| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 09 بهمن 1382، ساعت 10:08 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
الان چهار نفر اومدن و دارن ديوار آلومينيومي بين اتاق مالتي مديا و دانشجويان دکترا رو بر مي دارن که دو تا اتاق رو يکي کنن و بدن به دانشجويان دکترا. مثل اين که قراره چند تاسيستم به اتاق دانشجويان دکترا اضافه بشه و چون کمبود جا داشتن، ديواري کوتاه تر از اتاق مالتي مديا پيدا نکردن. با اين وضع اتاق مالتي مديا يا کاملاً از صحنه گيتي محو ميشه؛ يا يه جوري توي دو تا اتاق گروه علمي ادغام ميشه. ظاهراً اين کار دستور شخص دکتر زيارتي هست و با دکتر اميني لاري هم هيچ هماهنگي انجام نشده. حتي فکر کنم خود دانشجويان دکترا هم خبر ندارن! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 11 بهمن 1382، ساعت 10:08 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
علتش اين بود که وقتي دانشجويان دکترا داشتن به بدبختياشون ميرسيدن توي اتاق بغلي (که همون اتاق مالتي مديا باشه) ملت آهنگ مي ذاشتن و بدون هيچ ملاحظه اي صداشو ميبردن بالا. (دوبش! دوبش! دوبش! دوبش! .....) همين باعث شد که برن پيش دکتر زيارتي و از وضعيت اونجا شکايت کنن.
همين! |
|
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
|
|
|
|
|
 |
باران  زبون بسته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 16 دي 1382 مجموع ارسالها: 12 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: shiraz جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 11 بهمن 1382، ساعت 14:53 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| سيب نوشته بود: |
علتش اين بود که وقتي دانشجويان دکترا داشتن به بدبختياشون ميرسيدن توي اتاق بغلي (که همون اتاق مالتي مديا باشه) ملت آهنگ مي ذاشتن و بدون هيچ ملاحظه اي صداشو ميبردن بالا. (دوبش! دوبش! دوبش! دوبش! .....) همين باعث شد که برن پيش دکتر زيارتي و از وضعيت اونجا شکايت کنن.
همين! |
تصحيح مي کنم:
| سيب نوشته بود: |
علتش اين بود که وقتي دانشجويان دکترا داشتن به بدبختياشون ميرسيدن توي اتاق بغلي (که همون اتاق گروه علمي باشه) ملت آهنگ مي ذاشتن و بدون هيچ ملاحظه اي صداشو ميبردن بالا. (دوبش! دوبش! دوبش! دوبش! .....) همين باعث شد که برن پيش دکتر زيارتي و از وضعيت اونجا شکايت کنن.
همين! |
|
|
|
|
|
|
|
 |
ناشناس بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 198 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 11 بهمن 1382، ساعت 16:39 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
الان چهار نفر اومدن و دارن ديوار آلومينيومي بين اتاق مالتي مديا و دانشجويان دکترا رو بر مي دارن که دو تا اتاق رو يکي کنن و بدن به دانشجويان دکترا. مثل اين که قراره چند تاسيستم به اتاق دانشجويان دکترا اضافه بشه و چون کمبود جا داشتن، ديواري کوتاه تر از اتاق مالتي مديا پيدا نکردن. با اين وضع اتاق مالتي مديا يا کاملاً از صحنه گيتي محو ميشه؛ يا يه جوري توي دو تا اتاق گروه علمي ادغام ميشه. ظاهراً اين کار دستور شخص دکتر زيارتي هست و با دکتر اميني لاري هم هيچ هماهنگي انجام نشده. حتي فکر کنم خود دانشجويان دکترا هم خبر ندارن!  |
دست راست اتاق مالتي مديا رو سر اتاق گروه علمي!!!!!! |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 14 بهمن 1382، ساعت 12:58 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
بنا به اطلاعاتي که امروز از دکتر زيارتي کسب کردم، اتاق مالتي مديا براي هميشه از صحنه روزگار محو شده. دو تا کامپيوتر موجود در اون هم احتمالاً يکيش به اتاق ارشد اضافه ميشه و يکي ديگه اش هم به گروه روباتيگ تحويل داده مي شه. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |