| نویسنده |
پیغام |
salambarhame  زبون بسته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 مرداد 1386 مجموع ارسالها: 16 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: يه جاي خوب! جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 17 مهر 1386، ساعت 7:11 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
سلام به همه
ببخشيد پررويي البته.مي خواستم ببينم کسي عکسي از اردوي سه روزه اصفهان وکاشان سال 85 (که البته کاشانشو اصلا نرفتيم!)داره؟اگه دارين لطفا خسيس نباشين(تذکر بيجايي بود البته!) |
|
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 858 اعتبار کسب شده: 6754 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 18 مهر 1386، ساعت 0:28 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
سلام.
شما احتمالاً بايد از بچه هاي ورودي 80 بخش کامپيوتر دانشگاه شيراز باشي. درسته؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
salambarhame  زبون بسته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 مرداد 1386 مجموع ارسالها: 16 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: يه جاي خوب! جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 18 مهر 1386، ساعت 2:31 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
سلام به همگي
سلام وحيد.نه ارشد بودم.تو اين 3،4 ساله مشابه اين درخواستها کم نبوده.چرا اين همه راي منفي؟بي ادبي کردم؟آخه عکسهاي خيلي از اردوها و مراسم ديگه هستش که مگه اين فرقش چيه که اين درخواست باعث ناراختي شده؟ممنون اگه جواب بدين
در ضمن هر دليلي که داره(که شما ميدنيد ولي من نه)صميمانه عذر مي خواهم. |
|
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 858 اعتبار کسب شده: 6754 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 18 مهر 1386، ساعت 11:29 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| salambarhame نوشته بود: |
سلام به همگي
سلام وحيد.نه ارشد بودم.تو اين 3،4 ساله مشابه اين درخواستها کم نبوده.چرا اين همه راي منفي؟بي ادبي کردم؟آخه عکسهاي خيلي از اردوها و مراسم ديگه هستش که مگه اين فرقش چيه که اين درخواست باعث ناراختي شده؟ممنون اگه جواب بدين
در ضمن هر دليلي که داره(که شما ميدنيد ولي من نه)صميمانه عذر مي خواهم. |
رأي هاي منفي احتمالاً به خاطر عنوان غيرگوياي مطلب و درخواست عکس در مورد برنامه اي هست که براي اکثر بچه هاي اينجا غيرملموسه. سعي مي کنم عکسها رو برات گير بيارم. |
|
|
|
|
|
|
 |
salambarhame  زبون بسته!
 |
پنجشنبه 19 مهر 1386، ساعت 14:07 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |