| نویسنده |
پیغام |
بچه برقي 78  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 1039 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
شنبه 10 آذر 1386، ساعت 11:55 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
اين روزا به هر خوابگاه دانشجويي که سر مي زني، همه دانشجوايان را هدفوني در گوش مي بيني و گاهگاهي صداي قاه قاه خنده مي شنوي. اول فکر مي کني دچار مشکلات رواني شدند و خودبخود مي خندند. راستي به چه مي خندند؟
اولين و با سابقه ترين سريال دانلودي Friends بود. بعد Family Guy مد شد. من خودم از South Park بيشتر از همه خوشم اومد. Scrubs ، Lost ، Prison Break و Twenty Four ديگر سريالهاي دانلودي هستند که دانشجويان ما را از کار و زندگي باز کرده اند و کشور عزيزمان را از مسير سازندگي و چشم اندازه بيست ساله رياست محترم جمهور دور ساخته اند.
ان شالله در پست هاي آتي در مورد هر سريال توضيحات مختصري خواهد آمد و نظر شما را در راستاي مبازه با اين پديده شوم جويا هستيم. |
|
_________________ ... دلبري برگزيده ام که مپرس
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 3303 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 10 آذر 1386، ساعت 12:13 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
يکي از سريال هاي محبوب من از کمپاني آمريکايي HBO(که تموم شده):
OZ(OswaldState Correctional Facility)
 به طور خلاصه ماجراهاي اتفاق افتاده در زنداني در آمريکا هست
لينک ويکي پديا را بخونيد براي اطلاعات بيشتر (که دقيق تره)
توضيحات بيشتر رو بعدا مي گم
لينک تورنت (34 گيگا بايت !!!! )
من نمي دونم چطوري نشستين داونلود مي کنين!! من که فقط قسمت آخرشو گذاشتم داونلود شه!! |
_________________ It takes a lifetime to learn the meaning of friendship...
...Sometimes love is hiding between the seconds of your life
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط نبي در تاريخ شنبه 10 آذر 1386، ساعت 12:37 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 1039 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
شنبه 10 آذر 1386، ساعت 12:29 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
و امّا سريال مورد علاقه خودم، يعني South Park. فقط مي تونم بگم خداست.
اين سريال يا دقيقتر بگم Sitcom ماجراي هاي چهار تا بچه دبستاني را نشون مي ده که South Park (يه شهر ساختگي) توي کلورادو زندگي مي کنن. (همون جايي که برهان قراره بره)
در بعضي از قسمتها بطور کامل روي اسلام Take off رفته مثلاً اپيزود Cartoon Wars. توي يکي از اپيزود ها مسيحيت و مريم مقدس را هجو کشيده. Bloody Mary
و آخرين اپيزوي که من ديدم. قسمت ششم از Season يازده بود با عنوان D-Yikes که فيلم 300 را مسخره کرده و البته کمي هم عادتهاي لباس پوشيدن و سر و تيپ ايرانيها را. مثل ژل زدن مو، انداختن زنجير طلا دور گردن. و استفاده از عينک و لوازم تزئيني گوچي
خلاصه اينکه کِر کِر خنده است. |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 12 آذر 1386، ساعت 14:44 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
يکي ديگه از Sitcom هاي معروف که طرفداران زيادي داره Friends هست. اين سريال از سال 94 تا 2004 در قالب 10 تا فصل بخش شده که هر فصل 24 قسمت داره و هر قسمت حدود 22 دقيقه.
شخصيت هاي اصلي داستان 6 تا دوست به نامهاي مونيکا (کورترني کاکس)، ريچل (جنيفر انيستون، همسر سابق برد پيت)، فيبي، راس، چندلر، و جويي هستند که در با هم ارتباط بسيار نزديکي دارند. البته مونيکا و راس خواهر و برادر هستند.
در بعضي قسمتها سر کله هنرپيشه هاي معروف مثل هلن هانت، جرج کلوني، براد پيت و ... هم توي اين سريال پيدا ميشه.
تا اينجا که من ديدم (فصل يک) کلاً موضوع اپيزودها سر date هاي اين دوستان هست که هر روز با يکي دوست مي شن. و بهم مي زنند اما دوستي اين شش نفر هيچ وقت بهم نمي خوره، چيزي واقعاً خيلي برام جالب بود اينکه حساب دوست پسر و دوست دختر را از دوست کاملاً جدا کردن. و براي دوست مقام خيلي بالاتري مثل خواهر و برادر قائل مي شن. و يکي از بحثاشون که خيلي خوشم اومد اينه که دوست دختر يا دوست پسر ارزش ناراحت کردن دوست واقعي را نداره. کلاً اپيزودها خوب طراحي شده و جريان سنارويها کاملاً ملموس و باورپذير هست.
واقعاً جالبه که از سريالهالي طنز که فقط واسه خنده هست ميشه که نکات اخلاقي ياد گرفت،البته بستگي داره که سازنده سريال کي باشه و چقدر براش وقت و سرمايه صرف شده باشه. |
|
|
|
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 14 آذر 1386، ساعت 20:23 |
|
 |
12 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
من هم اخيراً گرفتار سريال Lost شدم. يکي و نصفي از فصلاشو ديدم روزي چند تا از قسمتاشو ميبينم. سريال بدي نيست ولي يه کم سر کاريه.
راستي اونجوري که توي ويکي پديا خوندم، جايزه Emmy گرفته. |
|
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3173 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 14 آذر 1386، ساعت 22:54 |
|
 |
12 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
Interesting! So it's very poular for students to watch TV sitcoms on their computer?  How about the Simpsons or Futurama ? Have you guys ever watched any of these?
|
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 15 آذر 1386، ساعت 21:22 |
|
 |
12 ماه و 1 روز پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
[ltr]Interesting! So it's very poular for students to watch TV sitcoms on their computer? How about the Simpsons or Futurama ? Have you guys ever watched any of these?
|
بسيار ممنون از اميد، پروژه بعدي دانلود ما هم تعريف شد.
Futurama، جايزه Emmy را هم گرفته، بايد چيز جالبي باشه.
چيزي که در مورد The Simpsons برام جالب بود اينکه از سال 89 تا الان داره پخش ميشه. بايد خيلي موفق و پر طرفدار باشه. |
|
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 3303 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 16 آذر 1386، ساعت 6:28 |
|
 |
12 ماه و 1 روز پيش |
|
|
| |
من هم اينروزا friends رو داونلود مي کنم
يکي از کانالهاي آذربايجان يه زماني به زبان روسي پخش مي کرد اين سريالو و من اندر کف مي ماندم! |
|
|
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 19 آذر 1386، ساعت 16:23 |
|
 |
11 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
يکي ديگه از Sitcom هاي بسيار محبوب ملّت شريف آمريکا و همچنين دانشجويان ايران که در واقع ايادي داخلي محسوب مي شوند، Family Guy هست.
Family Guy محصول کمپاني Fox زندگي يک خانواده را که در شهري موهومي موسوم به کوهاگ که در نزديکي بوستون قرار داره را به تصوير ميکشه، شخصيتهاي داستان:
1- پدر خانواده (پيتر) : يک آدم چاق و خپل که توي يک کارخونه اسباب بازي سازي کار مي کنه و سرگرمي اصليش خوردن آبجو و تنقلات و تماشاي تلويزيون هست. پيتر معمولاً دسته گل به آب ميده و زياد باهوش نيست، اما بسيار دوست داشتني هست و اعضاي خانواده را خيلي دوست داره.
2- مادر خانواده (لويز) : از خانواده اي باکلاس تر از پيتر هست. پيانو را خوب بلده و جووني هاش مي خواسته يک نوازنده بزرگ بشه ما خر مغزش را مي خوره و عاشق پيتر ميشه و باهاش ازدواج مي کنه. در حال حاضر توي خوونه وقتش را صرف آشپزي و ظرف شستن مي کنه، البته تدريس خصوصي پيانو هم داره. اما از وضعيت موجود خيلي راضي هست و شوهرش و بچه هاش را دوست داره.
2- دختر خانواده (مگ): دختري که زيبايي و جذابيت نداره و توي دبيرستان کسي تحويلش نمي گيره. از قرائن پيداست که مگ چند سال ديگه تغيير جنسيت مي ده و يک سيبيل کلفت هم خواهد گذاشت.
3- پسر بزرگ خانوانده (کريس): کپي باباش هست.
4- سگ خانواده (برايان): عاقل ترين عضو خوانده هست و معمولاً کتاباي خفن مطالعه مي کنه و عاشق لويز هم هست. اما چون پيتر بهترين دوستش هست، به خاطر پيتر با قضيه کنار مياد.
5- پسر کوچيک (استيوي): يک شخصيت کثيف انگليسي داره و با لهجه غليظ انگليسي حرف مي زنه بطوري که بزور حرفاش را ميشه فهميد. هميشه نقشه قتل مادرش لويز را ميکشه و يا يا در حال توطئه براي يک خرابکاري هست و آرزوش اينه که مادرش بميره.
6- تلويزيون خانواده- مثل تمام خانواده آمريکايي تلويزيون نقش مهمي در زندگي روزمره داره. بطوري که بيشتر وقت خانواده صرف تماشاي تلويزيون ميشه و چيزهايي که از تلويزيون گفته ميشه وحي منزل و کاملاً صحيح هست. بطوري که مي توان تلويزيون را يکي از کاراکترهاي داستان به حساب آورد.
آنچه تابلو هست، سردمداران اين برنامه پربيننده يهوي هستند مثل David Zuckerman که از اسمش هم پيداست. هميشه مسيح را بشکل برهنه و اشکال خنده دار ديگه نشون ميدن که حرفهاي مضحک ميزنه يا کارهاي عجيب و غريب انجام ميده. يه Take off اساسي هم روي فيلم «مصائب مسيح» و «مل گيبسون» داشتند. |
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3173 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 19 آذر 1386، ساعت 20:11 |
|
 |
11 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
I have seen several episodes of both Family Guy and South Park but these two shows are not among my favorites. They are both based on using "rough" and "insulting" statements to shock the viewer. This is a very crude and cheap form of comedy.
I prefere the Simpsons and Futurama. They use a much more refined form of satire to convey their message. I highly recommend that you watch the follwoing episodes of futurama:
Mars University : The [negative  ] correlation between intelligence and happiness.
Why Must I Be a Crustacean in Love?: why women fall in love with men who talk bullshit not the one who love them
Godfellas Bender (the robat) becomes god to some small creatures
A Pharaoh to Remember : explores the relation between religion and other stupied beliefs
Here you can watch the episode where bender becomes God . This is one of the most fantastic episodes ever!!
|
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 20 آذر 1386، ساعت 18:12 |
|
 |
11 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
چون مشکل اصلي من dating و loser بودنمه فعلا فقط friends! رو داونلود مي کنم!
قسمت اولش که خيلي باحال بود.
نظرتون راجع به the sopranos چيه؟
راجع به oz هم چيزي نگفتين؟
از sopranos خيلي وقت پيش قسمت هاي کمي ديدم که به زودي مي خوام داونلود کنم:
در مورد سريال بگم : ماجراي رئيس مافياي نيو چرسي و کارايي که براي کنترل و حل مشکلاتي که براش پيش ميان انجام مي ده.
theme خيلي جالبي داشت |
|
|
|
|
|
 |
 |
چهارشنبه 21 آذر 1386، ساعت 15:25 |
|
 |
11 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
من فعلاً اينترنت درست و حسابي ندارم نمي تونم چيزي دانلود کنم. بهرحال چيزايي که از بچه ها گيرم اومده را مي بينم. Season2 از Friends هم تمام شد. هنوز Lost و Scrubs تو نوبت هستن. احتمالاً Simpsons يا Futurama خوراک بعدي باشه. يادم باشه هر شرکتي که براي مصاحبه رفتم قبل از دست مزد، در مورد سرعت اينترنت شون بپرسم.
ديشب دوستم Prison Break مي ديد يکي از قسمتاي آخرش را توفيق حاصل شد ديدم. سرگرم کنند و سرکاري هست، اين پسره مايکل زيادي مثبت هست اين يارو قاتله را نمي کشه قال قضيه را بکنه. اين قاتله هم مرتب اينا را قال مي ذاره و ميره.
بهرحال هدفشون کش دادن قضيه و ساختن چند تا Season ديگه هست. |
|
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 02 دي 1386، ساعت 17:20 |
|
 |
11 ماه و 15 روز پيش |
|
|
| |
سلام
اگه در مورد نحوه داونلود آخرين قسمت هاي سريالهاي روي air به من بگين ممنون مي شم
به نظر مي رسه اوني که تورنت گذاشتن fake هست
من خيلي دوست دارم اين قسمت اخير simpsons رو به اسم eternal moonshine of simpsons mind ببينم. که با اسمش ياد فيلم رمانتيک جيم کري : eternal sunshine of the spotless mind ميفتم!
لينک اطلاعات اين قسمت سريال در tv.com. |
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 02 دي 1386، ساعت 18:47 |
|
 |
11 ماه و 14 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2368 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 28 دي 1386، ساعت 5:03 |
|
 |
10 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|