| نویسنده |
پیغام |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 1989 اعتبار کسب شده: 8621 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 24 مهر 1386، ساعت 14:26 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
هيچ کس منتظرت نخواهد بود
کوله بارت را بردار
کسي اينجا اشکهايت را نخواهد ديد
و دستان منتظرت را کسي احساس نخواهد کرد
آن ها باز هم خواهند گذشت
با صورتک هايي خندان
و قدم هايي شاد
شايد از دنيايي ديگر آمده باشي
شايد هم
کسي چه مي داند
کوله بارت را بردار
اينجا کسي منتظرت نخواهد ب |
|
_________________ برو بچ کامپيوتر همه ديوونن ولي هاليشون نيست!!
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 1989 اعتبار کسب شده: 8621 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 24 مهر 1386، ساعت 19:13 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
نبايد براي حماقت گريه کرد
بايد آدم احمق رو محو کرد از روي زمين |
|
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
 |
جمعه 11 آبان 1386، ساعت 18:57 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
خيلي وقت بود که نيومده بودم ٬ يعني اومده بودم اما حوصله نوشتن نداشتم!! راحت بخوام بگم اينه که حوصله هيچي رو نداشتم و هنوز هم ندارم.
ديروز بود؟؟ آره فکر کنم ٬ يه کتاب خريدم واسه خودم ٬ خيلي دنبالش بودم٬ فرني و زويي... اما چند صفحه بيشتر ازش نخوندم.
ديگه خيلي چيزها مث سابق نيست ٬ امروز جمعه بود ٬ ام حتي جمعه هم مث سابق نبود ٬ديگه اون غمش رو نداره ٬ فکر کنم واسه اين باشه که هر روز واسه من حال و هواي جمعه رو داره ٬ جمعه ها هم تکراري شدن
دارم به اين فکر مي کنم که چه جوري ميشه آدم شد! آدم يعني کسي که سرش توي کتاب درسي هاشه و واسه تنها چيزي که گريه مي کنه اينه که نمرش بيشت نشده!
دلم مي خواد بنويسم ٬ راجب همه چي! چيز هايي که به خودم هم ربطي نداره ٬اما توي لحظه حال واسه من مهم شده ٬ مهم هم نه ...
اصلا بيخيال! همين قدر بسه ... ٬ شايد يه روز ديگه |
|
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 12 آبان 1386، ساعت 19:25 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
اوضاعت خرابه؟
داري مي ترکي از قصه؟
مي خواي بپري پايين از طبقه 13؟
دو تا کار مي توني بکني!
يا خودت رو راحت کن ، يا اين که بيخيالش بشو و صبر کن!
شايد ، فقط شايد! اوضاعت کمي بهتر بشه! |
|
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2169 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 13 آبان 1386، ساعت 17:01 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| sunson نوشته بود: |
دو تا کار مي توني بکني!
يا خودت رو راحت کن ، يا اين که بيخيالش بشو و صبر کن!
شايد ، فقط شايد! اوضاعت کمي بهتر بشه! |
قطعا اوضاع روز به روز بهتر مي شه ، شک نکن
بهتر منتظر باشي با يه دل پر اميد
اگه دقت کني تاپيک هائي که ساختي هم ، از غروب شروع شده ، به شب رسيده و کمي بعد تر حتما تاپيک Rising of The sun son
رو خواهيم داشت |
_________________ ياد آور اين باشيم که عشق معجزه مي کند 
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 16 آبان 1386، ساعت 16:52 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
همه چيز بستگي داره به يه چيز که اون هم اصلا وجود خارجي نداره...!!!
امروز کمي خوشحال بودم ؛قرار بود اتفاقي بيفته، اما خوب به ما خوشحال بودن نيومده!! قصه نداشته باشيم ، شادي پيش کش..
فيلتز شکن کار نمي کنه! معلوم نيست چش شده! نمي دونم که سايت هايي که برنامه هاي لينوکس داره رو دارن فيلتر مي کنن! LINUX نزديک کدوم واژه خفني واقع شده نمي دونم! ديروز technotux هم فيلتر شده بود.
نمي دونم که فکر مي کنن که کي هستن!!نه آقا ! اين خبر ها هم نيست! يه ذره تحويلت گرفتن خيال برت نداره
دوباره امتحان ...
اينجا کسي ما رو .... |
|
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 17 آبان 1386، ساعت 20:55 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مهسا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 03 تير 1385 مجموع ارسالها: 455 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 22 جنسيت: زن |
 |
جمعه 18 آبان 1386، ساعت 12:05 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
سلام
نه ميشه زندگي کرد نه ميشه زندگي نکرد.تو فکر مي کني کدوم بهتره؟نميشه بي خيال بود اما چرا هر کاري رو مي خوام شروع کنم دچار پوچي ميشم؟نمي خوام به نهايت فکر کنم اما وقتي آخر راه انقدر تاريکه دلم نمي خواد اصلا حرکت کنم. |
|
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 19 آبان 1386، ساعت 10:57 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
تا 2 بيدار بودم باز!!!! نبايد ميشد اما شد!
صبح نبايد بيدار ميشدم ، اما شدم!!
هواي شهر از اون بالا خيلي کثيف بود ، يه لايه دود رو شهر زانو زده بود!
از در و ديوار کلاغ آويزون شده بود
امروز آخرش چي ميشه؟؟؟ |
|
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 20 آبان 1386، ساعت 12:13 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
بدون شرح! |
|
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 20 آبان 1386، ساعت 14:59 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
ميشه اعصاب خورد نبود؟؟ حتما ميشه ، اما نه در شرايط فعلي....
چيکار بايد کنم؟ بذارم برم؟ از صبح تا الان علاف شدم و حالا هم ..، کسي چه مي دونه چي ميشه
هنوز هم فکر مي کنم که گلوله مي تونه بهترين راه حل ممکن باشه ؛ قيمتش چنده؟؟؟ |
|
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 22 آبان 1386، ساعت 19:41 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
بايد کاري کرد يا نبايد کاري نکرد؟؟ اين اصلا سوال مهمي نيست واسه من! فعلا در گيريي من چيز ديگه اي شده...؟؟ چي؟ خودم هم نمي دونم!
فکر کن اگر سوسک باشي چقدر خوب ميشه! مي توني از طبقه 13 بپري پايين و هيچيت نشه! حتي مي توني وقتي ديگه از زندگيت خسته شده ، دنبال يه دمپايي بگردي
فردا امتحان دارم ، ديروز امتحان داشتم ، فردا امتحان دارم! ديروز درس نخوندم ؛ امروز درس نمي خونم و فردا هم درس نخواهم خوند! وقتي کسي از خودش خسته ميشه چيکر بايد بکنه؟"؟؟؟
خسته هستم ، کتاب برام هم وزن خواب شده ، گاهي احساس مي کنم که همه بدنم داره به هم مچاله ميشه! زندگي هنوز هم ادامه داره
امروز يه چند تا گنجشک ديدم ؛ نشسته بودن روي درخت کاج ، از يه دونه ميوه کاج هم بزرگتر نبودن ...
بايد برم سلف ،دلم نمي خواد برم ، حوصلش رو ندارم ، غذا خوردن هم تکراري شده . |
|
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 30 آبان 1386، ساعت 22:59 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
کاش ميشد گاهي مرد ! اين جوري زندگي بهتر ميشد!
اين چيز هايي که مي نويسم ، حالم رو بهم مي زنه××! کلمه ها جمع ميشن ، مي زنن بالا و ميريزن رو صفحه ؛ يه جور بالا آوردن فلسفي!
ميگن يه آدم دو بار از يه سوراخ گزيده نميشه! پس يا من آدم نيستم !!!!!! يا اين که ضرب المثل الکيه....
امروز يه مسير کوفتي رو پاي پياده طي کردم به خاطر همون چيزي که پارسال هم همين کار رو کردم.
اگر يه آدم شاخ داشته باشه گاو ميشه يا يه گاو شاخ نداشته باشه آدم ميشه؟؟؟؟ |
|
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 658 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 02 آذر 1386، ساعت 1:53 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3420 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
جمعه 02 آذر 1386، ساعت 3:53 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| sunson نوشته بود: |
...
ميگن يه آدم دو بار از يه سوراخ گزيده نميشه! پس يا من آدم نيستم !!!!!! يا اين که ضرب المثل الکيه.... |
اولندش که ضرب المثل نيست. حديثه! و دومندش، ميگه مومن از يه سوراخ دو بار گزيده نميشه (نه آدم). پس يا تو مومن نبودي، يا اگه مومن بودي، از چند تا سوراخ (بيش از يکي) گزيده شدي! يا اگه مومن بودي و فقط از يک تا! سوراخ گزيده شدي، تابعي که گزيدگي ها رو ميشمرده، thread safe نبوده و در race condition دو بار گزيدگي رو برات يکي حساب کرده. دلايل ديگه هم ممکنه داشته باشه! بشين ديباگش کن. آدم که نبايد اينقدر زود نتيجه بگيره آدم نيست! |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|