| نویسنده |
پیغام |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1840 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 13 آذر 1386، ساعت 20:03 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
منم از طرز برخوردم واقعا متاسفم و از دکتر عزيزمون بخشش و خضوع را مسئلت دارم . من اين مدت شيراز بودم و نتونستم که ببام آنلاين بشم. مي خواستم چند تا جمله بگم و ادعاي آقايان رو بر اساس قانون آمدال amdahl's law رد کنم که اين امر محقق نشد. من سنگ آقاي معتمدي و ديگران رو به سينه نمي زنم. کسي که توي مرکز محاسبات فوق سريع پلي تکنيک نشسته و داره سيستم اونجا رو طراحي مي کنه (دکتر جوادي) واقعا اين کاره هستش. اونقدر توي کارش وارد هست که argonne national lab براي کار در اونجا قبولش کرد ولي سفارت بهش ويزا نداد.
امير حسين هم درست مي گفت ما benchmarkهاي مختلفي براي سنجش سيستم هاي موازي داريم. واقعا قباحت داره که يکي بياد توليد علم کنه و بعد از اون دست به توليد محتوا بزنه، اونم اونجوري که آقايان کردن. راجع به سوپرکامپيئتر دانشگاه شيراز هم اگه دوستان دوست داشته باشند مي شه صحبت کرد. هرچند که الان به نظر من کار سختي نيست و به راحتي با نصب cyber-infrastructure هاي متن باز به راحتي اين کار محقق است ولي آقاي دکتر عليشاهي کار بسيار بزرگي کردند و تونستند مسئله خودشون رو حل کنن. واقعا داره جواب مي ده و برنامه ansys موازي ايشون داره خيلي خوب و سريع کار مي کنه. جاي تاسف داره که اين کار رو استاد هاي بخش کامپوتر دانشگاه شيراز نمي تونن که انجام بدن و تنها کسي که فکر مي کنه بلده دکتر دستغيبي فر هست که بهتر چيزي راجع به ايشون نگم. از دانشگاه شيراز گله اي ندارم چون ادعايي هم نکردند (البته زياد) ولي ايني که به CSharifi معروف شده از پايه و اساس مشکل داره . حتي اگه همونجور که مي گن درست عمل کنه (که شک دارم) صورت مساله از ابتدا مشکل داره. فکر نمي کنم نيازي به اثبات باشه. اين حرفا اونقدر بچگانه هست که هر کسي که يه کم منطق داشته باشه مي فهمه |
|
_________________ پسر شجاع در جمع دانشجويي:" به خدا سوگند که پست رياست جمهوري برايم از پيشاب بز هم کم ارزش تر است."
|
|
|
|
|
 |
داش صادق  زبون بسته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 12 آذر 1386 مجموع ارسالها: 4 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 14 آذر 1386، ساعت 10:12 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| پسر شجاع نوشته بود: |
| ... ولي ايني که به CSharifi معروف شده از پايه و اساس مشکل داره . حتي اگه همونجور که مي گن درست عمل کنه (که شک دارم) صورت مساله از ابتدا مشکل داره. فکر نمي کنم نيازي به اثبات باشه. اين حرفا اونقدر بچگانه هست که هر کسي که يه کم منطق داشته باشه مي فهمه |
يعني چي از ابتدا مشکل داره و ...؟!!؟ الان اين دليل بود ديگه!؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
alicep  زبون بسته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 05 آذر 1386 مجموع ارسالها: 2 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 14 آذر 1386، ساعت 12:36 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
احتمالا منظور از (پچ نزدن روي کرنل) اينه که ايشون (سي شريفيي ها) کل لينوکس رو از اول نوشتن. کاري که حتي Mosix هم نکرده!!! در اين صورت علاوه اثبات صحت کارشون (از نظر خود بحث کلاسترينگ) بايد ثابت کنن که اين سيستمعامل جديدشون (هر چي که هست) به اندازه لينوکس قابل اعتماده يا نه! هه هه هه! انگار داره کار سخت تر ميشه! |
|
|
|
|
|
|
 |
داش صادق  زبون بسته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 12 آذر 1386 مجموع ارسالها: 4 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 15 آذر 1386، ساعت 8:27 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
سلام
خوشحالم که بحثها کمي منطقي شده.
گمان ميکنم توضيحات رو از آقاي دکتر يا تيمشون بشنويم بهتر باشه.
خبرتون ميکنم
موفق |
|
|
|
|
|
|
 |
alicep  زبون بسته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 05 آذر 1386 مجموع ارسالها: 2 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 15 آذر 1386، ساعت 9:05 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
salimipour  زبون بسته!
تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386 مجموع ارسالها: 2 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 17 آذر 1386، ساعت 11:59 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5003 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 27 آذر 1386، ساعت 0:27 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
خانم ليلي ميرطاهري، نابغه جوان کشورمان، در يک متن کاملا روزنامهاي -ژورناليستي- به تمجيد از اختراعشان پرداختهاند. [اينجا]
متن زير پاسخي است که دوست عزيزمان، در همان محل به صورت کامنت به ايشان دادهاند و البته مطابق معمول بي پاسخ مانده است.
با سلام. اينجانب که در پي مشاهده خبر از صدا و سيما و بعدا در پيگيري آن از طريق جستجو در گوگل، به مقاله شما برخورد نموده ام، به عنوان يک مهندس نسبتا با سابقه کامپيوتر، چند سوال از ارائه دهندگان اين طرح دارم.
پيش از طرح سوال، اين نکته را ياد آور خواهم شد که يکي از بزرگترين نرم افزارهاي کلاسترينگ دنيا، MPI که سه نسخهي مجاني و با سورس باز Open MPI، LAM/MPI و MPICH را به بازار عرضه نموده است و اتفاقا منابع زيادي از برنامههاي نمونه، پشتيباني و راهنما و غيره را عرضه کرده و خود را در سطح مجامع علمي جهاني (و نه داخلي) به چالش کشيده است. اين سيستم کلاسترينگ علاوه بر آنکه آکادميک است، در صنعت نيز به اندازهي کافي ريشه دوانده هر چند که مجاني ميباشد. ميزان برنامههايي که محققان دنيا امروزه با اين نرمافزار توليد ميکنند، مجموعهي غنياي از منابع را در اختيار برنامه نويسان نوپاي اين حوزه قرار داده است. بررسيهاي دقيق که در حوزه ارزيابي کارايي، اتکاپذيري، قابليت اطمينان و غيره روي اين نرمافزار ها و به صورت خرجي مقالات علمي در سطح کنفرانس هاي بزرگ خارجي انجام شده است، به اندازه کافي گوياي کاربردي بودن آن حتي در داخل کشور و به صورت مجاني ميباشد. به عنوان مثال دانشگاه شريف در حال حاضر کلاستري آماده از MPI را در دسترس دانشجويان قرار داده و برنامهنويسان جوان را با اين تکنولوژي آشنا ميکند.
ما مهندسين کامپيوتر، به جز اين نرمافزار کلاسترينگ، نرمافزارهاي ديگري را نيز ميشناسيم از قبيل OpenMosix و Kerrighed و بسياري موارد ديگر (کافي است يک جستجوي ساده در گوگل انجام دهيد). در اخبار فرموديد که ما سومين کشور داراي اين تکنولوژي هستيم. سوالي را از شخص نويسنده و نيز از جناب دکتر شريفي ميپرسم. آيا واقعا فکر ميکنيد که ما سومين کشور داراي اين تکنولوژي هستيم؟؟!
سوال دوم اينکه: آيا 21 سال مداوم صرف انجام اين پروژه گرديده است؟ به ياد ندارم که صحبتي از CSharifi حتي تا چند ماه پيش در جايي از ايران بوده باشد. حتي زماني که در گوگل جستجو نمودم، بيشتر از 7 يا 8 لينک داخلي (!!!) به اين محصول نديدم. يعني در اين 21 سال، حتي يک مقالهي علمي روي اين محصول به بازار عرضه نشده است؟؟؟
سوال سوم: محصولي که تا اين لحظه هيچ گزارش علمي اي از آن وجود ندارد و در برابر هيچ محصول مشابه ديگري ارزيابي نشده است، چگونه از ديد صنعتگران قابل اطمينان و کارا خواهد بود. اگر قرار باشد که يک شرکت داخلي که محتاج محاسبات پر سرعت است، از محصول شما استفاده کند، چگونه ميتواند به صحت پاسخها و نيز کارايي مورد ادعا، مطمئن شود؟ جناب دکتر شريفي، اين سوال را از شما ميپرسم که به اهميت ارزيابي نرمافزارها واقفيد.
سوال چهارم: آيا محصول شما به صورت سورس باز عرضه شده است؟ آيا سورس باز بودن آن به معني در اختيار قرار دادن متن برنامه براي افراد ديگر نيست؟ (اشاره به متن خود شما: پاراگراف دوم از بخش ديدگاه اجتماعي)... آيا با توصيفي که همگان از برنامه هاي متن باز مي شناسند، نرم افزار توليد شده ي شما، باز است؟
در پايان حداقل به خاطر تلاشي که در زمينه توليد اين سيستم در ايران انجام داده ايد از طرف خود و نيز جامعه مهندسي به شما خسته نباشيد مي گويم گر چه تمامي ايرادهايي که ذکر شد، منطقا بر اين نرمافزار وارد است... بيائيد اين مسئله را از ياد نبريم که تا زماني که کار در بوتهي آزمايش قرار نگيرد و نتايج آن ارزيابي نشود، وجدان کاري يک محقق نبايد به وي اجازهي اداي چنين اظهاراتي را دهد. تا زماني که ما نيز مانند جوامع پيشرفته، در کارهاي علمي خود حساسيت و دقت و وجدان کاري نداشته باشيم و بدون در نظر گرفتن اصول حرفهاي، اقدام به تبليغ کار خود نمائيم، کشور پيشرفت نخواهد کرد و ما نيز به اهدافي که در متن اشاره شد، نخواهيم رسيد |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |