| نویسنده |
پیغام |
siyagiso  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 518 اعتبار کسب شده: 962 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 20 آبان 1386، ساعت 11:57 |
|
 |
8 ماه و 17 روز پيش |
|
|
| |
واقعا جوکه
نظر شما |
|
_________________ من به آغاز زمين نزديکم
نبض گلها را ميگيرم
آشنا هستم با ،سرنوشت تر آب ،عادت سبز درخت
سهراب سپهري
|
|
|
|
|
 |
siyagiso  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 518 اعتبار کسب شده: 962 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 20 آبان 1386، ساعت 12:08 |
|
 |
8 ماه و 17 روز پيش |
|
|
| |
فيروز کريمي: اگر دامادم به تيم من گل بزنداو را به خانه راه نميدهم
با اينکه هيچوقت مربي پرسپوليس يا استقلالنبوده، اما خيليها دوستش دارند. حرکات اوهميشه در زمين فوتبال و حتي بعد از بازي اينقدرجذاب است که تماشاگران فوتبال شيفتهاشميشوند. با فيروز کريمي مربي فوتبال، که روينيمکت بيشتر تيمها نشسته، گفت و گويي داشتهايم.فيروز خان امسال به تيم راه آهن آمده تا شايدمثل چند تيم ديگر اين تيم را به ليگ برتر بياورد.خلاصهاي از گفت و گوي سه ساعته فيروزکريمي در ذيل آمده که از نظرتان ميگذرد:
_ اولين باري که پا به توپ شديد، کي بود؟ ودر چه سالي بود؟ و اولين مربي شما که بود؟
کريمي: فکر ميکنم در زمين پليس نازيآبادبود، سال 1349 با تيم جوانان پاس، اولين مربيمن هم حسين لطفي بود.
_ اولين باري که به تيم ملي دعوت شديد؟
کريمي: سال 1356 زماني که حشمتمهاجراني، حسن حبيبي و فريدون عسگرزادهمربي بودند.
_ چه زماني کفشهايتان را آويزان کرديد وفوتبال را کنار گذاشتيد؟
کريمي: آذر ماه 67.
_ اولين باري که به عنوان مربي روي نيمکتنشستيد، چه زماني بود؟
کريمي: مسابقه دوستانه پاس با تفتون مسجدسليمان در سال 67.
_ تنها قهرماني باشگاه پاس در جام باشگاههايآسيا با مربيگري شما بود، در اين مورد کميصحبت کنيد؟
کريمي: آن قهرماني ماحصل 5 سال کار مستمرو پيگر بود، ما در سال 68 وارد مسابقات ليگکشور شديم که تيم با مديريت صحيح آقاي محمدطباطبايي اداره ميشد و مهدي مناجاتي نيزمديرفني بود. در سال 69 علاوه بر مقام سوميتيم پاس را از دسته اول به ليگ برتر آورديم.متعاقب آن در سال 71 قهرمان ايران شديم وبعدا که قهرماني آسيا را تصاحب کرديم.
_ چند تا از شاگردان مطرحتان را نام ببريد.
کريمي: بهزاد غلامپور، محمد خاکپور، حميداستيلي، فرهاد مجيدي، مارکار آقاجانيان، اصغرمديرروستا، علي لطيفي، سيد مهدي ابطحي،خداداد عزيزي، نيما نکيسا، داود فنايي، پرويزبرومند، وحيد هاشميان و... که حضور ذهنندارم.
_ و اما بهترين شاگردتان؟
کريمي: خيلي سخت است، اما ميتوانم بگويممارکار آقاجانيان بهترين شاگرد من بود.
_ اگر روزي بگويند فوتبال را کنار بگذاريد چهميکنيد؟
کريمي: مطمئنا آن روزي خواهد بود کهآرزويم است. با کمال ميل حاضرم فوتبال را کناربگذارم.
_ راستي فيروز خان آن جريان ميخچهها درورزشگاه ابومسلم خراسان چه بود که شما درتلويزيون هم آن را نشان داديد؟
کريمي: يک حقيقتي بود که بايد گفته ميشد.يک ميخهايي بودند که با پولک به زمين وصلميشد. اينها را براي مراسم المپياد دانشآموزيدر زمين گذاشته بودند و در زمين وجود داشتاتفاقا دستيارانم از بچههاي مشهد بودند و ميخهارا آنها درآوردند، به هر حال ما هم از باب توجيهقضيه، تشريح به سوزن فرفرهها کرديم، که بهخاطر آب و کود مناسب تبديل به ميخ طويله شد.(ميخندد)
_ سختترين بازي عمر؟
کريمي: فينال جام باشگاههاي آسيا، بازيپاس با الشباب عربستان. البته زياد مشمول استرسنبوديم. فکر ميکنم خدا به فرياد ما رسيد تا بتوانيمقهرمان شويم.
_ علم بهتر است يا ثروت؟ و چرا؟
کريمي: مسلما ثروت. بدون علم ميشود باثروت زياد زندگي مناسب داشت، اما خيليها باعلم زياد در گوشهاي از کنج، رينگ روزگارميگذرانند.
_ پس با اين اوصاف، ثروت يک بر صفر از علمجلو است؟
کريمي: اين فقط تا دقيقه 3 ميباشد وگرنهثروت تا دقيقه 90، 30 برصفر از علم جلو است
_ تحصيلات شما چيست؟
کريمي: فوق ليسانس رشته روانشناسي هستم.
_ در مورد خانوادهتان کمي صحبت کنيد.
کريمي: همسرم خانهدار است، سه تا دختر،يک پسر و دو داماد دارم.
_ نوه چطور؟
کريمي: کريمي نوه هم دارم که هر دو پسرهستند يکي حسين 6 ساله و ديگري علي 2 ساله.
_ نوه شيرين است؟
کريمي: فوقالعاده.
_ از دامادها راضي هستيد؟
کريمي: بسيار راضي هستم، بچههاي خوبيهستند البته داماد دومم من را سياه کرد، قرار شداو در عرض يک هفته، يک ستون به خانه قبلي مااضافه کند که به 2 سال طول کشيد و ما را تا«خرخره» توي قرض فرو برد، البته در نهايتعلاوه بر اينکه خودش، ما و ساير اعضا را صاحبخانه کرد و به اندازه 14 سال مربيگري قبل ازساخت آن خانه به ما سود رساند
_ پس زياد هم سياه نشديد؟
کريمي: تا حدودي.
_ رشته تحصيلي دامادتان چيست؟
کريمي: مهندس عمران هستند.
_ داماد اول هم که فوتباليست است؟
کريمي: بله، مهدي تارتار که البته فکر ميکنمهنوز به حقش در فوتبال ايران نرسيده.
_ ممکن است روزي پسرتان نيز فوتباليستشود؟
کريمي: احتمالش وجود دارد، عباس در سن12 سالگي فوتبالش خوب است و احتمال اينکهيک فوتباليست به خانواده ما اضافه شود زياداست.
_ چه زماني «عروسدار» خواهيد شد؟
کريمي: خيلي زود، مادر عباس بنا را برازدواجزود هنگام او گذاشته و با اين اوصاف فکر ميکنم8، 9 سال ديگر عروس دار شوم.
_ اگر دامادي مثل «بامشاد» داشتيد چه کارميکرديد؟
کريمي: از همه طرف ميتراشيدمش تا بهصورت يک بدن استاندارد در بيايد(ميخندد).
_ آقاي کريمي در منزل چه کسي رئيساست؟ شما يا همسرتان؟
کريمي: من خيلي کم در منزل هستم و به کسيهم کار ندارم، در اين 9 سال گذشته که هر سال رادر يک شهر بودم، در خانه هم بيشتر با حاج خانم(همسرم) صحبت ميکنم و بقيه اوقات را بانوههايم کشتي ميگيرم.
_ چه کسي پيروز ميشود؟
کريمي: بعضي وقتها از آنها شکست ميخورمو بعضي وقتها هم پيروز ميشوم.
_ پس کشتيگير خوبي هستيد؟
کريمي: بله، البته اگر رقبايم 70 کيلو از منسبکتر باشند، پيروز ميشوم.
_ در حال حاضر چند سال داريد؟
کريمي: 49 سال.
_ چرا فيروز کريمي را هيچ وقت روي نيمکتتيم ملي نديدهايم؟
کريمي: به خاطر اينکه آن زماني که منعلاقهمند بودم مربي تيم ملي باشم، دعوت نشدم وزماني که دعوت به عمل آمد من تمايل نداشتم
_ شنيديم حنجرهتان را عمل کردهايد؟
کريمي: بله، حنجرهام را دو دفعه عمل کردمچون تارهاي صوتيام صدمه ديده بود. الان همگهگاهي فرياد ميزنم، ملتهب ميشود.
_ شما در ابتداي فصل به تيم استقلال اهوازرفتيد، پس از چند روز از اين تيم جدا شديد وهدايت تيم راه آهن را برعهده گرفتيد، دليلشچه بود؟
کريمي: همسرم راضي نبود، او ديگر از رفت وآمدهاي من خسته شده بود، حتي شفيعزاده(مدير عامل باشگاه استقلال اهواز) گفته بود کهخانوادهات را هم با خودت بياور اهواز که بچههاموافقت نکردند.
_ اگر همسرتان بگويد فوتبال را کنار بگذار چهميکنيد؟
کريمي: او هميشه ميگويد فوتبال را کناربگذار
_ پس چرا به حرفش گوش نميدهيد؟
کريمي: به هر حال مشکلات زندگي زياد استو چون بيدليل انسان غرق «ماديات» ميشودبايد تلاش کند. که البته دوستان اجازه نميدهندمن فوتبال را کنار بگذارم.
_ اگر دامادتان مهدي تارتار، در يک بازيحساس در تيم مقابل شما بازي کند و در دقيقه 90پشت ضربه پنالتي بايستد و گل بزند و تيم شما درآن بازي بازنده شود، چه اتفاقي رخ خواهد داد؟
کريمي: فکر ميکنم تا صبح بايد پشت دربخوابد و او را به خانه راه نميدهم البته بهدخترم ميگويم او را راه ندهد.
_ و اگر گل نزند چه خواهد شد؟
کريمي: حق مطلب ادا شده است، با يکرويخوش و غذاي لذيذ و يک شيريني پذيراياو خواهيم بود البته من کاري به کار او ندارمبچهها خدمتش خواهند رسيد
به هر حال اين حرفها فقط براي شوخي بود ودر ورزش بحث رقابت مردانه و صادقانه است وهر کسي حقش باشد بايد پيروز شود.
_ شنيدهايم به زمين چمن تيمتان خيليحساس هستيد؟
کريمي: ببينيد فوتبال با «پا» بازي ميشودهرموقع خواستم مربي هندبال شوم ديگر به زمينحساسيت ندارم
_ شنيدهايم در نبود شما دوبار دزد به منزلتانزده و نصف اثاثيه خانه خالي شده، حال اگر شمابوديد اين اتفاق ميافتاد؟
کريمي: احتمالا تمام وسايل به سرقتميرفت، چون اگر دزد خودم را هم بدزد ازخواب بيدار نميشوم
_ اگر مربي نميشديد چه کاره ميشديد؟
کريمي: من شغل اولم افسر پليس بود و در حالحاضر نيز بازنشسته هستم.
_ درجهتان چه بود؟
کريمي: سرهنگ بودم.
_ تا حالا داوري را نفرين کردهايد؟
کريمي: يک داوري را که سرنوشت بازي ما راتغيير داده بود نفرين کردم، البته ايشان در حالحاضر زنده نيستند و اميدوارم روحشان شاد باشد.
خارج از محدوده با فيروز کريمي
_ شايعه؟ حقيقت کمرنگ که به مرور پررنگترميشود.
_ تا حالا عاشق شديد؟ بله، عاشق همسرمشدم و الان هم عاشق او هستم.
_ همسرتان را بيشتر دوست داريد يانوههايتان را؟ از آدم و عالم، تمام کائنات، تمامموجودات و... او را بيشتر دوست دارم.
_ دقيقه 90؟ دقيقهاي که خانمانسوز است
_ گل طلايي؟ به اندازه طلا ارزش دارد، حتياز طلا هم گرانتر است
_ باران؟ دوستش دارم به شرطي که به چمنورزشگاه آسيبي نرساند
_ نقاب؟ پوشش مناسبي است که از چهرهواقعي خيليها حفاظت ميکند.
_ اگر يک هواپيما داشتيد؟ در اختيارخطوط قرار ميدادم تا ديگر آن صداي معروفرا نشنوم که ميگويد از تاخير به وجود آمدهپوزش ميطلبيم
_ فيروز کريمي 10 سال بعد؟ ساقدوش پسر...
_ معلومه عروستان را خيلي دوست خواهيدداشت؟ بله، نميدانم چه حسي است اما فکرميکنم عروسم را بيش از اندازه دوست دارم
_ حرفي که در اين 49 سال نزديد؟ شايدحرفم تبديل به چاپلوسي شود، اما واقعيت ايناست که آرزويم هميشه اين بود که کمک حاليبراي مردم و اقوام خودم باشم. هميشه آرزويسرافرازي همه هموطنانم را داشتهام و قلباسعادت و خوشبختي را براي آنها آرزو ميکنم.
_ سوال بيجوابي در زندگي شما بوده است؟خير، به همه سوالهايم جواب دادها |
|
_________________ من به آغاز زمين نزديکم
نبض گلها را ميگيرم
آشنا هستم با ،سرنوشت تر آب ،عادت سبز درخت
سهراب سپهري
|
|
|
|
|
 |
علي بابا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 14 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1059 اعتبار کسب شده: 1572 محل سکونت: کهکشان راه شيري درب اول سمت راست !!! سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 20 آبان 1386، ساعت 16:46 |
|
 |
8 ماه و 17 روز پيش |
|
|
| |
مصاحبه خيلي باحالي بود دستت درد نکنه
من يکي که خيلي خوشم مياد ازش .
اگه تعصبم رو کنار بذارم ؛ حتي اگه از استقلال اهواز هم بره دوستش دارم.
اون هم مثل فردوسي پور حرفشو رک ميزنه و واقعيتهاي فوتبال ما رو تا حدودي نشون ميده ! |
|
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2295 اعتبار کسب شده: 4505 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 21 آبان 1386، ساعت 13:08 |
|
 |
8 ماه و 16 روز پيش |
|
|
| |
خوبه فقط زمانش رو يه کم بيشتر کنيد. |
|
|
 |
wilson  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 29 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 169 اعتبار کسب شده: 798 محل سکونت: تهران جنسيت: مرد |
 |
شنبه 03 فروردين 1387، ساعت 2:05 |
|
 |
4 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
1-با جديت شوخي ميکنه!!
2-حرف نداره!!
3-آواتار جديدم قشنگه؟؟؟!!! |
|
|
|
|
|
|
 |
وکيل بعد از اين  سال صفري!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 01 فروردين 1387 مجموع ارسالها: 77 اعتبار کسب شده: 57 محل سکونت: گفتن بگم شيراز جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 11 ارديبهشت 1387، ساعت 2:27 |
|
 |
2 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
|
من که راضيم خدا هم راضي باشه . |
|
_________________ ما مثل هم زندگي نميکنيم . ما مثل هم فکر نميکنيم.
پس سعي نکنيم همديگر را درک کنيم. فقط احترام بزاريم.
|
|
|
|
|
 |
itwman  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386 مجموع ارسالها: 214 اعتبار کسب شده: 1044 محل سکونت: کاشان سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 13 ارديبهشت 1387، ساعت 23:46 |
|
 |
2 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
سرهنگ + فوق ليسانس روانشناسي!!!
به به !! |
|
_________________ يا رب نظر تو بر نگردد...
برگشتن روزگار ، سهل است...
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |