور خودت بچرخي و زمين و زمان رو به هم ببافي و آخرش هم همه رو متهم به بي عقلي کني، يه کلمه جواب بده که آيا ديگران هم با فراهم آوردن شرايطي که در آزمايش گفته شده، ميتونن به همين نتيجه برسند يا نه؟
جواب همين يک سوال ميزان عقلانيت طرفين رو نشون ميده!
___
پينوشت:
- خواهش ميکنم از پدر و مادرت خواهش کني که يه کتاب فيزيک ساده برات بخرن!
- تا اون موقع ميتوني اين نوشته يکي از اساتيد دانشگاه caltech رو بخوني!
پينوشت دوم:
خوندن اين سه موضوع رو واقعا توصيه ميکنم:
- قوم عاد
- اگر مرغهاي پخته باور کنند...
- نوابيغ نابغه نما |
بسم الله الرحمن الرحيم
بله ....چرا که نه.
ببينيد من يک اصلي را به شما و امثال شما ميگم...اونم اينه :(با اسلام ستيزي به هيچ جا نميرسيد ).اين را خيلي دوستانه عرض ميکنم. |
|
|
|
|
|
|
 |
Mohammad133  سال صفري!
 |
جمعه 23 آذر 1386، ساعت 4:54 |
|
 |
5 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
|
I did not say open your skull ,i said open your mind. |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
جمعه 23 آذر 1386، ساعت 11:32 |
|
 |
5 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
...
ببينيد من يک اصلي را به شما و امثال شما ميگم...اونم اينه :(با اسلام ستيزي به هيچ جا نميرسيد ).اين را خيلي دوستانه عرض ميکنم. |
بنده اسلام ستيز نيستم. خودم رو هم مسلمونتر از شما ميدونم. اسلام همه جا گفته تعقل کنيد، شمائيد که نقش عقل رو به هيچ مي انگاريد. اسلام گفته دنبال علم بريد، شمائيد که علم رو دسته بندي ميکنيد. اسلام اکيدا با تعصب کورکورانه مخالفت کرده، و شما دقيقا بر اساس تعصب و نه بر اساس عقل، منطق و علم موضوعي رو قبول يا رد ميکنيد. من جواب خودم رو گرفتم، اميدوارم شما هم روزي جواب خودتون رو بگيريد، هر چند که اعتقاد ندارم که همه آدمها بايد درست فکر کنند.
در پناه حق |
|
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1206 اعتبار کسب شده: 5573 محل سکونت: اينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 23 آذر 1386، ساعت 15:56 |
|
 |
5 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
اول خدمت کوچه علي چپ:
اي درمانگر! اي شفاگر! اي اثبات کننده فرمول عدد اول! اي کامپيوتر کولونايزر! اي ابر کامپيوتر! اي گوشي glx ! اي نامرئي کننده اشيا فيزيکي! اي بلور خوشگل آب!
پسر خوب بقيشو ديگه نخون! برات ننوشتم!
______
لينک به خبر جديد بسيار علمي و تخصصي و واقعا محاسباتي شيعه نيوز در باره اثبات شق القمر پيامبر اسلام توسط تحقيقات ناسا!
احسان اول موضوع يه لينکي به موضوع نوابيغ نابغه نما مي دادي و موضوع رو قفل مي کردي همه چيز حل بود!
____
در کل خانوم ها به اين چيزها بيشتر اعتقاد دارند (که دليلشو نمي دونم) اينجا اين فالچي ها بازار خوبي حهت باز کردن بخت دخترها باز کرده اند! هرچي هم تلاش کرده ام مامانم اينا رو ارشاد کنم! به نتيجه نرسيدم (با اينکه کم اعتقادن ولي باز نمي تونند باور کنند اينها خرافات هستند)
مامان من از بچگي منو پيش هزار تا از اين امامزاده ها برده! که مثلا چشمم خوب بشه! يکي از اين حسينيه هاي معروف تهران با اطمينان گفته بود که چيزي نمي شه که درست يکسال بعد اين حرف چنان اتفاق وحشتناکي براي چشمم افتاد که گفتم کاش پيش اين آدم منحوس نمي رفتم! و گويا اين شخص کور بوده طبق روايات و پيش يکي از اين درويش ها شفا يافته!!
اونروز يکي واسم اين فيلم magician معروف آمريکايي کريس انگل رو که روي آب راه مي ره تعريف مي کرد و مي گفت اونا هم کار درويش هاي مارو مي کنند! من هم بهش يه فيلمي از پرواز همين شخص که خودش حقه ش رو مي گه که چطور مي کنه رو ديد تا باور کرد حرفمو.
صحبت زياد هست! ولي بي خيال اينا! |
_________________ Every experience you have and how it makes you feel is a direct result of your perspective on life.
|
|
|
|
|
 |
No1 سال صفري!
مجموع ارسالها: 94 اعتبار کسب شده: 491 جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 26 آذر 1386، ساعت 0:25 |
|
 |
5 ماه و 1 روز پيش |
|
|
| |
اگه آب آمريکايي بياريم بازم براش عربي بخونيم ميفهمه؟؟
فکر کنم مفهومشو درک ميکنه احنمالا يه چلنگرم زدن قدش براش ترجمه ميکنه....اگه معني فارسيشو براش بخونيم چي؟؟يعني بازم مولکول هاي آب به وجد ميان؟؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
Fareed  سال صفري!
تاريخ عضويت: دوشنبه 29 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 46 اعتبار کسب شده: 312 محل سکونت: Tehran سن: 44 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 08 اسفند 1386، ساعت 0:04 |
|
 |
2 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
|
BEBAKHSHID KOOCHEYE ALI CHAP KHAN CHAND BAR BAYAD BE AB FOOT KONIM TA SHAFA BAKHSH BESHE?[/ltr] |
|
|
|
|
|
|
 |
Fareed  سال صفري!
تاريخ عضويت: دوشنبه 29 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 46 اعتبار کسب شده: 312 محل سکونت: Tehran سن: 44 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 09 اسفند 1386، ساعت 1:17 |
|
 |
2 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
Ba arze salam
Nemidoonam chera fontam Farsi nemishe
Aval inke biayeem bebinim chera bad az 2500 sal tarikh ma hanooz joze aghab mandeh tarin kesvarhaye jahan hastim
Negahi be aghayed ve eteghadatemoon shayad neshandahandeye bazi az in mavared bashad
fekr mikonid kesi motaged bashad ke afkarash khorafi mibashad (hata yeknafar
zemnan ba makhfi kardane nazarat ezazeye tafakor az doostan gerefte mishavad
va shayad ma 2500 sale dige ham haminjaee ke hastim bashim |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|