| نویسنده |
پیغام |
نگين  زبون بسته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 12 آذر 1386 مجموع ارسالها: 10 اعتبار کسب شده: 162 محل سکونت: تهران سن: 26 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 15 آذر 1386، ساعت 11:51 |
|
 |
7 ماه و 1 روز پيش |
|
|
| |
| مارمولک نوشته بود: |
| سراب نوشته بود: |
| احسان نوشته بود: |
| عيسي نوشته بود: |
همتون يه تخته کم دارين  |
اما تو يه نفر همه تختههاتو کم داري!!! |
احسان جون فدات شم!
به عنوان پاسخ اولين پست يه نفر، خيلي خشن جواب دادي!
معلومه که طرف ناراحت ميشه!
از تو بعيد بود احسان
 |
چون احسان به جاي ما به عيسي جواب داد من هم بجاش به تو جواب ميدم تا خداي نکرده خللي در شمارگان مراسلاتم راه نيابد
از کسي که اولين پستش اينه همچين استقبالي بايد ميشد. |
واقعاً که !!!!
چقدر قشنگ از عضو جديدتون استقبال کردين متشکرم.
انصافاً همتون باهمديگه همدلينا نه؟ متفق القول .واسه عضو جديد سايتتون شمشيرو از رو بستين.
آهنگ هاي تولدي هم که درخواست کردم پيشکشتون. |
|
|
|
|
|
|
 |
rozesiah86  سال صفري!
تاريخ عضويت: دوشنبه 30 مهر 1386 مجموع ارسالها: 29 اعتبار کسب شده: 180 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 15 آذر 1386، ساعت 15:09 |
|
 |
7 ماه و 1 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 724 اعتبار کسب شده: 9594 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 15 آذر 1386، ساعت 19:52 |
|
 |
7 ماه و 1 روز پيش |
|
|
| |
| نگين نوشته بود: |
واقعاً که !!!!
انصافاً همتون باهمديگه همدلينا نه؟ متفق القول .واسه عضو جديد سايتتون شمشيرو از رو بستين.
ببينم شما آخرش نگين خانمي يا آقا عيسي؟
اگه نگين خانمي راجع به اون پست که زدم خودشو ناراحت نکن! اين يه رازه ! يه راز خيلي سري که فقط نبي ميدونه البته منم ميدونم با يه چند تا از بچه هاي تالار که چون تعدادشون خيلي بسيار زياده نمي تونم اسم ببرم
حال و حوصله شم ندارم بگردم موضوع رو برات پيدا کنم اما چون اين يه رازه فقط همين قد بگم که ما با اسم نگين سربسر نبي ميذاشتيم وميذاريم فقط به کسي نگو اين راز رو ميدوني مخصوصا به نبي جوونه ناراحت ميشه !
اگه هم آقا عيسي هستي که درست بنويس تا درست جواب بگيري! |
_________________ خدا حافظ, همين حالا, همين حالا که من تنهام!
بعضيها که زبونشون درازه , عمرشون کوتاهه!! 
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1215 اعتبار کسب شده: 4142 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 16 آذر 1386، ساعت 6:52 |
|
 |
7 ماه پيش |
|
|
| |
نگين (به فتح ن!!! ) خانومه!
براي شادي روح پدر و روح القديس و ....! مي توني يک نمونه رو از اينجا داونلود کني!:
http://www.4shared.com/file/26686204/b7a45745/Track_16.html?dirPwdVerified=9730e080
جهت clarification! نگين (باز به فتح ن!) شکست عشقي من نبوده!!
اين روزا depress هستم به همين دليل کم پست مي ذارم! (يکي از دوستام از داروهاي صورتي و زرد صحبت مي کرد!! خبري دارين؟) |
_________________ Every experience you have and how it makes you feel is a direct result of your perspective on life.
|
|
|
|
|
 |
majidjon13 آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2086 اعتبار کسب شده: 3850 محل سکونت: پرشيا جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 16 آذر 1386، ساعت 17:19 |
|
 |
7 ماه پيش |
|
|
| |
اين
| نقل قول: |
| روزا depress هستم به همين دليل کم پست مي ذارم! (يکي از دوستام از داروهاي صورتي و زرد صحبت مي کرد!! خبري دارين؟) |
نوع خفيف شده از قرص هاي روانگردانه
معتاد ميشي...رو دست ادمين تالار ميموني ها! |
|
|
|
|
|
|
 |
عيسي  سال صفري!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 14 آذر 1386 مجموع ارسالها: 68 اعتبار کسب شده: 635 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 17 آذر 1386، ساعت 10:16 |
|
 |
6 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
واقعاً که !!!!
اگه نگين خانمي راجع به اون پست که زدم خودشو ناراحت نکن! اين يه رازه ! يه راز خيلي سري که فقط نبي ميدونه البته منم ميدونم با يه چند تا از بچه هاي تالار که چون تعدادشون خيلي بسيار زياده نمي تونم اسم ببرم
حال و حوصله شم ندارم بگردم موضوع رو برات پيدا کنم اما چون اين يه رازه فقط همين قد بگم که ما با اسم نگين سربسر نبي ميذاشتيم وميذاريم فقط به کسي نگو اين راز رو ميدوني مخصوصا به نبي جوونه ناراحت ميشه !
چرا همچين ميکنيد؟!کي گفته نگين خانوم همون عيسي (يعني من)هست؟من به شما اطمينان ميدم که نگين نيستم و هيچ وقت از شما درخواست آهنگ شاد براي جشن تولد نکردم...به هر حال ميل خودتونه که باور کنين!!! اما اگه يکم قشنگ تر از عضو جديدتون استقبال کنين بهتره...از ما که گذشت.باي |
|
|
|
|
|
|
 |
نگين  زبون بسته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 12 آذر 1386 مجموع ارسالها: 10 اعتبار کسب شده: 162 محل سکونت: تهران سن: 26 جنسيت: زن |
 |
شنبه 17 آذر 1386، ساعت 10:28 |
|
 |
6 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
واقعاً که !!!!
نه بابا من عيسي نيستم اينم از بد شانسي منه که اسمم نگينه نه؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
نگين  زبون بسته!
 |
شنبه 17 آذر 1386، ساعت 10:30 |
|
 |
6 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
نبي جوون دستت درد نکنه اي ول مگه تو يک کم به فکر من باشي واسم آهنگ تولد پيدا کني بازم اي ول |
|
|
|
|
|
|
 |
عيسي  سال صفري!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 14 آذر 1386 مجموع ارسالها: 68 اعتبار کسب شده: 635 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 17 آذر 1386، ساعت 10:41 |
|
 |
6 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
واقعاً که !!!!
نه بابا من عيسي نيستم اينم از بد شانسي منه که اسمم نگينه نه؟ |
خب خدا رو شکر شما هم معتقدي که من تو نيستم!!!مساله حل شد.اتفاقا خوش شانس بودي که اسمت رو گذاشتن نگين!!! آخه اسمت داستان ها داره!! |
|
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2343 اعتبار کسب شده: 3487 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 18 آذر 1386، ساعت 17:31 |
|
 |
6 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2343 اعتبار کسب شده: 3487 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 19 آذر 1386، ساعت 14:42 |
|
 |
6 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
بالاخره آپلود کردم!
ببخشيد دير شد
اگه تولد امسالش تموم شده، ميتوني بذاري براي سال ديگه!
لينک |
|
_________________ همون بهتر که ساکت باشه این دل
جدا از این ضوابط باشه این دل
از این بدتر نشه رسوایی ما
که تنها تر نشه تنهایی ما...
|
|
|
|
|
 |
نگين  زبون بسته!
 |
پنجشنبه 22 آذر 1386، ساعت 11:44 |
|
 |
6 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1215 اعتبار کسب شده: 4142 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 22 آذر 1386، ساعت 15:25 |
|
 |
6 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 24 آذر 1386، ساعت 15:02 |
|
 |
6 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|