نمونه اي از تهيه خبر به شيوه نشريات تابلوئيد انگلستان!
مظهر محمود، خبرنگار نشريه تابلوئيد “News Of The World” در لباس مشتري با پيشنهاد 20 هزار دلار تاپ مدل رديف دوم انگلستان را راضي به يک شب همخوابگي با خودش کرد! با اين کار، دو روز قبل، پرفروشترين نشريه تابلوئيد انگلستان يک موفقيت ديگر را به نام خود ثبت کرد.
مظهر محمود با موبايل "سوفيا آندرتون" مدل مشهور و زيباي انگليسي تماس گرفت و خود را يک مدير آمريکايي معرفي کرد که به لندن آمده است. وي با مانکن 30 ساله انگليسي با مبلغ 20 هزار دلار بر سر يک شب همخوابگي به توافق رسيد!
چند ساعت بعد، آندرتون به خانه محمود آمد و در حالي که يک دوربين مخفي، ثانيه به ثانيه وقايع را ضبط مي کرد به خبرنگار روزنامه کوکائين تعارف کرد. هنگامي که محمود از مصرف کوکائين امتناع کرد، مانکن بدن خود را به او تعارف کرد!
آندرتون به محمود گفت که با پرنس آندريو رابطه بسيار نزديکي دارد و اضافه کرد: "عليرغم آنکه درآمد بالايي دارم اما سکس هم مي کنم! مي خواهم يک خانه جديد بخرم و احتياج به پول دارم و تنها با مردهاي خوش چهره مي خوابم!"
سوفيا آندرتون در مورد رقيب اصلي اش در دنياي مدل "Kate Moss" نيز حرف هاي جالبي زد. او درباره کيت گفت: " او در حال افول است، جشن روز تولدش را ترک کردم"
در پايان، مانکن مشهور جلوي خبرنگار لباسهايش را در آورد و تنها با لباسهاي زير روبه روي او قرار گرفت. در اين لحظه محمود گفت: "بسيار عذر مي خواهم. به دليلي شما بايد از اينجا برويد!"
مظهر محمود کيست؟
مظهر محمود که مانکن معروف انگلستان را به دام انداخته بود دوسال پيش نيزبا پوشيدن لباس شيوخ عرب با اسون گوران اريکسون سرمربي تيم ملي انگلستان ديدار کرده بود و به او پيشنهاد ترانسفر بازيکن را داده بود!!
اين خبرنگار که به شيخ تقلبي نيز شهرت دارد تا کنون 100 بار در لباس ديگران، سوژه هايش را فريب داده و خبر تهيه کرده است!
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید