Digital Video Broadcasting
به هر سخت افزاري گفته ميشه که کارش تبديل سيگنالهاي دريافتي از ماهواره به تصاوير متحرک ديجيتاله. مثل رسيور شما يا مثل کارت هاي دي وي بي که روي کامپيوترها نصب ميشه و براي دريافت تصاوير شبکه هاي ماهواره اي و يا اينترنت ماهواره اي ازش استفاده ميشه.
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
سلام به دوستان
يکي به ما بگه که عبارت DVB که روي رسيورها نوشتن يعني چه ؟؟؟؟؟؟
مي شه ازش استفاده کرد و چطوري ؟؟؟
والله دادش ما قديما با دي وي بي اينترنت مي گرفتيم يادش بخير چه سرعت خفني داشتيم...
_________________ من منم،هيچکس به جاي من نيست و من به جاي هيچکس نيستم،پس آنگونه زندگي ميکنم که ميانديشم.
هميشه راهي براي نفوذ است و هيچ سيستمي به طور مطلق امن نيست. بلکه بايستي آن راه نفوذ را کشف کرد .هنر هک هم در همين نکته متبلور ميشود
Digital Video Broadcasting
به هر سخت افزاري گفته ميشه که کارش تبديل سيگنالهاي دريافتي از ماهواره به تصاوير متحرک ديجيتاله. مثل رسيور شما يا مثل کارت هاي دي وي بي که روي کامپيوترها نصب ميشه و براي دريافت تصاوير شبکه هاي ماهواره اي و يا اينترنت ماهواره اي ازش استفاده ميشه.
ممنون از اين راهنماييتون
آيا مي شه از يه رسيور به عنوان DVB کارت استفاده کرد
منظورم اينترنت ماهواره اي است يا اينکه بوسيله اون برنامه هاي ماهواره اي رو روي کامپيوتر Save کرد يا ديد؟؟؟
راستش من تا حالا نديدم. مسلماً غير ممکن نيست. ولي اگر هم ممکن باشه، معمول نيست. کسايي که ميخوان خروجي رسيورشون رو save کنن عموماً از کارت Capture استفاده مي کنن.
به نظر من بهترين را اينه که يه دونه کارت DVB بخرين. قيمتش حدود 50 هزار تومنه.
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید