| نویسنده |
پیغام |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 966 اعتبار کسب شده: 2082 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
شنبه 03 آذر 1386، ساعت 14:00 |
|
 |
8 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
http://www.youtube.com/watch?v=6rgt5hzMvCI
براي دانلودش مي تونيد از اين سايت http://www.mediapirate.org استفاده کنيد.
قال رسول الله: «تبارک الله احسن الخالقين» |
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط بچه برقي 78 در تاريخ سهشنبه 06 آذر 1386، ساعت 20:06 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2295 اعتبار کسب شده: 4505 جنسيت: زن |
 |
شنبه 03 آذر 1386، ساعت 14:26 |
|
 |
8 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
|
فيلتر شده |
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 1114 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
شنبه 03 آذر 1386، ساعت 19:23 |
|
 |
8 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
توي همون youtube لينک more را بزنيد و لينک به سايت اصلي را ببينيد :
http://tehranavenue.com/article.php?id=675
اين کليپ را بچه ها قبلا اورده بودند اتاق کليپ جالبيه |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 966 اعتبار کسب شده: 2082 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 04 آذر 1386، ساعت 12:53 |
|
 |
8 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
تمام دوستاني که اين کليپ را ديدند، اولين سوالي که مطرح کردند اين بود که: آيا حاضري حتي بعد از اون رسوايي اخلاقي از اين خانم خواستگاري کني؟ جواب اکثر بچه ها بله بود.
نظر شما اساتيد معظم در اين باره چيه؟ |
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1235 اعتبار کسب شده: 2389 محل سکونت: سن: 24 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 04 آذر 1386، ساعت 21:32 |
|
 |
8 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3051 اعتبار کسب شده: 1310 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 05 آذر 1386، ساعت 3:08 |
|
 |
8 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
| pantea نوشته بود: |
ضمن سلام و خوش آمد گويي مجدد و اينکه بايد بگم خيلي دلمون وا شد دوباره به تالار برگشتي
مدتيه خودم با دوستايي که از نظر صميميت و فکري بهم نزديکيم به اين نتيجه رسيديم که ديگه درست و غلط و خوب و بد و ارزش و ضد ارزش نجيب و نا نجيب منطقي و غير منطقي علمي و غير علمي تووو جامعه ي ما نه تنها جايي نداره بلکه با عث شده يه چيزايي از حقيقت خودشون دور بيفتن!
يه زماني دور دوره ي دختراي آفتاب مهتاب نديده بود و آک بند ! و از خونه به مدرسه از مدرسه به خونه!
الان که ديگه اول بايد بررسي بشه جذابيت ظاهر ي و 3x ايه طرف شبيه کدوم هنر مند و بازيگره! رنگ پوستش و آرايشش با مد امسال مي خونه يا نه! چند وقته با بي اف يا بي اف هاي از هر نوعش!بهم زده!
خوش در رو و خوش سر قرار بيا و اهل سفر رفتن و شمال رفتن و شب و پارتي و ... هست يانه!
الان واقع توو جامعه ديگه داريم دخترايي رو مي بينيم که بخاطر عدم برقراري ارتباط با محيط اطراف و حضور کمشون در محيط هاي مختلط و معذوريت از داشتن دوست پسر و گشتلي و عشق و حال از دور خارج ميشن و بي گناه مي مونن در حاليکه شايستگي ظبط و ربط يه زندگي خوب رو دارن و شايد تا دهه پيش جزو پيش قراولان عرصه ازدواج براي پسراي دوره هاي قبل ما محسوب ميشدن!
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3285 اعتبار کسب شده: 5266 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 05 آذر 1386، ساعت 5:12 |
|
 |
8 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
It's not simple as that
OOOOOOOOOmmm
Since I don't want to waste my time here in the Forum and want to go out after a good husband
let me just add one point to Omid's post
Dear girls being beautiful and outgoing is not enough to end you up getting a good husband, it's just enough to attract a man which is a basic course
Per Omid joonam Ina's oppinion Then you have to pass an advanced course, knowing about all kinds of mouse traps and any other kinds of traps
to get a smart man as a husband, so don't bother, even if you turn to a most delecious cheez they just eat you  but lets be positive and celebrate a case of marriage for example (for Pantea and Mr. Right), OK,please blow up your dream's bouble, even after that per Omid joonam Ina's oppinion you have to deal with another reality called Polygamy, don't worry in order to tolerate this impossible one you have to turn yourself to a very truly bad girl and be a polyandry
 Now Good luck Girls, Life is beautiful |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
 |
دوشنبه 05 آذر 1386، ساعت 14:28 |
|
 |
8 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
چيزي که من از اميد ياد گرفتم اينه که براي رسيدن به نتايج منطقي ميشه به طبيعت و قانون جنگل رجوع کرد، چون ما انساها، همان حيوانات اما پيشرفته هستيم، وگرنه در تبايع و ذات مشترکات زيادي داريم.
در جنگل قوانين محدود کننده مانند Bigamy و امثالهم وجود نداره، ماده ها و نرها آزادانه و در کمال هارموني جفت گيري مي کنند. البته گاهي بخاطر يه ماده دوتا نر باهم مي جنگند و حيوان قوي تر پيروز ميشه. در انساها هم اين واقعيت هست اما بشکل ديگري. در جنگل ماده هاي زيبا تر خواهان بيشتري دارند طبيعتاً و نرهاي بيشتري را جذاب مي کنند. اگر يه ماده از لونه بيرون نياد هيچ وقت موفق به جذب کردن حيوان نر نخواهد شد.
در جامعه ما انسانها چون قوانين محدود کننده اي داريم و هر زن در يک زمان فقط مي تونه همسر يک مرد باشه. ماده هاي باهوش راهکار بسيار خوبي دارن. معمولاً چند تا نر را به طرف خودشون جذب مي کنن و بعد براي ازدواج با توجه به معيارهايي که براشون مهمه (مثل پول يا خوشتيپي يا مسائل ديگه) از بين اونا يکي را انتخاب مي کنند. و اگه مورد نتيجه نداد سراغ دومي مي رن. و مشکلاتي که صداي دل اشاره کرد بوجود نمي آد. اين راهکار بسيار ناجوانمرادنه و در عين حال بسيار عملي هست، همه دارند از اين متد استفاده مي کنند. کسي که منکرش باشه يا دروغ ميگه يا احمقه
البته در همين تهران من به چشم خودم زنهايي را ديدم که علاوه بر شوهر دوست پسر هم دارند.و مردهايي که علاوه بر همسر دوست دختر هم دارند. البته اين راه حل خيلي کثيفي هست، به عنوان راهکار به هيچ کس پيشنهاد نمي کنم. |
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3285 اعتبار کسب شده: 5266 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 05 آذر 1386، ساعت 21:56 |
|
 |
8 ماه و 1 روز پيش |
|
|
| |
يا شايدم پايبند
هيچ کس چنين راه کاري رو انکار نميکنه
و البته حقيقتش رو بخواي چنين خانمهايي دقيقاً مناسب هستن براي آقايوني که اين مدلي توي تور ميفتن
چون اين راهکاريه که خانمها از خود آقايون ياد گرفتن نه از حيوانات
براي عمل کردن چينين راه کاري هم اصلاً و ابداً نيازي به هوش نيست بچه برقي جان
يک زن فقط بايد بتونه ارزش خودش و اونقدر پايين بياره که در آن واحد بتونه پيش چند نفر بخوابه
و هنر پيشه و دروغگوي خوبي باشه
انشا الّله خدا آخر و عاقبت اين زندگيها يي رو که با اين همه احترام و integrity شروع ميشه به خير کنه
شوهر کردن گوي ميدان بردن نيست خيليهام اين جام بلورين رو دو دستي گذاشتن و از توش بيرون اومدن
شما آقايون هم فکر نکنيد که اينجوري ارزش خودتون رو بالا ميبريد
بين دو تا زن سکسي و خوشکل که يکي دوستون داره و براتون ارزش قائله و باهاتون رو بازي ميکنه
و ديگري در آن واحد با چند تا ديگه هم هست و اونقدر هنر پيشه است که ميتونه نقش بازي کنه
وقتي انتخاب شما دوميه حتماً لياقت همون رو داريد
پس باهاش خوش باشيد تا هر روز توي زندگي براتون يک دروغ معلق بسازه
بچه برقي جان يه نگاهي به دو خط آخر متنت بنداز
چه ايرادي داره
اين زن شوهر داري که دوست پسر هم داره همونيه که براي تور کردن اين شوهر در آن واحد با چند نفر ديگه هم خوابيده
انتخابش از سر علاقه و احترام که نبوده از سر گرسنگي شکار کرده حالام سير نيست غذاي بيشتر ميخواد حالام ترک عادت موجب مرضه
عادت کرده با چند نفر باشه
حيوان پيشترفته حيوان پيشترفتس قبل از ازدواج و بعد از ازدواج که عوض نميشه
توي قانون جنگل ديگه اين حرفها نيست بعد از ازدواج و قبل از ازدواج نداره چون اصلاً ازدواج معني نداره |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1235 اعتبار کسب شده: 2389 محل سکونت: سن: 24 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 05 آذر 1386، ساعت 22:51 |
|
 |
8 ماه و 1 روز پيش |
|
|
| |
Thanks Omid jan for your note and integrate my post!
I agree with this fact and what you say:)
To Sima jan:Please think in the picture mentioned below! It 's a progress of agha
moooshe! and his polygamy process!
The mouse that you see up! is khanoom mooshe! and she is agha mooshe's wife!(first wife!!  )
she caused to clear hurdels to reach agha mooooshe to his love!(girlfriend!!  )
after that his matrimony became repetitious! and finaly you see she made a
drawbridge for her husband after years ...It 's a beautifull life!  It 's bonus of
his wife after tolerating!
Dont worry!at the end of this sequence! khanooom mooshe! will go out of home and
next when she 'll come back to home she 'll buy some bread and cheese for agha
mooshe's breakfast in the morning!  so It 's a simple example of a true love!
hahaha...you know what is love?! love is thinking and caring to eachother!
therefor it 's a resigned life!
http://i14.tinypic.com/7yp4evd.jpg
I wrote a funny comment only for laughing!  but at the behind of it ,there is a
bitter fact! as we know!
Be happy! and dont mention to negative life aspects of other people! believe in yourself!
|
|
_________________ shine on! brighter than the sun...live for every moment before the moment''s gone...we shine on you and me tonight!
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 06 آذر 1386، ساعت 0:23 |
|
 |
8 ماه و 1 روز پيش |
|
|
| |
| pantea نوشته بود: |
next when she 'll come back to home she 'll buy some bread and cheese for agha
mooshe's breakfast in the morning!  so It 's a simple example of a true love!
hahaha...you know what is love?! love is thinking and caring to eachother!
therefor it 's a resigned life!
 |
It was cute Pantea jaan, and I know you are joking since you mentioned one time in your post that you had Del e Por of cheating stories around you
whoever believes in these facts truly shouldn't care about cheating and stuff like that since it is the law of
nature  Not only I know about all these realities but also I see all these around me, don't forget I live in AMERICA  And as you already noted I will add some walnuts and hazelnuts to Agha Mooshe's breakfast as well to prove him my true love
also I will shine his shoes, iron his shirt to make him more handsome and attractive to his girlfriends
but take this very true advice from me for your life as a woman
MEN ARE DOUBLE STANDARD IN MATING AND RELATIONSHIP, go figure out
Now wait for Omid to give you a prize
P.S
the concept of this topic has a little changed, Omid's point was you have to be outgoing, visible and present in society, to be observed, but at the same time that he believes in these realities he has respect for honest woman and love and agrees that it is so hard for a woman to face and tolerate that |
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط sedayedel در تاريخ پنجشنبه 08 آذر 1386، ساعت 0:45 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3392 اعتبار کسب شده: 3478 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 06 آذر 1386، ساعت 0:59 |
|
 |
8 ماه و 1 روز پيش |
|
|
| |
|
Service of Pantea,
Hello and don't be tired
I pleasured your 2 notes. Your hand doesn't hurt!
is your present good?
me two!
Too Thanks too you as you posting in the here.
You know when I see too many girls do wind on their parents hands, sometimes it reaches to my here!
I am cry and cry. But you know what? They are eating their own mistakes wood! A passive way of thinking about life, takes people nowhere but a jug of pickle! It doesn't work for this active globe! My heart burns for those who can't integrate this simple fact.
I just wrote something to say something.
Your progress is my progress.
Reach hello to everyone
Be a happy
|
|
|
|
|
|
|
 |
Oscar  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385 مجموع ارسالها: 783 اعتبار کسب شده: 1651 محل سکونت: سن: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 06 آذر 1386، ساعت 1:25 |
|
 |
8 ماه و 1 روز پيش |
|
|
| |
|
Dear my pantea
You progressed many many many
Mehdi please don’t act jealous playing and try to respect courtesy
I do you hope of success |
|
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1218 اعتبار کسب شده: 4142 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 06 آذر 1386، ساعت 11:06 |
|
 |
8 ماه و 1 روز پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
در جنگل قوانين محدود کننده مانند Bigamy.....
در جامعه ما انسانها چون قوانين محدود کننده اي داريم و هر زن در يک زمان فقط مي تونه همسر يک مرد باشه. ماده هاي باهوش راهکار بسيار خوبي دارن. معمولاً چند تا نر را به طرف خودشون جذب مي کنن و بعد براي ازدواج با توجه به معيارهايي که براشون مهمه (مثل پول يا خوشتيپي يا مسائل ديگه) از بين اونا يکي را انتخاب مي کنند. ... اين راهکار بسيار ناجوانمرادنه و در عين حال بسيار عملي هست، همه دارند از اين متد استفاده مي کنند. کسي که منکرش باشه يا دروغ ميگه يا احمقه |
نظر شخصي من :::
بعضي افکار مشغولم مي کنه! که هيچ وقت نتونستم جواب مناسبي گير بيارم!
چرا نگيم : هر مرد در يک زمان فقط مي تونه همسر يک زن باشه؟
چرا متمرکز زن شديم ؟ بيايم رو مردا متمرکز شيم . داستان به نظر من فرقي نمي کنه! فقط theme هاي متفاوتي داره! يکي قرمزه ، و يکي آبي! زندگي هم اينطوره. دور از تصور نيست که مثلا دخترا بيان خواتستگاري مردا!
خوب ولي جوابي پيدا نکردم که چرا دخترا تو ميکروسکوپ اين بحثا قرار مي گيرند
به نظر من هر پسري و دختري حق داره هر چنددوست از جنس ديگه خواست داشته باشه! (البته صرف loser بودنم! هيچ فلسفه محکمي اساس اين صحبتم نيست! فقط اينطور فکر مي کنم!)
خودم در انتخاب همسر آيندم! (که منو اينهمه خوشبختي محاله!) دوست دارم بهترين دوستي از جنس ديگم به اين ختم بشه
| نقل قول: |
| البته در همين تهران من به چشم خودم زنهايي را ديدم که علاوه بر شوهر دوست پسر هم دارند.و مردهايي که علاوه بر همسر دوست دختر هم دارند. البته اين راه حل خيلي کثيفي هست، به عنوان راهکار به هيچ کس پيشنهاد نمي کنم. |
به نظرتون اين يه عيبه؟!
از دوستاي اونور آبي اگه در مورد هم خونه شدن زوج ها بدون ازدواج شرعي و قانوني مزايا و عيباشو بگن؟ واسه من اينور آبي تصورش يکم سخته ،
خوب به نظر من اول بايد به شخص توجه کرد. از طرف ديگر قضيه.ممکنه دختري به زور فرستادن خونه شوهري که نه حال مي ده بهش( منظور کلي دارم) و زندگي با اون براش شده جهنم! يا در نهايتش برزخ و اين زن با پسري آشنا مي شه که باهاش جورتره؟ چاره اين زن چيه؟
از طرف ديگه. تو جامعه اي محدود که experience اول در سنين بالاتري نسبت به اونور آبيا رخ مي ده. به نظرم در انتخاب mate هوس بيشتر چشم انسانو کور مي کنه! و مثلاممکنه دختري که بيشتر تو يه زمان خاصي حال مي ده ، واسه يه پسر به يه پري دريايي تبديل بشه! يا مثلا دختري واسه فرار از خونواده محدودي که 20 30 سال زندگي مداوم شده! با خواستگارايي در نهايت از پک و فاميل و آَشناهاي بابا! يک پسر رو تبديل به تام کروز کنه
خيلي از دوست دختراي من (ويرايش :: البته از نظر بنده loser و در reality اونا فقط دخترند! نه دوست )، دوست پسر قبليشون شبيه بهرام رادان يا اون يکيه! بود! واقعا! شده واسشون محک!
خوب ازدواجي که با اين شرايط باصطلاح خودم!! کريتيکال : bohrani! بوجود مياد عواقبي داره! ولي به نظر من اين عواقب کاملا طبيعيه ، و مي شه گفت تاوان اين ازدواجه! البته به نظر من زشت نيست. (کجاس تالار نيويرکيا ، اونجا راحتتر مي تونستم بگم)
باز تکرار مي کنم ، اونور آبيا اگه در مورد هم خونه شدن بدون ازدواج قانوني و شرعي (فقط آزمايش پزشکي) اطلاعاتي به من بدن ممنون مي شم. چقدر popularity داره؟ ويزاي اقامت دائم مي شه گرفت؟
ويرايش ::
بعضي ازدواج هاي اينور آبي به نظر من در مقابل حفظ آبرو پي ريزي مي شن، و در صورت آزادي طرفين هر کدوم پي کار خودش و جفت بهتر مي ره!
افرادي که کم نيستن مي شناسم که اينور ازدواج کردن و اونور بيشتر از چند سال ازدواجشون دوام نداشته. (اينطور نيست به نظر شما؟)
ازدواج ايده آل به نظرم به هيچ شکلي نبايد زوج رو از هم جدا شده بشه تصور کرد ./ويرايش
من به همين خاطر بهترين دوستمو که اتفاقا بايستي من هم بهترين دوستش باشم رو دوست دارم به عنوان همسر انتخاب کنم . البته مطمئنا اين حالت ايده آليه و طبيعت يه چيز ديگه اي حکم مي کنه.
در صورتي که تالار نيويورکيها بود راحتتر مي تونستم بگم
نظراتم فقط نظرن ، و نمي دونم در زندگيم سر مشقم هست يا نه!
در مورد اخير، با دختر زيبا رويي دوست شدم، خيلي دختر خوبيه! خيلي احتياط کردم به گفته اميد TOOLBOX اش نشم ، با هم يه DATE گذاشتيم ، که يه سري چيز exchange کنيم (کتابينا!) و ازش مودبانه دعوت کردم که يه نوشيدني گرم مهمون من باشه، گفت که خونوادش نمي ذارن! و اصرار نکردم! مدتي بعد از رفتن ازش پرسيدم نظرت درمورد من؟ گفت مهربون! و خوب من هم الاغ تشريف ندارم، يه لوزر با سابقه که آهنگ oops I did it again بريتني رو 100 بار شنيدم و اين دخترارو شناختم! و مي دونم چطور يه پسرو مي پيچونن و اين فعل معکوسي بمعني we are no more than just friends هست به هر حال ديگه دوستي يه روال عادي داره. از اون موقع به بعد فقط اگه زنگ بزنه صحبت مي کنم! و....
تظراتتون در مورد عقايدم واسم خيلي مهمه
امضامو يه بار ديگه بخونيد |
_________________ Every experience you have and how it makes you feel is a direct result of your perspective on life.
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
 |
سهشنبه 06 آذر 1386، ساعت 12:37 |
|
 |
8 ماه و 1 روز پيش |
|
|
| |
در پست قبليم من خيلي بد بينانه راجع به مسأله صحبت کردم. و چيزي مثل منطق بايناري بود، که البته همش سياه يا صفر بود.
از طرفي «صداي دل» و «پانته آ» خيلي احساسي و رمانتيک و به عبارتي سفيد به قضيه نگاه مي کنن.
خدا بيامرزه پدر «عسکر زاده» را که تفکر فازي را ياد ما داد. فکر کنم براي داشتن يه زندگي شاد لازمه که آدم زياد سخت نگيره و کمي به خودش تخفيف بده و به اطرافيانش اعتماد کنه. ولي نبايد صد درصد خودمون به دست احساسات بسپاريم، چون ممکنه گير همون آدمايي بيفتيم که 6 نفر را در آن واحد سر مي دوونن.
همون طور که قبلاً گفتم براي کمال خوبي، لازمه که کمي بد باشيم. البته براي درجه عضويت بديمون بايد يه ترشولد مثلاً يک دهم در نظر بگريم که هيچ وقت از اون تجاوز نکنيم. خوبي با درجه عضويت «نه دهم» باز هم قابل قبوله.
بحث سر «زهره» بود، ببين به کجاها کشيد... |
|
|
|
|
 |
|
|