| نویسنده |
پیغام |
| اميرحسين |
|
دور دوم سفرهاي استاني رئيس جمهور، دکتر محمود احمدينژاد با سفر به بيرجند آغاز شد.
در آغاز دور دوم سفرهاي استاني؛
رئيس جمهور وارد بيرجند شد
دکتر محمود احمدي نژاد رئيس جمهوري دقايقي پيش با ورود به فرودگاه بيرجند مرکز استان خراسان جنوبي، دور دوم سفرهاي استاني خود را آغاز کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، دکتر احمدي نژاد درفرودگاه بيرجند مورد استقبال حجت الاسلام صادقي نماينده ولي فقيه در استان خراسان جنوبي، صولت مرتضوي استاندار، نمايندگان اين استان در مجلس و جمعي از مقامات و مسئولان محلي قرار گرفت.
18 آبان 1384، رئيس جمهور در آغاز دور اول سفرهاي استاني خود به خراسان جنوبي سفر کرد . رئيس جمهور تا دقايقي ديگر در استاديوم آزادي بيرجند در جمع مردم اين شهر که از ساعات اوليه امروز در آن گردآمده اند، سخنراني مي کند.
پيگيري مصوبات دور اول سفرها در اين استان، شرکت در کارگروه هاي ويژه ، برگزاري جلسه هيئت دولت و شرکت در نشست مطبوعاتي بخشي از برنامه هاي رئيس جمهور در خراسان جنوبي است.
منبع: خبرگزاري مهر |
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 16 آبان 1386، ساعت 15:40 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 16 آبان 1386، ساعت 15:45 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 16 آبان 1386، ساعت 15:46 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2181 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 16 آبان 1386، ساعت 16:40 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
هواپيمايي که در اوايل رياست جمهوري احمدي نژاد به اتهام طاغوتي بودن به اشيانه برده شده بود
که توسط دولت محمد خاتمي ساخته شده بود.. به علت بي کيفيت بودن خطوط هوايي ايران و در امان
ماندن جان احمدي نژاد از ضعف و نقص ناوگان هوايي دوباره مورد استفاده قرار گرفت !!!!
اين در حالي است که ادعاي اقاي احمدي نژاد و جبه گيري هاي ايشان و نيز وعده هاي بهشتي ايشان
يکي پس از ديگري به فراموشي سپرده ميشوند |
|
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2169 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 16 آبان 1386، ساعت 17:32 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
در تمامي استقبال هاي پر شور معمولا 90 درصد حاضرين ، بسيجيان و کارمندان دولت و دانش آموزان بي نوا هستند که اکثرا از سر اجبار در اين جمع پر شور حضور پيدا مي کنند ، 10 درصد باقي مانده هم ميان اين دولتمرد پرقدرت و رويائي رو از نزديک رويت کنند
هر چي باشه اين سفرها بالاخره براي خود رئيس جمهور خيلي مفيده ،هم شهرهاي کشورش رو از نزديک مي بينه و هم از اين شهر پر از ترافيک و دود بيرون رفته و يه حال و هوائي عوض مي کنه
خدا خيرش بده ولي من همين جوري از سر دلخوشي گزينه خير رو انتخاب کردم |
_________________ ياد آور اين باشيم که عشق معجزه مي کند 
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 858 اعتبار کسب شده: 6754 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 16 آبان 1386، ساعت 20:14 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
در جواب سؤال بايد عرض کنم که به نظر بنده مسلماً سفرهاي استاني در آشنايي مسئولين با مشکلات مردم مؤثره؛ اما بحث سر اينه که به نسبت هزينه هايي که در بر داره، اين سطح آشنايي چقدر مفيده و اصولاً کشوري با اين وسعت و جمعيت رو مي شه به اين سبک اداره کرد يا خير.
مسلماً غربيها در کنار نکات منفي که دارن، نکات مثبت زيادي هم دارن. از جمله اين که روش حکومت داري غربيها خيلي بهتر از شرقيهاست. شايد بد نباشه از روشهاي حکومت داري غرب الگوهايي متناسب با شرايط بومي و فرهنگي خودمون برداشته بشه. اصولاً در دنياي امروز و در يک کشور 70 ميليوني به نظر نمي رسه ارتباط مستقيم عالي ترين مقام اجرايي کشور با مردم عادي بتونه چاره ساز رفع مشکلات باشه. رفع مشکلات به اين سبک شبيه اينه که وزير آموزش و پرورش براي برطرف کردن مشکلات تحصيلي دانشجويان ابتدايي هر شب در منزل يکيشون حاضر بشه و شخصاً بهشون املا بگه! |
|
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 545 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 17 آبان 1386، ساعت 1:32 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| وحيد نوشته بود: |
در جواب سؤال بايد عرض کنم که به نظر بنده مسلماً سفرهاي استاني در آشنايي مسئولين با مشکلات مردم مؤثره؛ اما بحث سر اينه که به نسبت هزينه هايي که در بر داره، اين سطح آشنايي چقدر مفيده و اصولاً کشوري با اين وسعت و جمعيت رو مي شه به اين سبک اداره کرد يا خير.
مسلماً غربيها در کنار نکات منفي که دارن، نکات مثبت زيادي هم دارن. از جمله اين که روش حکومت داري غربيها خيلي بهتر از شرقيهاست. شايد بد نباشه از روشهاي حکومت داري غرب الگوهايي متناسب با شرايط بومي و فرهنگي خودمون برداشته بشه. اصولاً در دنياي امروز و در يک کشور 70 ميليوني به نظر نمي رسه ارتباط مستقيم عالي ترين مقام اجرايي کشور با مردم عادي بتونه چاره ساز رفع مشکلات باشه. رفع مشکلات به اين سبک شبيه اينه که وزير آموزش و پرورش براي برطرف کردن مشکلات تحصيلي دانشجويان ابتدايي هر شب در منزل يکيشون حاضر بشه و شخصاً بهشون املا بگه!  |
سلام
وحيد کم کم داره ازت خيلي خوشم مياد
منم با نظر هاي وحيد موافقم+به نظر من اين کاراي مديراي استاني است اگه يه استان از نظر رفاهي در وضع نا مناسبي است نشان از نالايق بودم اين مديرايي است که به وسيله همين دولت انتخاب شده! |
|
_________________ از نيل تا پنجاب
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 17 آبان 1386، ساعت 15:20 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| وحيد نوشته بود: |
اصولاً در دنياي امروز و در يک کشور 70 ميليوني به نظر نمي رسه ارتباط مستقيم عالي ترين مقام اجرايي کشور با مردم عادي بتونه چاره ساز رفع مشکلات باشه. رفع مشکلات به اين سبک شبيه اينه که وزير آموزش و پرورش براي برطرف کردن مشکلات تحصيلي دانشجويان ابتدايي هر شب در منزل يکيشون حاضر بشه و شخصاً بهشون املا بگه!  |
استدلالتون چند جاش اشکال داره. اون هم اينه که:
1. در اين سفرها هم رئيس جمهور با 70 ميليون نفر مستقيماً صحبت نميکنه، ولي با برخي از مردم هم صحبت ميشه و از مشکلات اونها ميپرسه تا مسئولين استانها که معمولاً استان خودشون رو گل و بلبل نشون ميدن بدونن که نميتونن واقعيات رو وارونه جلوه بدن.
2. تنها روش ادارهي کشور سفرهاي استاني نيست. علاوه بر برنامهريزيهاي بلند مدت و ميان مدت، سفرهاي استاني روشي براي مشاهدهي وضعيت استانها و اجراي مصوبات دولت براي پيشرفت آنهاست.
نکتهي جالب توجه اينجاست که دولتهاي قبلي هم چنين سفرهاي را داشتهاند؛ اما وقتي اين سفرها به شکل گستردهتر و مناسبتر در اين دولت انجام ميگيرد، برخي از روزنامهها و مطبوعات کشور علاوه بر عدم پوشش آنها، سعي بر انتشار تحليلهايي مبتني بر نادرست بودن اين سفرها دارند!
جالب اينجاست که سفرهاي تبليغاتي خاتمي، اکنون که رئيس جمهور نيست، بيشتر از سفرهاي استاني رئيس جمهور در برخي روزنامهها بازتاب مييابد. نميدانم چرا خاتمي به اين سفرهاي نامؤثر دست ميزند.
از اين گذشته، مهمترين مشکلي که در دوران اصلاحات و هاشمات! بر اين مملکت گذشت، انباشت سرمايهها و رانت دولتي در استانهايي مانند تهران، اصفهان، يزد و کرمان بود. البته شهرهاي شيراز و مشهد هم بيبهره نماندند، اما 20 و چند استانهاي ديگر کاملاً فراموش شده بودند، و حتي در استانهايي مانند کرمان و اصفهان نيز نقاط دوردست، کاملاً براي دولت بياهميت بودند. اين سفرهاي استاني، از بروز چنين اشتباهاتي به صورت خواسته (توسط مديران مياني دولت) يا ناخواسته جلوگيري ميکند.
در زمان آقاي خاتمي، زندگي روستايي (و نيز شهرنشيني سنتي) براي مشاورين رئيس جمهور مانند آقاي حجاريان ننگ حساب ميشد. ايشان سعي داشتند حتي در منظر تاريخي! نيز اين شيوهي زندگي را مايهي آبروريزي جلوه دهند و عدم وجود «مارکت ملي»! را مايهي ننگ، فارغ از اين که تا چند دههي پيش، 80 درصد ايرانيان روستانشين بودند. کسي نداند ممکن است فکر کند آقاي حجاريان از نيويورک تشريف آوردهاند! با اين تفکرات بود که انباشت بيش از حد سرمايه و امکانات در شهرهايي مانند تهران، به انفجار جمعيت انجاميد. امروز اگر ميلياردها دلار نيز صرف بهبود ساختاري تهران شود، باز هم مشکل حل نخواهد شد، و با هجوم بيشتر جمعيت به سمت تهران مواجه خواهيم شد.
راستي، خانم بياض گل، فکر کنم ماهواره زياد نگاه ميکنين که گفتين:
| Bayas Gool نوشته بود: |
| در تمامي استقبال هاي پر شور معمولا 90 درصد حاضرين ، بسيجيان و کارمندان دولت و دانش آموزان بي نوا هستند! |
اين حرفتون اصلاً با واقعيت تناسبي نداره. |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 17 آبان 1386، ساعت 17:04 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
ديدار رئيس جمهور با مردم روستاي کوشکک |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 17 آبان 1386، ساعت 17:15 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 858 اعتبار کسب شده: 6754 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 17 آبان 1386، ساعت 23:43 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1110 اعتبار کسب شده: 5606 محل سکونت: هيدالو سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 18 آبان 1386، ساعت 1:11 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
با توجه به پايان دور اول سفرهاي استاني رئيس جمهور محبوب و مردمي و با توجه به دور جديد اين سفرها
بنده از جناب آقاي "امير حسين" تقاضا دارم که ميزان بودجه اي که در سفرهاي دور اول به هر شهرستان اختصاص داده شده توي اين تاپيک برامون بنويسن.
البته اگر اين کار براشون سخته ميتونيم همه با هم به ايشون کمک کنيم، فرضا من ميتونم بودجه اي رو که به شهرهاي استان خوزستان اختصاص داده شده رو پيدا کنم و اينجا بنويسم. کسايي که توي استانهاي ديگه زندگي ميکنن هم ارقام مربوط به شهرهاي استان خودشون رو بنويسن.
اين کار کمک ميکنه که تحليل درست تري از اوضاع داشته باشيم.
آيا بين بودجه هايي که احمدي نژاد توي سخنراني هاي خودش وعده داده و کارهاي انجام شده (به فرض قبول گفته هاي خود هيئت دولت و استانداران احمدي نژاد) تناسبي وجود داره يا نه؟؟؟ |
|
_________________ تو تا زندهاي نسبت به چيزي که اهلي کردهاي مسئولي. تو مسئول گُلِتي...
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنت اگزوپري)
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
 |
جمعه 18 آبان 1386، ساعت 2:02 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| شازده کوچولو نوشته بود: |
بنده از جناب آقاي "امير حسين" تقاضا دارم که ميزان بودجه اي که در سفرهاي دور اول به هر شهرستان اختصاص داده شده توي اين تاپيک برامون بنويسن.
البته اگر اين کار براشون سخته ميتونيم همه با هم به ايشون کمک کنيم، فرضا من ميتونم بودجه اي رو که به شهرهاي استان خوزستان اختصاص داده شده رو پيدا کنم و اينجا بنويسم. کسايي که توي استانهاي ديگه زندگي ميکنن هم ارقام مربوط به شهرهاي استان خودشون رو بنويسن.
اين کار کمک ميکنه که تحليل درست تري از اوضاع داشته باشيم. |
پيشنهاد خوبيه. برخي خبرگزاري از مصوبات هيئت دولت در استانها و درصد اجرايي شدن اونها و در برخي موارد جزئيات اين پروژهها گفتن. اما جمعآوريش يک کم سخته. با اين همه سعي ميکنم اونهايي که ميتونم جمعآوري کنم و بهتون نشون بدم. هر چند مقايسه کردن اونها با زمان خاتمي و هاشمي سخته، چون دادههاي خوبي از اون زمان (حداقل روي اينترنت) وجود نداره.
| نقل قول: |
| آيا بين بودجه هايي که احمدي نژاد توي سخنراني هاي خودش وعده داده و کارهاي انجام شده (به فرض قبول گفته هاي خود هيئت دولت و استانداران احمدي نژاد) تناسبي وجود داره يا نه؟؟؟ |
من که اين طور فکر ميکنم. چرا که خوب يادم هست در زمان آقاي هاشمي، تا دو سه هفته کارمنداي فرمانداري و برنامه بودجه و ... ناهار خودشون و خونوادشون با ژتونهاي مخصوص مهمانهاي سفر رئيس جمهور تأمين بود! البته واضحه که فقط ناهار نبود، و نميخوام به خاطر اينکارشون همه کارهاشون رو زير سؤال ببرم، ولي خوب اين قضيه نشون ميده که خيلي هم به فکر صرفهجويي نبودن. اما احمدينژاد سعي کرده که اين ريخت و پاشها رو کم کنه.
به نظر من اختصاص چند درصد از بودجهي عمراني استانها به بازرسي اون نه تنها غيرمنطقي نيست، بلکه لازم و ضروريه و اختصاص بخشي از اون به بازديد رئيس جمهور مفيده. چرا هميشه بايد رئيس جمهور فقط موقع افتتاح پروژهها بره و قيچي بزنه و از کل قضيه بيخبر باشه؟
راستي در مورد تبليغ که وحيد اشاره کرد، زياد حرف دارم. انشاء الله فردا. |
|
|
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2181 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
جمعه 18 آبان 1386، ساعت 4:05 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
در بين اين همه ريا کاري و تبليغات 100 تا يه غاز محمود احمدي نژاد...بد نيست نگاهي هم به اصل ماجرا بندازيم
و واقعيات .و ريز امور رو از زبان مسوليني که در متن عملکرد هاي رئيس جمهور در مورد سفرهاي استاني هستند
سيد محمد صادق نيرومند نماينده مردم نهبندان و سربيشه در مجلس شوراي اسلامي:
90 درصد مصوبات سفر رييس جمهور به خراسان جنوبي اجرايي نشده است
نماينده مردم نهبندان و سربيشه در مجلس از اختصاص نيافتن اعتبار و تاخير در اجراي طرح توسعه نهبندان و همچنين اجرايي نشدن ٠٩ درصد مصوبات سفر رئيس جمهور به استان انتقاد کرد. سيد محمد صادق نيرومند درباره وضعيت طرح توسعه نهبندان گفت: اين طرح در پنجم مرداد ماه سال ١٨ درهيئت دولت وقت مصوب و مدت ها دستخوش تاخير شد تا اين که پس از سفر رئيس جمهور به خراسان جنوبي با قرار گرفتن در بند ٣ مصوبات هيئت دولت به آن توجه شد. وي افزود: در اين طرح صرفا بحث اعتبارات مدنظر نيست زيرا طبق طرح ٠١ ساله اي که براي اين پروژه تهيه شده بايد فاصله محروميت هاي اين منطقه با ميانگين هاي استاني کم شود و در بعد عمل با فعاليت هاي عمراني که در آن انجام مي شود از اين محروميت خارج شود.
وي با اشاره به اين که پس از تهيه طرح توسط سازمان مديريت و برنامه ريزي وقت، اين طرح به محضر مقام معظم رهبري ارائه مي شود گفت: اهتمام بر اين موضوع و اجرايي شدن طرح توسعه نهبندان توسط مقام معظم رهبري تاکيد خواهد شد.
وي به مصاحبه اي که چند وقت پيش با روزنامه خراسان داشته و اعلام کرده اعتباري براي اين طرح در نظر گرفته نشده و استاندار خراسان جنوبي هم گفته است منتظريم پيش نويس بودجه ٦٨ از سازمان مديريت و برنامه ريزي به استان ارسال شود اشاره کرد و گفت: بايد مسئولان واقعا از بازي با اين واژه ها و شعارها پرهيز کنند ، اين مشکل مردم نهبندان نيست بلکه مشکل مردم ساير نقاط استان است. نيرومند اضافه کرد: در بحث توزيع اعتبارات و پروژه ها قول هايي که مسئولان مي دهند بايد از حوزه شعار فراتر برود زيرا آن چه مرضي رضاي خداوند و مردم است عمل کردن به اين گفته هاست. نماينده مردم نهبندان و سربيشه اجرايي نشدن برخي از بندهاي طرح توسعه نهبندان را يادآور شد و ادامه داد: براي مثال در اين طرح فرمانداري نهبندان به عنوان فرمانداري ويژه تعريف شده و اين بندها بايد اجرايي شود ولي هنوز اجرا نشده است.
مصوبات سفر رئيس جمهور به استان
وي به خبر اجرايي شدن ٩٩ درصد مصوبات سفر هيئت دولت به استان اشاره کرد و اظهار داشت: کمتر از ٠١ درصد اين مصوبات هم اجرايي نشده زيرا آن چه ما انتظار داريم در مقام نقد مسئولان اجرايي و نه تخريب آنها بيان مي کنيم ، اجرايي نشدن وعده هاي داده شده و ابراز نگراني مردم است.
وي گفت: نمايندگان مجلس بايد زبان گوياي مردم و پي گير مطالبات آنها باشند و اين پي گيري به معناي ورود به مسائل اجرايي نيست بلکه به معناي نظارت بر حسن اجراي قانون و نظارت براجراي پروژه ها و وعده هاي رئيس دولت است. وي متذکر شد : باتوجه به پي گيري هاي زياد و نگراني رسانه ها در خصوص منويات مقام معظم رهبري ، اين منطقه محروم کمتر مورد توجه قرارگرفته و ما هم اگر اين مطالب را عنوان مي کنيم به معني ناديده انگاشتن تلاش ها و زحماتي که دوستان کشيده اند نيست.
وي تصريح کرد: مي توانيم بگوييم اين تلاش ها و پي گيري ها بيشتر از اين مي توانست باشد ولي ميان ماه من تا ماه گردون ...
وي همچنين خاطرنشان کرد: تلاش ها بايد تداعي کننده تفکرات رئيس دولت باشد که اهتمام خود را متوجه محرومان کرده است اما آن را نمي بينيم و در عمل فاصله زيادي مشاهده مي شود.
وي عنوان کرد: نمي توانم خودم را به عنوان نماينده مردم قانع کنم که دستورات مقامات عالي رتبه به فراموشي سپرده شده و بي توجهي نسبت به آنها اعمال شود.
اين نماينده مجلس درپاسخ به اين سوال که آيا براي دادن اعتبار به طرح توسعه نهبندان مسئولان استان قولي داده اند گفت: ما براي دادن و گرفتن قول هيچ وقت مشکل نداشتيم اما در مقام عمل ، اعتباراتي به اين طرح اختصاص نيافته زيرا مردم بايد در عمل ، شعارها و قول هاي مسئولان را ببينند.
وي افزود : به عنوان مثال وقتي آقاي استاندار قول فعال شدن کارخانه پنبه نسوز يا جايگزيني طرحي به جاي کارخانه گچ افضل آباد نهبندان رامي دهد مردم بايد به چشم خود ببينند که اين کارخانه ها از رکود و تعطيلي درآمده است.
وي اضافه کرد: مردم ما اينها را نديده اند و به همين خاطر شديدا انتقاد دارند زيرا متاسفانه هميشه مسئولان فضاي گل و بلبل را براي مردم ترسيم مي کنند ، ولي آنها (مردم) تبعيض ها را به چشم مي بينند.
وي در خصوص وضعيت بودجه شهرستان هاي نهبندان و سربيشه در سال جاري خاطرنشان کرد: چون در اين خصوص اطلاعات جامع و کاملي ندارم نمي توانم اظهار نظر کنم ولي آن چيزي که مي توان درباره آن اظهارنظر کرد توزيع و تقسيم بودجه است که براساس شاخص ها و تعريف ها انجام شده و R | |