| نویسنده |
پیغام |
| sedayedel |
|
|
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط sedayedel در تاريخ جمعه 09 آذر 1386، ساعت 7:22 ويرايش شده است. |
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2272 اعتبار کسب شده: 4505 جنسيت: زن |
 |
جمعه 09 آذر 1386، ساعت 13:51 |
|
 |
7 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
اين موضوع شايد ربطي به عشق و ازدواج نداشته باشه اما به طلاق مرتبطه.
فارس: بين 50 تا 60 درصد طلاق خانواده ها به علت مشکلات و اختلالات جنسي است
بين 50 تا 60 درصد طلاق خانواده ها به علت مشکلات و اختلالات جنسي است که در بيش از 30 درصد از هر دو جنس شايع است ؛ در حالي که براي حل اين مشکل بزرگ اجتماعي هيچ برنامه و دستگاه مسوولي در کشور نداريم.
کاظم فروتن در سومين کنگره سراسري خانواده و سلامت جنسي که بدون حضور هيچ يک از مسوولان دولتي در مرکز آفرينش هاي فرهنگي هنري کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان افتتاح شد، با اعلام اين مطلب افزود: حدود 30 درصد زنان و مردان به نوعي دچار يکي از اختلالات جنسي هستند.
وي گفت: ناتواني جنسي و انزال زودرس در مردان و بي ميلي جنسي در زنان شايع ترين اختلالات جنسي است که متاسفانه بسياري از خانواده ها از وجود اين مشکلات آگاهي ندارند و همين امر موجب مشاجرات و اختلافات خانوادگي شده که در نهايت به طلاق منجر مي شود.
وي افزود: متاسفانه براي مشکلي به اين گستردگي هيچ برنامه اي در کشور وجود ندارد و هيچ دستگاه يا شوراي کشوري براي کنترل آن نداريم در حالي که براي مساله اي مانند ديابت که حداکثر 7 درصد مردم جامعه را متاثر مي کند اين همه برنامه و شوراي کشوري داريم.
وي گفت: حتي در مورد ديابتي ها هم حدود 30 درصدشان به علت همين بيماري دچار ناتواني و اختلال جنسي مي شوند، اما در درمان ديابتي ها به همه مسائل توجه مي شود؛ جز درمان مسائل و مشکلات جنسي.
آره ديگه بيشترين عامل طلاق ها همين ازدواج ديگه
اصلا بيشترين عامل همين طلاق ها ازدواج ديگه
فروتن ادامه داد: راه حل اساسي براي کنترل اين معضل بزرگ اجتماعي در مرحله اول تشکيل شوراي ملي سلامت خانواده است که بتواند برنامه ريزي هاي لازم براي کنترل اين اختلالات در سطح کشور انجام دهد، بايد آموزش هاي خانواده ها قبل و حتي بعد از ازدواج اجباري شود.
وي گفت: براي درمان افراد دچار اختلالات جنسي نيز تشکيل کلينيک هاي سلامت خانواده در تمام استان هاي کشور لازم است ؛ در حالي که اکنون فقط يک کلينيک از اين نوع در تهران داريم.
وي ادامه داد: آموزش هاي جنسي بايد از سنين پايين تر در مدارس و با توجه به مسائل و نيازهاي هر سن انجام شود تا به انحراف منجر نشود، در صورتي که اگر برنامه مدوني براي آموزش مردم در مورد مسائل جنسي با رعايت اصول فرهنگي و مذهبي داشته باشيم و اين موضوع را تمام دستگاه هاي مسوول درماني ، فرهنگي و اجتماعي جدي بگيرند مي توانيم بسياري از اين مشکلات را در جامعه کم کنيم.
وي گفت: متاسفانه بي توجهي به اين مسائل موجب افزايش سالانه 17 درصد طلاق در جامعه شده است و آمارهاي مختلفي که در مورد نسبت ازدواج به طلاق بيان مي شود، نشان دهنده اين است که بين 10 تا 20 درصد ازدواج ها در کشور به طلاق مي انجامد.
منبع |
آره ديگه اين که زندگي نشد بابا .بيشترين عامل طلاق ها ازدواج ديگه. |
_________________ چي بگم از بخت سوختهء خودم 
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 963 اعتبار کسب شده: 2082 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
شنبه 10 آذر 1386، ساعت 11:22 |
|
 |
7 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
| مسافر کوير نوشته بود: |
[color=#0000AA]فارس: بين 50 تا 60 درصد طلاق خانواده ها به علت مشکلات و اختلالات جنسي است
|
اتفاقاً 100 درصد به عشق مرتبط هست. |
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1216 اعتبار کسب شده: 4142 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 10 آذر 1386، ساعت 11:47 |
|
 |
7 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 963 اعتبار کسب شده: 2082 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
شنبه 10 آذر 1386، ساعت 11:59 |
|
 |
7 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3273 اعتبار کسب شده: 5266 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 11 آذر 1386، ساعت 2:03 |
|
 |
7 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
Now, why are YOU complaining about this? You should be very HAPPY about this change in mne's taste!! |
 Oooom
Good Q, why am I complaining ??
 Just because of some prejudice people, since I am Eyeranian  [/ltr]
| نقل قول: |
[quote="مسافر کوير"]
منبع
|
چي چي رو ربط نداره شاهين جان
اينقدر همه ي اينا به هم ربط داره که ميشه در موردشون يک کتاب نوشت
ولي من هيچي در اين مورد نميدونم |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1797 اعتبار کسب شده: 4889 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 11 آذر 1386، ساعت 15:01 |
|
 |
7 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
 |
يکشنبه 11 آذر 1386، ساعت 15:30 |
|
 |
7 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
| sedayedel نوشته بود: |
سر نجابت زن دعوا نيست ,سر بوبز زن دعواست
دوره ي دو تا چشم سياه داري ,ديگه تمام شده آقايي ميگفت:
ما آقايون قبل از اينکه به چشم زني نگاه کنيم ,به بوبزش نگاه ميکنيم , و بوبز خوب خوب را به نجابت ترجيح ميدهيم
چشم همينقدر که کور نباشه کافيه بوبز و بچسب
پس ببينيد ,نجابت هست ,چشم سياه هم هست ,ولي دوره اش تمام شده |
من امروز يک چيز جديد ياد گرفتم و اون اينکه برخي از کلمات از زبان انگليسي وارد زبان فارسي ميشن و تحت تاثير زبان عربي تاي تئنيث هم مي گيرند. شايد هم مستقيماً وارد عربي ميشن و تاي تئنيث مي گيرند و بعد وارد فارسي مي شن.
اما براي بيان زيبايي خانومها معمولاً سه تا measure هست که بايد با هم در نظر گرفته بشن و تنها در نظر گرفتن يکي معيار مناسبي نيست.
بعد تازه نوشتن تابع لياپونف براي تحليل پايداريش کار حضرت فيله. |
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1235 اعتبار کسب شده: 2389 محل سکونت: سن: 24 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 20 آذر 1386، ساعت 21:06 |
|
 |
7 ماه و 10 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
غروب  زبون بسته!
تاريخ عضويت: شنبه 07 مهر 1386 مجموع ارسالها: 6 اعتبار کسب شده: 119 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 20 آذر 1386، ساعت 22:23 |
|
 |
7 ماه و 10 روز پيش |
|
|
| |
بايد خودم را تکرارکنم
نه؟؟!!
چقدر خود راتکرار کنم.
بايد کاري کرد
معامله به اخر رسيد
خفه شدم در
رنج اين همه تنهايي ؟
بايد من شوم
شايد تکرار کافي ست
زمان ازبين انگشتانم سر مي خورد
مثل ماهي تنگ شکسته
وزمان ميميرد
مثل ماهي کوچک
ديگر مرده ست
اما
باز هم تولد زمان
و من گيج تيک تيک ساعت
بايد کاري کرد
تا دوباره زمان سر نخورد
بايد........ |
|
|
|
|
|
|
 |
غروب  زبون بسته!
تاريخ عضويت: شنبه 07 مهر 1386 مجموع ارسالها: 6 اعتبار کسب شده: 119 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 20 آذر 1386، ساعت 22:27 |
|
 |
7 ماه و 10 روز پيش |
|
|
| |
دست عشق از دامن دل دور باد
ميتوان آيا به دل دستور داد
ميتوان آيا به دريا حکم کرد
که دلت را يادي از ساحل مباد؟
موج را آيا توان فرمود: ايست!
باد را فرمود: بايد ايستاد؟
.....
آنکه دستور زبان عشق را
بيگزاره در نهاد ما نهاد
خوب ميدانست تيغ تيز را
در کف مستي نميبايست داد |
|
|
|
|
|
|
 |
ALPHA  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 1167 اعتبار کسب شده: 11522 محل سکونت: زير گنبد کبود سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 21 آذر 1386، ساعت 0:23 |
|
 |
7 ماه و 10 روز پيش |
|
|
| |
| غروب نوشته بود: |
...
|
غروب جان به تالار ما خوش اومدي اما ... اينجا رسم بر اينه که وقتي شعري رو مي نويسيم نام شاعرش رو هم ميگيم تا همه بدونن که اين شعر اثر چه کسي هست.
مـي توان آيا به دل دسـتـور داد؟
مي تـوان آيا به دريا حکـم کـرد
که دلت را يادي از ساحل مباد؟
موج را آيا توان فرمود: ايست!
باد را فـرمـود: بايد ايسـتاد؟
آنکه دستور زبان عـشـق را
بي گـزاره در نهـاد ما نهـاد
خوب مـي دانسـت تـيــغ تـيز را
در کف مستي نميبايست داد
---------------
قيصر امين پور |
|
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
 |
چهارشنبه 21 آذر 1386، ساعت 15:08 |
|
 |
7 ماه و 9 روز پيش |
|
|
| |
بالاخره بعد از چند روز کار سخت موفق شدم يک تابع لياپونف براي پايداري اندام خانومها بنوسيم. لطفاً در برطرف کردن ايرادات موجود کمک کنيد.
سه متغير حالت خاموها را بصورت توابع زماني زير تعريف مي کنيم. که متغييرهايي بزرگ تر از صفر مي باشند.
h(t) ~ Hip
w(t) ~ Waist
b(t) ~ Bust
تايع لياپونف زير را در نظر بگيريد:
V(t) = k1*w(t)^2 - k2*h(t)^2 - k3*b(t)^2
که در آن k1 و k2 و k3 ثابتهاي مثبت و حقيقي هستنيد.
براي پايداري سيستم بايد مشتق تابع لياپونف منفي شود.
dV(t)/dt = 2*k1*w(t)*dw(t)/dt - 2*k2*h(t)*dh(t)/dt - 2*k3*b(t)*db(t)/dt
ثابتهاي k1، k2 و k3 بسته به نظر user تعريف مي شوند. براي منفي شدن عبارت فوق کافي است که نرخ w کاهشي و نرخ h و b افزايشي باشند. يا اقلاً لازم است:
k1*w(t)*dw(t)/dt < k2*h(t)*dh(t)/dt + k3*b(t)*db(t)/dt
به عبارتي بايد کمر باريک و ... باشد و تا زمان بي نهايت اين روند ادامه پيدا کند. اما متاسفانه در مورد اکثر خانومهاي ايراني اين شرط برفرار نيست و از يک سني به بالاتر تابع انرژي سيستم ناپايدار ميشه. به عنوان مثال ليلي فروهر 20 ساله و ليلي فروهر الان را باهم مقايسه کنيد. |
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2272 اعتبار کسب شده: 4505 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 21 آذر 1386، ساعت 19:25 |
|
 |
7 ماه و 9 روز پيش |
|
|
| |
من هميشه به هر کسي که از ريخت بي ريخت و هيکل ضايعم ايراد گرفته گفتم و باز هم مي گم.آقايون تا حدودي محترم
هميني که هست مي خواي بخواه نمي خواي هم حالا جون من بخواه ديگه |
_________________ چي بگم از بخت سوختهء خودم 
|
|
|
|
|
 |
|
|