صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
majidjon13آفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384
مجموع ارسالها: 2171
اعتبار کسب شده: 3631
جنسيت: مرد
ارسال يکشنبه 11 آذر 1386، ساعت 2:03
 10 ماه و 13 روز پيش

اکبر اعلمي : «امروزه در کشور ما دو نوع تحليل و ارائه وضعيت کشور وجود دارد؛ يک نوع تحليل و ارائه وضعيت توسط آقاي احمدي‌نژاد و صدا و سيما و برخي نهاد‌هاي حامي دولت انجام مي‌شود که به ملت مي‌گويند، الحمدلله، شرايط داخلي و خارجي کشور بسيار خوب است، امن و امان است، گراني نيست، فرهنگ ما در اوج اعتلا است و اسامي مفسدان هر روز از جيب آقاي احمدي‌نژاد بيرون مي‌آيد و خوشبختانه ديگر فاسدي در کشور نداريم. در باب سياست خارجي هم هيچ خطري ايران را تهديد نمي‌کند. آمريکا و ديگر کشورهاي قدرتمند غلط مي‌کنند که تهديدي براي ايران باشند. اگر احيانا کسي در جايي مواجه با گراني شد، بيايد و از بقالي همسايه‌ آقاي احمدي‌نژاد خريد کند.»

Image

اعلمي با بيان اين که اين نوع تحليل، سهل‌الوصول‌ترين پاسخ به افکار عمومي و پوپوليستي‌ترين نوع واکنش از سوي يک مسؤول است، گفت: «من معتقدم که هر نوع مواجهه غيرصادقانه هر مسؤولي با مردم و کتمان واقعيت‌ها از آنان، مصداق خيانت است.»

اعلمي افزود:‌«عنوان حکومت ما جمهوري اسلامي است و مردم که به ما رأي داده‌اند، انتظار دارند که ما پا جاي پاي قديسان صدر اسلام بگذاريم. پس نبايد يک مسؤول مردم را اين‌گونه عوام پندارد که هرچه بگوند، همه قبول کنند.»

نماينده مردم تبريز در مجلس شوراي اسلامي با گفت: «من به عنوان يک نماينده مردم مي‌خواهم صادقانه بگويم، نه شرايط داخلي ما امروزه مطلوب است و نه شرايط خارجي.»

اعلمي با ارائه‌ تحليلي از شرايط بين‌المللي قبل از حمله آمريکا به عراق گفت: «قبل از حمله‌ آمريکا به عراق، کشورهاي روسيه، چين، فرانسه و آلمان به شدت مخالف اين حمله بودند، و حال اين که امروز انگليس، فرانسه پشت سر آمريکا قرار دارند و فرانسه از آمريکا تندروتر است و آلمان هم با برنامه‌هاي ايران مخالف است و روسيه و چين هم به دنبال منافع ملي خودشان هستند. بسيار عاميانه است که تصور شود روسيه و چين با اين حجم عظيم مبادلات تجاري، پشت به آمريکا کنند و به حمايت از ما بپردازند.»

اعلمي افزود:«نبايد مانند برخي از تحليل‌هاي عاميانه چنين پنداشت که آمريکا امروز در باتلاق افغانستان و عراق گير کرده و توان جنگ ديگري را ندارد و آمريکا دست به حماقت ديگري نخواهد زد که نارضايتي ملت خود را افزايش دهد.»

اعلمي با بيان اين که در نظرسنجي انجام گرفته در شهريور سال 1385 حدود 45درصد در آمريکا و حدود 35درصد در اروپا در صورت شکست مذاکرات، خواهان حمله نظامي به ايران بودند. اعلمي با اشاره به سفر اخير احمدي‌نژاد به آمريکا گفت: «به يمن و برکت حضور آقاي احمدي‌نژاد در دانشگاه کلمبيا و معجزات و موضعگيري‌هاي وي، بر اساس نظرسنجي مؤسسه زاگبي حدود 52درصد از شرکت کنندگان در اين نظرسنجي در انتخابات آتي رياست جمهوري آمريکا معتقد به حمله آمريکا به ايران براي جلوگيري از دسترسي ايران به سلاح هسته‌اي هستند. 53درصد هم معتقدند که بعد از انتخابات حمله به ايران صورت خواهد گرفت.»

اعلمي افزود: «من در کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي هم تحليل خودم را ارائه دادم و گفتم: شما فرض کنيد ما حزب جمهوري‌خواه هستيم، الآن به هر دليلي حزب جمهوري‌خواه در نزد افکار عمومي با شکست روبرو شده است. ضرب‌المثلي هست که مي‌گويد: آب که از سرگذشت، چه يک وجب چه صد وجب. در رقابت‌هاي حزبي شاهد بوده‌ايم که مخصوصاً بعد از دوم خرداد سال 1376 احزاب سعي مي‌کنند از يکديگر مچ‌گيري کنند، خصوصاً در کشور ما معمولاً روابط احزاب از نوع مچ‌گيري است. در غرب هم به نوعي اين مچ‌گيري‌ها وجود دارد. منتهي مچ‌گيري‌ها در غرب مقداري برحسب حساب و اعداد و ارقام است. الآن اين‌ها به نوعي سعي مي‌کنند افکار عمومي را به سمت خود جهت بدهند. حزب جمهوري‌خواه در حال حاضر شکست خورده و به دنبال برگ برنده مي‌گردد تا شرايط کنوني را که هم به زيان آن‌هاست به‌ نفع خودشان تغيير دهند. اگر آمريکا به ايران حمله کند، دو احتمال وجود دارد؛ يا با شکست روبرو خواهد شد، يعني تثبيت وضع موجود، که حزب جمهوري‌خواه شکست خورده است، يا با پيروزي روبرو خواهد شد. فقط درصد پيروزي فرق مي‌کند. شما فرض کنيد فقط يک درصد احتمال اين‌که در صورت حمله به ايران موفق شوند و بتوانند افکار عمومي آمريکا را به نفع خودشان تغيير جهت بدهند. اگر شما به جاي يکي از سران حزب جمهوري‌خواه باشيد کدام گزينه را انتخاب مي‌کنيد؟ گزينه تداوم شکست را يا گزينه يک درصدي که احتمال دارد شکست را به پيروزي تبديل کند؟ [جمعيت: گزينه دوم را انتخاب مي‌کنند.]حتماً گزينه دوم را انتخاب مي‌کنند. پس به اين خاطر است که من در يک جمع‌بندي به اين نتيجه مي‌رسم که نبايد خيلي خوش‌بين بود و بگوييم آمريکا کاري نخواهد کرد. مخصوصاً که بوش ثابت کرده که در بسياري از جاها با محاسبه تصميم‌گيري نمي‌کند، درست مثل بسياري از مسؤولان ما. به قول معروف مي‌گويند: راه بيانداز، جا بيانداز. پس شرايط خارجي ما شرايط مطلوبي نيست.»

اعلمي با بيان اين‌که مشکل ايران و آمريکا را مشکل انرژي هسته‌اي نيست، گفت: «آمريکا با نظام ما مخالف است و تلاش دارد که ما را در جهان منزوي کند.»

اين نماينده مجلس هفتم با اشاره به اين‌که من به هيچ وجه آمريکايي يا اسرائيلي نيستم و اين حرف‌هايم حمايت از آن‌ها نيست، گفت: «متأسفانه در کشور ما به راحتي به افراد برچسب‌‌هاي مختلف زده مي‌شود.»

اعلمي با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري، گفت: «ايشان فرمودند که اگر در مسأله‌اي کوتاه بياييم آن‌ها هرگز دست از سر ما نمي‌کشند و نبايد هيچ امتيازي به آن‌ها بدهيم.»

عضو کميسيون سياست خارجي و امنيتي مجلس با اشاره به مؤلفه‌هاي قدرت آمريکا در ابعاد مختلف نظامي و اقتصادي گفت: «تنها مؤلفه‌اي که ما را نسبت به آمريکا در موضع قوي‌تر قرار داده، حمايت مردمي است که بايد آن را حفظ کنيم. من هم رژيم اسرائيل را مشروع نمي‌دانم و آن را رژيمي غاصب مي‌دانم، ولي بايد به‌گونه‌اي رفتار کرد که در عرصه بين‌المللي جايگاه نظام اسلامي حفظ شود و به خطر نيافتد. اين‌که بگوييم رژيم اسرائيل بايد از بين برود، اين امر در صورتي ممکن است که اصل نظام جمهوري اسلامي را حفظ کنيم و با سياست‌هاي غلط آن را به خطر نياندازيم.»

اعلمي سپس به تحليل وضعيت داخلي کشور پرداخت و با انتقاد از تورم سرسام‌آور گفت: «قدرت خريد مردم به شدت پايين آمده به طوري که من نماينده قدرت خريد يک مسکن را نه تنها ندارم، بلکه اگر ده دوره هم نماينده شوم و تمام حقوق خودم را هم جمع کنم و اصلاً هزينه نکنم مي‌توانم يک آپارتمان چند متري در تهران بخرم.» [يکي از حضار: راهش را بلد نيستيد. به بنگاه سر کوچه يکي از مقامات کشور مراجعه کنيد!]

اعلمي با انتقاد از سياست‌هاي دولت، گفت: آقاي احمدي‌نژاد و دولت وي، کشور را از طريق آزمون و خطا اداره مي‌کنند، گويي ما به 28 سال پيش برگشته‌ايم که عده‌اي از مسؤولان دلسوز و ارزشمند تازه از زندان آزاد شده، اسلحه را کنار گذاشته و با آرمان‌هاي بلند مي‌خواستند مدينه‌ فاضله ذهني و اتوپياي خودشان را در جامعه پياده و حتي انقلاب را به کشورهاي ديگر صادر کنند.»

اعلمي افزود: «بگذريم از اين‌که الآن در داخل مرزهاي خودمان از تهاجم فرهنگي مي‌ترسيم و مي‌خواهيم با پرتاب ديش ماهواره از پشت‌بام خانه‌ها به خيابان يک حاشيه امنيت براي خودمان ايجاد کنيم!»

ادامه

1
0
1
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است نامه احمدي نژاد به بوش
1
پاسخها: 28 بیننده: 1884 نویسنده: غريب آشنا
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است کتاب هاي الکترونيک فارسي