صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 5001
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال يکشنبه 27 آبان 1386، ساعت 19:11
 2 سال و 4 ماه پيش

ديشب در مراسمي ويژه با حضور مديران و مسوولان سازمان صدا و سيما و شخصيت هاي فرهنگي و هنري ، آلبوم جديد عليرضا افتخاري رونمايي شد.
در اين کنسرت موسيقي که در سالن خواجه نصير مرکز همايش هاي بين المللي صدا و سيما برگزار شد، افتخاري 8ترانه را با موضوع هاي ديني و انقلابي خواند که قرار است بزودي در قالب يک آلبوم با عنوان «رازگشا» منتشر شود.
به گزارش خبرنگار ما، نخستين اثري که در اين مراسم اجرا شد، سکوت نام داشت که براساس شعري از عليرضا داوري و آهنگسازي و تنظيم عباس خوشدل در مايه همايون شوشتري و بيداد با موضوع تکريم شهيدان ساخته شده است.
افتخاري پس از اجراي اولين قطعه ، «شکسته دل» را در مايه دشتي خواند که شعر آن از مهدي سهيلي و در ارتباط با دعا و نيايش است. پس از آن نوبت به ترانه هاي «سوگند» و «قسم» رسيد که اشعار آن به ترتيب از اطهري کرماني و لعبت والا است.
اجراي اثر «در حرم قدس» که موضوع آن مقام امام رضا(ع) است و شعرش را رهي معيري سروده ، بخش ديگري از برنامه کنسرت اين هنرمند بود که با استقبال حاضران روبه رو شد...

منبع: روزنامه جام جم، دوم دي ما 1385

چند روزي هست که تلويزيون آلبوم جديد عليرضا افتخاري که توسط سروش منتشر رو تبليغ ميکنه.
فعلا به طور علي الحساب اين ترانه اولش رو داشته باشيد، تا کلش رو يه جايي آپلود کنم.

دانلود (Download) ترانه اول آلبوم رازگشا به نام "در حرم قدس" (884 کيلوبايت)

تقديم به حاج حسين سياسفيد عزيز

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال چهارشنبه 30 آبان 1386، ساعت 13:33
 2 سال و 4 ماه پيش

و اين هم آلبوم کامل رازگشا از عليرضا افتخاري؛ آماده دانلود‌Smile!

در حرم قدس

يار دردمندان

شکسته دل

سوگند

شب نيلوفري

خورشيد سبز

قسم

1
1
0
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3557
جنسيت: نامشخص
ارسال چهارشنبه 30 آبان 1386، ساعت 21:43
 2 سال و 4 ماه پيش

احسان نوشته بود:

مرسي احسان جون
يک کم غمگين هستند ولي با صداي عليرضا افتخاري هر ترانه اي قشنگه Applause

1
1
0
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 546
ارسال پنجشنبه 01 آذر 1386، ساعت 0:23
 2 سال و 4 ماه پيش

احسان نوشته بود:

در حرم قدس

يار دردمندان

شکسته دل

سوگند

شب نيلوفري

خورشيد سبز

قسم

سلام
اين يه بحث قديمي اما
به نظر من اگه ما اهنگاي خواننده هاي اون ور ابو دانلود ميکنيم چون به اصلش دسترسي نداري و اين کار دزدي به نظر من حساب نمي شه اما واقعا ارزشو داره که اين خواننده اين همه خرج اهنگاش ميکنيم به اميد اينکه من طرفدارش برم واقعا 2000 تومن ناقابل بدم(به خدا اين ايس پک مزخرفم 2500 تومنه 2000 پولي نيست) به همين راحتي من بيان ور دارم اسم خودمم بزارم طرفدار و مسلمون

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال پنجشنبه 01 آذر 1386، ساعت 10:28
 2 سال و 3 ماه پيش

نقل قول:

سلام
اين يه بحث قديمي اما
به نظر من اگه ما اهنگاي خواننده هاي اون ور ابو دانلود ميکنيم چون به اصلش دسترسي نداري و اين کار دزدي به نظر من حساب نمي شه اما واقعا ارزشو داره که اين خواننده اين همه خرج اهنگاش ميکنيم به اميد اينکه من طرفدارش برم واقعا 2000 تومن ناقابل بدم(به خدا اين ايس پک مزخرفم 2500 تومنه 2000 پولي نيست) به همين راحتي من بيان ور دارم اسم خودمم بزارم طرفدار و مسلمون

حق با شماست؛ اما اينجا ايرانه! Confused

ـــ
يادمه در بحبوحه تشنجات پولي شدن دانشگاهها (سال ۸۱ و ۸۲)، وزير علوم تو جمع دانشجوهاي پلي تکنيک گفت «همه جاي دنيا دانشگاهها پولي هستند» و دبير انجمن اسلامي وقت بلافاصله جواب داد که «چي ما مثل همه دنيا هست که اين يکي باشه؟» ..

1
1
0
مارمولکآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386
مجموع ارسالها: 848
ارسال پنجشنبه 01 آذر 1386، ساعت 17:55
 2 سال و 3 ماه پيش

احسان نوشته بود:
نقل قول:

سلام
اين يه بحث قديمي اما

حق با شماست؛ اما اينجا ايرانه! Confused

ـــ
يادمه در بحبوحه تشنجات پولي شدن دانشگاهها (سال ۸۱ و ۸۲)، وزير علوم تو جمع دانشجوهاي پلي تکنيک گفت «همه جاي دنيا دانشگاهها پولي هستند» و دبير انجمن اسلامي وقت بلافاصله جواب داد که «چي ما مثل همه دنيا هست که اين يکي باشه؟» ..

دقيقا اومدم به احسان ايراد بگيرم که کارش درست نيست ديدم s-mr66زود تر اقدام کرده

احسان من نميدونم تا چه اندازه به صداي عليرضا افتخاري علاقه داري اما احتماا يک اپسيلون بوده که اين تاپيک رو زدي
آيا فکر ميکني کار درستيه که خواننده محبوبت (؟) بره زحمت بکشه و خدا تومن خرج کنه* اون وقت ملت به همين راحتي آهنگهاشو به دست بيارن!

تو خودت دوست داري يکي از دوستدارانت کد برنامه هايي که به قول بچه ها خيلي واسه اش زحمت کشيدي رو روي اينترنت واسه دانلود بذاره؟؟

لطفا لينکش نده به Open Source

به قول s-mr66 يه Ice Pack مزخرف هم 2500 تومنه! البته چند روز پيش يه 1200 تومنيش رو خريدم ولي بعدش فکر کردم حيف 1200 تومن که واسش دادم!

احسان خان! به نظر من نبايد گفت اينجا ايرانه بلکه بايد گفت من يه ايراني ام که تا زور بالا سرم نباشه داراي فرهنگ نميشم.
ببخش که رک حرف ميزنم اما ايا اگه امريکا هم بودي همين کارو (درمورد عليرضا افتخاري) نميکردي؟

پس کار هاي ما که نتيجه افکار ماست فراتر از مرزهاي جغرافيايي است.

"اينجا ايرانه!! " قشنگترين جمله است واسه زشت کردن ايران!

---------------------------------------
* اگر ميدونستي چقدر هزينه ميشه واسه يه آلبوم به اميد اين که نه تنها هزينه اش برگرده بلکه سودي هم ببره اينکار رو نميکردي

Not talking Not talking Not talking

2
2
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال پنجشنبه 01 آذر 1386، ساعت 21:53
 2 سال و 3 ماه پيش

باز هم حق با شماست!

اما Open Source اصلا ايني که گفتي نيست! Open Source به هيچ عنوان نقض کپي رايت نيست!

نقل قول:

زشت کردن؟ نه! اينطور نيست. من اينجا رو زشت نميکنم. اينجا زشت هست. اينجا خيلي زشت تر از حرفهاي زيبائي هست که ميزنيد. اين واقعيت زندگي ماست.

از تلاشتون براي تبديل من به يک Gentleman تشکر ميکنم، اما شما مختار هستيد که دانلود نکنيد.

1
1
0
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 546
ارسال پنجشنبه 01 آذر 1386، ساعت 23:27
 2 سال و 3 ماه پيش

احسان نوشته بود:
باز هم حق با شماست!

اما Open Source اصلا ايني که گفتي نيست! Open Source به هيچ عنوان نقض کپي رايت نيست!

نقل قول:

زشت کردن؟ نه! اينطور نيست. من اينجا رو زشت نميکنم. اينجا زشت هست. اينجا خيلي زشت تر از حرفهاي زيبائي هست که ميزنيد. اين واقعيت زندگي ماست.

از تلاشتون براي تبديل من به يک Gentleman تشکر ميکنم، اما شما مختار هستيد که دانلود نکنيد.

خوب گل گفتي بيا دست به دست هم بديم اينجا رو قشتگ کنيم شما درست ميگيد من مختارم دانلود نکنم بايد براي قشنگ کردن اين کهن بوم از يه جايي شروع کرد اول خودم (من اهنگ جمع ميکنم واقعا سخت بود که اين البومو دانلود نکنم)بعد شايد بشه دوستان رو سر غيرت بياريم پيشرفت مملکت بايد با حمايت مردمش انجام بشه مثلا يکي از سايتا يه کار خوب کرده بود نمي زاشت دانلود کني بلکه ميتونستي فقط گوش بدي اگه خوشت اومد ميتوني بري بخري

1
1
0
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 3463
ارسال جمعه 02 آذر 1386، ساعت 0:38
 2 سال و 3 ماه پيش

من هم مثل شما قبل از اينکه بيام اينجا فکر ميکردم آدم خارجيها موسيقي و فيلم و نرم افزارهاشون رو ميخرند! دلم ميخواست وقتي پيدا کنم تا مفصل تر به «تفاوتهايي که خارج با داخل نداشت» بپردازم ولي فعلا يک موردش رو که با بحث بالا مرتبطه مينويسم.
يه دوست کانادايي داشتم، متولد کانادا، پدر کانادايي و مادر اروپايي، بزرگ شده توي آمريکا، و از همه مهمتر دانشجوي حقوق (کمتر از سال ديگه وکيل ميشه!) ايشون يک بار که ديد بنده از چراغ قرمز با وجوديکه ماشيني توي خيابون نيست عبور نميکنم، پرسيد: اشکالش چيه الان رد بشيم؟ گفتم: من ميخوام قانون رو رعايت کنم، من ميخوام قانون رو تمرين کنم و ...! وقتي ديد دارم دم از خلاقيات و وجدانيات و ... ميزنم، پرسيد تو از اينترنت موزيک دانلود نميکني؟ صادقانه گفتم: فعلا آره ولي فيلم و نرم افزار دانلود نميکنم! بعد پرسيدم خودت چي؟ جوابش واقعا غير قابل انتظار بود. گفت: من هم دانلود ميکنم و هم آپلود ميکنم!! Shocked Razz و بعد از اينکه يه مشت دليل آورد گفت: از نظر قانوني (منظور قانون کانادا يا کبک بود)، دانلود کردن موسيقي جرم نيست ولي اخلاقي هم نيست.
يه دوست کانادايي ديگه هم داشتم که يه بار وقتي ديد Word مايکروسافت روي لپ تاپم نصب نيست، گفت دفعه بعد سي ديش رو ميارم برات نصب کني! من از همه جا بي خبر هم که فکر ميکردم سي ديش رو خريده گفتم: مگه چند تا نسخه اش رو ميشه نصب کني؟ چند خريديش؟ يه نگاه عجيبي بهم کرد و گفت: من براي هيچ نرم افزار و موسيقي يا فيلمي پول نميدم! همه رو دانلود ميکنم! و وقتي پرسيدم چرا، جواب خلاصه و مفيدي بهم داد: چون دانشجو ام و پول ندارم!

اين رو بعدها فهميدم، شايد زياد ربطي به اين بحث نداشته باشه، اما جالبه بدونيد که مايکروسافت خدماتي تحت عنوان MSDNAA ارائه ميده که اين امکان رو براي دانشجو فراهم ميکنه که يک کپي قانوني از تقريبا همه نرم افزارهاي اصلي مايکروسافت رو بدون پرداخت هيچ هزينه اي دانلود کنه يا سي دي مربوطه رو با پرداخت يه هزينه ناچيز پستي سفارش بده.
اما جالب تر اينجاست که تقريبا تمام دانشجوهايي که تا الان ديدم، اطلاعي از اين امکان مايکروسافت نداشتند که اين به خوبي نشون دهنده احترام قشر دانشگاهي به حق ماليکت معنويه! Laughing

2
2
0
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382
مجموع ارسالها: 1595
ارسال جمعه 02 آذر 1386، ساعت 12:55
 2 سال و 3 ماه پيش

مهدي حاجي ممنون از اطلاعاتي که دادي منم خيلي دوست داشتم بدونم اونجا چه خبره ؟
البته قوانين کشورهاي مختلف فرق مي کنه من شنيدم که جريمه اش در صورت کشف توسط پليس خيلي زياده Think

عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .

اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .

1
1
0
وحيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 13 شهريور 1386
مجموع ارسالها: 858
ارسال شنبه 03 آذر 1386، ساعت 12:10
 2 سال و 3 ماه پيش

محمد و هادي رياضي، برادران دوقلوي ورودي 79 کامپيوتر شيراز که چندين سال رو توي کانادا زندگي و تحصيل کرده بودن تعريف مي کردن که يه دفعه با هزار زحمت نرم افزار چند صد مگا بايتي 3Ds Max رو از روي اينترنت به صورت غيرقانوني دريافت کرده بودن؛ اما قبل از استفاده کردن از ترس اين که کسي متوجه بشه، پاکش کردن! فکر مي کردم قوانين حق مالکيت معنوي خيلي شديد اونجا اجرا مي شه. با توضيحاتي که مولانا ام حاجي بزرگ داد، فکر مي کنم قوانين حق مالکيت معنوي بيشتر در اماکن اداري و شرکتهاي بزرگ و معتبر رعايت مي شه تا توسط اشخاص عادي.

1
1
0
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 3463
ارسال شنبه 03 آذر 1386، ساعت 12:20
 2 سال و 3 ماه پيش

harvard نوشته بود:
مهدي حاجي ممنون از اطلاعاتي که دادي منم خيلي دوست داشتم بدونم اونجا چه خبره ؟
البته قوانين کشورهاي مختلف فرق مي کنه من شنيدم که جريمه اش در صورت کشف توسط پليس خيلي زياده Think

چيزي که به نقل از دوستم گفتم جرم نيست دانلود موزيک بود. در مورد نقض بقيه حقوق معنوي، مثل کپي و پخش غير مجاز فيلم تا جايي که من ميدونم در قانون جريمه خيلي سنگيني براش تعريف شده. ولي همونطور که ميدونيد، اين جور قوانين هيچ وقت و هيچ جا ضمانت اجرايي ندارند و عملا چيزي بيشتر از يه جور توصيه اخلاقي نيستند. مردم فقط اگه خودشون بخوان به حقوق پديد آورنده اثر احترام ميذارن و اگه نخوان - يعني يه مدل فکري ديگه داشته باشند - کسي نميتونه مجبور يا تنبيهشون کنه* اين مساله ارتباطي هم به مليت آدمها نداره! در واقع تنها کسي که تا حالا من ديدم يه نرم افزار خريده بود - به عنوان يه شخص حقيقي - يکي از بچه هاي قبلي دانشگاه خودمون بود! Razz Applause کسي که MSDNAA رو هم خودش به بنده معرفي کرد.

* البته واضحه که منظور از مردم، اشخاص حقيقيه نه حقوقي. در مساله حق مالکيت معنوي، تنها تفاوتي که من بين خارج و داخل ديدم اينه که در اينجا شرکتها و موسسات و سازمانها و ... مجبور هستند کپي هاي قانوني نرم افزارها رو داشته باشند و دارند. دقيقا چيزي که وحيد هم در پست قبلي گفت.

2
2
0
مارمولکآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386
مجموع ارسالها: 848
ارسال شنبه 03 آذر 1386، ساعت 15:51
 2 سال و 3 ماه پيش

احسان نوشته بود:
باز هم حق با شماست!

نقل قول:

ببين منظورم رو بد رسوندم
منظورم اين بود که يه وقت برنگردي بگي: نه من ناراحت نميشم چه اشکالي داره که بقيه ايده بگيرن و اگه خواستن چيزي بهش اضافه کنن يا کم کنن.

اگه فکر ميکني که يه جايي هست که بهشته واينجا جهنمه و به درک که جهنمي ترش هم بکنيم سخت در اشتباهي .

من خودم هيج علاقه اي به زندگي ميون يه عالمه موجود که تنها شباهتشون به انسان شايد ظاهرشون باشه(تازه اونم شايد)
ندارم
وقتي ميبينم هنوز براشون جا نيفتاده که نمي گم هر روز حداقل يه روز در ميون دوش بگيرن و با بوي مطبوعشون بايد 8 ساعت تحملشون کنم
وقتي ميبينم مثل بز البته دور ازجون بز از خيابون رد ميشن وقتي ميبينم پل عابر پياده به اون بزرگي رو اون بالا نميبينن ولي فلان مارک معروف رو روي کفش بقيه ميبينن
وقتي ميبينم ساعتها وقت صرف خريد عينک آفتابي 210 هزار تومني ميکنن وفکر ميکنن مارکدار پوشيدن يعني end باکلاسي ولي کمربند ايمني رو وقتي سوار تاکسي ميشن از راننده مي پرسن ببندم؟ وخوشحال ميشن که راننده ميگه نه!
شاخ درميارم انگار کمربند ايمني بستن يه لطفي است در حق راننده!
وقتي ميبينم کمربند ايمني رو راننده ها پليس رو که ميبينن با دست نگهش ميدار و تا رد ميشن ولش ميکنن به حماقتشون تاسف ميخورم
وقتي ميبينم آشغالاشونو از ماشين بيرون ميريزن فقط حس ميکنم يه حيوونه که هرجا بشه فضولاتشو ميريزه بيرون!

وقتي ميبينم نا شناخته ترين چيزها تو فرهنگ ترافيک خط عابر پياده و چراغ راهنماييه فکر ميکنم يه سري گوسفند گواهينامه گرفتن

ولي من هم اگه به اين بدي دامن بزنم که فرقي باهاشون ندارم
تمام حرف من اينه مسخره است که من بد باشم و بگم ايرانه ديگه ! اگه من بدم ايران پس برام بهشته که!
اگه اين جمله رو با لحني ميگم که يعني از اوضاعش خشنود نيستم پس چرا خودمم مثل همون ايرانيهام؟؟؟

ميدونم که دارم تلاش بيهوده ميکنم و ديگه جوابمو نميدي! اما کوشش بيهوده به از خفتگي!

يادمه شيراز که بودم يه بوفه اي بود توي خيابون !!! يعني يه دريچه بود توي خيابون که اون ورش مغازه بود ولي همين دريچه تنها اينترفيس بين تو و فروشنده بود جلوش هم تقريبا يه صف تشکيل ميشد تو صف بودم که پسر جلويي من يه نوشابه خريد و همونجا نوشابه رو رفت بالا و مي خواست يه چيز ديگه بخره و در حاليکه فقط 5 قدم با سطل فاصله داشت اونو روي زمين انداخت من برش داشتم و انداختمش تو سطل مطمئنم هيشکي اينکارو نميکنه ولي مطمئنم خجالتي که پسره کشيد باعث بشه حداقل کمتر اينکار رو تکرار بکنه

اميدوارم که اين تذکر من هم باعث بشه تو ديگه اين کار رو نکني حداقل اگه خودت نميخواي پول بدي بخري اسباب نخريدن ديگران رو فراهم نکن

خوبه آدم اثر خوبي از خودش بجا بذاره يادمه به سلف دانشگاه شيراز هم پيشنهاد کردم به جاي اون ليوانهاي پلاستيکي کثيف ليوان يه بار مصرف بذارن که عملي کردن. نمي دونم هنوزم ميذارن يا نه ولي خوبه که بکوشي در آباداني يه جا نه در ويرانيش!

2
2
0
rfj_b_kasآفلاين
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 23 مرداد 1386
مجموع ارسالها: 159
اعتبار کسب شده: 922
ارسال شنبه 03 آذر 1386، ساعت 18:07
 2 سال و 3 ماه پيش

آلبوم فوق العاده اي از استاده

از همهمه ممنونم

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است دانلود کن!
8
پاسخها: 217 بیننده: 12352 نویسنده: sunson
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است دانلود کردن يک پوشه از يک سايت اينترنتي
2
پاسخها: 12 بیننده: 1170 نویسنده: وحيد
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است دانلود آلبوم سفر از عليرضا افتخاري
2
پاسخها: 1 بیننده: 2803 نویسنده: سياسفيد
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است صياد - آلبوم جديد عليرضا افتخاري
1
پاسخها: 15 بیننده: 5770 نویسنده: احسان

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی