صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
وحيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 13 شهريور 1386
مجموع ارسالها: 852
اعتبار کسب شده: 9308
جنسيت: مرد
ارسال سه‌شنبه 29 آبان 1386، ساعت 12:28
 9 ماه و 22 روز پيش

شازده کوچولو نوشته بود:
1. اينجا ضرب المثل "از هول حليم افتاد توي ديگ" هم به خوبي وضعيت حماس رو نشون ميده.

متوجه منظورت نشدم. لطفاً توضيح بيشتري بده. Smile

شازده کوچولو نوشته بود:
2. توي همه خبرگزاري ها گفته شده "کمکهاي مالي اروپا و آمريکا" که معني کمکهاي دولتي ميده. اگر کمکها مردمي بود که دولت حماس اينقدر بهش وابسته نمي‌شد.

مگه من گفتم "کمکهاي مردمي"؟ گفتم "کمکهاي بشر دوستانه". کمکهاي بشر دوستانه در همه جاي دنيا معموله و خيلي از مواقع هم دولتها به دلايل مختلف از جمله بالا بردن وجهه بين المللي خودشون اين جور کمکها رو انجام مي دن.

شازده کوچولو نوشته بود:
همونطور که به خوبي مي‌بينيد نيروهاي فتح به سلاحهاي فوق پيشرفته ميکروفن مجهز بودن. Mr. Green
اگر شما از اون درگيري‌ها عکس معتبر ديگه‌اي داري که نيروهاي فتح رو در حال تيراندازي به نيروهاي حماس نشون ميده، خوب بذار تا ما هم "ايمانمون مستحکم بشه".

از کجاي اين خبر نتيجه گرفتي که نيروهاي فتح غير مسلح بودن؟ از متن خبر BBC که به هيچ وجه همچين چيزي بر نمياد. اتفاقاً اين برداشت انجام مي شه که درگيري ها از هر دو طرف مسلحانه بوده:
نقل قول:
درگيري ميان نيروهاي حماس و فتح در مراسم سالگرد عرفات رخ داد. هر دو طرف، ديگري را در بروز اين خشونت ها مقصر دانسته است.

فکر نمي کنم منظور BBC از "نيروهاي فتح"، مردم عادي و غير مسلح طرفدار فتح باشه. بنده عکسي از اون درگيري در اختيار ندارم؛ اما با توجه به پيشينه درگيريهاي فتح و حماس و تلفات چند صد نفري که در چند ماهه اخير داشته و متن اخبار، قاعدتاً اين درگيري هم بايد از همون نوع باشه. فکر مي کنم کسي که ادعا مي کنه نيروهاي فتح غير مسلح بودن بايد سعي کنه اين ادعاي عجيب رو ثابت کنه.

شازده کوچولو نوشته بود:
4. (جناب لاک غلط گير تالار) منذورط عز عين چملح خي پودح؟
نقل قول:
اگر حماس ولو به ظاهر دولت اسرائيل رو به رسميت بشناسه و قسمتهايي از سرزمينهاي فلسطيني رو رسماً و قانوناً حق اين دولت بودنه، آيا ديگه مي تونه ادعايي در مورد اونها داشته باشه؟

"بدونه" رو اشتباهاً "بودنه" تايپ کردم. البته مطابق معمول دست کم دو بار از روي متنم خونده بودم؛ اما اين مورد از دستم در رفته. عذر مي خوام.

2
2
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
حيف!آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 654
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: نامشخص
ارسال سه‌شنبه 29 آبان 1386، ساعت 16:49
 9 ماه و 22 روز پيش

اينکه مي خوام بنويسم ربطي نداره به موضوع بحث اما يه خاطره است در رابطه با فلسطين يا عراق Think
يادمه سال سوم دانشگاه فکرمي کنم بود...اومدن اطلاعيه دادن هر کس مي خواد بياد براي عمليات انتحاري تو فلسطين يا عراق Think ثبت نام کنه Angel
ثبت نام خوابگاه ارم پايگاه بسيج بود...يادمه تا چند روز با خودم کلنجار ميرفتم..نه اينکه ثبت نام کنم يا نه..اينکه حال نداشتم تا اون بالا برم Mr. Green ...آخرش يه روز بعد از کلي بگومگو با خودم تونستم خودمو برسونم اون بالا Very Happy ..يادمه بعد از پرکردن فرمها خيلي جدي به خانومه گفتم خيلي خوب کي بايد اعزام شيم؟...دوره آموزشي داره ؟..اگه داره اينجاست يا کجاست؟..اجازه نامه مي خواد يا نه؟.lمتوجه شدم خانومه داره شکل وقيافش عوض ميشه..دهنش داشت زيگ زاگ ميشد Confused ......گفت خانوم اين همينجوري بود ..نمادين بوده...ببينيم چقدر دانشجوها اينو استقبال مي کنن.. Mr. Green

3
2
1
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است ...؛کسي حماس را بگيرد!
1
پاسخها: 43 بیننده: 1912 نویسنده: s_mr66
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است 65 زخمي در حمله موشکي حماس به اسرائيل
1
پاسخها: 8 بیننده: 189 نویسنده: majidjon13
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است صخره اي در برمه (تصويري)
1
پاسخها: 7 بیننده: 290 نویسنده: Bayas Gool
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است گزارش تصويري : ظريفترين ساخته‌هاي بشر
1
پاسخها: 6 بیننده: 524 نویسنده: سياسفيد

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید