| نویسنده |
پیغام |
بچه برقي 78  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 1039 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 09 دي 1386، ساعت 15:17 |
|
 |
11 ماه و 7 روز پيش |
|
|
| |
| سياسفيد نوشته بود: |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
اگه آدم دو تا رفيق از قبيل سياسفيد و نبي داشته باشه، از صد تا دشمن بي نيازه.
|
اين که من رفيق خوبي نيستم اصلا توش شکي نيست اما ايني که مي گي زود قضاوت کردنه ! پشت اين پيامي که اين جا مي بينيد يه چت دوستانه هم بين من و سان سان بوده که اگر خودش دوست داشت ، اينجا بگذاره ، بعضي وقت ها يه کار يا مسائلي را با نظر منفي دادن بزرگشون مي کنيم ! اما با نظر مثبت داشتن و مسخره کردن و شوخي کردن کوچيکشون مي کنيم ، همين ! |
به دل نگير سياسفيد جان! حالا من يه چيزي گفتم. |
|
_________________ ... دلبري برگزيده ام که مپرس
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 1989 اعتبار کسب شده: 8621 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 10 دي 1386، ساعت 2:46 |
|
 |
11 ماه و 7 روز پيش |
|
|
| |
حرفي براي گفتن نمانده است! |
|
_________________ برو بچ کامپيوتر همه ديوونن ولي هاليشون نيست!!
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 3303 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 10 دي 1386، ساعت 9:56 |
|
 |
11 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
وقتي وضعيت روحي يکي ، از اين هم بدتر باشه چي؟!
حرفهاي سان سان اينجا واسم فقط اميدواري مي ده!!! |
_________________ It takes a lifetime to learn the meaning of friendship...
...Sometimes love is hiding between the seconds of your life
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 1989 اعتبار کسب شده: 8621 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 10 دي 1386، ساعت 16:04 |
|
 |
11 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
| نبي نوشته بود: |
وقتي وضعيت روحي يکي ، از اين هم بدتر باشه چي؟!
حرفهاي سان سان اينجا واسم فقط اميدواري مي ده!!! |
هميشه فکر مي کنيم که بدتر همون چيزيه که داره واسه ما اتفاق ميفته! اما اين طور نيست. هر کس به اندازه خودش غصه داره
امروز يه sms داشتم ! خيلي با حال و هواي اين روزها جور در ميومد! اما نميشه نوشتش؟؟!! (خانواده اينجا نشسته!!!)
در جاي خالي کلمات مناسب بگذاريد!!
به ... گر سرم سامان ندارد
به .... گر غمم پايان ندارد
ب.... من به اين دنياي ...
که ....تر از اين امکان ندارد!!!
فکر مي کنم که دارم به جغد تبديل ميشم! شايد هم خفاش؟! |
|
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
مهسا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 03 تير 1385 مجموع ارسالها: 455 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 22 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 10 دي 1386، ساعت 18:24 |
|
 |
11 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
اگه حتي يک دوست هم باشه که توي بدحالي همين حرفا رو به آدم بزنه،خودش کليه.
نه مي تونم خودمو بکشم نه مي تونم نکشم!
هر روز انقدر مزخرفه که وقتي شب ميشه وموقع خوابيدن،خيلي خوشحال مي شم! |
|
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 11 دي 1386، ساعت 1:00 |
|
 |
11 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
نمي داني
نخواهي دانست
نمي خواهم هم بداني
چه فرقي برايت مي کند
براي من هم ديگر فرقي نمي کند
خيالت راحت
تو راحت بخواب
بيداري عادت ما شده است |
|
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 11 دي 1386، ساعت 22:43 |
|
 |
11 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
امروز به اين نتيجه رسيدم که تعداد آدم هايي که به فکر اين هستن که چه بلايي داره سر يه نفر ديگه مياد ، خيلي خيلي کم هست!!
داشتم با سيستم بقلي کار مي کردم که دچار مرگ مغزي شد و خاموش شد و حالا کلا يه ذره که مياد بالا خاموش ميشه! به اين ميگن شانس!!
الان دلم مي خواست که يه چيزي داشتم که ميشد يه تيکه از حافظه آدم ها رو پاک کرد
آواره شدم
خانه ندارم اينجا
وبرانه شدم
جاي ندارم اينجا
آدم ها يا ذاتا شعور دارن يا ندارن!! نميشه به کسي چيزي به اسم شعور تفهيم کرد ، يه جورايي ذاتيه
دلم سفر ميخواد |
|
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
مهسا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 03 تير 1385 مجموع ارسالها: 455 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 22 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 11 دي 1386، ساعت 22:52 |
|
 |
11 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مهسا  داره راه ميفته!
 |
سهشنبه 11 دي 1386، ساعت 22:57 |
|
 |
11 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
يک چيزي مي خواستم بگم،اگه يه روز ببيني که حتي يک صفحه ي خالي وسفيد هم نيست که حداقل حرف دلتو توش بنويسي چه حالي ميشي؟اگه حتي يک نفر هم نباشه که حرفاتو بشنوه،بهت اميدواري کاذب بده يا کنارت باشه تا دردت کم بشه،چيکار مي کني؟
فکر کنم بهتره از اين حالت ناله بودن دربياي.اول غروب بودي،حالا شب شدي،خوب ديگه صبح شو.بسه ديگه.که چي مثلا؟مي خواي دو روز زندگي کني،اونم اينجوري نکبت بار باشه که چي بشه؟بهت جايزه روشنفکري ميدن؟
لازمه آدم احمق باشه.بتونه بخنده وخوش باشه.اگه نمي توني،پس دردتو براي خودت نگهدار.خيلي ها مثل توان،اما وقتي راهي براي اين حالت نيست،پس راجع بهش انقدر ننويس. |
|
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 11 دي 1386، ساعت 23:07 |
|
 |
11 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مهسا  داره راه ميفته!
 |
چهارشنبه 12 دي 1386، ساعت 11:19 |
|
 |
11 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
مي خواستم توهين کنم بهت.فقط به عنوان کسي که اين دوران رو داره مي گذرونه مي گم.اگه بخواي همش بهش فکر کني،چيزي عوض نميشه.خيلي چيزاي ديگه هست که مي توني باهاشون سرگرم بشي.
بداخلاق! |
|
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 12 دي 1386، ساعت 16:42 |
|
 |
11 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
مي روم
مي ايستم
به پشت سر مي نگرم
مردي ديوانه آواز مي خواند
کودکي با چشماني گريان مي خندد
آن دور تر ها ، خورشيد غروب مي کند
کمي نزديک تر کتاب ها را مي سوزانند
جواني ايستاده پير ميشود
مرگ لبخند مي زند
مي نشينم
آتش خاموش شده است |
|
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3173 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 12 دي 1386، ساعت 19:38 |
|
 |
11 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
| sunson نوشته بود: |
| hunger نوشته بود: |
يک چيزي مي خواستم بگم،اگه يه روز ببيني که حتي يک صفحه ي خالي وسفيد هم نيست که حداقل حرف دلتو توش بنويسي چه حالي ميشي؟اگه حتي يک نفر هم نباشه که حرفاتو بشنوه،بهت اميدواري کاذب بده يا کنارت باشه تا دردت کم بشه،چيکار مي کني؟
فکر کنم بهتره از اين حالت ناله بودن دربياي.اول غروب بودي،حالا شب شدي،خوب ديگه صبح شو.بسه ديگه.که چي مثلا؟مي خواي دو روز زندگي کني،اونم اينجوري نکبت بار باشه که چي بشه؟بهت جايزه روشنفکري ميدن؟
لازمه آدم احمق باشه.بتونه بخنده وخوش باشه.اگه نمي توني،پس دردتو براي خودت نگهدار.خيلي ها مثل توان،اما وقتي راهي براي اين حالت نيست،پس راجع بهش انقدر ننويس. |
قرار نيست که کسي اين حرف هاي من رو بخونه!!! دوست نداريد شما نخونيد!!
اين جوريش رو نديده بوديم ديگه!  |
Sunson,
I agree with Hunger here. I too find your posts annoying.  I left a half-joking comment for you a few weeks ago and told you that being such a weak creature will make you extinct!  Later, Oscar told me that he knows you and that you don't always act like this in real life. If this is true, then why you keep writing all these emotional bullshit here?
May be you are thinking that writing emotional and depressing posts will cause girls to give you love and attention. It is true that girls love to read/write emotional stuff BUT they only fall in love with STRONG, HAPPY and to some degree X-KHOL guys who don't give a shit about their emotions!
This is a very important point and I want you to remember it in your life. You will not find a girlfriend or wife by playing bored and depressed. It's a law of nature!
Now, stop acting weak and start writing cool and exciting posts!
|
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
مهسا  داره راه ميفته!
 |
پنجشنبه 13 دي 1386، ساعت 9:21 |
|
 |
11 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
با کمال شرمندگي،در پست قبلي بجاي نمي خواستم،نوشتم مي خواستم.حالا نمي دونم چرا ويرايش نميشه!!!!!!!!!!
خودتون درست بخونيد . |
|
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2368 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 13 دي 1386، ساعت 15:17 |
|
 |
11 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
من به عنوان يکي از دوستان sunson بايد خدمتتون عرض کنم که sunson هميشه اينجوري نيست و البته منظورم اينه که تو تالار هم اين همه پست ميذاره، اونوقت شما مياين گير ميدين به يه موضوع که براي دل خودش ساخته.
فکر ميکنم sunson حق داره يه موضوع براي خودش داشته باشه که هر چي دلش خواست توش بنويسه...البته با اميد موافقم ولي در صورتي که اين موضوعات براي Love & attention باشه (که به شخصه همچين برداشتي ازشون ندارم).
من فکر کنم بعضيهامون تو بعضي چيزا دخالت نکنيم بهتر باشه
اگه نصيحتي دارين ميتونين براش به صورت خصوصي بفرستين |
_________________ I Am SO Cute!!! 
|
|
|
|
|
 |
|
|