صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

2
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
مارمولکآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386
مجموع ارسالها: 786
اعتبار کسب شده: 10057
جنسيت: نامشخص
ارسال شنبه 17 آذر 1386، ساعت 10:13
 8 ماه و 24 روز پيش

شازده کوچولو نوشته بود:
Omid نوشته بود:

P.S. Here is a prize for all of you losers. Razz I am going out to a Chrismas party tonight. You guys have fun too! Wink [/ltr]

من از بابا نوئل ميخوام که امسال براي من يه Omid بياره. ميخوام ببرمش شکار. (تلاش مزبوحانه براي معکوس کردن فرار مغزها Mr. Green )

مذبوحانه

حرفت ايهام داشت آخه معمولا با خودشون .... ميبرن شکار! گرفتي چي رو ميگم؟اگه نگرفتي راهنماييت ميکنم تو شگفتيهاي آفرينش هم ازش اسم بردم. Mr. Green

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
شازده کوچولوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385
مجموع ارسالها: 1021
اعتبار کسب شده: 6435
جنسيت: مرد
ارسال شنبه 17 آذر 1386، ساعت 10:28
 8 ماه و 24 روز پيش

مارمولک نوشته بود:
شازده کوچولو نوشته بود:
Omid نوشته بود:

P.S. Here is a prize for all of you losers. Razz I am going out to a Chrismas party tonight. You guys have fun too! Wink [/ltr]

من از بابا نوئل ميخوام که امسال براي من يه Omid بياره. ميخوام ببرمش شکار. (تلاش مزبوحانه براي معکوس کردن فرار مغزها Mr. Green )

مذبوحانه

حرفت ايهام داشت آخه معمولا با خودشون .... ميبرن شکار! گرفتي چي رو ميگم؟اگه نگرفتي راهنماييت ميکنم تو شگفتيهاي آفرينش هم ازش اسم بردم. Mr. Green

مارمولک جان
من براي اين غلط املايي بي‌تقصيرم. توي گوگل رو سرچ کردم ديدم همه نوشتن مزبوحانه.
من قرار نيست Omid رو با خودم ببرم شکار. قراره ببرمش شکار.
يعني نقش راننده و راهنما و يا حالا شما حساب کنيد اسب رو برعهده بگيرم.
اما سوالي که برام پيش اومده اينه که اميد براي داخل ايران هم مجوز شکار داره؟ وقتي که ايران بود هم شکار مي‌رفت؟
شايد هم چون حيوونا مال کشورهاي خارجيه ميگيره مي‌کششون. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

1
0
1
مارمولکآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال شنبه 17 آذر 1386، ساعت 10:54
 8 ماه و 24 روز پيش

شازده کوچولو نوشته بود:

مارمولک جان
من براي اين غلط املايي بي‌تقصيرم. توي گوگل رو سرچ کردم ديدم همه نوشتن مزبوحانه.
من قرار نيست Omid رو با خودم ببرم شکار. قراره ببرمش شکار.
يعني نقش راننده و راهنما و يا حالا شما حساب کنيد اسب رو برعهده بگيرم.
اما سوالي که برام پيش اومده اينه که اميد براي داخل ايران هم مجوز شکار داره؟ وقتي که ايران بود هم شکار مي‌رفت؟
شايد هم چون حيوونا مال کشورهاي خارجيه ميگيره مي‌کششون. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ببين شازده جون
براي درست نوشتن يا بايد مطالعه زياد باشه يا به ريشه کلمات دقت کني که البته بيشتر در مورد کلمات عربي جواب ميده
البته اين يا XOR نيست. جالبه اما من حتي کلمات انگليسي که فقط به گوشم ميخوره و نديدمشون رو هم اکثرا درست مينويسم به درد خبرنگاري ميخورم*!!(من الان جلو پاي خودم پا شدم يا بعبارتي واسه خودم نوشابه باز کردم) Wink

اگه يه کم دقت کني ميبيني که مذبوحانه از ذبح به معني کشتن مياد و.....و مذبوح يعني مقتول و ...

در مورد اميد هم مطمئن باش اميد از خود شکار کردن لذت ميبره و کاري به اينکه اين حيوون کجاييه نداره! لذتي که به نوعي آرومش ميکنه!

من خودم دوست دارم واسه آروم شدن ماهيگيري کنم !!

---------------------------
*البته خبرنگارها براي نوشتن از خط مخصوص استفاده ميکنن

1
1
0
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 3403
اعتبار کسب شده: 3000
ارسال شنبه 17 آذر 1386، ساعت 13:06
 8 ماه و 23 روز پيش

داخل هواپيما خيلي گرمم شده بود. پنجره رو باز کردم - از وسط بازش کردم چون دستگيره نداشت - بعد هواپيما، عمودي و با سرعت به زمين نشست و بعد همه مردند. به جز خودم، که توي يه کوهستان برفي بدون آب و علف تنها موندم. چون هوا سرد بود و جا و غذا نداشتم ديدم بهتره خودم رو سبک نکنم و الکي جون نکنم. پس همونجا توي برفها گرفتم خوابيدم...
وقتي بيدار شدم توي کلبه عمو سام بودم. من نميشناختمش. خودش گفت من عمو سامم. مرد خوبي بود. بهم جا و غذا داد و گفت فردا صبح ميرسوندم آبادي. توي خواب همه اش فکر کردم که فردا يه کاري براي عمو سام بکنم. مرد تنهايي بود.
فردا صبح راه افتاديم. تا چشم کار ميکرد، سفيدي کوهستان بود. چيزي نگذشت که رسيديم به يه صخره. عمو سام يه ميخ از کوله پشتيش در آورد و کوبيدش توي زمين و طنابش رو محکم بهش بست که بره پايين. به من گفت خوب نگاه کنم و ياد بگيرم چون بعد از خودش نوبت من بود. نصف راه رو که رفت پايين، حوصله ام سر رفت. پس ميخ رو از جاش در آوردم تا عمو سام سريع تر برسه. اما نميدونم چرا چند لحظه داد زد و بعد ديگه نزد.
يه ساعت منتظر موندم و بعدش يه گرگ اومد و من رو خورد.
عکس تزئيني است.

3
3
0
مارمولکآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال شنبه 17 آذر 1386، ساعت 13:57
 8 ماه و 23 روز پيش

mhaji خيلي با حال بود کلا چيزايي که تو اين تاپيک مينويسي تاحالاش که با حال بودن Applause Applause Applause

1
1
0
ستاره’ غريب
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 2298
اعتبار کسب شده: 3636
جنسيت: زن
ارسال شنبه 17 آذر 1386، ساعت 14:50
 8 ماه و 23 روز پيش

تو هواپيما داشتم به ابرا نگاه ميکردم.خيلي قشنگ بودن مثا پشمک بودن.دلم مي خواست هواپيما نگه داره و من رو ابرا پياده بشم.واي اگه ميشد و من مي تونستم رو ابرا راه برم چي ميشد ؟!!!
يادم باشه وقتي مردم يه سر به آسمون بزنم و رو ابرا راه برم.

2
2
0
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3325
اعتبار کسب شده: 4686
ارسال دوشنبه 19 آذر 1386، ساعت 5:06
 8 ماه و 22 روز پيش

وحيد نوشته بود:

[
فکر مي کنم فايده اي نداشته باشه سر اين جور چيزها بحث کنيم و بنده سعي کنم اثبات کنم که مطلب توهين آميزه و شما بخواين بگين طنزه. چيزي که فکر مي کنم واضحه اينه که بنده و يه تعداد ديگه از بچه هاي تالار به دلايل موجه يا غير موجه از اين سبک مطالب ناراحت مي شيم. به دلايل منطقي و يا به خاطر حساسيت بيش از حد و کم جنبگي و يا علل ديگه، خوشمون نمياد کسي با ما از اين جور شوخي ها بکنه و اعتقادات ما رو دست مايه طنز، تمسخر، هزل، هجو و يا هر اسم ديگه اي که روش مي ذاريم قرار بده. و باز هم فکر مي کنم واضحه که در يه جو دوستانه، دوستان سعي مي کنن مايه ناراحتي همديگه رو فراهم نيارن. شما برخوردتون با دوستي که از شوخي خوشش نمياد چيه؟ قاعدتاً اينه که باهاش شوخي نمي کنين. به همين راحتي! اينجا هم وضعيت همينه. بارها و بارها همچين موضوعاتي راه افتاده و يه عده ناراحت شدن و يه سري بحث پيش اومده. به جاي اين همه بحث و دلخوري بهتره همه مون جوري برخورد کنيم که دوستامون نرنجن. اين که مي بينيم چنين جو و برخوردهايي بارها و بارها تکرار مي شه و مشکلات خاص خودش رو به وجود مياره به اين علته که مطالبي که به نظر بنده واضحه براي يه عده غير قابل هضمه و يا اين که اون جو دوستانه اي که بنده ازش صحبت مي کنم در اينجا وجود نداره.

آخي
ببينيدا يه چند روز من نبودم اين وحيد آقاي گل تالار رو نا راحت کرديدا Evil or Very Mad
وحيد جان بيييييييي خيال تازشم من هفته ي پيش سرم يه خورده شلوغ پلوغ شد وقت نکردم نا راحت بشم Razz Dancing Razz Dancing Razz
وگرنه شايد من هم ميومدم دو تايي با هم ناراحت بشيم Rolling Eyes Razz
تو هر کاري ميکني براي باور خودت ميکني مهم نيست ديگران باور هاي تو رو چطور ميبينن Wink

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3096
ارسال دوشنبه 19 آذر 1386، ساعت 5:15
 8 ماه و 22 روز پيش

Ha ha!! Simaa khanoom gol goli! Chetori? Wink Don't worry about Vahid! He's alright. Just needs a bit more love and attention Wink Razz

1
0
1
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3325
اعتبار کسب شده: 4686
ارسال دوشنبه 19 آذر 1386، ساعت 5:39
 8 ماه و 22 روز پيش

Omid نوشته بود:
Ha ha!! Simaa khanoom gol goli! Chetori? Wink Don't worry about Vahid! He's alright. Just needs a bit more love and attention Wink Razz

مرسي اميد جونم اينا
من خوب بيدم ,سالم بيدم ,سلامت بيدم Razz

1
1
0
شازده کوچولوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال دوشنبه 19 آذر 1386، ساعت 12:57
 8 ماه و 21 روز پيش

اميد جان!
بايد راپرتت رو به مامانت بدم. توزيع و تجويز love and attention براي خانومهاي تالار کم بود، حالا love and attention رو براي آقايون تالار هم ارسال مي‌کني Shame on you Shame on you Shame on you

امان از بلاد کفر و بي‌ايماني که آدميزاد رو به چه راههايي مي‌کشونه. ما که توي ايران همچين رفتارهايي نداريم مخصوصا توي استانهاي همجوار تهران Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Liar Liar Liar

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3096
ارسال دوشنبه 19 آذر 1386، ساعت 21:41
 8 ماه و 21 روز پيش

شازده کوچولو نوشته بود:
اميد جان!
بايد راپرتت رو به مامانت بدم. توزيع و تجويز love and attention براي خانومهاي تالار کم بود، حالا love and attention رو براي آقايون تالار هم ارسال مي‌کني Shame on you Shame on you Shame on you

Professor,

I said Vahid "needs" a bit more attention. It's obvious who he should get it from Wink Cool He is very good Liar at socializing with fine ladies so I am sure he gets lots of love and attention from them Wink Razz Mr. Green

1
0
1
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 3403
ارسال پنجشنبه 22 آذر 1386، ساعت 0:44
 8 ماه و 19 روز پيش

دو تا ميز اون ور تر از ما با دوستاش نشسته بود. صداي قهقهه خنده اشون و جمع پر شر و شوري که داشتند من رو ياد دوران جواني خودم در اوهايو مي انداخت. همون موقعها که شبهاي جمعه در کلاب ايرلندي ها جمع ميشديم و تا نزديکهاي صبح آبجو ميخورديم و ميرقصيديم. در همين فکرها بودم که ذبيح الله خان زد بهم و گفت حاجي چرا اينقدر دمغي بابا خدا بزرگه! گفتم اگه امسال هم بارون نيايد و مزرعه کامل بخشکه، بازم ميگي خدا بزرگه؟ آره؟ نکنه ميگي چون خدا بزرگه، ميتونم برم علف هرز بفروشم به مردم؟ ذبيح الله خان خنديد و گفت: اون دختره رو ببين سر اون ميزه، چه خوشگله! با بي ميلي سرم رو برگردوندم و نگاش کردم. نميدونم چي شد که او هم همون لحظه سرش رو آورد بالا و نگام کرد و لبخند زد. و همين کافي بود که يکبار براي هميشه و با همه وجود عاشقش بشم. در اون لحظات نميدونستم دور و برم چي ميگذشت. همين يادمه که قلبم اينقدر تند تند ميزد که صداش رو ميشنيدم. بي اختيار از جام بلند شدم. بايد کاري ميکردم. رفتم طرف صندوق، پول غذام رو حساب کردم و رفتم. بيرون داشت بارون ميومد.
نه اشتباه کردم. اصلا ابري نبود. اون سال اصلا بارون نيومد و همه مزرعه ام خشکيد و سال بعد شنيدم ذبيح الله خان با اون دختره عروسي کرد.

عکس

1
0
1
شازده کوچولوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال پنجشنبه 22 آذر 1386، ساعت 11:28
 8 ماه و 19 روز پيش

Omid نوشته بود:

Professor,

I said Vahid "needs" a bit more attention. It's obvious who he should get it from Wink Cool He is very good Liar at socializing with fine ladies so I am sure he gets lots of love and attention from them Wink Razz Mr. Green

شرمنده اميدجان.
I just kidding. Embarassed Embarassed Embarassed
لطفا به معاني چندگانه kidding هم توجه شود. Angel

1
1
0
ستاره’ غريب
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 2298
اعتبار کسب شده: 3636
جنسيت: زن
ارسال پنجشنبه 22 آذر 1386، ساعت 14:10
 8 ماه و 18 روز پيش

خوب خودت معنيش رو هم بگو تا بيشتر متوجه بشيم Anxious

1
1
0
شازده کوچولوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال جمعه 23 آذر 1386، ساعت 14:36
 8 ماه و 17 روز پيش

kidding به معاني زير به کار مي‌رود (خود بي‌سوادم هم از توي ديکشنري پيداشون کردم):
بزغاله، چرم بزغاله، کوچولو، کودک، بچه، دست انداختن، شوخي کردن

يه اشاره‌اي بود به اينکه بنده هم جزو بزغاله‌ها هستم. (بزغاله در کشور ما به يکي از نمادهاي سياسي تبديل شده)
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است چرا آدم عاشق مي شه؟؟؟
1
پاسخها: 31 بیننده: 865 نویسنده: تنها با تمام دردها
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است علت زجر کشيدن حيوانات ان هم بدون اميد خدا چي مي تونه باشه؟؟
1
پاسخها: 38 بیننده: 2063 نویسنده: Omid
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است لاف عشق!
1
پاسخها: 10 بیننده: 457 نویسنده: aram
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است يه خواننده عاشق حتما بخوانيد
3
پاسخها: 11 بیننده: 1462 نویسنده: جواد

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار