| نویسنده |
پیغام |
faeze hashemii  زبون بسته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 23 آبان 1386 مجموع ارسالها: 3 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 23 آبان 1386، ساعت 20:04 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
من نمي دونم چطوري وقتي حافظه مجازي روي يک پارتيشن قطعه قطه شود انون يکپارچه کنم؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6569 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 23 آبان 1386، ساعت 20:43 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
به نظر شما اين عنوان با اين متن به هم ربطي دارند؟ بهتر بود حداقل خودمون به اندازه کافي براي مشکلمون وقت ميذاشتيم. وقتي خود شما حاضر نيستي چند ثانيه اي براي توضيح مشکلت وقت بزاري، از بقيه انتظار کمک نداشته باش. |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1110 اعتبار کسب شده: 5606 محل سکونت: هيدالو سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 23 آبان 1386، ساعت 21:06 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
آقا دل ما نازکه. دلمون نمياد دل کسي رو بشکنيم.
ببين دوست جديد و عزيز ما.
اول يکي از درايوهاي کامپيوترت رو حسابي Defragment (تفرق زدايي) کن بعد کامپيوتر رو Restarrt کن. بعد حافظه مجازي رو به اون درايو منتقل کن.
حالا باز Restart کن و بعد درايو ويندوزت رو Defragment کن. و بعد از يه Restart ديگه، دوباره حافظه مجازي رو به درايو ويندوز برگردون.
اما يه پيشنهاد دارم. اگه حافظه مجازي رو توي يه درايو ديگه (بجز درايو ويندوز) بذاري بهتره.
اگه نامفهومه شايد سر فرصت يه آموزش تصويري برات گذاشتم.
(يه نکته رو هم از الان بگم. فايل حافظه مجازي رو نميشه کپي يا کات کرد. با کليک راست روي My computer و در برگه Advanced ميشه اين کار رو کرد.) |
|
_________________ تو تا زندهاي نسبت به چيزي که اهلي کردهاي مسئولي. تو مسئول گُلِتي...
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنت اگزوپري)
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3173 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 23 آبان 1386، ساعت 21:22 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| شازده کوچولو نوشته بود: |
اول يکي از درايوهاي کامپيوترت رو حسابي Defragment (تفرق زدايي) کن بعد... |
|
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1110 اعتبار کسب شده: 5606 محل سکونت: هيدالو سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 23 آبان 1386، ساعت 21:52 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
آي ام سو ساري (YANI MAN KHEYLI MOTA ASEFAM)
اي بابا اين خط قبلي چه خر تو خري شد. ولش کن.
ميخواستم بگم که من اون تاپيک رو کاملا خوندم و اندرزهاي زيادي هم گرفتم. اما چه کنم که يه معلم هستم و نميتونم ذکات علمم رو نپردازم.
من کلاسهايي که فقط دختر هستن هم دارم و جاي شما خالي دور و برم ريخنه دخترهاي نيازمند به Love & Attention (تلاش مذبوحانه براي معکوس کردن روند فرار مغزها )
اما من ساعتها فقط و فقط به اين فکر ميکنم که کمي درباره تکنولوژي و اختراعي جديد و حيرت انگيز از بشر به نام کامپيوتر (که تا حالا اصلا نديدن) ياد بدم. اما چه کنم که اين دانشجوهاي کارداني کامپيوتر به قول شير فرهاد برره "هيچي نوفهمن".
اما من دست از تلاش برنميدارم: "يا به اين دخترا کامپيوتر ياد ميدم يا با ضربه ماهيتابه به زندگي خو خاتمه داده و جان به جان آفرين تسليم ميکنم."
عاقبت کسي که به نصايح بزرگان توجه نکنه چيزي جز اين آخري هم نيست.
(تو عاقبت نقدي و من نسيه فروشي) |
|
_________________ تو تا زندهاي نسبت به چيزي که اهلي کردهاي مسئولي. تو مسئول گُلِتي...
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2368 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 24 آبان 1386، ساعت 0:17 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 24 آبان 1386، ساعت 1:56 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
سراب جان
شما ذکاتت رو بگير چيکار داري با کدوم ز يا ظ يا ذ يا ض نوشته شده.
توضيح الکي: زکات ذکاوت رو با ذ مينويسن. |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 27 آبان 1386، ساعت 10:59 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|