صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
majidjon13
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 2086
اعتبار کسب شده: 3850
جنسيت: نامشخص
ارسال يکشنبه 04 آذر 1386، ساعت 11:18
 7 ماه و 12 روز پيش

نمونه اي از تهيه خبر به شيوه نشريات تابلوئيد انگلستان!

مظهر محمود، خبرنگار نشريه تابلوئيد “News Of The World” در لباس مشتري با پيشنهاد 20 هزار دلار تاپ مدل رديف دوم انگلستان را راضي به يک شب همخوابگي با خودش کرد! با اين کار، دو روز قبل، پرفروشترين نشريه تابلوئيد انگلستان يک موفقيت ديگر را به نام خود ثبت کرد.

مظهر محمود با موبايل "سوفيا آندرتون" مدل مشهور و زيباي انگليسي تماس گرفت و خود را يک مدير آمريکايي معرفي کرد که به لندن آمده است. وي با مانکن 30 ساله انگليسي با مبلغ 20 هزار دلار بر سر يک شب همخوابگي به توافق رسيد!

چند ساعت بعد، آندرتون به خانه محمود آمد و در حالي که يک دوربين مخفي، ثانيه به ثانيه وقايع را ضبط مي کرد به خبرنگار روزنامه کوکائين تعارف کرد. هنگامي که محمود از مصرف کوکائين امتناع کرد، مانکن بدن خود را به او تعارف کرد!

Image

آندرتون به محمود گفت که با پرنس آندريو رابطه بسيار نزديکي دارد و اضافه کرد: "عليرغم آنکه درآمد بالايي دارم اما سکس هم مي کنم! مي خواهم يک خانه جديد بخرم و احتياج به پول دارم و تنها با مردهاي خوش چهره مي خوابم!"

سوفيا آندرتون در مورد رقيب اصلي اش در دنياي مدل "Kate Moss" نيز حرف هاي جالبي زد. او درباره کيت گفت: " او در حال افول است، جشن روز تولدش را ترک کردم"

Image

در پايان، مانکن مشهور جلوي خبرنگار لباسهايش را در آورد و تنها با لباسهاي زير روبه روي او قرار گرفت. در اين لحظه محمود گفت: "بسيار عذر مي خواهم. به دليلي شما بايد از اينجا برويد!"

مظهر محمود کيست؟

Image

مظهر محمود که مانکن معروف انگلستان را به دام انداخته بود دوسال پيش نيزبا پوشيدن لباس شيوخ عرب با اسون گوران اريکسون سرمربي تيم ملي انگلستان ديدار کرده بود و به او پيشنهاد ترانسفر بازيکن را داده بود!!

Image

اين خبرنگار که به شيخ تقلبي نيز شهرت دارد تا کنون 100 بار در لباس ديگران، سوژه هايش را فريب داده و خبر تهيه کرده است!

چند عکس مربوط به خبر

ويدئوي خبر

منبع

1
0
1
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است نياز به پيکره متني انگليسي!
1
پاسخها: 12 بیننده: 986 نویسنده: اهورا
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است PageRank گوگل چگونه محاسبه مي شود؟
1
پاسخها: 3 بیننده: 657 نویسنده: armoazn
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است نظرتون در مورد نشريه "بيستون" چيه؟
1
پاسخها: 19 بیننده: 593 نویسنده: غريب آشنا
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است The C Programming Language نسخه انگليسي
1
پاسخها: 15 بیننده: 748 نویسنده: غريب آشنا

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید