صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
جوادآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 26 آبان 1385
مجموع ارسالها: 318
اعتبار کسب شده: 1150
جنسيت: مرد
ارسال يکشنبه 20 آبان 1386، ساعت 1:30
 7 ماه و 27 روز پيش

روح جواد ، به ملکوت اعلي پيوست

جواد براي هميشه از بين ما رفت، شايد به عشق پاکش رسيد، عشقي که ........ قدرش رو ندونست. پزشک جواد، علت فوت جواد رو استفادۀ بيش ازحد قرص هاي خواب آور قوي اعلام کرد و چون مقدار قرصها زياد بوده نتونستن براي جواد کاري بکنن و جواد از مرگ نجات پيدا نکرد، همه چيز خيلي سريع و غير منتظره اتفاق افتاد، نميدونم ... شايد تصميم امير خيلي عجولانه بود ولي به هر حال جواد ديگه بين ما نيست. جواد، صبح روز شنبه با يک مراسم عالي و با شکوه که همۀ فاميل و دوستاش و همکاراش حظور داشتن، در بهشت زهراي تهران به خاک سپرده شد، انگار روز عاشورا بود، چه جمعيتي اومده بود، سينه زني، عزاداري، نوحه خوني، گريه، . . . . .

جواد، خيلي زود از بين ما رفت، ولي رفت، سني نداشت، يه جوون 19 ساله، مثل يه شاخه گل پرپر شد، مطمئنا نه پدرومادر جواد، و نه ما دوستاش ديگه صداي جواد رو نميشنويم، ديگه جواد نميتونه براي خوشبختيه تنها پسرش رؤيايي داشته باشه، ديگه پدرش هيچ اميدي براي آيندۀ جواد نداره،همه چيز تموم شد. جواد با سن کمي که داشت يه مرد به معناي واقعي بود، خيلي با معرفت و گل بود، تا قبل از آشنائيش با معصومه هيچ وقت خنده از رو صورتش دور نميشد ولي اين آخريا خيلي افسرده شده بود . الان ديگه جسم بي جون جواد، زير خاک، راحت و آسوده خوابيده، جواد براي هميشه چشماشو بست .

اما حرفي که من با ......... خانم دارم اينه :
......... خانم ، هيچ کسي براي شما جواد نميشه، هيچ کسي مثل جواد قدرو ارزشت رو نميدونه، هم در حق خودت بد کردي هم در حق جواد ، اين حرف رو تا آخر عمر آويزۀ گوشت کن ، هيچ کسي مثل جواددوست نداره .
جواد بعد از آشناييش با.......هميشه يه چيزي رو براي من تکرار ميکرد، ميگفت :
«« يادت باشه هيچ وقت عاشق نشي ، اگه عاشق شدي اين حرف رو يادت نره
.:::::: يادمان باشد ، در عشق گر به وصال يار نائل آمديم ، شکر خدا را گوئيم و سجدۀ شکر، و گر سرنوشتمان چيزي جز دوري يار و وصال در خيال نبود از آن پس جايگاه جسم و روح و قلب عاشقمان جاييست که آن را نامند ، گورستان ::::::. »»
جوادبه اين حرفش اعتقاد داشت، بهتر بگم ، ايمان داشت .

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3249
اعتبار کسب شده: 5266
جنسيت: نامشخص
ارسال يکشنبه 20 آبان 1386، ساعت 14:13
 7 ماه و 26 روز پيش

همون بهتر که هيچ کس براي خانم مثل جواد نشه Applause
يه مرد ضعيف و افسرده به چه درد يک زن ميخوره Evil or Very Mad
خدا رحمتش کنه Pray حالا خانم با خيال راحت ميره يه مرد قوي و خوشحال پيدا ميکنه Razz Dancing Dancing Mr. Green

1
1
0
Bayas Goolآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 2099
اعتبار کسب شده: 4177
جنسيت: زن
ارسال يکشنبه 20 آبان 1386، ساعت 14:33
 7 ماه و 26 روز پيش

جواد نوشته بود:

. جواد با سن کمي که داشت يه مرد به معناي واقعي بود، خيلي با معرفت و گل بود، تا قبل از آشنائيش با معصومه هيچ وقت خنده از رو صورتش دور نميشد ولي اين آخريا خيلي افسرده شده بود . الان ديگه جسم بي جون جواد، زير خاک، راحت و آسوده خوابيده، جواد براي هميشه چشماشو بست .

اين معصومه که روح مرحوم جواد بهش اشاره کرده با .... هائي که بعدا ذکر شده ارتباطي داره يا نداره؟
کلا مي خوام بدونم معصومه باعث خودکشي شده يا نه؟ d'oh! d'oh!
آخه من هر چي معصومه ديدم همه اشون مهربون بودن و منعطف Angel چه طور شده اين يکي تونسته يه قلب بشکنه؟ Sad
جديدا چقدر سوال مي پرسم، شايد اصلا به من چه باشه Mr. Green
ولي خدائي خدائي جواد آقاي گل، هيچ بني بشري،چه مرد و چه زن ارزش نداره که به خاطرش دست به يه همچين کاري بزني
نقل قول:

حالا خانم با خيال راحت ميره يه مرد قوي و خوشحال پيدا ميکنه Razz

اين واقعيت داره ، تو که بميري شايد .... حتي ناراحت هم نشه ولي اگه بموني و شاد و قوي باشي حتما يه روزي از اينکه تو رو راحت از دست داده ، ناراحت مي شه و کلي حسرت مي خوره Wink Smile

1
1
0
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 3386
اعتبار کسب شده: 3779
ارسال يکشنبه 20 آبان 1386، ساعت 22:33
 7 ماه و 26 روز پيش

sedayedel نوشته بود:
حالا خانم با خيال راحت ميره يه مرد قوي و خوشحال پيدا ميکنه Razz Dancing Dancing Mr. Green

قبلش هم داشته همين کارو ميکرده!
يه دختر براي حل مساله بهينه سازي شوهر به طور غريزي به يه الگوريتم جستجوي greedy متوسل ميشه. تئوريش ساده است اما اجازه بديد با يه مثال بيشتر روشنش کنم. فرض کنيد دختر G در زمان t يه مجموعه بالقوه شوهر H داره. به عنوان مثال:

H = {Jack, Tony, Travis, George, Martin}

G يه تابع ارزيابي پيچيده - که متغيري از زمان هست - رو به هر کدوم از اعضاي H اعمال ميکنه:

f(Jack) = 2.56
f(Tony) = 3.17
f(Travis) = 19.43
f(George) = -4.00
f(Martin) = 0.01

و عضوي که تابع ارزيابي رو ماکزيمم ميکنه انتخاب ميکنه که در اينجا Travis هست.
در لحظه t + 1 دختر دوباره تابع ارزيابي رو به همه اعضاي H اعمال ميکنه. اينبار فرض کنيد:

f(Jack) = 2.56
f(Tony) = 3.17
f(Travis) = -10.00
f(George) = 400.00
f(Martin) = 0.01

همونطور که ملاحظه ميکنيد، ارزش جرج الان ماکزيمم شده و انتخاب ميشه (يعني جرج از لحظه t +1 تا t +2 منتخب G هست) و G اين روند رو - که به جستجوي greedy معروفه - تا آخر عمرش ادامه ميده!
نکته مهمش رو باز هم يادآوري ميکنم: تابع ارزيابي در هر لحظه به همه اعضاي H اعمال ميشه!

2
2
0
حيف!آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 645
اعتبار کسب شده: 1058
ارسال يکشنبه 20 آبان 1386، ساعت 23:13
 7 ماه و 26 روز پيش

نه Evil or Very Mad ...نمير Shame on you ..بي ادب Evil or Very Mad ..زنده بمون Evil or Very Mad ..کاري نداره Confused ..تو مي توني...فقط کافيه نميري Neutral ...وقتي اينهمه موجودات مختلف از سوسک و مارمولک گرفته تا کلاغ و غاز و اردک و مرغ مگس مي تونن..تو نمي توني Confused ...با اون همه تجهيزات d'oh! ...لازمم نيست کاري بکني..فقط کاري نکن Not talking ..اون بيچاره ها خودشون بلدن چطور ادامه حيات بدن..فقط برو کنار بذار خيلي عادي باشن..حالا لازم نيست شما خارق العاده و اعجاب انگيز باشي Confused ...عادي و معمولي هم باشي کافيه...خيلي فرقي نداره از ديد يه گوسفند آروم و مهربون Angel در چمنزار...اين خودش خيلي اميدوار کننده است..مي بيني زندگي در جريانه...من گاهي اينجوري فکر مي کنم Very Happy ...سيستم مغزتون اگه اجازه بديد و مدام مچاله اش نکني خودش خيلي طبيعي با واقعيت کنار مياد ..ناراحتيهاروفراموش مي کنه و به دنبال يک واقعيت بهتر وزيباتر ميگرده..فقط برو کنار ..بي خودي نشين سر راهش Shame on you ... .وقتشو نگير..برو کنار Evil or Very Mad

1
0
1
جوادآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 26 آبان 1385
مجموع ارسالها: 318
اعتبار کسب شده: 1150
ارسال دوشنبه 21 آبان 1386، ساعت 12:32
 7 ماه و 25 روز پيش

sedayedel نوشته بود:
همون بهتر که هيچ کس براي خانم مثل جواد نشه Applause
يه مرد ضعيف و افسرده به چه درد يک زن ميخوره Evil or Very Mad
خدا رحمتش کنه Pray حالا خانم با خيال راحت ميره يه مرد قوي و خوشحال پيدا ميکنه Razz Dancing Dancing Mr. Green

خدا کنه يکي ديگه پيدا کنه... ولي عمرا از من بهتر پيدا کنه! Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall

1
1
0
مارمولکآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386
مجموع ارسالها: 724
اعتبار کسب شده: 9594
ارسال دوشنبه 21 آبان 1386، ساعت 13:47
 7 ماه و 25 روز پيش

mhaji نوشته بود:

نکته مهمش رو باز هم يادآوري ميکنم: تابع ارزيابي در هر لحظه به همه اعضاي H اعمال ميشه!

به عبارت ديگه

براي يه پسر که نيمه پر ليوان رو هميشه ميبينه : .....در نا اميدي بسي اميد است Wink

و براي پسري که نيمه خالي ليوان رو ميبينه: ...............آدم از يه لحظه ديگه اش خبر نداره ... Mr. Green

از قول جواد: عمرا اگه لنگه مو پيدا کني! Wink Wink

1
1
0
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3249
اعتبار کسب شده: 5266
ارسال دوشنبه 21 آبان 1386، ساعت 22:45
 7 ماه و 25 روز پيش

mhaji نوشته بود:

From this point of view Mehdi jaan
Take it easy The world is just two days Wink and also need to remind that you can apply the same function statement to gentlemen with a bigger number elements of girls Wink Razz so, you guys are still the winer Applause no complain Wink

P.S
But related to my previous posts addressed to JAVAD, my point was that he is in a wrong target in order to attract his favorite girl, Wink girls themselves are emotional, tender, and lover, therefore they attract to strong men who are caring and kind with inside, they (Girls) need a strong chest to land their tender emotions, life would be so scary to see stronger creator by nature (men) are even weaker than us Not talking
This is the rule of nature take it or leave it, it doesn't change Wink

1
1
0
مهدي مخآفلاين
زبون بسته!
زبون بسته!

تاريخ عضويت: دوشنبه 21 آبان 1386
مجموع ارسالها: 2
اعتبار کسب شده: 110
ارسال سه‌شنبه 22 آبان 1386، ساعت 0:10
 7 ماه و 25 روز پيش

سلام

من فقط اومدم بگم با حرفهاي sedayedel مخالفم

يه مرد اول ضعيف و افسرده نيست، بعدا اين اتفاق براش ميفته

(تازه با فرض اينکه واقعا همچين اتفاقي بيفته) و زودم فراموش ميشه

اصلا با فرض اينکه شما درست ميگي

اگر مرد نقصي نداشته باشه ديگه چه نيازي به يک دختر داره ؟

مسلما مرد قوي و پولدار ديگه دنبال عشق نيست بلکه دنبال چيزه ديگريه

و احتمالا شما هم بدتون نمياد يه مرد قوي پولدار بياد و احيانا دنبال همون چيز باشه

آخه فکر کرديد يه زن تا چه سني چيزه ؟

دختر ها بايد هواسشون باشه که همه رو دستي رد نکنند به اميد اينکه بهترش هميشه گير مياد

ببخشيد اگر جسارتي کردم

اميدوارم منوتو جمعتون قبول کنيد

1
1
0
سرابآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385
مجموع ارسالها: 2343
اعتبار کسب شده: 3487
ارسال سه‌شنبه 22 آبان 1386، ساعت 1:27
 7 ماه و 25 روز پيش

نقل قول:
خاطرش دست به يه همچين کاري بزني

تا اونجا که من فهميدم، به چيزي نميخواد دست بزنه Think ولي اگه خواستي دست بزني؛ مواظب باش...بعضي چيزا خيلي خطرناکه Mr. Green اين جواد تا اونجا که من سابقه شو دارم...حدود چند بار(!) انا لله شده ولي هنوز حرف ميزنه! نميدونم کي Game Over ميشه!!! Think Wink

که تنها تر نشه تنهایی ما...

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مهم: [ نظر سنجي ] شما از مرگ مي ترسيد؟؟
2
پاسخها: 43 بیننده: 3635 نویسنده: sunson
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است لاف عشق!
1
پاسخها: 10 بیننده: 439 نویسنده: aram
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مرگ
1
پاسخها: 5 بیننده: 360 نویسنده: تنها با تمام دردها
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است بعد از کعبي؛ علي کريمي با پرسپوليس قرارداد بست!
3
پاسخها: 16 بیننده: 1223 نویسنده: احسان

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌های این تالار شرکت کنید
قوانين تالارهاي گفتمان گزارش خطا
سوال در مورد تالارهاي گفتمان پيشنهاد