| نویسنده |
پیغام |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2169 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 06 آذر 1386، ساعت 17:19 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3173 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 06 آذر 1386، ساعت 19:49 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 1039 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 06 آذر 1386، ساعت 20:29 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
اين بحث از از چيزي که فکر مي کردم خيلي فاصله گرفت. به همين خاطر تصميم گرفتم عنوانش که نامناسب هم بود را عوض کنم. خيلي فکر کردم، عنوانهاي مختلفي به ذهنم رسيد ولي نهايتاً شعر معروف استاد هوشنگ ابتهاج چيزي بود که نتونستم بهش نه بگم.
اي عشق همه بهانه از توست/ من خامشم اين ترانه از توست
آن بانگ بلند صبحگاهي/ وين زمزمه شبانه از توست
من انده خويش را ندانم / اين گريه بي بهانه از توست
اي آتش جان پاکبازان / در خرمن من زبانه از توست
افسون شده تو را زبان نيست / ور هست همه فسانه از توست
کشتي مرا چه بيم دريا؟ /طوفان ز تو و کرانه از توست
گر باده دهي وگرنه غم نيست/ مست از تو شرابخانه از توست
مي را چه اثر به پيش چشمت؟ / کاين مستي شادمانه از توست
پيش تو چه توسني کند عقل؟ /رام است که تازيانه از توست
من ميگذرم خموش و گمنام / آوازه جاودانه از توست
چون سايه مرا زخاک بر گير / کاين جا سر و آستانه از توست
البته بايد يه نفر رحمت انتقال اين موضوع به تالار مناسب را بکشه.
عشق و ازدواج چيزي هست همه ما باهاش سر وکار داريم يا خواهيم داشت و فکر کنم موضوع مهمي براي بحث و تبادل نظر باشه. اگه اين بحثا را با هم نداشته باشيم و از تجربيات همديگه استفاده نکنيم جاهاي ديگه خيلي سخت مي تونيم چيزي ياد بگيريم. وگرنه بنده قصد مسخره کردن يا بازي با احساسات گروه خاصي را ندارم.
من هميشه خودم را محتاج اين مي بينم که از تجربيات ديگران چيزي ياد بگيرم و تفکرات خودم را درباره يک موضوع اصلاح کنم. |
|
_________________ ... دلبري برگزيده ام که مپرس
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 3303 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 06 آذر 1386، ساعت 21:10 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
| ....من هميشه خودم را محتاج اين مي بينم که از تجربيات ديگران چيزي ياد بگيرم و تفکرات خودم را درباره يک موضوع اصلاح کنم. |
دقيقا! من هدفم! هم از نوشتن تفکراتم همين بود! من تا حالا واقعا کسي که با افتخار بگم عاشقم بوده! رو سراغ نداشتم! حالا از کجا duplicate کنم اينارو!
ولي کسي گويا پست قبلي منو نخوند! يا اونقدر چرند نوشتم که ارزش comment گذاشتن رو نداشت! به هر حال ادامه بديد! ما مي خونيم.... |
_________________ It takes a lifetime to learn the meaning of friendship...
...Sometimes love is hiding between the seconds of your life
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3420 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 06 آذر 1386، ساعت 21:27 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
وسکوت........
زيباترين آواز در سمفوني احساسات پاک
اوج فرو رفتن در اعماق قله ي رهايي
به هنگامي که نميبيني آشنايي که ببيند تورا
که برهاند تورا
از خمره سفال اصيل ايراني ... |
کاش گوشي ميشنيد
سکوت آبيت را
و کاش بيناترين بيناي تالار ميديد
که من افسار دلم را
به طويله چشم تو بسته ام
اي هميشه در خيال نشسته
اي کنگر خورده!
آه
آيا مي آيد؟
روزي که بيايي
که آمده باشي؟
بعد از آن همه رفتنت...
تا بدانم که رفته بودي؟
و بداني که نرفته بودي؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1269 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 25 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 06 آذر 1386، ساعت 21:43 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 1039 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 06 آذر 1386، ساعت 21:48 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
کاش گوشي ميشنيد
سکوت آبيت را
و کاش بيناترين بيناي تالار ميديد
که من افسار دلم را
به طويله چشم تو بسته ام
اي هميشه در خيال نشسته
اي کنگر خورده!
آه
آيا مي آيد؟
روزي که بيايي
که آمده باشي؟
بعد از آن همه رفتنت...
تا بدانم که رفته بودي؟
و بداني که نرفته بودي؟ |
آيا آن روز خواهد آمد؟
آن روز که براي شادي
چيزي بهتر از نمک داشته باشد
نمکندان خالي،
و بر زخم ديگران نپاشد |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3420 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 06 آذر 1386، ساعت 22:33 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
Service of Head-work Miss Pantea, Flower of Flower-water,
I am too pleasureable to see more of you these days in the here with your sensor of humor which is full of ice and life which is sometimes beautiful and sometimes not and sometimes more often than never, but the point I am agree with you in is that when people run out of love and attention, they are expected to behave/think/talk/write unexpectedly. However, I don't call it unethical or wrong. All I know is that this is a disease being easy to observe and difficult to treat! Because love and attention is a thing we can neither buy nor ask for, ever never never!
In the final, I do you and all persons of the God hope of success as Oscar did you hope of success the day which was 1 day ago.
Nothing more to say.
Reach hello to everyone
Be a happy
|
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3369 اعتبار کسب شده: 3732 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 06 آذر 1386، ساعت 22:38 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Oscar  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385 مجموع ارسالها: 783 اعتبار کسب شده: 1651 محل سکونت: سن: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 06 آذر 1386، ساعت 23:16 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
to my sexy lover
----------------
I was liking being with you
and I tryd very hardcore
but not happen
swearing you to god ...
swear to my eggs of mine eye
tell to me what the fuck I accomplish ?
what soil pour to my head ?
what shit I eat ?
you died me |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 06 آذر 1386، ساعت 23:56 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
اسکار، Season 3 از Prison Break را داري؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
Oscar  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385 مجموع ارسالها: 783 اعتبار کسب شده: 1651 محل سکونت: سن: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 07 آذر 1386، ساعت 0:25 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
| اسکار، Season 3 از Prison Break را داري؟ |
نه، ولي Torrent اش هست، يه چند گيگ بيشتر نيست
من عاشق اين سريالم
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
چهارشنبه 07 آذر 1386، ساعت 3:14 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
ببخشيد! اين پيام بازرگاني که نميشه گفت، در واقع تبليغ يه فيلم وسط برنامه بود.
از آقايون عزيز تقاضا مي کنم به دست انداختن خانوما و توهين به ساحت مقدس عشق ادامه بديد.
خانومهاي محترم شما هم از نجابت و شخصيت و عشق هاي آسماني دفاع کنيد.
و اين نکته را در نظر داشته باشيد Men Are Pigs که خودم هم يکيشون هستم. |
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3369 اعتبار کسب شده: 3732 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 07 آذر 1386، ساعت 9:10 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
ببين بچه برقي جان
دوره ي نجابت مال زمان محلل بود
دوره ي عفت و نجابت به پايان رسيده ,يعني معنيش اينه که عفت هست, نجابت هم هست ,ولي دورش به پايان رسيده
مثل عشق و مرد و زن که دورش به پايان رسيده ,يعني عشق هنوزم هست ,زن هم هست ,مرد هم هست ,فقط اينا ديگه ربطي به هم ندارن, دورش به پايان رسيده الان دوره دوره ي زن و مرد و آب نمک است يعني زنها و مردها حمام آب نمک مي گيرند
الان دوره ي چند نفر به چند نفره , يعني پيشرفت تکنو لوژي پس از ساخت موشک به توسط بهرام گور ,اعجاب انگيز شده الان ديگه دوره ي خوک و خوک بازي مرد ها هم به پايان رسيده, ديگه براي مرد ها, دوره, دوره ي خر و خرما شده, دوره ي مال خودم ,مال خودم, مال همه ,مال خودم شده ,ديگه دوره ي يک سوزن به خودت بزن يک جوالدوز به مردم تموم شده, يعني سوزن هست ,جوالدوز هم هست, ولي دوره اي شده که هر دو رو به مردم ميزني دوره ي نجابت ديگه به پايان رسيده ,دوره دوره ي بوبزه خونه دار و بچه دار ظر ف و زنبيل بردار و بيار سر نجابت زن دعوا نيست ,سر بوبز زن دعواست
دوره ي دو تا چشم سياه داري ,ديگه تمام شده آقايي ميگفت:
ما آقايون قبل از اينکه به چشم زني نگاه کنيم ,به بوبزش نگاه ميکنيم , و بوبز خوب خوب را به نجابت ترجيح ميدهيم
چشم همينقدر که کور نباشه کافيه بوبز و بچسب
پس ببينيد ,نجابت هست ,چشم سياه هم هست ,ولي دوره اش تمام شده ,در عصر کامپيوتر, دوره ,دوره ي بوبزه
ديگه دوره ي صداي دل و مايتابه هم تمام شده ,يعني صداي دل هست ,مايتابه هم هست ,ولي ديگه دورشون به پايان رسيده
ديگه صداي دل بايد يه مايتابه بزنه توي سر خودش قلبش و توي مايتابش کباب کنه و بخوره |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2169 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 07 آذر 1386، ساعت 12:25 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|