| نویسنده |
پیغام |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 27 بهمن 1382، ساعت 15:28 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
من راي ميدهم
من همين يک ساعت پيش فهميدم ميخوام راي بدم
اگه ميپرسيد که مگه بنا بود راي ندي جوابم آري است چون من روز ثبت نام دانشگاهها شناسنامه و کارت دانشجو يي ام را گم کردم و با اين حساب فارغ از هر چه بحث سياسي مي دانستم که چون شناسنامه ندارم پس از راي دادن معذورم اما همين يک ساعت پيش که داشتم از پله هاي سلف ارم بالا ميرفتم يکدفعه يک نفر مرا ديد و گفت شناسنامه و کارت شناسايي ملي ات پيش من است من هم به مناسبت پيدا شدن شناسنامه و کارت شناسايي ملي ام ميخواهم راي بدهم
حالا ببينيد من از اول سال تا حالا بارها اين شخص را ديده بودم و او هم مرا ديده بود اما يادش نيامده بود که شناسنامه من پيش اوست اما همين سر انتخابات يه دفعه يادش مي آد که شناسنامه من توي خانه شان است
من به مناسبت پيدا شدن شناسنامه راي خواهم داد |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |