| نویسنده |
پیغام |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 772 اعتبار کسب شده: 8408 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 23 مهر 1386، ساعت 12:01 |
|
 |
8 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
براي يه سايت دانشگاهي، احتياج به يه گالري عکس تحت وب داريم. چند تا از ويژگي هاي مثبتي که خوبه داشته باشه از اين قراره:
- امکان آپلود کردن عکسها به صورت FTP
- امکان امتياز دهي و اظهار نظر در مورد عکسها توسط بينندگان
- امکان اضافه کردن عکس توسط بينندگان
- امکان تأييد عکسها و اظهارنظرهاي کاربران توسط مدير قبل از ارسال بر روي سايت
- امکان ايجاد زيردسته به صورت نامحدود
- نمايش تصاوير در سه اندازه بند انگشتي، مياني و اندازه واقعي
- قرار دادن Watermark بر روي عکسها به صورت خودکار
- امکانات فارسي
نمونه هاي زيادي وجود داره. مي خواستم با دوستاني که سررشته اي در اين موضوع دارم مشورت کنم ببينم چه انتخابي مناسب تره. پيشاپيش از دوستاني که همفکري مي کنن متشکرم. |
|
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 724 اعتبار کسب شده: 9594 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 23 مهر 1386، ساعت 12:20 |
|
 |
8 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
| majidjon13 |
|
در طول تاريخ بسيار از وزراي عزل شده به همين شکل و ترتيب شورش کردند و با قصد ايجاد ارتشي شورشي
به مقابله با پادشاه پرداختند.در اين راه علت هاي بسياري موجود بوده است که يکي از متداول ترين انها بي کفايتي
وزير ميباشد.البته معمولا اينگونه شورش ها بي نتيجه مانده و تنها کمي موجب سلب اسايش پادشاه شده اند.
اميد است که خداوند همه ما را ختم به خير نمايد |
|
|
|
 |
itwman  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386 مجموع ارسالها: 162 اعتبار کسب شده: 1044 محل سکونت: کاشان سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 05 بهمن 1386، ساعت 20:06 |
|
 |
5 ماه و 11 روز پيش |
|
|
| |
اينجا کمکت مي کنه
http://freecms.ir/ |
|
_________________ من نه يک مسيحي هستم و نه يک بشردوست.
من هرچيزي برعکس يک مسيحي هستم،
و بشردوستي در مقايسه با آنچه من باور دارم بيارزش بهنظر ميرسد.
من بهجاي اينکه اجازه بدهم به يک صليب ميخکوب شوم، با هر سلاحي که دستم به آن برسد ميجنگم.
فرمانده چه
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 772 اعتبار کسب شده: 8408 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 05 بهمن 1386، ساعت 20:12 |
|
 |
5 ماه و 11 روز پيش |
|
|
| |
ممنون. چند تايي رو خودم مي شناختم و باهاشون کار کرده بودم؛ پيدا کردن چند مورد جديد هم مشکل نبود؛ فقط مي خواستم بدونم اگه کسي تجربه خاصي در اين زمنيه داره و مورد مناسبي سراغ داره، کمکم کنه. در نهايت تصميم گرفتم از 4images استفاده کنم. |
|
|
|
|
|
|
 |
جواد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 26 آبان 1385 مجموع ارسالها: 318 اعتبار کسب شده: 1150 محل سکونت: سکون معنا ندارد سن: 19 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 05 بهمن 1386، ساعت 22:58 |
|
 |
5 ماه و 11 روز پيش |
|
|
| |
ببين از اين خوشت مياد
http://newpic.ir/ |
|
_________________ من منم،هيچکس به جاي من نيست و من به جاي هيچکس نيستم،پس آنگونه زندگي ميکنم که ميانديشم.
هميشه راهي براي نفوذ است و هيچ سيستمي به طور مطلق امن نيست. بلکه بايستي آن راه نفوذ را کشف کرد .هنر هک هم در همين نکته متبلور ميشود
|
|
|
|
|
 |
itwman  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386 مجموع ارسالها: 162 اعتبار کسب شده: 1044 محل سکونت: کاشان سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 06 بهمن 1386، ساعت 3:33 |
|
 |
5 ماه و 11 روز پيش |
|
|
| |
اين سايت مخصوصه آپلوده !؟
قالبش براي دانلود وجود داره ؟! |
|
من بهجاي اينکه اجازه بدهم به يک صليب ميخکوب شوم، با هر سلاحي که دستم به آن برسد ميجنگم.
فرمانده چه
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
 |
شنبه 06 بهمن 1386، ساعت 14:12 |
|
 |
5 ماه و 10 روز پيش |
|
|
| |
| itwman نوشته بود: |
اين سايت مخصوصه آپلوده !؟
قالبش براي دانلود وجود داره ؟! |
کدوم سايت؟ اگه منظورت 4images هست، بله. مي شه دانلود و نصبش کرد و قالبهاي مختلف هم بر روش قرار داد. |
|
|
|
|
|
|
 |
itwman  بزنم به تخته!
 |
شنبه 06 بهمن 1386، ساعت 19:23 |
|
 |
5 ماه و 10 روز پيش |
|
|
| |
نه وحيد جان !
منظورم newpic.ir بود ! |
|
فرمانده چه
|
|
|
|
|
 |
itwman  بزنم به تخته!
 |
چهارشنبه 10 بهمن 1386، ساعت 16:40 |
|
 |
5 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
من wamp نصب کردم و بعدش 4images رو نصب کردم !
ولي عکس نميشه باهاش از رو کامپيوترم آپلود کنم ! دليلش چيه ؟ |
|
فرمانده چه
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
 |
چهارشنبه 10 بهمن 1386، ساعت 18:36 |
|
 |
5 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
| itwman نوشته بود: |
من wamp نصب کردم و بعدش 4images رو نصب کردم !
ولي عکس نميشه باهاش از رو کامپيوترم آپلود کنم ! دليلش چيه ؟  |
براي آپلود عکس بايد با نام کاربري و گذرواژه مدير، وارد قسمت مديريتش بشي و از اونجا به راحتي اين کار رو انجام بدي. روال خاص ديگه اي نداره. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|