| نویسنده |
پیغام |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 852 اعتبار کسب شده: 9308 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 29 آبان 1386، ساعت 12:28 |
|
 |
9 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
| شازده کوچولو نوشته بود: |
| 1. اينجا ضرب المثل "از هول حليم افتاد توي ديگ" هم به خوبي وضعيت حماس رو نشون ميده. |
متوجه منظورت نشدم. لطفاً توضيح بيشتري بده.
| 2. توي همه خبرگزاري ها گفته شده "کمکهاي مالي اروپا و آمريکا" که معني کمکهاي دولتي ميده. اگر کمکها مردمي بود که دولت حماس اينقدر بهش وابسته نميشد. |
مگه من گفتم "کمکهاي مردمي"؟ گفتم "کمکهاي بشر دوستانه". کمکهاي بشر دوستانه در همه جاي دنيا معموله و خيلي از مواقع هم دولتها به دلايل مختلف از جمله بالا بردن وجهه بين المللي خودشون اين جور کمکها رو انجام مي دن.
همونطور که به خوبي ميبينيد نيروهاي فتح به سلاحهاي فوق پيشرفته ميکروفن مجهز بودن.
اگر شما از اون درگيريها عکس معتبر ديگهاي داري که نيروهاي فتح رو در حال تيراندازي به نيروهاي حماس نشون ميده، خوب بذار تا ما هم "ايمانمون مستحکم بشه". |
از کجاي اين خبر نتيجه گرفتي که نيروهاي فتح غير مسلح بودن؟ از متن خبر BBC که به هيچ وجه همچين چيزي بر نمياد. اتفاقاً اين برداشت انجام مي شه که درگيري ها از هر دو طرف مسلحانه بوده:
| نقل قول: |
| درگيري ميان نيروهاي حماس و فتح در مراسم سالگرد عرفات رخ داد. هر دو طرف، ديگري را در بروز اين خشونت ها مقصر دانسته است. |
فکر نمي کنم منظور BBC از "نيروهاي فتح"، مردم عادي و غير مسلح طرفدار فتح باشه. بنده عکسي از اون درگيري در اختيار ندارم؛ اما با توجه به پيشينه درگيريهاي فتح و حماس و تلفات چند صد نفري که در چند ماهه اخير داشته و متن اخبار، قاعدتاً اين درگيري هم بايد از همون نوع باشه. فکر مي کنم کسي که ادعا مي کنه نيروهاي فتح غير مسلح بودن بايد سعي کنه اين ادعاي عجيب رو ثابت کنه.
4. (جناب لاک غلط گير تالار) منذورط عز عين چملح خي پودح؟
| نقل قول: |
| اگر حماس ولو به ظاهر دولت اسرائيل رو به رسميت بشناسه و قسمتهايي از سرزمينهاي فلسطيني رو رسماً و قانوناً حق اين دولت بودنه، آيا ديگه مي تونه ادعايي در مورد اونها داشته باشه؟ |
|
"بدونه" رو اشتباهاً "بودنه" تايپ کردم. البته مطابق معمول دست کم دو بار از روي متنم خونده بودم؛ اما اين مورد از دستم در رفته. عذر مي خوام. |
|
|
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 654 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 29 آبان 1386، ساعت 16:49 |
|
 |
9 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |