| نویسنده |
پیغام |
خودم  سال صفري!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 02 آبان 1386 مجموع ارسالها: 42 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 08 آبان 1386، ساعت 17:26 |
|
 |
9 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
خاخام موشه ايرون فريدمن ،رئيس کنيسه يهوديان ضد صهيونيسم ، تبليغات فراوان رسانه هاي غربي و صهيونيستي عليه جمهوري اسلامي ايران را ناشي از اقتدار ايران و ضعف آنها دانست .
خاخام موشه ايرون فريدمن يکشنبه شب در جمع دانشجويان دانشگاه ازاد اسلامي مشهد با اشاره به ريشه هاي تاريخي ظهور صهيونيسم گفت:جرياني که در جامعه بين الملل نفوذ دارد به همه اديان و بيش از همه به پيروان واقعي حضرت موسي ع زيان رسانيده است .
وي معرفي سرزمين موعود براي يهوديان را بزرگترين تحريف تاريخ برشمرد و افزود:اين درحاليست که بنابراعتقادات ديني ما ، ارتباط يهوديان با سرزمين موعود رابطه اي معنوي است و تا زماني که بيت المقدس دراختيار جنايتکاران صهيونيسم است اين رابطه نمي تواند برقرار شود .
خاخام فريدمن با بيان اينکه يهوديت ارتدوکس با صهيونيسم متفاوت است گفت:رئيس جمهوري ايران براي نخستين بار در دنيا در پي نشان دادن تفاوت اين دو بود .
منبع
البته به نظر من آيين فعلي يهود ( ونه آنچه حضرت موسي (ع) به عنوان آيين الهي به بني اسرائيل آموزش داده) با جنايت ، نژاد پرستي، فاشيسم و ترروريسم يه معني داره .اگر مخالفي هست حاضرم در اين زمينه با هم با استدلال به تورات يا تلمود بحث کنيم. |
|
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1017 اعتبار کسب شده: 6435 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 08 آبان 1386، ساعت 20:13 |
|
 |
9 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
جناب آقاي خودم!
داراي جنسيت نامشخص
احتراما به استحضار مي رساند:
چون پرده در افتد نه تو ماني و نه من. |
|
_________________ اگر آدم گذاشت اهليش کنند بفهمينفهمي خودش را به اين خطر انداخته که کارش به گريهکردن بکشد.
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنتگزوپهري)
|
|
|
|
|
 |
خودم  سال صفري!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 02 آبان 1386 مجموع ارسالها: 42 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 09 آبان 1386، ساعت 13:37 |
|
 |
9 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
| شازده کوچولو نوشته بود: |
جناب آقاي خودم!
داراي جنسيت نامشخص
احتراما به استحضار مي رساند:
چون پرده در افتد نه تو ماني و نه من. |
نفر بعدي لطفا |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |