| نویسنده |
پیغام |
سالم پرچونه!!
مجموع ارسالها: 594 اعتبار کسب شده: -1053 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 12 مهر 1386، ساعت 14:25 |
|
 |
9 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
مامي = نوعي پوشک بچه !
هر انسان به نوبه خود تعريفي خاص از منيت يا همان من بودن خود دارد. منظور از من بودن همان شخصيت ( کارکتر) يا جوهره دروني هر شخص است که منشا پيدايش حالات و صفات و محل تبلور نياز هاي واقعي و يا مجازي او ست . انسان بدون من ( اين من با من در اخلاق متفاوت است) در واقع فاقد صلاحيت هاي انسانيست و همانا اين من است که وجه تمايز بين انسان و ساير موجودات يا انسان با ساير انسانهاست . اين من در ابتدا با جسم انسان زاده مي شود و در گذر زمان به کسب تجربه و مهارت از محيط مي پردازد و کم کم و به آرامي از ساير من ها متمايز مي شود و در نهايت از به يک من عام به يک من خاص تبديل مي شود . داري اخلاق و رفتار مي شود علم مي آموزد و سر انجام بدن را ترک مي کند و باقي مي ماند.
اما گاهي اين من دچار بيماري مي شود . يعني در مرحله اي از مراحل رشد و بالندگي از حرکت باز مي ماند و توانايي ارتباط با محيط خارج را از دست مي دهد .
اينجاست که مشکلات و موانع يکي پس از ديگر رخ مي نمايد عدم تطابق! يعني با وجود گذشت زمان فرد از ورود به مرحله بعدي رشد باز مي ماند .
بعنوان مثال اگر مراحل رشد جسمي را نوزادي - کودکي - نوجواني - جواني - ميانسالي و پيري در نظر بگيريم . کسي را در نظر بگيريد که با گذشت بيست سال از هنگام تولد هنوز توانايي بر پا ايستادن يا راه رفتن را ندارد . نا گفته پيداست که اين شخص دچار مشکلات متعدد است .
در امور مربوط به منيت نيز چنين است اگر شخصي با گذشت بيست وشش سال از تاريخ تولد هنوز در فکر بازي با همبازي خيالي خود است يا هنوز برايش مرز بين واقعيت و رويا پديدار نگشته دچار بيماري عدم تطابق است.
حال اينکه چرا اين اتفاق مي افتد خود سر دراز دارد که بيشتر به مشکلات دوران کودکي باز مي گردد عدم توجه والدين ناشي از مشکلات مالي يا تعداد زياد فرزندان ، مورد سوء استفاده جنسي قرار گرفتن ،عدم پذيرش در جمع دوستان از بارز ترين دلايل عدم رشد منيت مي باشند .
اميدوارم تا اين قمسمت بحث مورد توجه شما قرار گرفته باشه . البته بطور مفصل راجع به اون صحبت خواهيم کرد.
حال شما بگوييد منيت ( انسان درون ) شما در چه مرحله اي است؟ آيا با شما سازگار است؟ يا هنوز مامي به پا دارد؟
منبع |
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط سالم در تاريخ پنجشنبه 12 مهر 1386، ساعت 20:50 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
ALPHA  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 1151 اعتبار کسب شده: 11522 محل سکونت: زير گنبد کبود سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 12 مهر 1386، ساعت 16:34 |
|
 |
9 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
کودک درونم را از آنجايي که پاک و بي ريا است
از آنجايي که ساده و بي حيله است
و معني کينه، عقده، زجر، حسادت، فقر و نکبت را نمي فهمد دوست دارم
و هنوز رهايش نکردم.
دوستش دارم چون به راحتي مي خندد و زود گريه را فراموش مي کند.
و چون با ديدنش ياد پاکي و زلالي مي افتم نمي توانم از ياد ببرمش.
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 969 اعتبار کسب شده: 6357 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 13 مهر 1386، ساعت 0:06 |
|
 |
9 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
قزويني  زبون بسته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 04 مهر 1386 مجموع ارسالها: 1 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: قزوين سن: 58 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 14 مهر 1386، ساعت 11:10 |
|
 |
9 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |