| نویسنده |
پیغام |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1110 اعتبار کسب شده: 5606 محل سکونت: هيدالو سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 19 آبان 1386، ساعت 23:57 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
سلام
راستش نميدونستم اسم اين تاپيک رو بايد چي بذارم براي همين اين عنوان کلي رو نوشتم. بعدا اگر عنوان بهتري براش پيدا کردم عوضش ميکنم.
دوست من يه وبلاگ داشته توي سايت blogfa.com اما چند ماه پيش مطالب داخل وبلاگ به طور کامل پاک ميشه و حتي مديرهاي بلاگفا هم نميتونن مطالب رو برگردونن اما نميگن دقيقا چي شده.
من امروز سعي کردم با سايتهايي که آرشيو مطالب اينترنت رو نگه ميدارن مطالب قبلي وبلاگ رو برگردونم. اما مطالب اين وبلاگ توي آرشيو سايت www.archive.org هم پيدا نشد.
از اون مسخره تر اينکه مديريت بلاگفا وبلاگ مورد نظر رو حذف کرده و حالا يه نفر ديگه توي اون آدرس وبلاگ راه انداخته.
اين هم آدرس وبلاگ: http://najafi.blogfa.com
کسي کمکي راهنمايي چيزي به فکرش نميرسه. |
|
_________________ تو تا زندهاي نسبت به چيزي که اهلي کردهاي مسئولي. تو مسئول گُلِتي...
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنت اگزوپري)
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6569 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 20 آبان 1386، ساعت 0:08 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
شخصا تصور نميکنم بتوني اين مشکل رو حل کني! مگه اينکه کسي صفحه رو سيو کرده باشه و بهت بده.
پشنهاد ميکنم اگه دنبال مطلب خاصي از اون وبلاگ هستي، از گوگل کمک بگيري و اميدوار باشي که کسي اون مطلب رو توي فرومي، وبلاگي و يا وبسايتي کپي کرده باشه.
___
چهار ستاره شدنت مبارک! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1110 اعتبار کسب شده: 5606 محل سکونت: هيدالو سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 20 آبان 1386، ساعت 12:42 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 20 آبان 1386، ساعت 13:14 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 20 آبان 1386، ساعت 19:06 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
آره همين وبلاگ بوده.
اما همينطور که مي بينيد بعد از از دست رفتن اطلاعات بوده که ازش آرشيو گرفتن. |
|
_________________ تو تا زندهاي نسبت به چيزي که اهلي کردهاي مسئولي. تو مسئول گُلِتي...
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنت اگزوپري)
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |