| نویسنده |
پیغام |
خودم  سال صفري!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 02 آبان 1386 مجموع ارسالها: 42 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 21 آبان 1386، ساعت 11:03 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6569 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 21 آبان 1386، ساعت 20:07 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
توي اين عکس آخري نميدونم اسم عکاسه يا اسم سايت خبري اصلي.
من که نتونستم درست بخونمش ميشه بگين چي نوشته؟ ميخوام منبع اصلي عکسها رو پيدا کنم.
با تشکر |
منبع عکسها احتمالا Magnum Photos هست. هر چند من نتونستم عکسها رو توش پيدا کنم. |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 545 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 22 آبان 1386، ساعت 15:14 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| خودم نوشته بود: |
خيلي حرفها راجع به حقوق بشر و دموکراسي و غيره داشتم که بزنم اما ...
با خشم بدون شرح!
] |
سلام
اول 3تا عکس هيچ چيزو معين نميکنه
دوم اينکه اونجا جنگه و جنگ هيچ ربطي به دموکراسي نداره
سوم اينکه حقوق بشر تو ايران خودمن رعايت نميشه پس نميشه از يه کشور ديگه خورده گرفت ديگ که به ديگ نبايد گگه روت سياه
چهارم مردمشون در راه پيشرفت کشورشون سستي کردن از کسي حمايت کردن که ادم کوته فکري بود پس حقشونه
پنجم اگه نازيسست نيستي (که از حرفات معلومه نيستي) يه لطفي بکن عکس هيتلرو ور دار |
|
_________________ از نيل تا پنجاب
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1110 اعتبار کسب شده: 5606 محل سکونت: هيدالو سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 22 آبان 1386، ساعت 18:23 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
من که نتونستم درست بخونمش ميشه بگين چي نوشته؟ ميخوام منبع اصلي عکسها رو پيدا کنم.
با تشکر |
منبع عکسها احتمالا Magnum Photos هست. هر چند من نتونستم عکسها رو توش پيدا کنم. |
آره. من هم نتونستم پيداش کنم.
فکر کنم عکسهايي رو که بار منفي داشته از توي سايت برداشتن. من همون موقع سايت رو پيدا کردم. براي همين هم پستم رو پاک کردم. اما بعد 63 صفحه عکس رو گشتم ولي اين عکس ها رو پيدا نکردم.
جالب تر اينکه توي خود سايت العالم هم که اون وبلاگه به عنوان منبع معرفي کرده هم نبودن. |
|
_________________ تو تا زندهاي نسبت به چيزي که اهلي کردهاي مسئولي. تو مسئول گُلِتي...
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنت اگزوپري)
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6569 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 22 آبان 1386، ساعت 19:21 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| شازده کوچولو نوشته بود: |
| احسان نوشته بود: |
با تشکر |
آره. من هم نتونستم پيداش کنم.
فکر کنم عکسهايي رو که بار منفي داشته از توي سايت برداشتن. من همون موقع سايت رو پيدا کردم. براي همين هم پستم رو پاک کردم. اما بعد 63 صفحه عکس رو گشتم ولي اين عکس ها رو پيدا نکردم.
جالب تر اينکه توي خود سايت العالم هم که اون وبلاگه به عنوان منبع معرفي کرده هم نبودن. |
متاسفانه هموطنان ما "زورشون" مياد که درست مرجع بدن. شايد فکر ميکنند اگه به اصل منبع ارجاع بدن، ازشون کم مياد (ازشون چيزي کم ميشه)
قديميترين مرجعي که من براي عکسها پيدا کردم اين صفحه مجله روزانه الکترونيکي "الدنيا الوطن" بود که ظاهرا توسط فلسطينيها و از غزه منتشر ميشه. تاريخ اين مطلب هم به حدود سه و نيم سال پيش برميگرده؛ 27 ژوئن 2004!
ميتوني اينجا ببينيش: http://www.alwatanvoice.com/arabic/news.php?go=show&id=6741
در ضمن من هم مثل تو هر چي گشتم نتونستم توي سايت Magnum Photos عکسها رو پيدا کنم! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 858 اعتبار کسب شده: 6754 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 22 آبان 1386، ساعت 20:16 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| s_mr66 نوشته بود: |
سلام
اول 3تا عکس هيچ چيزو معين نميکنه
دوم اينکه اونجا جنگه و جنگ هيچ ربطي به دموکراسي نداره
سوم اينکه حقوق بشر تو ايران خودمن رعايت نميشه پس نميشه از يه کشور ديگه خورده گرفت ديگ که به ديگ نبايد گگه روت سياه
چهارم مردمشون در راه پيشرفت کشورشون سستي کردن از کسي حمايت کردن که ادم کوته فکري بود پس حقشونه
پنجم اگه نازيسست نيستي (که از حرفات معلومه نيستي) يه لطفي بکن عکس هيتلرو ور دار |
عليک سلام.
اول اين که درسته؛ سه تا عکس چيز زيادي رو مشخص نمي کنه. شايد منبع اين عکسها معتبر نباشن؛ اما عکسها و فيلمها و شواهد بسيار زيادي در موارد مشابه وجود داره که انکار ناپذيره و خود آمريکايي ها انکارشون نمي کنن.
دوم اين که ما هم مي دونيم جنگ و دموکراسي ربطي به هم ندارن؛ اما ظاهراً دولت آمريکا نمي دونه و به بهانه برپايي دموکراسي به اين جا و اونجا لشکرکشي مي کنه.
سوم اين که حقوق بشر در همه جاي دنيا کم و بيش نقض مي شه؛ اما غربيها با در اختيار داشتن دستگاههاي تبليغاتي خيلي قوي اين نقض دموکراسي رو در کشورهايي که باهاشون مشکل دارن تو بوق و کرنا مي کنن و با نقض دموکراسي در کشور خودشون و هم پيمانانشون کاري ندارن. نمونه خيلي بارزش وضعيت دموکراسي در ايران و کشورهاي عربي هست. کشورهاي سلطنتي و شيخ نشين عربي که اصلاً واژه دموکراسي در اونها معني نداره هيچ وقت مورد هجمه مدعيان دموکراسي قرار نمي گيرن؛ اما تا تقي به توقي مي خوره سر و صداها در مورد ايران و نقض دموکراسي در اون بلند مي شه. فکر نمي کنم وضعيت دموکراسي در ايران بدتر از جايي مثل عربستان باشه. در ضمن سر زدن چنين برخوردهايي ار کشورهايي که ادعاي سردمداري دموکراسي در جهان رو دارن، زشتيش دوچندانه.
چهارم اين که حرفت کم و بيش درسته. تا حدودي اونها دارن تاوان کارهاي خودشون رو پس مي دن؛ اما اين از زشتي چنين فجايعي چيزي کم نمي کنه.
پنجم اين که همون جوري که خودش قبلاً توضيح داده بود و توي چندين ارسالش هم معلومه، "خودم" با گذاشتن عکس هيتلر با آرم ستاره داوود بر روي بازوش داره اين خيمه شب بازيهاي نازيسم و هولوکاست و سرزمين موعود و ... رو به سخره مي گيره و ربطي به طرفداري يا مخالفت با هيتلر نداره. |
|
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1110 اعتبار کسب شده: 5606 محل سکونت: هيدالو سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 22 آبان 1386، ساعت 21:59 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
آره وحيد جان شما راست ميگي.
اما توي دو تا نکته من نظر ديگهاي دارم که اونا رو مطرح ميکنم:
1. کشورهاي عربي که ول معطلن قدر بزغاله حاليشون نيست. دور اونا رو که بايد بنکل خيط کشيد.
البته اين حالت طنزآميزش بود مثلا. اما جدا اين ممالک عربي رو کلا بايد بي خيال بشيم چون اونا اصلا براشون آزادي بيان و دمکراسي مهم نيست. پول نفت رو يه مدت درآوردن هم دولتشون خورد هم ملتشون. حالا هم دبي و تجارتخونه راه انداختن، هم دولتشون ميخوره هم ملتشون (حتما پيش خودشون هم ميگن گور باباي دموکراسي وآزادي و از اين قرطي بازيا) ببخشيد باز کانال عوض کردم.
اما کشور ما هم اگه دموکراسي و آزادي داره منتي سرمون نيست. ملت ما براي اين آزاديها شهيدها دادن. از منصور حلاج بگير تا همين شهداي جنگ تحميلي و شهداي بعد از اون. کسي نيومده دمکراسي و آزادي رو کادوپيچ کنه بده دست ما. مردم ما خواهان دموکراسي و آزادي هستن پس بهش ميرسن. ملت کشورهاي عرب زن خوشگل و پول فراوون و "زعتل زيتون" ميخوان که بهش ميرسن. نه اينکه مردم ما رفاه نخوان. رفاه تنها رو نميخوان و سطح توقعاتشون اونقدريه که بايد باشه. اگر غير از اين بود حالا ما هم توي ايران نه پول نفت سر سفره داشتيم و نه اين آزادي نصفه نيمه رو.
به قول يه خانم مسني: "خارجيا (منظورش آمريکايي ها بود چون پسرش اونجا بود، يه مدت رفته بود ديدنش) آخرت رو ول کردن و دنيا رو چسبيدن. ما نه دنيا داريم نه آخرت."
2. اما در مورد آقاي "خودم" و استدلال شما که داره يهود و سهيونيسم رو به مسخره ميگيره:
| خودم نوشته بود: |
اين مطلب برگرفته از يکي از مصاحبه هاي جناب آقاي شهبازي محقق تاريخه که در سال 79 در روزنامه انتخاب چاپ شده ايشون در اين مصاحبه به ريشه پيدايش صليب شکسته در تاريخ اروپا و اينکه اولين بار توسط يه انجمن يهودي با نام تئوسوفي همراه با ستاره داوود استفاده مي شده و بعد سران حزب نازي که اکثرا يهودي بودن يا با يهودي ها ارتباط نزديک داشتن ازش استفاده مي کردن اشاره مي کنه
البته بنده يه مقدار تحقيقات هم خودم کردم که بعدا به اطلاع شما مي رسونم
بعد از خوندن اين مقاله يه مدته از خودم مي پرسم اگر نازيها يهودي بودن يا با يهودي ها رابطه دوستانه اي داشتن پس اين جريان قتل عام يهودي ها چيه؟
يا جريان ستاره داوود در پرچم بعضي کشور هاي اسلامي چيه ؟
اينها همه وهمه به انجمن يهودي تئوسوفي و جعل هايي که اعضاي اون در تاريخ کشور هاي مختلف مخصوصا ايران کرده اند بر مي گرده به عکس هايي از نماد انجمن تئوسوفي نگاه کنيد
منبع |
|
|
_________________ تو تا زندهاي نسبت به چيزي که اهلي کردهاي مسئولي. تو مسئول گُلِتي...
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنت اگزوپري)
|
|
|
|
|
 |
|
|