| نویسنده |
پیغام |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3326 اعتبار کسب شده: 4427 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 10 آبان 1386، ساعت 0:26 |
|
 |
10 ماه و 10 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2149 اعتبار کسب شده: 3405 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
شنبه 12 آبان 1386، ساعت 17:19 |
|
 |
10 ماه و 7 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3326 اعتبار کسب شده: 4427 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 14 آبان 1386، ساعت 4:19 |
|
 |
10 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 14 آبان 1386، ساعت 8:23 |
|
 |
10 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 19 آبان 1386، ساعت 13:47 |
|
 |
10 ماه پيش |
|
|
| |
قول ميدهم ,قول ميدهي ,قول ميدهيم
زير قولم ميزنم ,زير قولت ميزني ,زير قولمان ميزنيم
اشتباه نکنيد ,ادبيات دوران دبستاني نيست ,اين روزا امضاي نبي باعث شد که اين مطالب به ذهنم برسه ,تا در آخر به يک ايراد فني ديگر صداي دل اعتراف کنم
بله, يکي ديگه از اتصال بدنه هاي صداي دل خانوم
ميدونيد ,مردم مرتب حرف از قول و قرار و commitment و عقد و عروسي و اين حرفا ميزنن, نميخوام بگم اين حرفا بده ها
ميخوام بگم که مردم از همديگه اين قول و قرار ها رو ميخوان يا به ديگران اين قول و قرار ها رو ميدن
خنده داره , چرا
چون خودشونم معني قول هايي رو که ميدن نميفهمن
devorce, cheathing, breakup و خلاصه اين همه کوفت و ز هر مارها بين آدما ,بعد از اين قول و قرارها پيش مياد
نه اينکه بگم اشکالي داره ها ,نه خود من هم يکي از همين آدما از اين غلط ها هم ميکنم
همگي سوار بر سيل رسم و رسومات و عادتهاي اجتما عي و سنت ها و خلاصه اين چيزا هستيم
نميدونم چجوري منظورم رو برسونم که احساس مايتابه اي بهتون دست نده و دلتون هواي اينو نکنه
که با مايتابه ي خودم توي سر خودم بزنيد
يه بار داشتم با مهدي راجع به commitment و اين چيزا صحبت مي کردم طفلکي فکر کنم داغ کرده بود
آخه به نظر من ,آدم بايد اول توي وجود خودش اون آمادگي رو ببينه و به خودش قول بده
تا وقتي که آدم خودش توي وجود خودش با همه ي احساس و دلش نسبت به کسي احساس يکي بودن و نزديکي نکنه
نميتونه به کسي قولي بده و زماني هم که توي وجودش چنين حسي رو به کسي داشت نيازي به قول و قرار زبوني نيست ديگه وجودش خلاف اون حس کاري نخواهد کرد تازه اون هم تضميني براش نيست کي ميدونه فردا چي ميشه
با توجه به اينکه معني وتصوير commintment از نظر آقايون خيلي با ما ها فرق ميکنه
براي خانمها ,ديگه فکر ميکنن بلند ترين قله ي دنيا رو فتح کردن ,براشون معني لباس قشنگ و سفيد عروسي ,و تور و تاج
ميده ,که در اوج زيبايي دست در دست دامادشون توي جنش عروسي بدرخشن (خيلي هم خوبه آدم کلي خوشکل ميشه ) و البته داشتن واقعي يک مرد براي ما خانمها نقطه ي اتکاي زندگيمونه
و براي آقايون معني ترس و وحشت زنداني شدن و يکي همش آويزونشون شدن و گرفته شدن آزاديشون و داره
ترس تبدليل شدن من به ما و ترس اينکه حالا يکي هست که ميخواد کجا هستن و کجا نيستن رو چک کنه
هدف بايد خالص باشه ,آدم با نيت درست شروع ميکنه ,ولي ميخوام بگم هيچ چيزي صد در صد نيست
زماني هم که با همه ي وجودت اون حس يکي شدن رو با کسي نداري ,هزار تا قول ارزش يک پاپاسي رو هم نداره
معمولاً خانمها خيلي اصرار به اين قول و قرار ها دارن و نسبت بهش حساسن
درسته , ولي خانوم خوشکله قول و قرار زوري گرفتن و مثل بادي گارد همش مواظب کسي بودن که قول و قرار واقعي نيست ,تو که نيستي طرف کار خودش و ميکنه
تازه اين هم ضرر هاشه
1- ارزش تو هم به کمتر از نصف ميرسه چون سر کار رفتي
2- طرف مقابلت باهات راحت نيست چون احساس ميکنه همش بايد دروغ بگه
3- حساسيت و نا آرومي توي وجود خودت چندين برابر ميشه چونکه gutfeeling خانمها خيلي خيلي قويه
و يک حسي بهت ميگه که طرف مقابلت داره زير آبي ميره
اين حرف منه
لازم نيست به کسي commitment بدين به خودتون commitment بدين
و بدونيد که تنها و تنها کسي که توي دنيا ميتونيد روش کنترل داشته باشيد فقط و فقط شخص شخيص خودتونه
پس روي خودتون کار کنيد ,بهترين خودتون رو بسازيد ,اونموقع مطمين باشيد که مجبور نيستيد از کسي قول و قرار زوري و اجباري بگيريد, اونموقع اونقدر wonderful & lovely هستيد که کسي نميخواد از دست بدتون شايدم به زور بخوان ازتون commitment بگيرن
تنها پيوندي که هيچ چيزي باطلش نميکنه پيوند وجود آدماست وگرنه زبان و کاغذ بازي و طلا و جواهرات و حلقه ي چند قيراتي هيچه
قشنگ ترين حلقه ,حلقه ي اشک علاقست با يک flat endless ring که اسم اوني که دوستش داري روش حک شده باشه
حالا نکته و ايراد فني چيه!! آها
آخه به قول يه نفر دختره ي خول و چل اين حرفا چيه ميزني همينطوري الکي از روي زبون commitment بده به فکر پول باش , کي توي اين دور و زمونه از دل و جونش مايه ميذاره ,شونصد نفر رو همزمان توي آب نمک بخوابون
اين نشد اون يکي اون يکي نشد اون يکي الي ماشا الّله
عقل هم چيز خوبيه آدم داشته باشه
بدوم برم که ميدونم خانمها الان در به در دنبالمن
من رفتم بخوابم
شب به خير |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3098 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 19 آبان 1386، ساعت 19:01 |
|
 |
10 ماه پيش |
|
|
| |
Wow! What a truly beautiful post Sima jaan! Bravo! Here is your prize
|
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 22 آبان 1386، ساعت 0:46 |
|
 |
9 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
Wow! What a truly beautiful post Sima jaan! Bravo! Here is your prize
|
Thanks Omid jaan, your beautiful prize motivated me for a 5 minutes of Harakat e Mozoon |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2149 اعتبار کسب شده: 3405 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 22 آبان 1386، ساعت 11:22 |
|
 |
9 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
چهارشنبه 23 آبان 1386، ساعت 5:17 |
|
 |
9 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
| Bayas Gool نوشته بود: |
..........................................
سييييييييييما به دادم برس
فکر مي کني بتوني قطعات يدکي منو عوض کني يا يه جوري تعميرم کني که بي خيال شم يا گنگ شم و چيزي نفهمم  |
غصه نخور راه درمانت دست خودمه
مصي جان شما رو بايد وصلت کنم به Ground Resistance Test Equipment اول درجه ي Resistance رو بسنجم
ولي از شوخي گذشته خلاص ميشي ولي نه با آچار فرانسه و پيچ گوشتي
با يک کم تمرين و کار کردن روي خودت که البته زمان ميبره ولي به نتيجه اي که ازش ميگيري مي ا رزه
همه ي ماها توي زندگيمون دروغ گفتيم ,بيشتر از همه به خودمون براي داشتن اون چيزايي که ميخوايم ,هيچ کس ادعاي معصوميت نداره ,اون موقع هدفمون چي بوده ?دليلمون چي بوده ?چه حالي داشتيم?
قبل از اينکه به دروغ فکر کني هيچ وقت به دليل دروغ گفتن فکر کردي
ترس و ضعيفي شخص و فرار از واقعيت يک قسمت خلاصه نويسي اين ماجراست
1- ترس از قضاوت شدن
2- فرار از واقعيت براي خوبتر جلوه داده شدن
3- به دست آوردن توجه يا همون love & attention خودمون
4- براي مردم زندگي کردن و مدام از مردم credit خواستن
5- حفظ آبرو که طرف حاضره خودش در سختي و بد بختي باشه ولي مردم فکر کنن که خوشبخته يعني فرهنگ غلط و دست و پاگير ما آدمها رو حتي به اين واداشته که به خودشون هم دروغ بگن چه برسه به ديگران
و اين عقايد منفي که به آدمها محبت کني پر رو ميشن و اون سيستم باورها و قضاوت کردنها و مرز هاي خوب و بد فرهنگي و تعصبات و کنترل کردنها که الي ماشا الّله توي فرهنگ ما هست, يک دليل ديگشه
و ما نميدونيم و نميخوايم بدونيم و به ما مربوط هم نيست آدمهاي متفاوتي که دور و بر ما هستند که هزار و يک مشکل توي زندگيشون از زمان بچگي داشتن, به کدوميک از دلايل بالا انتخاب کردن که از حقيقت فرار کن,ن همونجور که هزار بار توي تالار گفتم , آدمها رو نميشه عوض کرد ,نميشه روشون کنترل داشت , پس بايد چه کرد ?بايد روي شخص شخيص خوشکل ماماني خودمون کار کرد
خوب اين ها رو تا به حال شنيدي
بني آدم اعضاي يکديگرند که در آفرينش ز يک گوهرند
دنياي بيرون انعکاس دنياي درون آدمهاست
کبوتر با کبوتر باز با باز کند همجنس با همجنس پرواز
قبل از هر چيز ميخوام ازت خواهش کنم حرفام سو تعبير نشه چون واقعاً بيان اين چيزا توي نوشته راحت نيست
نه اينکه فکر کني خداي نکرده ميخوام بهت بگم دروغ توي وجود خودت هم هست ,نه ,ميخوام ريشه اي تر به قضيه نگاه کني ميخوام بهت بگم بر اساس اون چند تا ضرب المثل بالا همه ي ما آدمها مثل هم آفريده شديم همه ي ما اين potential رو داريم که دزد و قاچاقچي و آدم کش بشيم ,همونطور که ميتونيم خدايي بشيم
پس هر عملي از هر آدمي, آيينه اي از يک قسمتي از وجود ماست ,که يا در ما عيانه ,و يا انتخاب کرديم که پنهان باشه
پس هر عملي طبيعيه به قول اميد everything is NORMAL
نگفتم خوبه, نگفتم مورد تأييده, نگفتم انتخاب منه, گفتم طبيعيه اينو بهت ميگم براي خلع شدن از لباس قضاوت که
که مدتهاست از تن خودم درش آوردم و خودم رو خلع لباس کردم
وقتي اين لباس رو از تنت در آوردي آماده ميشي براي تقويت يک نيرو در درونت به نام power of allowing
که از ته وجودت نه از سر زبان به مردم اجازه ميدي همونطور که هستن باشن ,مردم رو همونطور که هستن ميپذيري و همونطور که هستن دوستشون داري
روي کارهاشون بد و خوب نميذاري با نگاهت قضاوتشون نميکني ,ميپذيري که حتي اون آدم دروغگو در اون زمان داره
يه دوره اي پر از ضعف و ترس زندگيشو تجربه ميکنه ,در حالي که نميخواد اعتبارش رو به عنوان يک انسان good look از دست بده اينجوري ديگه روي آدمها حساسيت نداري و تمرکزت از روي اينکه دارن راست ميگن يا دروغ برداشته ميشه چون ديگه برات فرق نميکنه و با مزگيش ميدوني به چيه ?
اگه الان بعد از 24 ساعت دروغ آدمها رو ميفهمي ,اون موقع همون لحظه که دارن بهت دروغ ميگن ميفهمي ,ولي ديگه اذيتت نميکنه کم کم که درونت با اين مسئله ok بشي من همينجا و همين الان بهت قول ميدم که آدمهاي دروغگوي دور و برت کم ميشن, چون تو ديگه powerful هستي و ديگه اين بازيها رو نميخري
ببين مصي ما آدمها حتي با خودمون رو راست نيستيم, اگه ما توي خودمون authenticity داشته باشيم
و اگه با ديگران out of integrity زندگي نکنيم توي زندگي به مرور آدمهايي رو هم جذب ميکنيم که اونمدلي باشن
يادت باشه
دروغگو فکر ميکنه داره به ديگران دروغ ميگه اول داره به خودش دروغ ميگه خودش توي اون جهنم يا بهشت ساختگي
داره زندگي ميکنه جوري که بعد از يک مدت دروغهاي خودش هم باورش ميشه
فکر ميکني که بدون کنجکاوي دروغ مردم برات رو ميشه subconsciously روش حساسي ,حساسيتت رو از روش بردار درست ميشه
p.s
بعد از تايپ پستي به اين طولاني بنده به شدت احساس سرما ميکنم |
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 03 آذر 1386، ساعت 0:56 |
|
 |
9 ماه و 17 روز پيش |
|
|
| |
گاهي اوقات سعي ميکنه چيزايي رو تحمل کنه که از حد توان تمام زنهاي دنيا خارجه
چرا
نه اينکه عقلش نميرسه يا نميفهمه
نه اينکه خودش و پايين و يا کوچيک و کم ميبينه
نه اينکه براي خودش ارزش يا احترام قايل نيست
نه اينکه .......................................
......................................................
چونکه
مراجعه بشه به امضاي خودم |
|
|
|
|
|
 |
|
|