صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

3
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
nazanin340آفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 18 مهر 1384
مجموع ارسالها: 287
اعتبار کسب شده: 3000
ارسال دوشنبه 21 آبان 1386، ساعت 21:56
 9 ماه و 28 روز پيش

سلام دوستان
ميشه کمک کنيد تا با کمک اصول موضوع مجموعه ها و خواص اعداد طبيعي اثبات کنم که مجموعه ي اعداد صحيح وجود داره
ممنون ميشم
خيلي بهش احتياج دارم اگه کسي ميدونه ممنون ميشم کمکم کنيد Confused

هر غروبت دلشاد
محبت از درخت آموز كه سايه از سر هيزم شكن هم بر نمي دارد

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 3404
جنسيت: مرد
ارسال سه‌شنبه 22 آبان 1386، ساعت 2:09
 9 ماه و 28 روز پيش

من دو تا اثبات ارائه ميکنم. از اولي ميتونيد براي کلاس ديني و از دومي براي کلاس رياضيات استفاده کنيد.

برهان فطرت:
همه انسانها به طور غريزي اعداد طبيعي را در اعماق وجود خود حس ميکنند و محبت و عشق ذاتي انسان به اين اعداد چون از فطرت خطاناپذير او نشات ميگيرد، نميتواند غلط باشد و لذا صحيح است. پس مجموعه اعداد صحيح هم در وراى حس و ماده وجود دارد.

برهان خلف:
اگه مجموعه اعداد صحيح وجود نداشته باشد، مجموعه اعداد طبيعي هم وجود ندارد. ولي ميدانيم که مجموعه اعداد طبيعي وجود دارد! پس به تناقض ميرسيم و اين بدان معناست که مجموعه اعداد صحيح هم وجود دارد!

نقل قول:
...
ممنون ميشم

خواهش ميکنم

3
2
1
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال چهارشنبه 23 آبان 1386، ساعت 1:24
 9 ماه و 27 روز پيش

برهان دفع خطر احتمالي

در اين برهان استدلال ما بر اين اساس استوار است که از دو گزينه اي که داريم - يعني اثبات يا رد قضيه و در اينجا، وجود يا عدم وجود مجموعه اعداد صحيح - گزينه اي را انتخاب کنيم که خطرش کمتر باشد. اين چيزي است که عقل ميکند: انتخاب گزينه اي که اميد رياضي متغيري از سود ما را حداکثر کند. واضح است که با پذيرش وجود اعداد صحيح هيچ ضرري به ما نميرسد. اما با انکار آن بقيه ميفهمند که ما خريم چون ميدانند و اثبات کرده اند که اين اعداد وجود دارند. پس گزينه اول را که خطر کمتر، يا سود بيشتري دارد ميپذيريم و به وجود اعداد صحيح راي ميدهيم.

4
3
1
Oscarآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385
مجموع ارسالها: 783
اعتبار کسب شده: 1651
جنسيت: نامشخص
ارسال چهارشنبه 23 آبان 1386، ساعت 2:07
 9 ماه و 27 روز پيش

Very Happy

منم دو سه تا اثبات براش دارم

برهان نظم

مجموعه ي اعداد طبيعي مجموعه ي منظميست، و اين نظم که تا از صفر تا مثبت بينهايت ادامه دارد نشانگر يک ناظم دانا و تواناست و آن چيزي نيست جز مجموعه اعداد صحيح

برهان عليت

از آنجا که هر معلولي علتي دارد، پس وجود اعداد طبيعي علتي دارد و آن علت مجموعه اعداد صحيح است

برهان عدالت

عدالت حکم ميکند که مجموعه اعداد صحيح وجود داشته باشد

برهان نقص دانش بشري

بشر هنوز به آن درجه از کمال علم نرسيده که نقض اين حکم را ثابت کند پس بايد قبول کرد که مجموعه ي اعداد صحيح وجود دارد

برهان تعدد

تمام مردم جهان به وجود مجموعه اعداد صحيح اعتقاد دارند پس وجود دارد

برهان اخلاق

اجراي صحيح اخلاق در گروي وجود مجموعه اعداد صحيح است

برهان زور

اگر هنوز قانع نشديد با اين برهان هيچ راه در رويي وجود ندارد

5
4
1
iranrohe
اين ارسال به علت راي منفي زياد مخفي شده است.
شازده کوچولوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385
مجموع ارسالها: 1030
اعتبار کسب شده: 6435
ارسال چهارشنبه 23 آبان 1386، ساعت 20:29
 9 ماه و 26 روز پيش

آقا ياد کنکور افتادم.

من براي کنکور اينقدر معارف اسلامي رو خوندم که همه‌اش رو حفظ شدم و معارف رو صد در صد زدم.
يادمه تا چند سال همش برهان بود که توي سرم ميچرخيد و براي هر مساله‌اي از اين برهانا جور ميکردم.

واقعا يادش به خير.

2
1
1
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3098
ارسال چهارشنبه 23 آبان 1386، ساعت 20:56
 9 ماه و 26 روز پيش

برهان به روش فرايند هاي اتفاقي

امروز من با صداي زنگ تلفن ساعت 9 صبح بيدار شدم . اولش فکر کردم مامانمه يا بابام که يه سري زنگ زدن منم بر نداشتم.خوب خواب بودم آخه. اما سري دوم که تلفن زنگک زد گفتم همونا هستن که کار مهمي حتما دارن.خلاصه خواب آلو و کلي شاکي تلفن رو برداشتم .اما مامان بابام نبودن.دوست مامانم بود.خلاصه چشامو باز کردع نکرده جواب دادم هيچي حالا حساب کن من عصبي از اين که خروس بي محل شده دارم جوابشو مي دم حالا اون دو ساعت حال جوجه خروساي محلم مي پرسه .خلاصه منم دلخور جوابشو ميدادم مي خواستم ديگه جيغ بزنم و بگم زن حسابي خوب به تلفن همراهش زنگ بزن. هيچي ديگه خواب کلا از سرم پريد و اومدم تو تالار. Very Happy

برهان به روش بهرام گور

در ايران قديم مغز هاي متفکر زيادي بود مثل بهرام گور که از نفت موشک ساخت Applause Applause Razz (نفت رو از نواحي شمالي ايران بدست اورد) يا شاهين سردار خسرو پرويز يا همين نادر قلي شاه خودمون که جنگ کرنالش معرف همگان هست.پس بايد قبول کرد که مجموعه ي اعداد صحيح وجود دارد. Angel

5
4
1
بچه برقي 78آفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385
مجموع ارسالها: 1002
ارسال پنجشنبه 24 آبان 1386، ساعت 19:04
 9 ماه و 25 روز پيش

برهان از کلورادو پذيرش داشت، اما بهش ويزا ندادن.

2
1
1
nazanin340آفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 18 مهر 1384
مجموع ارسالها: 287
ارسال پنجشنبه 24 آبان 1386، ساعت 21:41
 9 ماه و 25 روز پيش

سلام
من احتياج به اثباتش با کمک اصول موضوعه مجموعه ها دارم
يعني اصول
مجموعه ي تهي...........گسترش ........جفت.........مجموعه تواني ..........تصريح..............اجتماع.........انتظام
با کمک برهان خلف و .......... ازم قبول نميکنند
ممنون

هر غروبت دلشاد
محبت از درخت آموز كه سايه از سر هيزم شكن هم بر نمي دارد

1
1
0
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال پنجشنبه 24 آبان 1386، ساعت 22:36
 9 ماه و 25 روز پيش

اثبات به روش صداي دل

نه اينکه فکر کنيد خداي نکرده ميخوام بهتون بگم اعداد صحيح وجود ندارند، نه! ميخوام ريشه اي تر به قضيه نگاه کنيد Angel ميخوام بهتون بگم همه ي ما آدمها مثل هم آفريده شديم! هر کسي اين potential رو داره که دزد و قاچاقچي و آدم کش بشه و اعداد صحيح رو قبول نکنه! Not talking Not talking هر قضيه اي از هر آدمي که سر ميزنه، آيينه اي از يک قسمتي از وجود خود ماست، که قبلا با گفتارمون يا رفتارمون subconsciously اثبات کرديم که درسته. يعني اگه يه روز يکي توي street اومد زد تو گوشمون و گفت اعداد صحيح غلطه، خب حتما ما يه روز اين رو براي خودمون اثبات کرده بوديم و ممکنه حتي خودمون هم خبر نداشته بيديم! Razz پس هر قضيه اي طبيعيه. و به قول سرورم Everything is NORMAL Razz دقت کنيد که نميگم خوبه، نميگم مورد تأييده، نميگم انتخاب منه، نميگم درسته و نميگم غلطه! فقط ميگم طبيعيه Think Angel
اگه الان بعد از 24 ساعت بفهميد که يکي به دروغ براتون ثابت کرده که اعداد صحيح وجود دارند، اون موقع همون لحظه که داره ثابت ميکنه ميفهميد، حتي قبل از اينکه شروع کنه ميتونيد از حالت چشماشون بخونيد چون out of integrity ميشن! ولي اين ديگه اذيتتون نميکنه Razz Wink و کم کم که being اتون با اين مسئله ok ميشه! من همينجا و همين الان به همه شما قول ميدم که آدمهاي دروغگوي دور و برتون کم ميشن، چه اونهايي که اعداد صحيح رو به دروغ اثبات ميکنند و چه اونهايي که ردشون ميکنند! چون شما ديگه powerful هستيد و ديگه گول اين بازيها رو نميخوريد Cool

به دليل ضيق وقت، ادامه اثبات به پستهاي بعدي موکول ميشود!

4
3
1
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3326
اعتبار کسب شده: 4427
ارسال پنجشنبه 24 آبان 1386، ساعت 22:48
 9 ماه و 25 روز پيش

mhaji نوشته بود:
اثبات به روش صداي دل

نه اينکه فکر کنيد خداي نکرده ميخوام بهتون بگم اعداد صحيح وجود ندارند، نه! ميخوام ريشه اي تر به قضيه نگاه کنيد Angel ميخوام بهتون بگم همه ي ما آدمها مثل هم آفريده شديم! هر کسي اين potential رو داره که دزد و قاچاقچي و آدم کش بشه و اعداد صحيح رو قبول نکنه! Not talking Not talking هر قضيه اي از هر آدمي، آيينه اي از يک قسمتي از وجود خود ماست، که قبلا با گفتارمون يا رفتارمون subconsciously اثبات کرديم که درسته. يعني اگه يه روز يکي توي street اومد زد تو گوشمون و گفت اعداد صحيح غلطه، خب حتما ما يه روز اين رو subconsciously براي خودمون اثبات کرده بوديم و ممکنه حتي خودمون هم خبر نداشته بيديم! Razz پس هر قضيه اي طبيعيه. و به قول سرورم Everything is NORMAL Razz دقت کنيد که نميگم خوبه، نميگم مورد تأييده، نميگم انتخاب منه، نميگم درسته و نميگم غلطه! فقط ميگم طبيعيه Think Angel
اگه الان بعد از 24 ساعت بفهميد که يکي به دروغ براتون ثابت کرده که اعداد صحيح وجود دارند، اون موقع همون لحظه که داره ثابت ميکنه ميفهميد، حتي قبل از اينکه شروع کنه ميتونيد از حالت چشماشون بخونيد چون out of integrity ميشن! ولي اين ديگه اذيتتون نميکنه Razz Wink و کم کم که being اتون با اين مسئله ok ميشه! من همينجا و همين الان به همه شما قول ميدم که آدمهاي دروغگوي دور و برتون کم ميشن، چه اونهايي که اعداد صحيح رو به دروغ اثبات ميکنند و چه اونهايي که ردشون ميکنند! چون شما ديگه powerful هستيد و ديگه گول اين بازيها رو نميخوريد Cool

Razz Razz Razz Applause Applause Applause
Help Help, Thief Thief

Mehdi
This was Sarvaram's Idea you stole it Razz
and forgot to use package and love in it :mrgreen
:

2
2
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3098
ارسال پنجشنبه 24 آبان 1386، ساعت 23:43
 9 ماه و 25 روز پيش

برهان به روش غريب آشنا

بنده فکر مي کنم در پشت عوامل ظاهري که بر اصول موضوع مجموعه ها و خواص اعداد طبيعي تأثير گذاشته، يه سري مسائل بنيادين وجود داره که اين اعداد رو به وجود آورده. چون اگر اعداد آينده را با اعداد گذشته که از زمان حضرت آدم(ع) آغاز شده مقايسه کنيم، مجموعه اعداد آينده طولاني‌تر مي‌شود. تا زماني که اعداد موهومي شناسايي نشن و از بين نرن، نمي شه اميدوار بود مجموعه اعداد صحيح وجود داشته باشد. در روايات مجموعه اعداد به صدبخش تقسيم شده که بيست درصد آن، از آن دشمنان اهل بيت(ع) است و بقيه‌اش به اهل بيت(ع) اختصاص دارد. تمام مشکلاتي که براي اعداد صحيح به وجود اومده، ريشه در نقض اين روايات داره. با بررسي کيفيت اعداد مي شه پي به اين مشکلات برد. نظر بنده اينه که يه کميته حقيقت ياب از افراد مختلف با ديدگاههاي مختلف براي اين منظور تشکيل بشه و ارسالهاي موجود در بازه هاي زماني مختلف بررسي بشه. با توجه به اين که افراد تأثيرگذار بر روند تحولات مجموعه ي تهي تعدادشون چندان زياد نيست، لازم نيست همه ارسالها مورد بررسي قرار بگيره و کار خيلي راحت تر مي شه.

اگه ترکيب اين کميته منطقي و عادلانه انتخاب بشه، مي شه اميدوار بود ريشه هاي واقعي اعداد کشف بشه و کاربران و خوانندگان هم به رأي نهايي اين کميته احترام بذارن. البته با ديد مصلحت طلبانه، فعلاً بهتره اين ريشه يابي انجام نگيره و قضايا جوري تموم بشه که به هيچ شخص و يا گروهي بر نخوره و تقصيرها بر گردن مجموعه اعداد موهومي و يا عواملي انداخته بشه که الان ديگه وجود ندارن. Angel

4
3
1
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3326
اعتبار کسب شده: 4427
ارسال جمعه 25 آبان 1386، ساعت 0:04
 9 ماه و 25 روز پيش

برهان به روش اميد

OK, I chose the title of this topic to make sure that our girls* wouldn't read it.
Now, you who opened this post must be a nerdi arithmetic who knows nothing but mathematics. So, here are some very valuable tips for you:
Let’s forget about GIRLS for just now Sad and listen carefully to my tips
And let’s discuss about integer numbers in a very Scientific and logical way Integer Factorizationto get the HIGHEST BENEFIT & LONG TERM JOY, and live happily ever after with your Mauser or Shot Gun in SHOOTING RANCH Razz Dancing And do Bang Bang every single weekend Razz
Be careful, any question about integer numbers or prime numbers, can be a TRAP , Confused Rolling Eyes Razz whereupon you may fall in love with the questioner,
when you proof the integer numbers for her you can not get her (Yes I’m sure) Mr. Green Razz
[ltr]Your questioner will ask you "when are you going to mary me?" N days after proofing integer numbers for her , be careful N depends on the questioner and the way you proof the integer numbers for her, so it varies in diiferent cases. For a very stupied or desperate questioner l N=7. For a very cool and happy one N=27 but don't get lost N is always a whole number, IT IS NEVER A INTEGER NUMBER, since the questioner can not ask for merriage in negative numbers, see she uses Q about Integer numbers to trick you Angel

any factorization here may cause love injective function which is not in your BENEFIT, and you will be seen as a TOOL (LOSERS) and they will get the CREDIT.
So when you see a beautiful and attractive questioner it is so un-attractive to proof integer numbers for her

Now write these tips and hang it on the wall, and drink a glass of Shiraz Vine to me Razz
Take it easy integer numbers are NORMAL, and invented by Jewish people who didn't want to pay for math tutoring Razz

* ( Hi Sima Jaan what’s up) Razz Wink

[/ltr]

5
5
0
Oscarآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385
مجموع ارسالها: 783
اعتبار کسب شده: 1651
ارسال جمعه 25 آبان 1386، ساعت 2:01
 9 ماه و 25 روز پيش

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

اثبات از طريق وحي

إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذِي خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ فِي سِتَّةِ أَيَّامٍ

دقت بفرماييد نگفته شش روز و خرده اي. ولي اگر تورات تحريف شده را بخوانيد با وجودي که 70 درصد يهوديان پول مفت ميگيرند و سر کار نميرن تا تحقيق کنند متوجه ميشيد که به اين دقت توضيح نداده. بنابر اين تا اينجا واضحه که عدد 6 جزء اعداد صحيح است. حال براي اثبات وجود هر k عضو Z بايد به روش استقرا ثابت کنيم k+1 نيز وجود داره. طبق آيه ي

فَسَوَّاهُنَّ سَبْعَ سَمَاوَاتٍ

لذا عدد هفت نيز موجود است و به حکم استقرا مجموعه ي اعداد صحيح وجود دارد

2
2
0
panteaآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 1235
جنسيت: زن
ارسال جمعه 25 آبان 1386، ساعت 21:44
 9 ماه و 24 روز پيش

اثبات به روش ....*:
من خيلي وقته که به کتاباي درسيم نگاهم نکردم آخه ديگه حوصلشون رو ندارم ولي ديروز توو کلاس نقاشي مربي و بچه ها داشتن رو اين قضيه بحث مي کردن که براي منم جالب بود ولي نتيجه اش منو افسرده کرد و ينقدر گريه کردم که ديشب بالشم خال خالي شده بود و هر تيکه اش رنگ يه تيکه از آرايشم ....آخه مي دوني يه ست لوازم آرايش توو تولدم گرفتم که کليم به دوستم فحش دادم با اين سليقه اش !‌مفت هم نمي ارزه! نه اينکه بهش چيزي بگما ولي فک کنم از رفتارم همون روز فهميد خوشم نيومده! حالا واسه تولدش جبران مي کنم! آخ اگه شوهر مي کردم و کادوي عروسيمو اينجوري مياورد....اونوقت بهش نشون ميدادم...
فکر مي کنم اگه پسرا رو به مجموعه اعداد طبيعي تناظر بديم و دخترا رو به مجموعه اعداد صحيح بخاطر اون بخشي از اعداد صحيح که به اندازه ي از صفر کوچيکترش از تعداد اعداد طبيعي تعدادشون بيشتره ميشه به اين نتيجه رسيد که هميشه به اندازه شايد بشه گفت دو برابر تعداد پسرا دختر داريم که شوهر بهشون نمي رسه و منم يکي از همونا هستم! البته خيلي وقته باهاش کنار اومدم ولي با اين مسئله ديگه مطمئن شدم قضيه چيه! ديروز يکي از دوستاي چتيم که خيلي اصرار داشت باهام قرار بذاره و بعد که فهميد.... جا زد! و بهم مي گفت خواهر!داشت مي گفت نگران نباش خيلياي ديگه غير توام هستن که مشکلي ندارن ولي يا بايد با 3-4 تا هووو سر کنن يا تا آخر عمر بي شوهر بمونن!‌
آخه چرااااااااااااااا؟! همش تقصيره منه مي دونم \ منظورش با من بود ولي نمي دونست چطور بگه ناراحت نشم!
Rolling Eyes

اثبات به روش .....**:
اول اين [url=http:/www.sarekari.com]فيلم مستهجن[/url] رو که 5 دقيقه پيش به دستم رسيد ببين!تا بعد ببيني اصلا چيزيم خاطرت مي مونه بري اثبات يا نه!عجب جيگريه اين کبرا صقير اسماعيلي !اگرچه به تريسي نميشه ولي هيلتون رو گذاشته تو جيبش!
آخه توو دنيايي که هيچ اختياري براش نداري ديگه چه فرقي مي کنه اعداد صحيح و طبيعي اين وسط چيکارن!
اگه به تعداد اعداد طبيعي دختر داشته باشيم و به تناظر اعداد صحيح پسر درسته که در يه آآن نميشه همه حال کنن ولي به يکي حتي مثل بعضي ها!‌که توو تالار دم از آيه و مذهب و حديث و ... مي زنن هم ميشه اميد داد که با زن صيغه اي و ازدواج موقت و .... به يه حال اساسي مي رسن! حتي اگه تا حضور حورياي بهشتي صبر کنن!
مخصوصا به غريب آشنا! Liar
راستي داشتم فکر مي کردم اون دنيا وي سي دي و دي وي دي و مالتي مديا پليرو .. پيدا ميشه آخه پس اين فيلماي 3.ک .30 رو که برو بچ مي فرستن چجور ميشه ديد!؟
Razz Rolling Eyes خوب الانه که سانسور چيه تالار بياد ! ولي از من ميشنويد يلمه رو از دست نديد! بازم دارم بهم ايميل بزنيد ! تحويل درب منزل!

اثبات به روش .....***:
اين پانته آ‌که به خودش جرات داده پا توو کفش من کنه تويي؟! چنان اعداد صحيح و طبيعي يادت بدم و برات اثبات کنم که دست چپ و راستتو که گم کني هيچ انگشتاي دست و پاتم نتوني بشموري.........
اينم عکس جنازه تيکه تيکه شده ي پانته آ ست که امشب از اخبار سراسري پخش ميشه مي بينيد!

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
تو کار زندگي نداري به عمرت پسر نديدي که گير دادي به ما! اصلا تو رو چه به اثبات عدد طبيعي و صحيح! برو به همون پشت کنکورت برس بجاي اينکه ... تو توو ضرب و جمعتم موندي مگر نه خودتو قاطي ماجراي ما نمي کردي! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
قبرت آمدست Pantea

Mr. Green Evil or Very Mad

3
3
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است اصول فلسفه و روش رئاليسم
5
پاسخها: 147 بیننده: 8018 نویسنده: Omid