| نویسنده |
پیغام |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2181 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
شنبه 10 آذر 1386، ساعت 17:53 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
امامجمعه مشهد گفت: بسيج بايد در همه جا قهرمان اجراي امر به معروف و نهي از منکر باشد.
به گزارش ايسنا، حجتالاسلام و المسلمين سيداحمد علمالهدي در خطبههاي امروز نماز جمعه مشهد موضع ارزشي بسيج در جامعه امروز را در حوزه امر به معروف و نهي از منکر اعلام کرد و افزود: دوام نظام ما به دينمداري جامعه و دينمداري جامعه به بقاي اسلام وابسته است.
وي افزود: برادران بسيجي بدانيد که اگر امروز روسري خواهر شما در اين انقلاب و نظام چهار انگشت عقب رفته و تار مويي از سر او مشاهده شود، بايد به تعداد تارهاي موي او که نامحران ديدهاند، کشته بدهيم تا دوباره آن روسري به جلو کشيده شود.
او با تاکيد بر اين که بسيج بايد در حفاظت از ارزشها همواره تلاش کند، ابراز داشت: يک خواهر بسيجي امروز بايد با حفظ حجاب و ارزشهاي ديني خود آنچنان در اجتماع در مقابل بيحجابي و بيارزشي بجنگد که برادر بسيجي او در جبهههاي جنگ هشت سال دفاع مقدس ميجنگيد.
وي با اشاره به صحبتهاي اخير خود در خطبههاي نماز جمعه، مبني بر حرام بودن نشان دادن تصاوير ورزشي بانوان در تلويزيون، گفت: اين موضوعي بود که من مطرح کردم، اما متاسفانه چند روز پس از اين صحبتها، مجددا با نشان دادن مسابقات ورزشي بانوان در تلويزيون عدهاي دهن کجي به بنده داشتند.
حجتالاسلام علمالهدي ابراز عقيده کرد: عدهاي که خواستند با دهنکجي به من کار خود را پيش ببرند، بدانند اين کار از ديدگاه اسلامي حرام است و دهنکجي آنها به من نبود، بلکه به دين خدا و بقيهالله(عج) بود. آنها مطمئن باشند که اين افراد قبل از مرگ و عذاب آخرت، به ذلت و خواري دنيوي مبتلا خواهند شد.
ادامه |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |