| نویسنده |
پیغام |
iranrohe  زبون بسته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 23 آبان 1386 مجموع ارسالها: 14 اعتبار کسب شده: 97 محل سکونت: تهران سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 24 آبان 1386، ساعت 15:11 |
|
 |
7 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
دوستان
کسي هست که تا حال تونسته باشه فايل هاي صوتي bbcpersian.com ( منظورم مصاحبه ها ست ) را دانلود کرده باشه؟
فايل هاي صوتي bbc توسط پلير خودش پخش ميشه ؛ البته ميشه در حين پخش از نرم افزارهايي مثل wmrecorder که
ضبط کننده صداهاي آنلاين هستند استفاده کرد ولي من دنبال نرم افزاري يا تکنيکي هستم که مستقيما فايل هاي صوتي را دانلود کنم
can u help me |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4955 اعتبار کسب شده: 9294 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 25 آبان 1386، ساعت 1:56 |
|
 |
7 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
|
لطفا آدرس مستقيم بده تا ببينم چيکارش ميشه کرد. (ادرس يه صفحه روي بي بي سي که حاوي اينائي که گفتي باشه رو بده) |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3007 اعتبار کسب شده: 1310 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 25 آبان 1386، ساعت 3:00 |
|
 |
7 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
| لطفا آدرس مستقيم بده تا ببينم چيکارش ميشه کرد. (ادرس يه صفحه روي بي بي سي که حاوي اينائي که گفتي باشه رو بده) |
|
|
_________________ يادمون باشه هر چيزي جز قتل نفس و خودکشي دليل مناسبي براي مرگ ميتونه باشه
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4955 اعتبار کسب شده: 9294 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 25 آبان 1386، ساعت 13:01 |
|
 |
7 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
همش پيغام ميده:
We are sorry but your requested content is not available.
البته من از آنتي فيلتر استفاده ميکردم، اما در تمام حالات اين پيغام رو داد. ميشه امتحان کني ببيني مشکل از من هست يا واقعا اين مديا وجود نداره؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
iranrohe  زبون بسته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 23 آبان 1386 مجموع ارسالها: 14 اعتبار کسب شده: 97 محل سکونت: تهران سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 25 آبان 1386، ساعت 20:57 |
|
 |
7 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1215 اعتبار کسب شده: 4142 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 26 آبان 1386، ساعت 2:51 |
|
 |
7 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
لينک مستقيم اميد از اينجا
قابل ذکره که من از برنامه streamdown براي دريافت اين فايل ها استفاده مي کنم |
_________________ Every experience you have and how it makes you feel is a direct result of your perspective on life.
|
|
|
|
|
 |
iranrohe  زبون بسته!
 |
شنبه 26 آبان 1386، ساعت 13:11 |
|
 |
7 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
|
کاک سافت براي لينک من جواب نميده ؟؟!!! |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 27 آبان 1386، ساعت 4:47 |
|
 |
7 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
راه حل قابل قبول رو نبي جان ارائه دادن، من فقط توضيح شخصيم رو ميدم.
من با آنتي فيلتر نتونستم از لينک اميد به فايل مورد نظر برسم، همش اون پيغام بالايي رو داد. اما اگر در انتها به چنين جائيميرسيد، يه فايل ram گذاشته (که اگه نبود از توي سورس html ميتونستيد ببينيدش)، اون رو دانلود کنيد و با يه text editor ساده (مثل Notepad) بازش کنيد.
يه آدرس شبيه به اين توش ميبينيد که از اولش معلومه که پروتکلش http يا ftp نيست و بنابراين نميشه به سادگي دانلودش کرد. پروتکل اين آدرس rtsp يا همون Real Time Streaming Protocol هست. من شخصا براي دانلودش از Flashget استفاده ميکنم. اين لينک رو اگه به خود Real Player يا Jet Audio بديد براتون بازش ميکنه. ... |
|
|
|
|
|
|
 |
iranrohe  زبون بسته!
 |
يکشنبه 27 آبان 1386، ساعت 7:59 |
|
 |
7 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
خوشحال هستم به اطلاع برسانم
با استفاده از يک extension به نام unplug براي firefox براحتي ميتوانيد لينک مستقيم دانلود فايل هاي streaming را پيدا کنيد .
قبلا از حسن توجه دوستان کمال تشکر را دارم . |
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط iranrohe در تاريخ دوشنبه 28 آبان 1386، ساعت 23:15 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 969 اعتبار کسب شده: 6357 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 27 آبان 1386، ساعت 13:18 |
|
 |
7 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
بله لينک مستقيم رو ميده اما چون از نوع Media Stream است. براي همين بايد از برنامههاي مخصوص Stream Download هم استفاده کني.
اين جناب Unplug خيلي کارش درسته. |
|
_________________ نکند من هم يک خرده به آدم بزرگها رفتهام؟ «بايد پير شده باشم».
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنتگزوپهري)
|
|
|
|
|
 |
|
|