| نویسنده |
پیغام |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 22 خرداد 1382، ساعت 20:37 |
|
 |
5 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
الان selda در تايپ فارسي براي جواب دادن به من مشکل داشت!
اونهم اينکه بعضي حرفا اشتباه تايپ مي شد.
اين مشکل رو ديروز آقاي حاجي داشت.
مثلاً حرف "د" سر جاش نيست يا شبيه به اين.
مشکل اينه که صفحه کليد عربي انتخاب شده.
از language bar روي farsi کليک کنيد و بجاي arabic 101 گزينه farsi رو انتخاب کنيد.
براي رفع کامل مشکل در control panel; گزينه language settings؛ قسمت language:details بريد و از ليست کيبورد ها arabic 101 رو حذف کرده و farsi:farsi رو اگر انتخاب نشده، اضافه کنيد. |
|
_________________ علي يارت
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 23 خرداد 1382، ساعت 18:11 |
|
 |
5 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
اونايي که زبان سيستمشون با فارسي مشکل داره و مثلا دکمه هاي صفحه کليد سر جاش نيست، احتمالا اگه زبان Default رو فارسي کنن، درست ميشه. مي دونين که از کجا بايد اين کار رو بکنين:
Control Panel\Regional and Language Options\Languages\Details\Default Input Language
من اين کار رو که کردم، درست شد. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 23 خرداد 1382، ساعت 19:29 |
|
 |
5 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
اگه Default رو بذارين رو Farsi، کار کردن با Windows مشکل ميشه. من برگردوندمش رو English. اين بار صفحه کليدش درست کار ميکرد! صبح هم که به علت نامعلومي Network Connection من ريخته بود به هم و مجبور شدم تو اين موقعيت بحراني دم امتحانها از اول Windows نصب کنم. اين مايکروسافت هم همه رو گذاشته سر کار! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
شنبه 24 خرداد 1382، ساعت 11:51 |
|
 |
5 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
در regional settings دو چيز پيش فرض وجود داره.
يکي زبان پيش فرض براي login ويندوز و ديگري زبان پيش فرض براي برنامه هاي غير يونيکد.
بهتر که مورد اول رو بذاريد انگليسي بمونه. در مورد تايپ هم اگه صفحه کليد عربي نباشه مشکلي وجود نداره. |
|
_________________ علي يارت
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 10 تير 1385، ساعت 13:36 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| hanieh نوشته بود: |
bebakhshid man nemitoonam farsi bezanam toye baghiye forum ha moshkeli nadarm ama inja nemitoonam?????????  |
نحوه نصب زبان فارسي در مايکروسافت ويندوز XP
به اين مطلب مراجعه کنيد. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |