صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

3
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
ستاره’ غريب
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 2298
اعتبار کسب شده: 3636
جنسيت: زن
ارسال چهارشنبه 07 آذر 1386، ساعت 12:29
 9 ماه و 4 روز پيش

عشق ؟!!!
ديگه تموم شد ديگه همه به فکر جيبشون هستن .ديگه همه بهترين رو مي خوان.خوشگل سالم شاغل.يکي که مثل من معلول باشه ديگه براي هميشه با زندگي خداحافظي کنه.از نظر آدماي سالم يکي مثل من بايد سرشو بذاره زمين بميره.البته من حق رو به اونا ميدم.همه در جستجوي بهترين ها هستن . و ما معلول ها بدترين ها هستيم.دلم خيلي گرفته آخه نمي دونيد تنها و بي هدف و اميد بودن چقدر سخته.وقتي روزاتو بدون هيچ اميدي بگذروني ديگه نمي خواي زنده بموني.
از حرف هاي صداي دل هم خيلي خوشم اومد هميشه چيزايي که مي نويسه مي خونم.برام خيلي حرفاش جالبه.معلوماتش خيلي زياده.يکي ديگه از خوبياش اينه که بر عکس اميد بيشتر مواقع فارسي مي نويسه.ازش خيلي خيلي ممنونم. Smile

3
0
3
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385
مجموع ارسالها: 991
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال چهارشنبه 07 آذر 1386، ساعت 12:46
 9 ماه و 4 روز پيش

sedayedel نوشته بود:
ببين بچه برقي جان
دوره ي نجابت مال زمان محلل بود
دوره ي عفت و نجابت به پايان رسيده ,يعني معنيش اينه که عفت هست, نجابت هم هست ,ولي دورش به پايان رسيده
دوره دوره ي بوبزه خونه دار و بچه دار ظر ف و زنبيل بردار و بيار

من فکر نمي کنم اينقدر همه چيز عوض شده باشه. هنوز مردا زن پاک و نجيب را ترجيح مي دن، فقط وزنش توي معيارهاشون کم شده و معيارهاي ديگه وزن بيشتري پيدا کردن.

من با اينکه اونور آب نبودم، ولي مثل روز برام روشنه که غربيها هم از نظر ما بي بند و بار هستند، وفاداري براشون مساله خيلي مهمي هست.

راستي اين بوبزه يعني چي؟ يه چيزي توي مايه هاي «پک و پوز» نيست؟

“When you are happy, you’re always good. But, When you are good, you’re not always happy.”
“The picture of Dorian Gray” by Oscar Wilde

1
0
1
مارمولکآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386
مجموع ارسالها: 786
اعتبار کسب شده: 10057
جنسيت: نامشخص
ارسال چهارشنبه 07 آذر 1386، ساعت 12:54
 9 ماه و 4 روز پيش

اينطور که من دستم اومده غربيها هم تا قبل از ازدواج آزادن که هر غلطي*خواستن بکنن اما بعد از ازدواج وفاداري براشون خيلي مهمه! و خيانت به همسر جرم تلقي ميشه و کيفر داره.

----------------------------------------------
*ببخشيد اگه نا ادب شدم از ديد من غلط ,از ديد يکي ديگه شايد تمدن! از ديد اون يکي حق مسلم!!

1
-1
2
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3325
اعتبار کسب شده: 4686
ارسال چهارشنبه 07 آذر 1386، ساعت 21:20
 9 ماه و 3 روز پيش

بچه برقي 78 نوشته بود:

راستي اين بوبزه يعني چي؟ يه چيزي توي مايه هاي «پک و پوز» نيست؟

من از توضيح بيشتر معذورم يک pm به سرورم بزنيد بهتون ميگه Mr. Green

نقل قول:
هنوز مردا زن پاک و نجيب را ترجيح مي دن،

Razz Razz Razz من اصلاً هيچي در اين باره نميدونم Not talking Confused Liar

اين پيغام تا به حال يک بار و توسط sedayedel در تاريخ چهارشنبه 07 آذر 1386، ساعت 21:38 ويرايش شده است.

1
0
1
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3096
ارسال چهارشنبه 07 آذر 1386، ساعت 21:33
 9 ماه و 3 روز پيش

sedayedel نوشته بود:
ببين بچه برقي جان ...
دوره ي دو تا چشم سياه داري ,ديگه تمام شده آقايي ميگفت:
ما آقايون قبل از اينکه به چشم زني نگاه کنيم ,به بوبزش نگاه ميکنيم , Whistle و بوبز خوب خوب را به نجابت ترجيح ميدهيم
چشم همينقدر که کور نباشه کافيه Rolling Eyes بوبز و بچسب Not talking
پس ببينيد ,نجابت هست ,چشم سياه هم هست ,ولي دوره اش تمام شده ,

در عصر کامپيوتر, دوره ,دوره ي بوبزه

Ha ha ha!! Razz Razz I laughed for a long time after reading this post! Bravo Sima jaan! Now, you are cool and cute again (like a package) Cool Cool Angel

Now, why are YOU complaining about this? Confused Shocked You should be very HAPPY about this change in mne's taste!! Cool Razz Razz Mr. Green

1
0
1
panteaآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 1235
ارسال چهارشنبه 07 آذر 1386، ساعت 22:25
 9 ماه و 3 روز پيش

subject:how was your last summer?
everyone knows that love and attention is a great theorem:P!
and it goes to be tooo amazing when some files of god damage and attack by viruses!
to judge about good/bad girls/boys ..for a simple another example such as omid 's file in giving us prize! it has sometimes some viruses:DRazz!.
so(in our agument) it enforces parents to buy cruse or bigger bras:P and some cotton for putting
forward bigger b$$b$Very HappyB)...Razz
but as we know all of us know that everyone thinks different in each period of life
and it is neccessory and signs of growth...and certainly experiences play great
role in this way! thereupon their expection will be changed ever wherever
whenever...that they wily nilly...
it 's my pleasure 2 that i could write some funny comments here Mehdi jan!Wink
dont worry about agha mooshe 's health when he ll be adult he 'll forget these
days! and now some astaminophens and ampoools and kolororsodiume damaghi! and
nefazoline cheshmi and noro3iptiline ravani! cure his disease(even love
sickness!)Razz
set yourself instead of this cute boy! what algorithm can solve his problem?!
or in better question which justice can make these cute girls content Razz??
Image
sorry I should go to work on my article and buy one pack of love and attention from
the store near here:P until tomorrow god is honorable!WinkVery Happy
It was my last summer!...hahaha:DRazz

truly yours is whom pray for your health,success and gladness Smile
so be above points Wink
I hope

Mr. Green Anxious Angel

2
1
1
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 3403
ارسال چهارشنبه 07 آذر 1386، ساعت 23:50
 9 ماه و 3 روز پيش

Your mouth becomes gooder and gooder Pantea Applause Applause Applause
Give continue!
But before of that, read my before post all over again to become persuaded you understood the enigmatic point therein.
Passed from these,
it was a good new you said you are jobbing on a paper?!
Its subject is what? Which line are you in now? Keep us informative.
and write a little of it in here if you kindly like to share the joy with us.
your hand pain don't do.

Favor of excellent, much
Be a happy

1
0
1
وحيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 13 شهريور 1386
مجموع ارسالها: 844
اعتبار کسب شده: 9308
ارسال چهارشنبه 07 آذر 1386، ساعت 23:53
 9 ماه و 3 روز پيش

نبي نوشته بود:
... ممکنه دختري به زور فرستادن خونه شوهري که نه حال مي ده بهش( منظور کلي دارم) و زندگي با اون براش شده جهنم! يا در نهايتش برزخ و اين زن با پسري آشنا مي شه که باهاش جورتره؟ چاره اين زن چيه؟...

از لحنت اين برداشت رو کردم که يه جورهايي با همه انواع محدوديتها مشکل داري و آزادي مطلق رو ترجيح مي دي. البته شايد الان بگي نه؛ اما نوشته هات اين جوري به من القا مي کنه. به نظر من همه انواع محدوديتها هم بد نيست؛ به عنوان نمونه تمام قوانين اجتماعي يه سري محدوديت هستن؛ اما بودنشون براي اجتماع لازمه و مانع از هرج و مرج مي شه. چارچوبهاي اخلاقي و ديني هم يه جور محدوديت هستن که دست کم کساني که به اخلاقيات و دين باور دارن، اونها رو داوطلبانه مي پذيرن و مايه پيشرفت مي دونن.
براي مشکلي که مطرح کردي از لحاظ قانوني و اخلاقي و ديني توي اکثر جوامع يه راه حل ساده وجود داره و اينه که طرف از همسر اولش جدا بشه و با اوني که دوست داره ازدواج کنه؛ نه اين که پنهون از چشم همسرش با يکي ديگه ارتباط داشته باشه.

نبي نوشته بود:
... بعضي ازدواج هاي اينور آبي به نظر من در مقابل حفظ آبرو پي ريزي مي شن، و در صورت آزادي طرفين هر کدوم پي کار خودش و جفت بهتر مي ره!
افرادي که کم نيستن مي شناسم که اينور ازدواج کردن و اونور بيشتر از چند سال ازدواجشون دوام نداشته. (اينطور نيست به نظر شما؟)...

برداشت من يه کم متفاوته. به نظر من دوام بعضي از ازدواجهاي اين ور آبي به خاطر حفظ آبرو هست و نه شکل گيري اونها. علت مطلبي هم که توضيح دادي همينه. در دنياي غرب چون ارزشها متفاوته و حفظ بنيان خانواده به هر قيمتي ارزش محسوب نمي شه، خانواده ها زودتر از هم مي پاشن.

2
2
0
Oscarآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385
مجموع ارسالها: 783
اعتبار کسب شده: 1651
ارسال پنجشنبه 08 آذر 1386، ساعت 1:32
 9 ماه و 3 روز پيش

deer sweet X-brain,
mine algorithm is follow:
stop composing X-poem anymost
replacement, or drop your head into job or go give
in except of this face
I would will give your sequence
you'll then arive to your aspiration... hahah
I eat swear

Image

1
0
1
نبيآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 1230
اعتبار کسب شده: 3745
ارسال پنجشنبه 08 آذر 1386، ساعت 5:27
 9 ماه و 3 روز پيش

Image

1
1
0
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال پنجشنبه 08 آذر 1386، ساعت 12:41
 9 ماه و 3 روز پيش

Omid نوشته بود:

Now, why are YOU complaining about this? Confused Shocked You should be very HAPPY about this change in mne's taste!! Cool Razz Razz Mr. Green [/ltr]

Razz Razz
May Almighty God bless them
Akhe chonke, baraye inke taazasham because ke Omid joonam Ina there are many other good things in my package as well so I'm afraid they put all their focuses on this one and miss the rest Rolling Eyes Not talking Razz

1
0
1
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال پنجشنبه 08 آذر 1386، ساعت 12:50
 9 ماه و 3 روز پيش

ستاره’ غريب نوشته بود:
عشق ؟!!!
........................................
از حرف هاي صداي دل هم خيلي خوشم اومد هميشه چيزايي که مي نويسه مي خونم. Smile

آخي
دختر کوچولو
اين هم يه جايزه براي تو Razz

1
0
1
ستاره’ غريب
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 2298
اعتبار کسب شده: 3636
ارسال پنجشنبه 08 آذر 1386، ساعت 13:26
 9 ماه و 3 روز پيش

وايييييييييي يکي منو بگيره نيفتم زمين.الان يه خانم با کلاس که تو فرنگه به من لبخند زد.خيليييييييييي خوشحالم.
صداي دل عزيز ممنونم که چرنديات اين مخ تيليد شدهء منو مي خونيد ممنونم.

1
-1
2
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383
مجموع ارسالها: 1823
اعتبار کسب شده: 4697
ارسال پنجشنبه 08 آذر 1386، ساعت 14:45
 9 ماه و 3 روز پيش

اين موضوع شايد ربطي به عشق و ازدواج نداشته باشه اما به طلاق مرتبطه.

فارس: بين 50 تا 60 درصد طلاق خانواده ها به علت مشکلات و اختلالات جنسي است

بين 50 تا 60 درصد طلاق خانواده ها به علت مشکلات و اختلالات جنسي است که در بيش از 30 درصد از هر دو جنس شايع است ؛ در حالي که براي حل اين مشکل بزرگ اجتماعي هيچ برنامه و دستگاه مسوولي در کشور نداريم.
کاظم فروتن در سومين کنگره سراسري خانواده و سلامت جنسي که بدون حضور هيچ يک از مسوولان دولتي در مرکز آفرينش هاي فرهنگي هنري کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان افتتاح شد، با اعلام اين مطلب افزود: حدود 30 درصد زنان و مردان به نوعي دچار يکي از اختلالات جنسي هستند.
وي گفت: ناتواني جنسي و انزال زودرس در مردان و بي ميلي جنسي در زنان شايع ترين اختلالات جنسي است که متاسفانه بسياري از خانواده ها از وجود اين مشکلات آگاهي ندارند و همين امر موجب مشاجرات و اختلافات خانوادگي شده که در نهايت به طلاق منجر مي شود.
وي افزود: متاسفانه براي مشکلي به اين گستردگي هيچ برنامه اي در کشور وجود ندارد و هيچ دستگاه يا شوراي کشوري براي کنترل آن نداريم در حالي که براي مساله اي مانند ديابت که حداکثر 7 درصد مردم جامعه را متاثر مي کند اين همه برنامه و شوراي کشوري داريم.
وي گفت: حتي در مورد ديابتي ها هم حدود 30 درصدشان به علت همين بيماري دچار ناتواني و اختلال جنسي مي شوند، اما در درمان ديابتي ها به همه مسائل توجه مي شود؛ جز درمان مسائل و مشکلات جنسي.
فروتن ادامه داد: راه حل اساسي براي کنترل اين معضل بزرگ اجتماعي در مرحله اول تشکيل شوراي ملي سلامت خانواده است که بتواند برنامه ريزي هاي لازم براي کنترل اين اختلالات در سطح کشور انجام دهد، بايد آموزش هاي خانواده ها قبل و حتي بعد از ازدواج اجباري شود.
وي گفت: براي درمان افراد دچار اختلالات جنسي نيز تشکيل کلينيک هاي سلامت خانواده در تمام استان هاي کشور لازم است ؛ در حالي که اکنون فقط يک کلينيک از اين نوع در تهران داريم.
وي ادامه داد: آموزش هاي جنسي بايد از سنين پايين تر در مدارس و با توجه به مسائل و نيازهاي هر سن انجام شود تا به انحراف منجر نشود، در صورتي که اگر برنامه مدوني براي آموزش مردم در مورد مسائل جنسي با رعايت اصول فرهنگي و مذهبي داشته باشيم و اين موضوع را تمام دستگاه هاي مسوول درماني ، فرهنگي و اجتماعي جدي بگيرند مي توانيم بسياري از اين مشکلات را در جامعه کم کنيم.
وي گفت: متاسفانه بي توجهي به اين مسائل موجب افزايش سالانه 17 درصد طلاق در جامعه شده است و آمارهاي مختلفي که در مورد نسبت ازدواج به طلاق بيان مي شود، نشان دهنده اين است که بين 10 تا 20 درصد ازدواج ها در کشور به طلاق مي انجامد.

منبع

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3096
ارسال پنجشنبه 08 آذر 1386، ساعت 21:30
 9 ماه و 2 روز پيش

sedayedel نوشته بود:

... there are many other good things in my package as well so ...

Lady California,

From a man's point of view, your beautiful package contains TWO things and two things only. Angel Razz and if you don't care for those two lovely things and don't use them while they are round and beautiful, your "package" will soon become as empty as my pocket Razz Razz Mr. Green Mr. Green

Anyways, we are all a bunch of dreamers... , so I can't critisize you Wink Everything is normal! Angel

1
0
1
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مهم: [ نظر سنجي ] اگر دست خودت بود ميومدي توي اين دنيا؟
1
پاسخها: 80 بیننده: 5803 نویسنده: sunson
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است گفت‌وگو با زهرا اميرابراهيمي به بهانه نمايشگاه عکس
1
پاسخها: 0 بیننده: 611 نویسنده: sunson
اين موضوع قفل شده است شما نمي توانيد پيغام جديدي ارسالي کنيد، به پيغامي پاسخ دهيد و يا آن را ويرايش کنيد. لبخند بزن حيف لبان توست که بي لبخند بماند ...
1
پاسخها: 4 بیننده: 178