| نویسنده |
پیغام |
جواد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 26 آبان 1385 مجموع ارسالها: 320 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد سن: 19 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 19 آذر 1386، ساعت 1:26 |
|
 |
8 ماه و 16 روز پيش |
|
|
| |
سلام دوستان عزيز
پيشاپيش شب چله تون رو تبربک مي گم ...
اميدوارم امسال بتونيم شب چله در کنار عزيزانمون باشيم |
|
_________________ من منم،هيچکس به جاي من نيست و من به جاي هيچکس نيستم،پس آنگونه زندگي ميکنم که ميانديشم.
هميشه راهي براي نفوذ است و هيچ سيستمي به طور مطلق امن نيست. بلکه بايستي آن راه نفوذ را کشف کرد .هنر هک هم در همين نکته متبلور ميشود
|
|
|
|
|
 |
تنها با تمام دردها  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 30 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 340 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: در قلب تو جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 19 آذر 1386، ساعت 13:41 |
|
 |
8 ماه و 15 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2298 اعتبار کسب شده: 3636 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 19 آذر 1386، ساعت 14:01 |
|
 |
8 ماه و 15 روز پيش |
|
|
| |
سربازي زوريه ديگه.
غصه نخور ديگه منم غصه مي خورما .اشکال نداره خوب سال ديگه هم شب چله داره.اينم يه تجربه هست ديگه.اون شب به خوبي هايي که هست به فال حافظ به اوني که عاشقشي فکر کن خيال کن کنارته.شايد امسال نفهمي اما سال ها بعد ارزو داشتي که چه شب خوبي بوده و تو براي خودت تلخش کردي.هيشه نيمهء پر ليوان رو ببين عزيزکم. |
|
|
 |
rfj_b_kas  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 23 مرداد 1386 مجموع ارسالها: 159 اعتبار کسب شده: 922 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 19 آذر 1386، ساعت 21:21 |
|
 |
8 ماه و 15 روز پيش |
|
|
| |
|
به شبه 40 حال مي ده ولي چرا منتا حالا تجربش نکردم نيدونم |
|
_________________ خوشا آنان که بار دوستي را کشيدند و نرنجيدند و رفتند
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |