| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 13 بهمن 1382، ساعت 12:06 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
چند روز ديگه 25 امين سالگرد پيروزي انقلابه. بعضيها که اساساً از همون اول باهاش مشکل داشتن؛ تو اين 25 سال خيليها هم کم کم از اين نظام رويگردان شدن. انقلاب نتونست به خيلي از آرمانهايي که در نظر داشت برسه. به علت فشارهاي خارجي، مشکلات اقتصادي، بي کفايتي مسئولين، جنگ 8 ساله و خيلي علتهاي ديگه. الان خيلي جاها يه جوري که اگه مثلاً تو يه جمع دوستانه بحثي پيش بياد، خيلي راحت و بدون رودربايستي به زمين و زمان و انقلاب و نظام و سران نظام از بالا تا پايين با دليل يا بي دليل ايراد مي گيريم و بد و بيراه و ناسزا مي گيم؛ اما اگه احياناً کسي بخواد به نفع اونها حرفي بزنه، خودش رو تو اقليت مي بينه و خجالت مي کشه و از گفتن حرفش پشيمون ميشه. مسلماً اشکالها و ايرادهاي اين نظام خيلي زياده؛ اما مايي که به اين راحتي از زمين و زمان ايراد مي گيريم، تا حالا فکر کرديم خودمون براي اين مملکت و جامعه مون چيکار کرديم؟ ما واقعاً به وظايف خودمون دربرار اجتماعمون عمل مي کنيم که انتظار داريم همه چيز درست باشه و کشورمون گلستان شده باشه؟
نظر شما رو نمي دونم؛ اما من حتي اگه هيچ کدوم از سران نظام، از رهبري نظام گرفته تا رئيسان سه قوه و پايين تر، رو قبول نداشته باشم، کليت نظام رو قبول دارم. اعتقاد دارم مشکلات کشور رو خودمون بايد حل کنيم و اگه کوتاهي کرديم، خودمون مسئوليم و خودمون هم ضررش رو مي بينيم و تا وقتي دست رو دست گذاشتيم و منتظر نشستيم خود به خود اوضاع درست بشه، اوضاع همين جوري که هست باقي مي مونه.
هر چه مي خواهد بگويد، هرکه مي خواهد
هر چه مي خواهد بگويد، تلخ يا شيرين ...
عکس از: http://www.imam-khomeini.com |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
اين مطلب آخرين بار توسط غريب آشنا در چهارشنبه 15 بهمن 1382، ساعت 13:34 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
Ramtin  سال صفري!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 35 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز يو ، البته متولد و بزرگ شده اصفهان و صد البته اصليتا" کرما ني !!! جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 13 بهمن 1382، ساعت 16:47 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
سلام ،
مرگ بر ضد ولايت فقيه !!! |
|
_________________ ... By the time, this night is over
قربون شما ، رامتين
|
|
|
|
|
 |
نقاب  زبون بسته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 02 آذر 1382 مجموع ارسالها: 15 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 13 بهمن 1382، ساعت 17:49 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| چند روز ديگه 25 امين سالگرد پيروزي انقلابه................ |
اولا خيلي خوبه که هيچوقت از گفتن عقيدمون ترس نداشته باشيم حتي اگه در اقليت باشيم.شما هم اگه توي چنين موقعيتي قرار گرفته اين و از بيان عقيدتون خودداري کردين اشتباه کردين.بهتون پيشنهاد ميکنم هيچوقت از گفتن اعتقادتون خجالت نکشين حتي اگه هيچکس باهاتون همعقيده نباشه.اينکه بقيه تاييدتون کنن يا نه اصلا مهم نيست.مگه همين نظامي که سنگشو به سينه مي زنيد با سروصداي يه اقليت شروع نشد؟؟؟
اما واقعا بياين ببينيم اين مردمي که از نظا م ناراضين کي هستن؟اينا همونايي اند که 25 سال پيش تو صحنه انقلاب خيلي از عزيزاشون رو از دست دادن و بعد هم توي صحنه جنگ.چرا؟؟؟
چون اعتقاد داشتن.و به خاطر اعتقادشون وايسادن.و من هم تحسينشون ميکنم.اما فکر مي کنين اگه يه همچين موقعيتي دوباره اتفاق بيفته همونايي که يه روز تا پاي مرگ عزيزاشون وايسادن باز هم با همون اعتقاد وارد صحنه ميشن؟
الان کاري کرده اند که مردم ما به خصوص جوونامون ديگه به اسلام هم بي اعتقاد شده اند.چون فکر ميکنن اسلام يعني چيزي که الان داره توي مملکت ما پياده ميشه.که يه عده ندانن با پولهاي باد آورده چه کنن و يه عده نون شب نداشته باشن.هر چند مشکل اقتصادي يه گوشه از مشکلات جامعه ماست .جووني که با هزار اميد و آرزو درس ميخونه و بعد به خاطر بيکاري يا دچار افسردگي ميشه يا به هزار راه خلاف کشيده مي شه چطور بايد حامي اين نظام باشه؟ قبول دارم اونايي که دچار چنين دوگانگي هاي اعتقادي شده اند اغلب از ضعف اعتقاديشون ناشي ميشه و من درصدد تاييد شون نيستم اما جووني که توي اين مملکت بزرگ شده اعتقاداتش رو از کجا آورده؟جز اينکه توي همين جامعه باورهاش شکل گرفته؟ درسته
که اختلاف طبقاتي هميشه بوده و فقط منحصر به جامعه ما نميشه اما مگه نه اينکه داريم توي يه جامعه مثلا اسلامي زندگي ميکنيم .پس اختلاس تا اين حد فجيع درش چه معني ميده؟
مملکتي که آزادي بيان فقط در حد حرف درش وجود داره.که اگه واقعا خواستي حرف بزني و کسي صدات رو شنيد مثل خيلي هاي ديگه که معلوم نشد چي بر سرشون اومد باهات برخورد ميکنن
اصل نظامي که شما بهش اعتقاد داري يه زماني تا حدودي بر اساس اسلام پايه گذاري شد اما الان چقدر بهش عمل ميشه؟و آيا اين نظام رو جز سردمداراش کي داره تشکيل ميده؟من و شمايي که توي يه جمع دوستانه حق نداريم عقيدمون رو ابراز کنيم؟؟؟
پس چطور قراره درستش کنيم؟ساختموني که پايه و اساس نداره هر چقدر مي خواي در و پنجرش رو تزئين کن.اخرش ميريزه.هرچند که تا الان هم با زور نگهش داشتن. نه اينکه من اعتقاد داشته باشم بايد دست روي دست گذاشت و منتظر موند تا بقيه درستش کنن .من بيشتر ازشما اعتقاد دارم که نبايد دست رو دست گذاشت .بايد از خودمون شروع کنيم.اما چطور؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 13 بهمن 1382، ساعت 21:54 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
من هيچ وقت از اين که عقيده ام رو ابراز کنم، ترسي نداشتم. انسان با عقايدش زنده است. انساني که زندگي مي کنه ولي عقايدش رو زير پا مي ذاره، در حقيقت مرده. توي همين تالارهاي گفتمان بعضي وقتها چند ساعت وقت گذاشتم و مطالبي نوشتم که شايد خيلي ها با يه پوزخند ازش گذشتن و حتي به خودشون اين زحمت رو ندادن که يه بار اون رو بخوننن. يه عده از دوستهاي خودم هم مستقيم يا غير مستقيم من رو به خاطرش مسخره کردن. من پيش بيني همه اينها رو مي کردم؛ اما با اين وجود چون احساس مي کردم وظيفه دارم اون مطالب رو بنويسم، اين کار رو انجام مي دادم. هيچ وقت هم از اين که در اقليت باشم نترسيدم. به نظر من در اقليت بودن لذتي داره که در اکثريت بودن نداره؛ لذت استقلال؛ کسي که در اقليت باقي مي مونه و بر امواج اکثريت سوار نميشه، يه جورايي داره استقلال و شجاعتش رو به رخ بقيه مي کشه.
به نظر من وقتي حضرت علي به حضرت فاطمه در جواب اين سوال که چرا از حقشون در جانشيني پيامبر دفاع نمي کنن جواب ميدن که اگه همچين کاري بکنن صداي اذان در مملکت اسلامي براي هميشه خاموش ميشه و اسلام به خطر ميفته، به اين معنيه که حتي حضرت علي هم کليت نظامي رو که ابوبکر و بعد از اون عمر و عثمان سردمدارانش بودن قبول داشتن. چون نظام برحقي بود که پيامبر پايه ريزي کرده بود و مي بايست باقي مي موند. هرچند سران فعلي اون نظام خلفاي سه گانه و کارگزارانش بني اميه و رانده شدگان پيامبر بودن و علي ها، ابوذرها و سلمانها در اون جايگاهي نداشتن و حتي مورد غضب بودن. يادمون نره که همين نظام بود که بالاخره به حق به علي رسيد. اعتقاد من به کليت نظام هم به اين معنيه.
من فکر مي کنم اين نظام هر چقدر هم از اصليتش فاصله گرفته باشه و منحرف شده باشه، باز هم قابل اصلاحه. البته به شرطي که خود ملت بخوان و اراده کنن. اگه از هسته قدرت مطلقي که فراي قدرت قانوني بعضي از تشکلات وجود داره بگذريم، خيلي از سردمداران و کارگزاران نظام رو هم پدران ما و مردمي تشکيل ميدن که مثل من و شما هستن. اصلاحات رو همونها بايد شروع کنن. مثل همين حرکتي که در اعتراض به رد صلاحيتهاي کانديداهاي مجلس صورت گرفته و در چند روز آينده شديدتر ميشه و کل نظام رو به چالش مي گيره. اين حرکت از لايه هاي بالاي همين نظام يعني سران و اشخاص رده بالاي دو قوه از سه قوه نظام شروع شده. پس نمي تونيم بگيم همه سردمداران و کارگزاران رده بالاي نظام از مردم جدا هستن. به نظر من چالش بزرگي که بعد از ماجراي رد صلاحيتها براي اصلاحات در نظام شروع شده ظرف حداکثر چند ماه آينده مشخص مي کنه که کليت نظام در چه حد قابل تغيير و اصلاحه. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3420 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 13 بهمن 1382، ساعت 22:16 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| Ramtin نوشته بود: |
سلام ،
من هم هستم:
مرگ بر ضد ولايت فقيه
22 بهمن ماه .... يوم الله است يوم الله
22 بهمن ماه .... يوم الله است يوم الله |
|
_________________ گنجشک ها خوبند
گنجشک ها نازند
بر دامنم آنها
در حال پروازند...
|
|
|
|
|
 |
نقاب  زبون بسته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 02 آذر 1382 مجموع ارسالها: 15 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 13 بهمن 1382، ساعت 23:50 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
درسته زياد نوشتين ولي جواب منو ندادين .اما يه چيزي رو هم يادتون نره اينکه فقط سعي نکنين اقليت باشين ببينين عقيده مخالفتون چرا راي اکثريت رو داره .لذت رسيدن به يه بينش صحيح خيلي بيشتر از پافشاري روي عقيده خودتونه.البته من هم ديگه بحث کردن در اين مورد رو ادامه نميدم.فقط يه چيز :اينکه حضرت علي نظام حاکم رو قبول نداشت و فقط به همون دليلي که اشاره کردين يعني به خطر افتادن اسلام سکوت کرد.اين چالشي که شما در موردش حرف ميزنين بالاتر از پيروزي ظاهري مردم در جريان دوم خرداد نيست که نتيجه اون رو هم ديديم.فکرکرديم تو اين جريان ما بوديم که برديم.هر چند خيلي هامون هنوز هم حقيقت رو نفهميديم.و ما باز هم بازي داده شديم.
البته به نظر من يه همچين مسائلي چيزايي هستن که بخشي از باوراي ما رو مي سازن و بحث کردن در مورد اين طور مسائل به جايي فراتر از تالار نياز داره.امثال من و شما هيچوقت نمي تونن توي يه تالار گفتمان همديگرو قانع کنن |
|
|
|
|
|
|
 |
ناشناس بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 198 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 13 بهمن 1382، ساعت 23:54 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
| Ramtin نوشته بود: |
سلام ،
من هم هستم:
مرگ بر ضد ولايت فقيه
22 بهمن ماه .... يوم الله است يوم الله |
:wis: :wis: :wis: :wis: :wis: :wis: |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 14 بهمن 1382، ساعت 2:19 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
اون چيزهايي که در مورد لذت در اقليت بودن نوشتم واسه اين بود که بگم اگه جايي عقيده ام در اقليت بود، سعي نمي کنم از اون فرار کنم يا زير پا بذارمش؛ و گر نه پافشاري بي جا در مورد يک عقيده به هيچ وجه درست نيست.
اينم جواب اون سوالهايي که بي جواب مونده بود:
الان شرايط با شرايط سالهاي اول انقلاب خيلي فرق کرده: بعد از فوت امام ديگه اون وحدتي که در مملکت حداقل بر روي رهبري و مقبوليت نظر اون وجود داشت، از بين رفته؛ نسل جوان ديگه اون نسل نيست؛ وضعيت جهاني خيلي تفاوت کرده؛ اون شور و شوق انقلابي جاي خودش رو به دو دو تا چهار تا و حساب و کتاب مادي داده؛ خيلي از مردم نسبت به نظام دلسرد شدن و ...؛ اما فکر مي کنم اگه خدايي نکرده کشور وارد وضعيت جنگي بشه، خيلي از اين درگيريها و اختلافات و دلخوريها براي دفاع از دين و وطن و شرافت کنار گذاشته ميشه و خيليها به صحنه ميان.
مشکلات موجود در کشور يکي و دو تا نيست. غير از مشکلات شديد اقتصادي، اختلاف طبقاتي و فسادهاي مالي گسترده که نقاب اشاره کرد، مشکلات فرهنگي، افراطي گري و کج انديشي ديني و مشکلات بزرگ ديگه اي هم وجود داره؛ اما من محدوديت در آزادي بيان رو تا اين حد که نقاب بهش اشاره مي کنه قبول ندارم. درسته که بعضي وقتها از طرف افراطيون با آزادي بيان برخورد ميشه، اما اين برخوردها اين قدر گسترده نيست که بشه گفت تو ايران کسي حق نداره حرف مخالف بزنه.
من به هيچ وجه قبول ندارم که جريان دوم خرداد يه بازي بود. مسلماً اين جريان نتايجي هم داشت. البته خيلي ها بعد از دوم خرداد سرخورده شدن. يه عده انتظارات بي موردي از اين جريان داشتن. نکنه ما انتظار داشتيم ظرف چند سال همه مشکلات مملکت به دست يه رئيس جمهور حل بشه؟! از يه رئيس جمهور تو يه مملکت با مشکلات اساسي خيلي زياد و نهادهاي فراقانوني قدرتمند در چه حد مي شد انتظار داشت؟ به نظر من يکي از بزرگترين عواملي که باعث شکست خيلي از برنامه هاي جريان دوم خرداد شد، همين نهادهاي فراقانوني قدرتمند و کار شکني اونها بود نه يه بازي پشت پرده براي سر کار گذاشتن مردم. با يه نگاه به وضعيت سياسي جامعه و مقايسه اون با وضعيت پيش از دوم خرداد، بعضي از نتايج اين جريان رو ميشه ديد.
نتايج بحران سياسي جديد به وجود اومده در کشور رو نميشه به راحتي پيش بيني کرد؛ اما من فکر مي کنم اين جريان جديد گسترده تر از جريان دوم خرداد باشه. در هر صورت اين جريان هم زاييده جريان دوم خرداده.
منم قبول دارم که با بحثهاي محدود در تالار گفتمان، خيلي وقتها امکان نداره که دو تا ديدگاه مختلف بتونن همديگه رو راضي کنن؛ اما همين بحثهاي محدود هم مي تونه به تعديل ديدگاهها و نزديک تر شدن اونها به واقعيت کمک کنه. |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3420 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 14 بهمن 1382، ساعت 11:23 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
من اين حرفها حاليم نيست!
"نقاب" و "غريب آشنا"!!! شما بايد مشخص کنيد با ما هستيد يا عليه ما!
جواب اين سوال که مخالف نظام هستيد، يک کلمه است: بله يا خير
در انتها باز هم همبستگي خودم رو با "رامتين" خان اعلام ميکنم: :vic: :vic:
توپ، تانک، مسلسل ... ديگر اثر ندارد
22 بهمن ماه .... يوم الله است، يوم الله
@};- |
|
_________________ گنجشک ها خوبند
گنجشک ها نازند
بر دامنم آنها
در حال پروازند...
|
|
|
|
|
 |
شيدا سال صفري!
مجموع ارسالها: 41 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ميکده جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 15 بهمن 1382، ساعت 10:45 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
بالاخره يکي پيدا شد که از سياست حرفي بزنه وجرات اظهار نظر داشته باشه.راستش من نظرات هيچ کدوم رو نخوندم و نمي دونم جدي است يا شوخي ولي مي خوام نظر خودم رو جدي بگم:
اين نظام هيچ فرقي با نظام شاهنشاهي نداره بجز اينکه بجاي تاج شاهي عمامه ي تزوير قرار گرفته وبجاي جشنهاي 2500 ساله مساجد تجملاتي و پر از روي و ريا و جناب هاشمي رفسنجاني که دستبردهاي ايشون به بيت المال و قضيه جريا ن کيش وقضيه شهر اروپايي رفسنجان وقضيه پسر عزيزشون و و و و و و و و... بر هيچ کس پوشيده نيست.
مگه همين اخوندها خود نفرمودن که:بوسيدن دست جز پيغمبر حرام است و پس جناب ايت الله خامنه اي پيامبر بوده و ما خبر نداشتيم.
البته در امام بودن ايشون هيچ شکي نيست که با ايت الله خميني ميشوند 14 امام و حتي بعقيده بعضي از متعصبين و طرفداران ايشون 16 معصوم!!
تا حالا با يکي از طرفداران سرسخت ولايت فقيه بحث کردين؟اگه ازشون بپرسي چرا به ايشون ايقدر عقيده دارين ؟ ميگن:
حضرت مهدي به خواب يکي از علما (دقيقا يادم نيست به خواب امام خميني امده )امده و فرموده هيچ کس توجه کنيد هيچ کس در اين زمان شايسته تر مقدس تر و با ايمان تر از ايشون نيست. و بعد نتيجه ميگيرن امام زمانشون ايشون هست پس سرپيچي از دستورات ايشون سرپيچي از خداست....
ادامه دارد.... |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
چهارشنبه 15 بهمن 1382، ساعت 13:26 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| شيدا نوشته بود: |
| بالاخره يکي پيدا شد که از سياست حرفي بزنه وجرات اظهار نظر داشته باشه.راستش من نظرات هيچ کدوم رو نخوندم و نمي دونم جدي است يا شوخي ولي مي خوام نظر خودم رو جدي بگم: ... |
اوه اوه اوه! خيلي تند ميري شيدا خانم! در هر صورت نظرات هر کسي محترمه.
| اين نظام هيچ فرقي با نظام شاهنشاهي نداره بجز اينکه بجاي تاج شاهي عمامه ي تزوير قرار گرفته وبجاي جشنهاي 2500 ساله مساجد تجملاتي و پر از روي و ريا و جناب هاشمي رفسنجاني که دستبردهاي ايشون به بيت المال و قضيه جريا ن کيش وقضيه شهر اروپايي رفسنجان وقضيه پسر عزيزشون و و و و و و و و... بر هيچ کس پوشيده نيست. |
البته فساد در دستگاههاي حکومتي کم نيست؛ از جهاتي مشکلات موجود در نظام رو مي تونيم با مشکلات نظام شاهنشاهي گذشته مقايسه کنيم. حتي ممکنه يه مشکلاتي در دستگاههاي نظام وجود داشته باشه که حتي در نظام شاهنشاهي گذشته هم وجود نداشته؛ اما اين دليل نميشه که بگيم اين نظام همون نظام قبليه و فقط ظاهرش عوض شده. خيلي چيزها تغيير کرده. حداقل ادعا ميشه که يه نظام جمهوريه و مردم تو سرنوشت خودشون دخالت دارن و اگه منصف باشيم مي بينيم که تا حدودي (نه کاملاً) همين جوري هم هست. ادعا ميشه که نظام اسلاميه و بنا به دستورات اسلام عمل ميشه. تا حدودي هم اين جوري هست. هر چند خيلي وقتها اسلامي که ارائه ميشه با اسلام واقعي خيلي تفاوت داره. در هر صورت جمهوريت و اسلاميت امتيازاتيه که اين نظام به نظام شاهنشاهي داره.
| مگه همين اخوندها خود نفرمودن که:بوسيدن دست جز پيغمبر حرام است و پس جناب ايت الله خامنه اي پيامبر بوده و ما خبر نداشتيم. |
اين حکم رو کي داده؟ مگه روايت نداريم که خود پيامبر به دستهاي پينه بسته يک کارگر بوسه زده؟ در هر صورت اين که يه نفر وايسه و دستش رو دراز کنه که ببوسن، به نظر من خيلي خودخواهانه و زشته.
| البته در امام بودن ايشون هيچ شکي نيست که با ايت الله خميني ميشوند 14 امام و حتي بعقيده بعضي از متعصبين و طرفداران ايشون 16 معصوم!! |
فکر مي کنم امام لقبيه که به بعضي از شخصيتها و رهبران برجسته اسلامي داده ميشه و ريشه تاريخي داره. در همين دوران معاصر هم سابقه داره. لبنانيها به موسي صدر لقب امام دادن. بعد از حوادث سال 42 هم آيت الله خميني از طرف بسياري از مردم لقب امام گرفت. بعد از فوت آيت الله خميني هم يه عده اين لقب رو به آيت الله خامنه اي دادن. در هر صورت مسلماً هيچ کدوم معصوم نيستن.[/quote]
تا حالا با يکي از طرفداران سرسخت ولايت فقيه بحث کردين؟اگه ازشون بپرسي چرا به ايشون ايقدر عقيده دارين ؟ ميگن:
حضرت مهدي به خواب يکي از علما (دقيقا يادم نيست به خواب امام خميني امده )امده و فرموده هيچ کس توجه کنيد هيچ کس در اين زمان شايسته تر مقدس تر و با ايمان تر از ايشون نيست. و بعد نتيجه ميگيرن امام زمانشون ايشون هست پس سرپيچي از دستورات ايشون سرپيچي از خداست.... |
نظريه ولايت فقيه در ميان خود علما هم طرفداران و مخالفان زيادي داره. فکر مي کنم اولين مطرح کننده اين نظريه آيت الله العظمي خميني و بعد از اون هم آيت الله العظمي منتظري بودن. در ميان مراجع هم يه عده مخالف اين نظريه هستن. از مراجع فقيد آيت الله العظمي خويي و از مراجع فعلي آيت الله العظمي سيستاني از اين دسته هستن. در هر صورت بحث ولايت فقيه و حدود اختيارات اون بحث خيلي مفصليه و اونهايي که ناآگاهانه و بدون اطلاع از اين نظريه طرفداري يا با اون مخالفت مي کنن، سخت در اشتباهن.
| ادامه دارد.... |
منتظر بقيه نظرات هستيم. |
|
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 15 بهمن 1382، ساعت 14:46 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| نقاب نوشته بود: |
| الان کاري کرده اند که مردم ما به خصوص جوونامون ديگه به اسلام هم بي اعتقاد شده اند.چون فکر ميکنن اسلام يعني چيزي که الان داره توي مملکت ما پياده ميشه... |
شما که يکي از اين جوونها هستين و مي دونين که اسلام غير از اين چيزيه که الان داره توي مملکت ما پياده ميشه، ديگه نبايد به اسلام بي عقيده بشيد.
| ...که يه عده ندانن با پولهاي باد آورده چه کنن و يه عده نون شب نداشته باشن... |
اون يه عده که نمي دونن با پولهاي باد آورده چه کنن امثال ما هستن که مسلما عمر جاويد ندارن و ساکت نشستن امثال شما که عقايدي اين طور مقدس داريد به آنها مجال يکه تازي داده.
| ...دچار افسردگي ميشه يا به هزار راه خلاف کشيده مي شه ... |
به خدا توکل کنين و در راه عقيده صحيحتون مبارزه کنين.
" انه لا ياءس من روح الله الا القوم الکافرون"
من فقط شعار نميدم، چون چند سال پيش بخاطر در گيري با يک بظاهر روحاني نزديک بود به زندان بيفتم.
ضمن اينکه توصيه مي کنم با چشم باز مبارزه کنيد. مي بينيم که عده اي از کساني که ادعاي اصلاحات دارن در واقع قصد حذف اسلامي رو دارن که ما به صحت اون معتقديم. بنظر مي رسه که اونا فقط مي خوان جيب خودشان رو اصلاح کنند، چون اولين قانوني که توي مجلس تصويب کردن افزايش حقوق خودشون بوده که مبادا از مسابقه پول جمع کردن عقب نيفتن. چند وقت پيش هم براي هر کدوم يک وام يک ميليارد توماني به اسم مسکن تصويب کردن! ظاهرا مي خوان قصر بسازن نه حونه.
اون هم از پولهايي که از شهرام جزايري گرفتن، خودش رو محاکمه کردن و پولها رو بالا کشيدن.
حالا هم که به هر بهونه اي مجلس رو تعطيل مي کنن و قس علي هذا. اگر اطلاعات بيشتري خواستن يه تاپيک در اين باره مي زنم.
قبول دارم اونايي که دچار چنين دوگانگي هاي اعتقادي شده اند اغلب از ضعف اعتقاديشون ناشي ميشه و من درصدد تاييد شون نيستم اما جووني که توي اين مملکت بزرگ شده اعتقاداتش رو از کجا آورده؟جز اينکه توي همين جامعه باورهاش شکل گرفته؟ درسته
که اختلاف طبقاتي هميشه بوده و فقط منحصر به جامعه ما نميشه اما مگه نه اينکه داريم توي يه جامعه مثلا اسلامي زندگي ميکنيم ... |
بهتر تنبلي خودمون رو گردن جامعه نندازيم. ضمنا اين جامعه اسلامي نيست. شما مردم اطرافتون رو ببينين. کدومشون دارن اسلامي عمل مي کنن. صداقت توي اين جامعه يکي از هنجار هاي نايابه. بکوشيم اسلاميش کنيم.
| مملکتي که آزادي بيان فقط در حد حرف درش وجود داره.که اگه واقعا خواستي حرف بزني و کسي صدات رو شنيد مثل خيلي هاي ديگه که معلوم نشد چي بر سرشون اومد باهات برخورد ميکنن... |
آزادي بيان يعني اينکه مثلا ما الان نظراتمان مي نويسيم و کسي ايراد نمي گيرد.
آزادي بيان با شارلاتان بازي فرق داره. آزادي بيان با اينکه کسي حقيقت رو طور ديگري جلوه بده فرق داره. آزادي بيان با اينکه يکي به اسلام و احکام آن ايراد بگيره و جوابي رو که براش مي فرستن چاپ نکنه فرق داره، ...
اسلام دين تعقل و تفکره. من بخاطر تفکر راجع به درستي اسلام نزديک بود مرتد بشم و الان اينطور به اون عقيده دارم و پيشنهاد مي دم توي يه تاپيک راجع به سوالاتمون درباره اسلام که بي جواب موندن بحث کنيم.
مساله اساسي اينه که ما دينمون رو نميشناسيم. خداييش شما تا بحال چند بار قرآن رو کامل خوندين، چقدر تا حالا راجع به آياتش فکر کردين و از تفسير آياتش چقدر خبر دارين ؟
اصل نظامي که شما بهش اعتقاد داري يه زماني تا حدودي بر اساس اسلام پايه گذاري شد اما الان چقدر بهش عمل ميشه؟و آيا اين نظام رو جز سردمداراش کي داره تشکيل ميده؟من و شمايي که توي يه جمع دوستانه حق نداريم عقيدمون رو ابراز کنيم؟؟؟
پس چطور قراره درستش کنيم؟ساختموني که پايه و اساس نداره هر چقدر مي خواي در و پنجرش رو تزئين کن.اخرش ميريزه.هرچند که تا الان هم با زور نگهش داشتن. نه اينکه من اعتقاد داشته باشم بايد دست روي دست گذاشت و منتظر موند تا بقيه درستش کنن .من بيشتر ازشما اعتقاد دارم که نبايد دست رو دست گذاشت .بايد از خودمون شروع کنيم.اما چطور؟ |
اين نظام، اسلام رو بعنوان هدف و آرمان در نظر داشته. اميدوارم روزي به اون برسيم.
پيامبر اکرم فرموده اند: "الملک يبقي مع الکفر و لا يبقي مع الظلم"
حکومت با کفر باقي مي ماند ولي با ظلم نه.
عمده ايراداتي که شما گرفتين بابت ظلم بوده. ظلم باقي نمي مونه. سعي کنيم با زدودن کفر بهش سرعت بديم. فراموش نکنيم که:
" ان الله لا يغير بقوم حتي يغيروا ما بانفسهم "
خداوند سرنوشت قومي را تغيير نمي دهد مگر خودشان بخواهند.
فراموش نکنيم که ما انتظار امام زماني رو مي کشيم که به ظلم پايان بده. از کجا معلوم که خودمون روبروش نايستيم؟ پس بايد اول از خودمون شروع کنيم. منظورم چيزيه که بهش مي گن: " جهاد اکبر ". ضمن اينکه جهاد اصغر رو هم فراموش نکنيم و در همه حال به خدا توکل کنيم و از اون راهنمايي بخواهيم.
" ربنا افرغ علينا صبرا و ثبت اقدامنا و انصرنا علي القوم الکافرين " |
|
|
|
|
|
|
 |
شيدا سال صفري!
مجموع ارسالها: 41 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ميکده جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 16 بهمن 1382، ساعت 11:54 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
در ادامه ي صحبتهاي قبلي ام بايد اعتراف کنم که خيلي تند رفتم .و تا حدودي قسمتهايي از نظرات غريب اشنا ونقاب وعبود رو قبول دارم.و من اين رو هم ميدونم که اگر اين نظام هم مثل همه ي حکومتهاي قبلي سرنگون شود حکومتي که عده اي مي خوان بوجود بيارن در واقع حکومت اوباش و اراذل خواهد بود که قيامهاي کوچک و بزرگ اخير گواهي بر اين ادعاست.دانشجوياني که خودشون هم نمي دونن چي ميخوان.و بدون هيچ مطالعه اي و هيچ تحقيقي جو ميگيردشون و ميريزن تو خيابونها و شعار هاي مشابه انقلاب سر ميدن که:توپ تانک بسيجي ديگر اثر ندارد.پسرها و دختر ها ي جوان با فجيع ترين وضع که خواسته شون چيه ؟به نظر خودشون ازادي .اما نه اون ازاديي که جوانان 57ميخواستن که هرج و مرج که فساد که بي ديني.
البته اينا يي که من گفتم به هيچ عنوان دليل بر رد عقايد قبلي ام نيست و در ادامه :
همين اينها که ادعاي حکومت عدل علي و جمهوري دارن اگر عده اي عقايدشون هر چند نادرست رو بيان کنن به قول خودشون بسيجيها و در واقع و به بيان ديگر همون ساواک زمان شاه چه عکس العملي نشون ميدن ؟.اون وقته که ديگه محرم و نا محرم دختر و پسر هيچ فرقي نداره.ديگه اسلام اينجا معنا نداره چرا؟؟چون عده اي پيدا شدن که به علي زمان توهين کردن.
اينا رو که گفتم بدون سند نيست من خودم شاهد بودم و ا ز نز ديک ديدم که چطور ميزدن چطور ميبردن با چوب و چماق با مشت و لگد!!
اره اينا ميگن ايت الله خامنه اي همون علي و همون محمده!!محمد ؟همون محمدي که کودکان سنگبارانش ميکردن همون محمدي که اون همه اهانت مي شنيد ولي هيچ گاه دستور اعدام هيچ کس رو صادر نکرد.
ودر نهايت با قاطعيت تمام مي گم که اين ,اون چيزي نيست که امام ميخواست که دکتر چمران دکتر شريعتي شهيد رجايي دکتر بهشتي شهيد با هنر استاد مطهري و ... ميخواستن. |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 16 بهمن 1382، ساعت 15:07 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| عبود نوشته بود: |
...مي بينيم که عده اي از کساني که ادعاي اصلاحات دارن در واقع قصد حذف اسلامي رو دارن که ما به صحت اون معتقديم. بنظر مي رسه که اونا فقط مي خوان جيب خودشان رو اصلاح کنند، چون اولين قانوني که توي مجلس تصويب کردن افزايش حقوق خودشون بوده که مبادا از مسابقه پول جمع کردن عقب نيفتن. چند وقت پيش هم براي هر کدوم يک وام يک ميليارد توماني به اسم مسکن تصويب کردن! ظاهرا مي خوان قصر بسازن نه حونه. ... |
هر جرياني که راه بيفته و قدرت بگيره، به اختمال زياد يه عده پيدا ميشن که با نسبت دادن خودشون به اون جريان سعي مي کنن از اون سوء استفاده کنن. مسلماً هم در جريان معروف به اصلاح طلبان و هم در جريان معروف به اصول گرايان همچين افرادي وجود دارن و متاسفانه تعدادشون هم کم نيست؛ اما اين که بخواهيم با اين بهانه کل جريان رو زير سوال ببريم و به اون حمله کنيم، يه ظلم آشکاره.
مساله وام يک ميليارد توماني رو من نشنيده بودم. اگه درست باشه که واقعاً در حق مردم خيانت کردن. لطفاً منبع خبر رو هم اعلام کن.
متاسفانه جوي به وجود اومده که به هيچ وجه نميشه به اخباري که مي شنويم يا مي خونيم اعتماد کنيم. خيلي از حرفهايي که از قول اشخاص مختلف نقل ميشه يا اخباري که گفته ميشه خيلي زود تکذيب ميشه يا معلوم ميشه که نادرست بوده.
| عبود نوشته بود: |
| ...آزادي بيان يعني اينکه مثلا ما الان نظراتمان مي نويسيم و کسي ايراد نمي گيرد.... |
مسلماً تا حدودي آزادي بيان در جامعه وجود داره؛ اما مواردي هم که آزادي بيان صريحاً نقض ميشه کم نيست. نمونه اش توقيف موقت(!) تعداد زيادي از روزنامه ها به بهانه اين که پايگاه دشمن شدن و امنيت ملي رو به خطر انداختن و ... (بگذريم از اين که اين بهانه ها و اتهامات تا چه حد درست بوده و برخورد انجام شده با اونها تا چه اندازه مناسب بوده.)؛ يا محاکمه و زنداني کردن يه عده از روزنامه نگاران، انديشمندان و منتقدان به اتهامات مختلف بعضاً بسيار سنگين و واهي؛ حتي همين مباحثي که ما داريم انجام ميديم! من از الان پيش بيني مي کنم که ظرف چند روز آينده از من خواسته ميشه اين موضوع رو پاک کنم! |
|
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 16 بهمن 1382، ساعت 23:38 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
... همين اينها که ادعاي حکومت عدل علي و جمهوري دارن اگر عده اي عقايدشون هر چند نادرست رو بيان کنن به قول خودشون بسيجيها و در واقع و به بيان ديگر همون ساواک زمان شاه چه عکس العملي نشون ميدن ؟.اون وقته که ديگه محرم و نا محرم دختر و پسر هيچ فرقي نداره.ديگه اسلام اينجا معنا نداره چرا؟؟چون عده اي پيدا شدن که به علي زمان توهين کردن.
اينا رو که گفتم بدون سند نيست من خودم شاهد بودم و ا ز نز ديک ديدم که چطور ميزدن چطور ميبردن با چوب و چماق با مشت و لگد!!
اره اينا ميگن ايت الله خامنه اي همون علي و همون محمده!!محمد ؟همون محمدي که کودکان سنگبارانش ميکردن همون محمدي که اون همه اهانت مي شنيد ولي هيچ گاه دستور اعدام هيچ کس رو صادر نکرد.
ودر نهايت با قاطعيت تمام مي گم که اين ,اون چيزي نيست که امام ميخواست که دکتر چمران دکتر شريعتي شهيد رجايي دکتر بهشتي شهيد با هنر استاد مطهري و ... ميخواستن. |
اين چيزهايي که نوشتي رد اينگونه افراده نه رد آقاي خامنه اي. کما اينکه اشخاصي وجود دارن که اونقدر درباره حضرت علي(ع) زياده روي کردن که ما به اونها علي اللهي مي گيم.
البه من هم اول آقاي خامنه اي رو - بي دليل - قبول نداشتم. بعد تصميم گرفتم که صحبتاش رو گوش کنم که کساني رو که ازش طرفداري مي کنن با خودم هم عقيده کنم. اول فکر کردم خيلي باهوشه. بعد گفتم حتما اطلاعاتش هم خيلي زياده. بعد به اين رسيدم که از خيلي از سياست مدارها و متفکر هاي دنيا بهتر عمل کرده. و الان ايشون مرجع تقليدمه. شما هم کمي راجع به رفتار و گفتارش فکر کنيد. ما يه خونواده کوچيک رو هم نمي تونيم اداره کنيم حالا راجع به اداره کردن اين مملکت با اين همه دشمن و مخالف چه نظري بايد داشته باشيم! دقت کنيد که ايشون هم خيلي از اتفاقات و بي عدالتي هاي جامعه ما ناراحته ولي مي خواد اينها بصورت قانوني حل بشه که مردم قانون مند بشن و کمتر پيش مياد مثل امام خميني صريح دخالت کنه.
| غريب آشنا نوشته بود: |
| مسلماً تا حدودي آزادي بيان در جامعه وجود داره؛ اما مواردي هم که آزادي بيان صريحاً نقض ميشه کم نيست. نمونه اش توقيف موقت(!) تعداد زيادي از روزنامه ها به بهانه اين که پايگاه دشمن شدن و امنيت ملي رو به خطر انداختن و ... |
توصيه مي کنم کتاب " پيرامون انقلاب اسلامي " از شهيد مطهري رو بخوني. اگر وقت نکردي حداقل مصاحبه آخر رو بخون. اونجا استاد پيش بيني هايي در مورد آينده انقلاب کرده که در نوع خودش خيلي جالبه.
دقت کن، مطابق گفته شهيد مطهري بودن فضاي بحث در جامعه اسلامي نه تنها بد نيست بلکه به غناي دين ما کمک مي کنه و باعث مي شه با مطالعه و دقت بيشتر، دينمون رو بهتر بشناسيم. از بابت دين هم نگران نباشيد، چون دين ما پاسخ همه سوالات شما را داره. فقط بايد ما اونا رو به کمک طرح سوالات جديد از دين استخراج کنيم. ضمن اينکه بايد حواسمون به غرض ورزها هم باشه. از قرآن هم اينطور استنباط شده که به اونايي که با غرض با شما جدل مي کنن مجال صحبت در مکان عمومي نديد، چون مردمي رو که اطلاعاتشون کمه، گمراه مي کنن. ولي اگر خواستن با کساني که مطلع هستن بحث کنن حجت رو بر اونا تمام کنيد و مطمئن باشين که دين شما توان پاسخ گويي به اونها رو داره. " انا نحن نزلنا الذکر و انا له لحافظون ". اين دين صاحبي داره که خودش ازش حفاظت مي کنه. همونطور که عبدالمطلب وقتي شنيد که ابرهه مي خواد کعبه رو خراب کنه گفت مردم به کوه پناه ببرن و در جواب کسانيکه نگران خونه خدا بودن گفت: اين خونه هم صاحبي داره که خودش اگه بخواد حفظش مي کنه.
اما در مورد روزنامه هاي تعطيل شده: من کساني رو مي شناسم که بابت ايراداتي که اين روزنامه ها به دين گرفتن و بعد هم ادعا کردن که چرا کسي جواب نمي ده، جوابهاي محکمي فرستادن ولي اين جوابها هيچوقت چاپ نشدن. ضمن اينکه خيلي از مقالاتي که خودم ديدم اينطور بوده که قرآن رو اشتباه معني مي کردن و خوب خيليا چون به عربي آشنا نيستن نتيجه گيريهاي غلط اونها رو قبول مي کردن. بهت قول مي دم که اگر بعضي از مطالب رو خودت بخوني و حتي با عقل خودت مقايسه کني و جواب قرآن رو هم بخوني حکم قتل براي خيلياشون صادر مي کني.
متاسفانه اينا اينقدر قشنگ مظلوم نمايي کردن و مثل تمساح اشک ريختن که همه رو گول زدن. لطفا اگر دفعه بعد خواستي از کسي طرفداري کني اول اونو بشناس. |
|
|
|
|
|