| نویسنده |
پیغام |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 960 اعتبار کسب شده: 2082 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 06 آذر 1386، ساعت 20:52 |
|
 |
7 ماه و 10 روز پيش |
|
|
| |
يکي از امکانات خوب ياهو که من خيلي باهاش حال مي کنم. پلاگين Yahoo! Music LAUNCHcast ياهو مسنجر هست، که بطور انلاين موزيک پخش ميکنه. براي کساني که علاقه دارند با سبکهاي مختلف موسيقي روز دنيا آشنا بشن، خيلي مفيده و با يک کليک ساده خيلي راحت ميشه سبک موسيقي دلخواه را انتخاب کرد و شنيد.
توي قسمت World Zone يک بخش Asia داره که فقط آنهاي چيني و ژاپني بخش مي کنه. و يه بخش Middle East که من از ديدنش کلي ذوق کردم و انتظار داشتم که موزيک ايراني هم پخش کنه. اما هرچي صبر کردم غير از موسيقي عربي و يه زبون عجيب و غريب و نخراشيده که بعداً فهميدم Yiddish هست چيزي نشنيدم. از موسيقي ايراني خبري نبود که نبود. اولش يادم نبود که اسرائيل هم جزو خاورميانه هست، بعد پي به ابعاد قضيه بردم. واقعاً خيلي راحت ميشه يه فرهنگ بزرگ که وسط خاورميانه هست را ignore کرد.
يادم هست که يه بار با يه باباي آمريکايي که به موسيقي و فرهنگ شرق هم خيلي علاقه داشت چت مي کردم. در مورد موسيقي ايراني ازش پرسيدم، جواب داد: "آره آهنگاي عربي خيلي دوست دارم". الان دارم دليل حرفش را مي فهمم.
احتمالاً بر خلاف توهماتمان بايد تا چند سال آينده منتظر پاک شدن نام ايران از نقشه جغرافيا باشيم. |
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 960 اعتبار کسب شده: 2082 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 07 آذر 1386، ساعت 4:10 |
|
 |
7 ماه و 10 روز پيش |
|
|
| |
بريد توي قسمت Stations بعد بريد قسمت Genres . بعد بريد قسمت More genres و Classical Light را انتخاب کنيد. چيزهايي که اين قسمت پخش ميشه ارزش بارها شنيدن و شنيدن داره.
يه بار تست کنيد اگه بد بود، بياييد فحش بديد. |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |