| نویسنده |
پیغام |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4948 اعتبار کسب شده: 9885 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 27 آبان 1386، ساعت 19:11 |
|
 |
6 ماه پيش |
|
|
| |
ديشب در مراسمي ويژه با حضور مديران و مسوولان سازمان صدا و سيما و شخصيت هاي فرهنگي و هنري ، آلبوم جديد عليرضا افتخاري رونمايي شد.
در اين کنسرت موسيقي که در سالن خواجه نصير مرکز همايش هاي بين المللي صدا و سيما برگزار شد، افتخاري 8ترانه را با موضوع هاي ديني و انقلابي خواند که قرار است بزودي در قالب يک آلبوم با عنوان «رازگشا» منتشر شود.
به گزارش خبرنگار ما، نخستين اثري که در اين مراسم اجرا شد، سکوت نام داشت که براساس شعري از عليرضا داوري و آهنگسازي و تنظيم عباس خوشدل در مايه همايون شوشتري و بيداد با موضوع تکريم شهيدان ساخته شده است.
افتخاري پس از اجراي اولين قطعه ، «شکسته دل» را در مايه دشتي خواند که شعر آن از مهدي سهيلي و در ارتباط با دعا و نيايش است. پس از آن نوبت به ترانه هاي «سوگند» و «قسم» رسيد که اشعار آن به ترتيب از اطهري کرماني و لعبت والا است.
اجراي اثر «در حرم قدس» که موضوع آن مقام امام رضا(ع) است و شعرش را رهي معيري سروده ، بخش ديگري از برنامه کنسرت اين هنرمند بود که با استقبال حاضران روبه رو شد...
منبع: روزنامه جام جم، دوم دي ما 1385
چند روزي هست که تلويزيون آلبوم جديد عليرضا افتخاري که توسط سروش منتشر رو تبليغ ميکنه.
فعلا به طور علي الحساب اين ترانه اولش رو داشته باشيد، تا کلش رو يه جايي آپلود کنم.
دانلود (Download) ترانه اول آلبوم رازگشا به نام "در حرم قدس" (884 کيلوبايت)
تقديم به حاج حسين سياسفيد عزيز |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4948 اعتبار کسب شده: 9885 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 30 آبان 1386، ساعت 13:33 |
|
 |
5 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3190 اعتبار کسب شده: 4835 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 30 آبان 1386، ساعت 21:43 |
|
 |
5 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
و اين هم آلبوم کامل رازگشا از عليرضا افتخاري؛ آماده دانلود !
|
مرسي احسان جون
يک کم غمگين هستند ولي با صداي عليرضا افتخاري هر ترانه اي قشنگه |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 499 اعتبار کسب شده: 2536 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 01 آذر 1386، ساعت 0:23 |
|
 |
5 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
سلام
اين يه بحث قديمي اما
به نظر من اگه ما اهنگاي خواننده هاي اون ور ابو دانلود ميکنيم چون به اصلش دسترسي نداري و اين کار دزدي به نظر من حساب نمي شه اما واقعا ارزشو داره که اين خواننده اين همه خرج اهنگاش ميکنيم به اميد اينکه من طرفدارش برم واقعا 2000 تومن ناقابل بدم(به خدا اين ايس پک مزخرفم 2500 تومنه 2000 پولي نيست) به همين راحتي من بيان ور دارم اسم خودمم بزارم طرفدار و مسلمون |
|
_________________ از نيل تا پنجاب
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 01 آذر 1386، ساعت 10:28 |
|
 |
5 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
سلام
اين يه بحث قديمي اما
به نظر من اگه ما اهنگاي خواننده هاي اون ور ابو دانلود ميکنيم چون به اصلش دسترسي نداري و اين کار دزدي به نظر من حساب نمي شه اما واقعا ارزشو داره که اين خواننده اين همه خرج اهنگاش ميکنيم به اميد اينکه من طرفدارش برم واقعا 2000 تومن ناقابل بدم(به خدا اين ايس پک مزخرفم 2500 تومنه 2000 پولي نيست) به همين راحتي من بيان ور دارم اسم خودمم بزارم طرفدار و مسلمون |
حق با شماست؛ اما اينجا ايرانه!
ـــ
يادمه در بحبوحه تشنجات پولي شدن دانشگاهها (سال ۸۱ و ۸۲)، وزير علوم تو جمع دانشجوهاي پلي تکنيک گفت «همه جاي دنيا دانشگاهها پولي هستند» و دبير انجمن اسلامي وقت بلافاصله جواب داد که «چي ما مثل همه دنيا هست که اين يکي باشه؟» .. |
|
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 664 اعتبار کسب شده: 8285 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 01 آذر 1386، ساعت 17:55 |
|
 |
5 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 01 آذر 1386، ساعت 21:53 |
|
 |
5 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
باز هم حق با شماست!
اما Open Source اصلا ايني که گفتي نيست! Open Source به هيچ عنوان نقض کپي رايت نيست!
| "اينجا ايرانه!! " قشنگترين جمله است واسه زشت کردن ايران! |
زشت کردن؟ نه! اينطور نيست. من اينجا رو زشت نميکنم. اينجا زشت هست. اينجا خيلي زشت تر از حرفهاي زيبائي هست که ميزنيد. اين واقعيت زندگي ماست.
از تلاشتون براي تبديل من به يک Gentleman تشکر ميکنم، اما شما مختار هستيد که دانلود نکنيد. |
|
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 499 اعتبار کسب شده: 2536 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 01 آذر 1386، ساعت 23:27 |
|
 |
5 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
باز هم حق با شماست!
اما Open Source اصلا ايني که گفتي نيست! Open Source به هيچ عنوان نقض کپي رايت نيست!
زشت کردن؟ نه! اينطور نيست. من اينجا رو زشت نميکنم. اينجا زشت هست. اينجا خيلي زشت تر از حرفهاي زيبائي هست که ميزنيد. اين واقعيت زندگي ماست.
از تلاشتون براي تبديل من به يک Gentleman تشکر ميکنم، اما شما مختار هستيد که دانلود نکنيد. |
خوب گل گفتي بيا دست به دست هم بديم اينجا رو قشتگ کنيم شما درست ميگيد من مختارم دانلود نکنم بايد براي قشنگ کردن اين کهن بوم از يه جايي شروع کرد اول خودم (من اهنگ جمع ميکنم واقعا سخت بود که اين البومو دانلود نکنم)بعد شايد بشه دوستان رو سر غيرت بياريم پيشرفت مملکت بايد با حمايت مردمش انجام بشه مثلا يکي از سايتا يه کار خوب کرده بود نمي زاشت دانلود کني بلکه ميتونستي فقط گوش بدي اگه خوشت اومد ميتوني بري بخري |
|
_________________ از نيل تا پنجاب
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3375 اعتبار کسب شده: 4078 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
جمعه 02 آذر 1386، ساعت 0:38 |
|
 |
5 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1594 اعتبار کسب شده: 1644 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
جمعه 02 آذر 1386، ساعت 12:55 |
|
 |
5 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
مهدي حاجي ممنون از اطلاعاتي که دادي منم خيلي دوست داشتم بدونم اونجا چه خبره ؟
البته قوانين کشورهاي مختلف فرق مي کنه من شنيدم که جريمه اش در صورت کشف توسط پليس خيلي زياده |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 746 اعتبار کسب شده: 7995 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 03 آذر 1386، ساعت 12:10 |
|
 |
5 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
|
محمد و هادي رياضي، برادران دوقلوي ورودي 79 کامپيوتر شيراز که چندين سال رو توي کانادا زندگي و تحصيل کرده بودن تعريف مي کردن که يه دفعه با هزار زحمت نرم افزار چند صد مگا بايتي 3Ds Max رو از روي اينترنت به صورت غيرقانوني دريافت کرده بودن؛ اما قبل از استفاده کردن از ترس اين که کسي متوجه بشه، پاکش کردن! فکر مي کردم قوانين حق مالکيت معنوي خيلي شديد اونجا اجرا مي شه. با توضيحاتي که مولانا ام حاجي بزرگ داد، فکر مي کنم قوانين حق مالکيت معنوي بيشتر در اماکن اداري و شرکتهاي بزرگ و معتبر رعايت مي شه تا توسط اشخاص عادي. |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3375 اعتبار کسب شده: 4078 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
شنبه 03 آذر 1386، ساعت 12:20 |
|
 |
5 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 664 اعتبار کسب شده: 8285 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 03 آذر 1386، ساعت 15:51 |
|
 |
5 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
باز هم حق با شماست!
ببين منظورم رو بد رسوندم
منظورم اين بود که يه وقت برنگردي بگي: نه من ناراحت نميشم چه اشکالي داره که بقيه ايده بگيرن و اگه خواستن چيزي بهش اضافه کنن يا کم کنن.
اگه فکر ميکني که يه جايي هست که بهشته واينجا جهنمه و به درک که جهنمي ترش هم بکنيم سخت در اشتباهي .
من خودم هيج علاقه اي به زندگي ميون يه عالمه موجود که تنها شباهتشون به انسان شايد ظاهرشون باشه(تازه اونم شايد)
ندارم
وقتي ميبينم هنوز براشون جا نيفتاده که نمي گم هر روز حداقل يه روز در ميون دوش بگيرن و با بوي مطبوعشون بايد 8 ساعت تحملشون کنم
وقتي ميبينم مثل بز البته دور ازجون بز از خيابون رد ميشن وقتي ميبينم پل عابر پياده به اون بزرگي رو اون بالا نميبينن ولي فلان مارک معروف رو روي کفش بقيه ميبينن
وقتي ميبينم ساعتها وقت صرف خريد عينک آفتابي 210 هزار تومني ميکنن وفکر ميکنن مارکدار پوشيدن يعني end باکلاسي ولي کمربند ايمني رو وقتي سوار تاکسي ميشن از راننده مي پرسن ببندم؟ وخوشحال ميشن که راننده ميگه نه!
شاخ درميارم انگار کمربند ايمني بستن يه لطفي است در حق راننده!
وقتي ميبينم کمربند ايمني رو راننده ها پليس رو که ميبينن با دست نگهش ميدار و تا رد ميشن ولش ميکنن به حماقتشون تاسف ميخورم
وقتي ميبينم آشغالاشونو از ماشين بيرون ميريزن فقط حس ميکنم يه حيوونه که هرجا بشه فضولاتشو ميريزه بيرون!
وقتي ميبينم نا شناخته ترين چيزها تو فرهنگ ترافيک خط عابر پياده و چراغ راهنماييه فکر ميکنم يه سري گوسفند گواهينامه گرفتن
ولي من هم اگه به اين بدي دامن بزنم که فرقي باهاشون ندارم
تمام حرف من اينه مسخره است که من بد باشم و بگم ايرانه ديگه ! اگه من بدم ايران پس برام بهشته که!
اگه اين جمله رو با لحني ميگم که يعني از اوضاعش خشنود نيستم پس چرا خودمم مثل همون ايرانيهام؟؟؟
ميدونم که دارم تلاش بيهوده ميکنم و ديگه جوابمو نميدي! اما کوشش بيهوده به از خفتگي!
يادمه شيراز که بودم يه بوفه اي بود توي خيابون !!! يعني يه دريچه بود توي خيابون که اون ورش مغازه بود ولي همين دريچه تنها اينترفيس بين تو و فروشنده بود جلوش هم تقريبا يه صف تشکيل ميشد تو صف بودم که پسر جلويي من يه نوشابه خريد و همونجا نوشابه رو رفت بالا و مي خواست يه چيز ديگه بخره و در حاليکه فقط 5 قدم با سطل فاصله داشت اونو روي زمين انداخت من برش داشتم و انداختمش تو سطل مطمئنم هيشکي اينکارو نميکنه ولي مطمئنم خجالتي که پسره کشيد باعث بشه حداقل کمتر اينکار رو تکرار بکنه
اميدوارم که اين تذکر من هم باعث بشه تو ديگه اين کار رو نکني حداقل اگه خودت نميخواي پول بدي بخري اسباب نخريدن ديگران رو فراهم نکن
خوبه آدم اثر خوبي از خودش بجا بذاره يادمه به سلف دانشگاه شيراز هم پيشنهاد کردم به جاي اون ليوانهاي پلاستيکي کثيف ليوان يه بار مصرف بذارن که عملي کردن. نمي دونم هنوزم ميذارن يا نه ولي خوبه که بکوشي در آباداني يه جا نه در ويرانيش! |
|
_________________ بيدار شو رفيق!
|
|
|
|
|
 |
rfj_b_kas  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 23 مرداد 1386 مجموع ارسالها: 159 اعتبار کسب شده: 922 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
شنبه 03 آذر 1386، ساعت 18:07 |
|
 |
5 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
آلبوم فوق العاده اي از استاده
از همهمه ممنونم |
|
_________________ خوشا آنان که بار دوستي را کشيدند و نرنجيدند و رفتند